iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a választ 😊

Ombika
Lehet azert mert meg nem a legujabb szoft van fennt rajta, varnam 3.0at!

passatgt
jajó, én néztem el😄

solo
?WTF
HOL?
Tudtommal egy rollercoaster bulider nevû gammát fejlesztenek most.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

sztoncsi
Nekem is volt vele gondom, de betöltöttem a routeren a default setupot, újra indítottam a gépet, vártam egy kicsit és jó lett!
CSAK SAJÁT FELELÕSÉGRE! De én mindent megoldok ezzel az alaplapon is!(a passt azt az meghagyja)

A McDonaldsoknál elvileg van, publikus router, és ott ki tudod próbálni a touchodat...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Hunnenkoenig
En az összes mail stzerveremet be tudtam allitani pop-ban.

pl Chello-t siman lehozza a pop.chello.at es a sima user/pass-szal.

Mas mailjeimet pedig mail.xxx.com es user/pass

Vagy ratyi a mail szolgaltatod, vagy nem jol csinalsz valamit.

MerlinW
2G-nek speckó, 3G-nek sima. Szeintem is ajánlott új füles, mert - igaz fülre válogatja - apple füles baromi kényelmetlen. De legalább szarul szól.

[merlinw.org]

autoszimulator
igen, sima 3,5es, én személy nem vettem újat, jó a formai kialakítása, kevés olyan füles van ami az én szabálytalan füleimet nem bántja, ez olyan. Hangminõségrõl nem tudok nyilatkozni, mert mikor más szakértõ fül már ordít hogy mi ez a fos minõség, én akkor míg vígan hallgatom a dolgokat 😄

.: mobilize.hu :.

Sziasztok
Csak egy buta kérdésem lenne mert rendes választ erre sehol sem kaptam szal egyszerûbb tõletek megkérdezni 😊
Az iphone nak sima 3,5mm jack csatlakozója van? és ha igen akkor mennyire jóminûségû a füles hozzá? szal újat vesztek hozzá vagy az alapot használjátok?

MerlinW
De belát a te belsõ hálózatodba is...😊

[merlinw.org]

Sephi
Van aki ezt kihasználja....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zomil
majd akkor fog ha szomszéd pistike arrol fog torrentezni és csodálkozol, h miért lassu a net 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

passatgt
Amúgy engem nem zavar, ha jön valami túrista, megáll a házelõtt és megnézi az emailjeit.

Ki nem szarja le😊

Sephi
Most elmondom, hogy a Budapesti lakásomban 14!!!! nyitott Wifi csatorna van. Legtöbbjük default címen 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

autoszimulator
azigeeeen 😄
de én meg viszont kocka vagyok, és azt akartam elérni, hogy a nem túl magas árfekvésû routeremnek olyan helyet találjak a ház közepén, ahol bárhol elég jelet közvetít egy laptop vagy a telefon számára. És még az utcára is kimentem, és végigszkenneltem a ház elejét, valahol fogható-e, és biza nem 😄😄

MerlinW
Kertes ház: szomszéd barátom háza elõtt csoportosultak a bringás fiatalok, egy ideig nem tudta miért, nem is zavartatta magát, csak már miután hangoskodni kezdtek. Ekkor derült ki, hogy azért járnak oda, hogy kis laptoppal online muzsikát hallgassanak😊 Nem hülyék ám a mai fiatalok😊

[merlinw.org]

autoszimulator
panelban lehet, családi házban nem lesz gond, mert a szomszédig tuti nem ér el, meg általában a kertes házaknál a falak vastagabbak, szóval ott felesleges is jelszavazni, legalább nem kell pötyögni mikor csatlakozol.

de persze az IT szakemberek, ugye Merlin, azt mondják védd be, mert kitudja 😛

passatgt
szomszédban csak öregek vannak, nem neteznek, szóval akkor np😊

MerlinW
Ha nincs jelszóval védve, az annyiban gáz, hogy a szomszédok is tudják használni, ha vannak a közelben😊 SSID-t illik elrejtetni a routerrel illetve minimum egy WEP jelszóval ellátni. Mindkettõ két kattintás a router menüjében.

[merlinw.org]

passatgt
Pannónia Rally iphone-ra "bejelentve"😊

passatgt
idevágó off kérdés: routeren nem jelszóval védett, lehet ebbõl gondom?

autoszimulator
a nem mûküdik a touch-on az mit takar? nem is látja a hálózatot, vagy nem tud rá csatlakozni, esetleg jelszó nem stimmel?

esetleg, nem tudom milyen a telefon, tört-e vagy sem, a WiFiTrak nevû program tud pár dolgot közölni a wifid állapotáról, ez telefonra való természetesen. Nos és nem ártana egy PC-vel kipróbálni, mert leírásod alapján a router lesz az, ami szarakodik, telefon általában nem sír a wifi miatt, ha van, és publikus akkor felmegy rá, ha van és jelszavas akkor jelszót kér.
Az még elófordulhat, pl az egyetemen van pár hotspot, ami ilyen, bár megtalálja a wifi kapcsolatot, csatlakozik is hozzá, de nem tud behozni semmilyen oldalt. Laptopokon viszont ugyanekkor tökéletes, nos erre még nem jöttem rá, mi lehet a gond..

