iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
Hát nemtom. Ez tetszik is meg kevés is.
Ha már jobb kamera, akkor miért csak 3,2MP? Oké, mondjuk az annyira nem is érdekel, de:

- miért csak 1,5x battery? az kevés.
- miért csak 32GB? vagy akkor miért nem lehet memóriakártyával bõvíteni?
- miért szakítottak (ha jól értelmezem) a körbe-fém dizájnnal?

Igaz már ennek is örülnék, ha jönne és elérhetõ áron lenne. Remélem mgtörik (de csak azért, hogy a mostani vodás elõfizummal tudjam használni, franc sem akar 25+ forintért beszélni).

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

solo
De más csak az lenne a legjobb, ha itt se lehetne BT vel adotot küldeni:C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Azt vágom.....De eleinte a tökömnél is bõven 100 felett volt elõfizuval.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Naponta elohuz valaki egy ilyet a seggebol 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

GregSB
Már most is megkapod 120 alatt 1 ill. 2 éves hûségnyilatkozattal 😄

A $199 és $299 hûségnyilatkozatos árak, nem a függetlenre vagy feltölõkártyásra vonatkoznak!

solo
Mondok valamit, ha itthon 120 alatt megkapom a kicsit, akkor nekiállok lesz@pom magam:]
De nem is kell ezen gondolkoznom, mert sose lesz ilyen árba xD

Hunnenkoenig
A 3D Magic Kft. olyan programozókat keres, akik szeretnének iPhone-ra fejleszteni, de nincs pénzük az Apple regisztrációs díjat, könyvelõt és egyéb kiadásokat fizetni, illetve nem akarják a gyakran több hónapos tortúrát az Apple regisztrációval végigcsinálni.

A 3D Magic a fiatal fejlesztõket szeretné támogatni, akik színvonalas applikációkat tudnak készíteni, de nem akarják, vagy nem áll módjukban a másodlagos teendõket maguk végezni.

A 3D Magic a jelentkezõkkel szerzõdést köt, amelyben biztosítja, hogy a fejlesztõ által generált összeg annak a számlájára kerül (esetleges könyvelési és egyéb költségek levonása után), s a 3D Magic kizárólag kiadóként adja a nevét a fejlesztett applikációhoz.

Az érdeklõdõk leveleit az [email protected] címre várják, illetve MSN-en is lehet jelentkezni a [email protected] nicken.

Hivatalos honlap: http://3dmagicbox.com

GregSB
3. gen iPhone specifikációk az AppleiPhoneApps.com szerint:

32GB and 16GB to replace current capacities
$199 and $299 price-points to be maintained
3.2 Megapixel camera
Video recording & editing capabilities
Ability to send a picture & video via MMS
Discontinuation of the metal band surrounding the edge of the device
OLED screen
1.5X The battery life
Double the RAM and processing power
Built-in FM transmitter
Apple logo on the back to light up
Rubber-tread backing
Sleeker design
Built-in compass
Revolutionary combination of the camera, GPS, compass, and Google maps to identify photo and inform about photo locations.
Turn by turn directions
July 17th, 2009 release date

Zetorg
nem tudom...
majd bepróbálkozok másik üzletben is, hátha...

pyrohun
én is így emlékszem. de hát MAGYARORSZÁGON élünk...! 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Ombika
Nekem meg azt mondtak azt gariba javitjak, mert volt hibas szeria. Most akkor mi is van?! 😮

pyrohun
repedtsarkú!

MerlinW
Gondolom tele van "VLC" komponensekkel😊 Majd megnézem, ha lejött. Úgysem használtam még a frissen összelegózott hackintosh Leómat😊

[merlinw.org]

autoszimulator
akkor legalább lesz kivel konzultálnom 😛

mondjuk arra még nem jöttem rá, miért is 1,1 giga az SDK, de biztos valami oka van neki 😄

.: mobilize.hu :.

MerlinW
Wow, csúcs😊 Akkor ezzel elleszek😊

[merlinw.org]

autoszimulator
nem kell, ahhoz hogy publikáld pénzért az AppStore-ban, ahhoz meg kell venni valamit, de alapból, a 2.2.1 SDK az ingyenes, csak egy OSX kell hozzá.

itt lépj be az iTunes store-os profiloddal, és már töltheted is. nekem egy PC-s virtuális mac-en volt, eléggé felhasználóbarát a felülete, és nem is annyira nagy vászisztdász a fejlesztés. talán ahhoz tudnám hasonlítani, mikor egy c, c++, php programmer átnéz a Java programozási felületre, az alapokat jól tudja, de a pontos funkciókhoz van egy jó kis dokumentáció, ami segít.

