iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HOL?
Tudtommal egy rollercoaster bulider nevû gammát fejlesztenek most.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
CSAK SAJÁT FELELÕSÉGRE! De én mindent megoldok ezzel az alaplapon is!(a passt azt az meghagyja)
A McDonaldsoknál elvileg van, publikus router, és ott ki tudod próbálni a touchodat...
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
pl Chello-t siman lehozza a pop.chello.at es a sima user/pass-szal.
Mas mailjeimet pedig mail.xxx.com es user/pass
Vagy ratyi a mail szolgaltatod, vagy nem jol csinalsz valamit.
[merlinw.org]
.: mobilize.hu :.
Csak egy buta kérdésem lenne mert rendes választ erre sehol sem kaptam szal egyszerûbb tõletek megkérdezni 😊
Az iphone nak sima 3,5mm jack csatlakozója van? és ha igen akkor mennyire jóminûségû a füles hozzá? szal újat vesztek hozzá vagy az alapot használjátok?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ki nem szarja le😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de én meg viszont kocka vagyok, és azt akartam elérni, hogy a nem túl magas árfekvésû routeremnek olyan helyet találjak a ház közepén, ahol bárhol elég jelet közvetít egy laptop vagy a telefon számára. És még az utcára is kimentem, és végigszkenneltem a ház elejét, valahol fogható-e, és biza nem 😄😄
[merlinw.org]
de persze az IT szakemberek, ugye Merlin, azt mondják védd be, mert kitudja 😛
[merlinw.org]
esetleg, nem tudom milyen a telefon, tört-e vagy sem, a WiFiTrak nevû program tud pár dolgot közölni a wifid állapotáról, ez telefonra való természetesen. Nos és nem ártana egy PC-vel kipróbálni, mert leírásod alapján a router lesz az, ami szarakodik, telefon általában nem sír a wifi miatt, ha van, és publikus akkor felmegy rá, ha van és jelszavas akkor jelszót kér.
Az még elófordulhat, pl az egyetemen van pár hotspot, ami ilyen, bár megtalálja a wifi kapcsolatot, csatlakozik is hozzá, de nem tud behozni semmilyen oldalt. Laptopokon viszont ugyanekkor tökéletes, nos erre még nem jöttem rá, mi lehet a gond..
nem tudom bárki is tud e segíteni nekem,mert a kínom a következõ:
Nekem touchom van,de jelen esetben mindegy,mert ez a probléma Phoneon is szerintem ugyan úgy fent állna.
Szóval,van itthon a lakásban nem olyan rég óta egy router,amit a Chello silver csomagunkhoz kaptunk,mert megigényeltük +500HUF-ért,ez eddig ok.Nos,nem mûkszik a net a touchon....hogy rendes Laptopon menne-e,ezt nem tudom.jelszavas a wi-fi,már azt megpróbáltam,hogy kikapcsolom a ûjelszót,akkor mûködött egy darabig(kb. 1-2 órát),aztán nem.Amikor bekötötték,akkor is úgy volt,hogy amikor végre nagy nehezen eltaláltuk a jelszót(mert az illetékes upc-s srácnak - aki leírta a szerzõdésre a jelszót - az írása elmenne egy bonyolultabb kódrendszernek),akkor is egy két órát még az nap mûködött,aztán szevasz...!Nem tudom mit kellene beállítani min,hogy mûködjön...:S!Egyszer már felhívtam i UPC-seket,akkor találta ki azt a srác,hogy kapcsoljam ki a jelszót a wi-fin,akkor ezt megcsináltam,ja meg azt is megnéztük,hogy nem egy csak egy készülék van e beállítva,ami csatlakozhat,hanem bármelyik.Az utóbbi volt beállítva,szóval ez sem lehet baj...:S!