Zan
Sziasztok!

nem tudom bárki is tud e segíteni nekem,mert a kínom a következõ:

Nekem touchom van,de jelen esetben mindegy,mert ez a probléma Phoneon is szerintem ugyan úgy fent állna.

Szóval,van itthon a lakásban nem olyan rég óta egy router,amit a Chello silver csomagunkhoz kaptunk,mert megigényeltük +500HUF-ért,ez eddig ok.Nos,nem mûkszik a net a touchon....hogy rendes Laptopon menne-e,ezt nem tudom.jelszavas a wi-fi,már azt megpróbáltam,hogy kikapcsolom a ûjelszót,akkor mûködött egy darabig(kb. 1-2 órát),aztán nem.Amikor bekötötték,akkor is úgy volt,hogy amikor végre nagy nehezen eltaláltuk a jelszót(mert az illetékes upc-s srácnak - aki leírta a szerzõdésre a jelszót - az írása elmenne egy bonyolultabb kódrendszernek),akkor is egy két órát még az nap mûködött,aztán szevasz...!Nem tudom mit kellene beállítani min,hogy mûködjön...:S!Egyszer már felhívtam i UPC-seket,akkor találta ki azt a srác,hogy kapcsoljam ki a jelszót a wi-fin,akkor ezt megcsináltam,ja meg azt is megnéztük,hogy nem egy csak egy készülék van e beállítva,ami csatlakozhat,hanem bármelyik.Az utóbbi volt beállítva,szóval ez sem lehet baj...:S!

Várom az esetleges hasonló tapasztalatokat,vagy segítségeket!

ja és a routeren neve:

NETGEAR RangeMax Wierless Router WPN824-v3

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Ombika
De a google is kiir szerintem 1 jopar helyet! 😊

Bercy
Valahogy rá lehet venni az iphone-t hogy, NE rezegjen ébresztés közben, csak ha hívank???
Engem nagyon bosszant, hogy rezeg miközben ébreszt.
autoszimulator
😄D hivatalost amúgyan értettem, hogy nem hétköznapi, mint mi, hanem a nagy alma alkalmazottjai 😄 de reméljük õk közvetlenebbek, mint az alkalmazásokat elbíráló köztiszteletnek örvendõ jómunkásemberek 😊

beszéljükmeken van egy giftekrõl szóló téma, és ott volt egy magyar csávó, aki giftkárdokat importált szegény magyar gyerekeknek, s paypalen keresztül kellett neki fizetni. egyik kommentje például két hónapja:

Kedves vásárlók!
Itt szeretnék hozzászólni a témához, mint a bolt vezetõje:
J2SMITH-nek legalább 3-szor írtam levelet, az e-mail címére, természetesen ezt screenshoot-al is tudom bizonyítani, valamint itt a beszeljukmac-en is küldtem üzenetet.
Végelkeseredésemben tnap Dombihoz fordultam, reménykedtem hogy õ feltudja venni vele a kapcsolatot.
Ezérthát kérlek J2SMITH küldj egy MÁSIK (!) MÛKÖDÕ (!) e-mail címet, ahová tudom küldeni a kódot.

AluCard köszönjük a hozzászólásod, ezúton jelezném hogy nem vagyunk lófaszbanda.
Az elmúlt 3 napban volt egy kis gondunk a fizetések feldolgozásával, amit elhárítottunk és a mai napon kiküldésre kerülnek a kódok.

azóta az oldaluknak nyekk 😊 de érdemes vigyázni vele, mert sok az átverés benne, paypal ide avagy oda 😞

MerlinW
Hogy giftcardot, vagy életet.

Egyik sem hivatalos szerv... Mitõl lenne hivatal? Apple-nek semmi köze a hivatalhoz..😊 Csak egy cég a sok közül.

Mellesleg, miután USA-ban is Apple Storeban lehet venni, valószínû, hogy nálunk is ott lehet, ha lehet, nemde?

[merlinw.org]

autoszimulator
dehisz ezek hivatalos szervek, mit mondjunk nekik? 😮 😄

MerlinW
Mert nem tudjuk... Google nem segített?
Apple Magyarország? (+36 1 430 3500)
Apple Online Bolt?