Zetorg
jah, és a szervizes is elõrántotta a sajátját, ugyan olyan mint az enyém
neki már mind a 4 sarka is repedt 😞

Zetorg
valakinek reped már a hátlap 3G-n?

nekem fehér van és kurvára látszik rajta. a töltõ csatitól indul a telefon közepe felé...kb 2 centis repedés
a töltõ csati és a króm keret között már elrepedt vétel után 2-3 héttel.

tegnap bementem a trémobilba, azt mondta a szervizes, hogy az apple nem vállalja be ezt gyári hibának ezért nem tudják cserélni. apple szervízben 16.000 <#gonosz3>

MerlinW
Fejlesztõi csomaghoz (SDK) be kell lépni az Apple "mûhelybe" nem? Anélkül ez csak elméleti tudást ad. Vagy be lehet szerezni valahonnan azt is fû alatt?😊

[merlinw.org]

autoszimulator
na ez le is kerül a gépre, hátha jó lesz valamire még 😊

Sephi
Hoppa.

Thx

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
Ingyenesen letölthetõ a Stanford egyetem iPhone programozó tananyaga.

Nagyon komoly, fent van az összes óra anyaga videó és pdf formátumban. Ha lenne Macem akkor most nyáron nekiesnék kísérletezni vele 😊

oneal1
freemaillal én is szarakodtam aztán csináltam egy gmailt.
átirányítottam arra a freemailt és igy nagyon fasza!

!Forza Ferrari!

Srácok tudnátok segíteni abban, hogy miképp tudnám beállítani a telón a freemail fiókot? Csak mert nem igazán akar összejönni. Biztos én vagyok a láma de valami nem okés.

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

pure lol, na bb

GregSB
Nincs személyeskedés a topicban!

És mostmár a témáról is le lehet szállni.

Ability
Nincs mit magyarázni azon, hogy más is él ilyen módszerekkel, de csak egyedül te vagy rá büszke...
GregSB
Azért nem jön senki elõ érvekkel, mert már N+1-szer kitárgyaltuk itt ebben a topicban a témát, nem akarja senki megint elkezdeni. Nekem is lenne érvem ellened bõven, de nem fogom õket leírni, mert értelmetlennek látom tovább folytatni ezt a vitát...

Ombika
Nem lehetne ez a folos baromsag vitat abbahagyni, minden 2-ik heten 50 hsz errol szol?! 😞 PEACE

pyrohun
húú, milesz -.-

ha elvakult lennék, akkor nem írtam volna ide, vannak témák amikben nem vitatkozom, mert minek, ha igazam van. ez nem tartozik közéjük. de amint látom egyetlen egy darab ellenérvvel sem tudott elõjönni senki. a lelkiismeretemre hatni meg felesleges, rég eladtam a lelkem az ördögnek.

de legyen on, húúúú láttátok mi lesz az os3-ban? (meg sem említem, hogy touchra fizetõs (lenne) az os frissítés)

Zomil
nem fogunk gyözködni, mert látjuk, h teljesen elvakultan hiszel az igazadban...

én csak annyit kivánok neked, h szoftver fejlesztéssel kelljen a pénzedet megkeresned és mindenki olyan felfogással álljon a programodhoz ahogy most te a többiekéhez, aztán majd csodálkozol, h éhenhalsz, mert 1 ember megveszi a többi meg lemásolja....

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hogy õszinte legyek azt hittem nem fogod letudni ennyivel. ha nem tudsz ellenérvelni ismerd el, ha igen, akkor meg ne ennyivel, azt hiszem korrekt az érvelésem (akár pm-ben)

MerlinW
HH: Igazad van. Mindenben. Nem tudok belekötni semmibe.

Greg.: kis takarítást kérnék, köszi😊

[merlinw.org]

na látom picit átfogalmaztad -.-

a szubjektív véleménybõl lett szubjektív baromság (hogy õszinte legyek meglepõdtem, hogy nem ezt a szót használtad, hiszen nem gondoltam, hogy bele tudsz kötni az érvelésbe, és nem is tudtál)

most komolyan arra a francia baromságra gondolsz? ugyanmár, még az eu-ban is kiröhögik. vagy a svédre? egyelõre még egy nyilvánvaló pert is képesek voltak elbukni a saját hülyeségül miatt, pont õk? ez nem a jövõ zenéje, ez soha nem fog megtörténni. legalábbis ezekben a formákban tuti nem.

ps.: kivétel erõsíti a szabályt, a te windowsos eseted is ez

MerlinW
Valóban, de nem azért mert nem vállalom, hanem mert baromi sok mindent kellett volna írnom hozzá, hogy érthetõ legyen, amihez most lusta vagyok😊 Talán majd máskor. Bár azt sem itt kéne...