Várom az esetleges hasonló tapasztalatokat,vagy segítségeket!
ja és a routeren neve:
NETGEAR RangeMax Wierless Router WPN824-v3
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Engem nagyon bosszant, hogy rezeg miközben ébreszt.
beszéljükmeken van egy giftekrõl szóló téma, és ott volt egy magyar csávó, aki giftkárdokat importált szegény magyar gyerekeknek, s paypalen keresztül kellett neki fizetni. egyik kommentje például két hónapja:
Kedves vásárlók!
Itt szeretnék hozzászólni a témához, mint a bolt vezetõje:
J2SMITH-nek legalább 3-szor írtam levelet, az e-mail címére, természetesen ezt screenshoot-al is tudom bizonyítani, valamint itt a beszeljukmac-en is küldtem üzenetet.
Végelkeseredésemben tnap Dombihoz fordultam, reménykedtem hogy õ feltudja venni vele a kapcsolatot.
Ezérthát kérlek J2SMITH küldj egy MÁSIK (!) MÛKÖDÕ (!) e-mail címet, ahová tudom küldeni a kódot.
AluCard köszönjük a hozzászólásod, ezúton jelezném hogy nem vagyunk lófaszbanda.
Az elmúlt 3 napban volt egy kis gondunk a fizetések feldolgozásával, amit elhárítottunk és a mai napon kiküldésre kerülnek a kódok.
azóta az oldaluknak nyekk 😊 de érdemes vigyázni vele, mert sok az átverés benne, paypal ide avagy oda 😞
Egyik sem hivatalos szerv... Mitõl lenne hivatal? Apple-nek semmi köze a hivatalhoz..😊 Csak egy cég a sok közül.
Mellesleg, miután USA-ban is Apple Storeban lehet venni, valószínû, hogy nálunk is ott lehet, ha lehet, nemde?
[merlinw.org]
Apple Magyarország? (+36 1 430 3500)
Apple Online Bolt?
Web: store.apple.hu
E-mail: [email protected]
Online Sales Manager: Czibulyás Eszter
E-mail: [email protected]
Egy kis önállóság csodákra képes..😊
[merlinw.org]
Ráküldtem, hogy szinkronizálja a zenéket, de nem pipáltam ki csak azt a listát, amit szinkronizálni akartam... erre ami nem lett ki pipálva, azt törölte, ami ki lett pipálva szinkronizálásra, az megmaradt, és szinkronba tette a géppel!
Azt nem értem, hogy amit nem pipáltam ki szinkronizálásra, azt minek bántja?
Az hogy nem kell szinkronizálni, nálam azt jelenti jól van ahogy van, nem pedig azt hogy fölösleges, és törölhetõ!
Mi a f*szért kell mindig mind a 12GB zenét syncronizálni? miért nem lehet csak egy könyvtárat?
FELBOSSZANT! <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Jelnlegi modem verziom nagyon régi: 02.11.07
28-as kell a yellowsnow nak.
iPhone12_2.2.1_5H11_Custom_Restore500mega_aktiv_javitva.ipsw elvileg ez kell nekem de ez baseband nélküli. Ami nem is baj de nem lesz 28 as! Várom az ötleteket, véleményeket. köszike
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
build: 5H11
Nálam minden okés, nincs fagyás. (mondjuk nem is csinál semmit a program, csak átír 2 string-et)
"De a FOTAQ nem erzem miert nem megy 2.2-on..."
Apple már egy ideje csak 2.2.1-re írt cuccokat fogad el. Sõt, a most induló fejlesztéseket már a 3.0-ra kell írniuk a fejlesztõknek, különben rájuk sem sz@rnak😊
Olvasgass szifon.hu-t néha😊
[merlinw.org]
Most ezt felreteve nekem a 2.2.1 fagyott szal visszahuztam 2.2-re.
De a FOTAQ nem erzem miert nem megy 2.2-on...
nekem a 2.2.1-es programok gonf nélkl futnak igy
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ui.: amit múltkor mondtál ipa installert telóra, nem tudod a pontos nevét? cydia nem akarta megtalálni 😞
[merlinw.org]