Web: store.apple.hu
E-mail: [email protected]
Online Sales Manager: Czibulyás Eszter
E-mail: [email protected]

Egy kis önállóság csodákra képes..😊

[merlinw.org]

peteragoston
ezt kerdeztem multkor en is... senki sem valaszolt...

autoszimulator
nem, a pipa nem azt jelenti, hogy szinkronizálja-e vagy sem, hanem hogy fenn van-e a telefonon, fenn legyen-e a telefonon. Mint az alkalmazásoknál. ergo kipipálod -> rajt van/lesz a telón szinkró után. kiveszed a pipát, akkor bizony letörli. ha módosítasz id tagen, nem kell a pipákat bántani, köv szinkronnál érzékeli a teló, és rászinkrózik.

sztoncsi
Naja! Már rájöttem a titok nyitjára!
Ráküldtem, hogy szinkronizálja a zenéket, de nem pipáltam ki csak azt a listát, amit szinkronizálni akartam... erre ami nem lett ki pipálva, azt törölte, ami ki lett pipálva szinkronizálásra, az megmaradt, és szinkronba tette a géppel!

Azt nem értem, hogy amit nem pipáltam ki szinkronizálásra, azt minek bántja?
Az hogy nem kell szinkronizálni, nálam azt jelenti jól van ahogy van, nem pedig azt hogy fölösleges, és törölhetõ!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

AntiHero
giftcardot holl tudnék vásárolni (online)?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

MerlinW
nembiza

[merlinw.org]

autoszimulator
Ha a fájlok nem változtak, ID3-tagek, pozíciók, stb, akkor bizony nem bántja õket 😉

sztoncsi
De egy fos ez az iTunes!
Mi a f*szért kell mindig mind a 12GB zenét syncronizálni? miért nem lehet csak egy könyvtárat?

FELBOSSZANT! <#boxer><#falbav>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

pyrohun
hogyne tudnál? Létrehozol egy új kapcsolatot: OTHER. kér egy nevet, email címet és kódot. majd ki tudod választani, hogy imap, vagy pop és meg lehet adni a szervereket... nekem elsõre ment, szerintem tök egyértelmû.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Hali. Jelenleg Iphone 3g 8gb black 2.1 használom turbosimmel és szeretném felrakni a 2.2.1 -est hogyan oldható ez meg+függetlenitést?

Jelnlegi modem verziom nagyon régi: 02.11.07

28-as kell a yellowsnow nak.

iPhone12_2.2.1_5H11_Custom_Restore500mega_aktiv_javitva.ipsw elvileg ez kell nekem de ez baseband nélküli. Ami nem is baj de nem lesz 28 as! Várom az ötleteket, véleményeket. köszike

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

Sephi
Koszi!

MerlinW
nincsmit

[merlinw.org]

MerlinW
fw: 2.2.1
build: 5H11

Nálam minden okés, nincs fagyás. (mondjuk nem is csinál semmit a program, csak átír 2 string-et)

"De a FOTAQ nem erzem miert nem megy 2.2-on..."
Apple már egy ideje csak 2.2.1-re írt cuccokat fogad el. Sõt, a most induló fejlesztéseket már a 3.0-ra kell írniuk a fejlesztõknek, különben rájuk sem sz@rnak😊

Olvasgass szifon.hu-t néha😊

[merlinw.org]

Sephi
KOMOLYAN?

Most ezt felreteve nekem a 2.2.1 fagyott szal visszahuztam 2.2-re.

Sephi
Feltettem de a Build-nel mit kell beirni? Mert ugyaltom nem eleg neki ha csak 2.2.1 -et irok be.

De a FOTAQ nem erzem miert nem megy 2.2-on...

autoszimulator
na erre gondoltam, csak az FWchanger nem jött a nyelvemre 😄

MW: köszi

MerlinW
Hehe, ez jó. Köszi, nem ismertem.

[merlinw.org]

Zomil
Fwchanger(vagy hasonlo a neve) nevü progit kell felrakni cydiábol, átirni 2.2.1-re és minden megy 😊
nekem a 2.2.1-es programok gonf nélkl futnak igy

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Installous

Mindjárt itt a 3.0 addig én is kibírom 2.2.1 nélkül...😊

[merlinw.org]

autoszimulator
én szerintem 2.2.1-et nem is rakok fel, bár ha az új cuccok megkövetelik... de elõbb írom át a fájlokat, mintsem feltegyem azt 😄

ui.: amit múltkor mondtál ipa installert telóra, nem tudod a pontos nevét? cydia nem akarta megtalálni 😞

MerlinW
NFS-t pont nem néztem még, de akkor az megy. Assassins, Woods, Amazon nem megy 2.2-õn tuti, azokat próbáltam én is (nekem is 2.2-van fent).

[merlinw.org]

autoszimulator
2.2-n tökéletesen hasított az NFSU, többit nemtudom 😉

ehhez a játékhoz meg itunes 2.0-t ír, persze ha jó progit néztem.