Viszont az újabb tömör lett😊

[merlinw.org]

MerlinW
#9211: hihetetlen nagy hatalmas szubjektív baromság (ez meg az én szubjektívem)
#9212: ez rendben van, de csak addig amíg érvénybe nem lép itthon is a régóta tervezett és sok országban már mûködõ erre vonatkozó EU törvény.

Boltban vettem a Windows-omat. Mindet (98, 2000, XP).

[merlinw.org]

hoppá, kitörölted az üzenetet MerlinW? Oo

igen, azt aláírom, hogy szubjektív a véleményem, de azt is, hogy a törvény meg nem objektív (legalábbis ebben a témában nem). Ez nem a bíróság, a bíróságon nem a szabad gondolkodásra ösztönöznek. ott érdemes azért elfogadni a játékszabályaikat, ha már az országukban élsz.

a gyilkosság meg sehol sem normális, mindenhol a legerõsebb cselekedet, amit élõlény elkövethet a másikkal, ha büntetik, ha magasztalják. azért ez egy erõs kontra az appuloról való töltögetésre.

nem topiktéma, igaz, bár most nincs is nagyon semmi errefele, várakozás az os3-ra... a személyeskedésre meg annyit, hogy habár tényleg megfogta a gondolataimat, összesen 5 topikot nézek az egész sg-n, de tényleg nem feltétlen illik ide, ez igaz.

és ha már a tudatlanságot hoztad szóba, javaslom figyelmedbe az alábbi linket. amennyiben te hozod el a filmet a boltból és másolod le magadnak, akkor én kérek elnézést. amennyiben nem, javaslom az általad oly nagyra becsült törvény alaposabb ismeretét

...a parlament elfogadta a szerzõi jogi törvény módosítását, benne azt a kitételt is - egyedül az SZDSZ ellenezte -, hogy a magáncélú zene-, filmletöltés továbbra sem lesz illegális...

na pont ez, amiért nem látod be, egy olyan dologba kapaszkodsz, mint a jelenlegi törvény, amit akkor változtat meg valaki, amikor épp olyan kedve van, itt nem arról van szó, hogy épp mit büntetnek az aktuális földrajzi helyen, hanem, hogy maga a másolat készítés miért kerül ugyanarra a lapra, mint a kenyérlopás. vegyük sorba

a másolás nélkül iparágak mennének tönkre, amit azért remélem nem kell részleteznem, hogy mivel járna. rengeteg termék van, ami szigorúan azért jött létre, mert van lehetõség a másolásra. közvetett módon még az iphone is, hiszen az apple nem jött volna ki a szarból, amit a maccel csinált magának az ipod nélkül, és szintén nem szorul különösen magyarázatra, hogy egy ipodon mennyi legális mp3 van. ott a lehetõség persze, hogy a saját cd-idet másolgasd rá, százalékban ki sem mutatható mennyiség. teljesen egyértelmû. Az, hogy vannak akik nem kapnak abból a bevételbõl, amit a hardver gyártó -jelen esetben az apple-, az hívta életre ezt a brutális marketinghadjáratot, ami jelenesetben kicsúcsosodni látszik a thepiratebay perben. másik ékes példája az artisjus matrica a dvd-n, amire a fényképezõgépemmel készített családi fotóimat rakom. lehet kiforgatni a mondatot (hisz a törvénybe kapaszkodás is pont ugyanez), én csak visszalopom, amit ott ellopnak tõlem (mert az viszont pofátlan lopás, jogtalan dologba kapaszkodnak). de amúgy rengeteg ilyen piac létezik, ami már rég meghalt volna kalózkodás nélkül. legális divx-et lejátszó asztali lejátszó? ugyanmár...

ha megfigyelitek, ki picsog azért, mert lopják a zenéjét, akkor egy szabályszerûséget lehet felfedezni. aki egy kicsit haladóbb gondolkodású, az belátja, hogy az internet, konkrétan az illegális mp3 letöltés nélkül sehol sem lenne. erre azt hiszem szintén nem kell példát mondanom, hogy hány ezer ilyen elõadó van, ami megmaradt volna a haveroknak megmutatom a zenét kategóriában. az egész zeneipar és a kapcsolódó iparágak összeomlanának, az illegális zeneletöltés nélkül, sokkal többet buknának, mint amennyit nyernének. mind pénzben, mind népszerûségben (nyílván számít, ha már dollármilliókat költenek marketingre). magáról a koncertezés fogalmáról még csak nem is beszéltem.

de maradjunk a szoftvernél, hiszen ebbõl indult ki a téma. tegye fel a kezét, akinek mindegyik pc-jén (macesek hess) eredeti windows van. tegye le az, aki egyetemista, és úgy kapta meg potom pénzért. tegye le az is, aki vállalati laptopról tolja. senki se maradt? Átlépünk valamin, ami annyira alapvetõ, hogy természetesnek veszed, hogy lopod? de fennakadnak egyesek, hogy lemásolom a pasziánszt? magát a pc-t nem vennék meg annyian, hogyha nem lehetne másolni a windowst. magát az iphonet nem vennék meg annyian. most, hogy ezekkel a programokkal adja el magát. õk is tudják, hiszen engedik, mi is tudjuk, hiszen megvettük, hol itt a probléma. akkor sem venném meg a pasziánszt, ha nem lehetne másolni, váltanék nokiára, ahol lehet, és ennyi. õk is tudják, mi is tudjuk, ezért nem tiltják. lehet támogatni a fejlesztõt, hogy ha akarod, biztos jobban alszol, engem hidegen hagy. nem azért, mert nincs mögötte munka (tekintsünk el attól, hogy van amelyikben tényleg nincs), hanem egyrészt azokért amiket kifejtettem, másrészt, mint mondottam volt, nehogymár az ne bántson, hogy látom éhendögleni a cösvest az aluljáróban, de rosszul érzem magam, mert lopott szoftver van a telefonomon. szimplán lol. ha majd a kezembe kapok egy hitelesített okmányt, hogy a szoftver készítõje nem rendelkezik egyetlen egy (azaz nulla) darab másolt szoftverrel, akkor azt mondom, hogy lehet hogy most egy pillanatra megálltam a gondolkodásban.

summa, a törvényekbe kapaszkodni butaság, hiszen csak magát ha a vallást nézzük, ami kicsit nagyobb tömegeket mozgósít, mint valami ingyenélõ senkik társasága, mint egy jogvédõ társulat, ott egymásnak gyökeresen ellentmondó törvények vannak, másolás nélkül sehol (!) nem tartanánk. lehet támogatni, nekem is vannak eredeti dolgaim, nem azért mert nem tudtam lelopni, mert de, hanem mert támogatni akartam. de nem fogok butaságok mögé bújni, meg erkölcsi (lol) dumát lenyomni az egészrõl...

GregSB
Szerintem alapból sem kaki, JB nélkül is kurva jó teló. Persze a 3.0 nagyot fog dobni rajta...

Zomil
de bizony lopás a másolás is, ha nincs nálad az eredeti példány...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Majd most talán megteszi😊
MerlinW
"Magáncélú másolat

Természetes személyek magáncélra a védett mûvekrõl másolatot készíthetnek akkor, ha ez nem szolgál jövedelemszerzést, kivéve az építészeti mûveket, mûszaki létesítményeket, szoftvereket és adatbázisokat, valamint a nyilvános elõadások kép- és hangfelvételeinek készítését.

A magáncélú másolat készítés a „Szabad felhasználás” egyik speciális esete."

"A tudatlanság vakká tesz, Ó nyomorult halandó, nyisd ki a szemed!" (Leonardo Da Vinci)

[merlinw.org]

autoszimulator
akár hogy is nézzük, ez a telefon alapból kaki, azonban a progik, amik vannak rá, és itt most a törést tudom javasolni én is, na nem feltétlen az AppStoreos progik miatt, hanem a lelkes amatõrök programjai miatt, amik emelik ennek a telefonnak a használhatóságát mérföldekkel, csak épp applebácsi nem nagyon támogatja. na szóval ezekkel szerintem a most a piacon kapható telefonoknál jobb, az új meg még nem tudni pontosan mit tartogat számunkra, ha ráérsz, nem sürgõs, megvárhatod, de egy 3G-vel sem jársz rosszul.

Eloldeszka
:-)
Ami késik, nem múlik... áh, hagyjatok békén, csak belevisztek a rosszba :-DDD

törd meg, és spórolhatsz az alkalmazásokon : P

(a másolás még mindig nem lopás, nehezemre esik elhinni, hogy a XXI. században még mindig azt hisszük, de nem veszekszem)

Eloldeszka
Azt mondjuk gondoltam (reméltem), hogy ingyen upgrade-elhetõ a cucc, csak nem vágtam, hogy most melyik az aktuális, ha venném. Áh, mindig veszekszek magammal, hogy vegyek-e vagy nem, egyelõre túl spórolós vagyok a dologhoz :-(

Ability
Eddig is rendesen lehetett használni. Voltak hiányosságok ugyan, de még így is -- szerintem -- a legjobb telefon, és leginkább olyan hiányosságok voltak ezek, amik talán a nagy tömeget nem érintették. Most tartunk 2.2.1-nél, WWDC (fenti számláló) mutatják be a végleges 3.0-t. Veheted most is a telefont, ingyenesen és könnyen lehet frissíteni. Ugyanakkor valószínûleg mutatnak be új modelt is hamarosan, amit szerintem érdemes lenne kivárni.