iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen.
Több tucat MSN kliens van OSX alá. A MS is kiadja évek óta a sajátját erre a platformra is.
[merlinw.org]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ennyi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Van egy iPhone internetes eléréssel, és van egy PC wifi/kábelnet nélkül. Tehát a telóra le tudok tölteni bármit, de PC-re nem.
PDAnettel nem tudom megosztani USB-n keresztül a netet iPhone-ról, mert kliensprogramot kell telepíteni, de telepítéshez a PC-n nincs jogosultságom, így a többi telepítõs dolog is kiesik.
Így aztán tényleg bánhatom, hogy az "MSN nincs meg Itunes-ba".
Szóval egy olyan program kellene ami pendrive-ként ismertetné fel a telót, de ilyen valszeg nincs.
.: mobilize.hu :.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hiába kapom meg gmail-en, nem tudom letölteni...
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Egy kicsit sürgõs és macerás a kérdésem, de remélem tudtok segíteni.
Ha létezik egyáltalán ilyen, szerintetek mi lenne a legjobb és leggyorsabb módszer ahhoz, hogy egy e-mail csatolmányt áttöltsünk iPhone-ról egy PC-re, amin se internet elérés, se iTunes, se semmi.
Gondolok itt olyanra, hogy a telóra letöltött csatolmányt átrakni a mail kliensbõl egy másik progiba és azt USB-n keresztül áttölteni a PC-re. Valami pendrive szerû dolgot kellene kialakítani.
Elõre is köszi a segítséget!
(bár msn-en kivül még kezel pát dolgot)
BeejiveIM sajna megszûnt a feketepiac számára, mert annyira bevédték, hogy nem sikerült feltörni, legalábbis két hete még nem ment, azóta nem is néztem.
Mi történt a freemail -el? Pár napja még jól mûködõ levelezésemet, nem tudom letölteni 😞
Van lehetõség a képek eredeti méretének a megtartása? Mert kaptam levelet egy kép melléklettel és fontosak lennének a részletek, mert térkép, de teljesen lekicsinyítette 😞
Valamint mûködõ BeejiveIM linket dobna valaki privátban? (apple store kilõve 😞
köszi, puszi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"...The successful candidate will have excellent understanding and knowledge of processor architecture, specifically ARM and its vector unit NEON..."
A NEON egyébként a ARMv7 Cortex procik újdonságainak gyûjtõneve, reklám neve.
Ami érdekes,hogy a jelenlegi iPhone és iPod Touch ARMv6 architektúrájú procikat használ, amikben még nem található meg a NEON név alatt jelzett újdonságok sora.
Az imsertebb telefonok közül a hamarosan megjelenõ Palm Pre fog használni ARMv7 Cortex tipusú procit, és azt ugye már most tudni lehet hogy sokkal erõsebb lesz közel azonos akksi idõ mellet, mint a jelenlegi iPhone.
A következtetéseket mindenki vonja le magának 😊
gondolom õ sem poénból használja úgy
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
akkor megprobálok szerezni egy image fájlt 😊
ha nincs akkor megnézem a másik 2 lehetõséget, amugy se baj, ha van a kéznél egy osx is 😄
megpróbálok rámenõsebb lenni, de tudom, hogy ha a gyártó nem vállalja be akkor nem tudnak mit csinálni. számítástechnikával foglalkozok, ha nekem nem cserél valamit a nagyker, én sem cserélem ki a vevõnek...
szóval szerintem simán cseréltetni vagy javíttatni (ingyen) kellene
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Natívan is telepítheted az OSX-et ha megfelelõ a hardvered, ebben az esetben hackintosh címszóra keress.
Kemény hétvégi program mindkettõ, kivéve ha letöltesz egy vmw képfájlt.
[merlinw.org]
lehet ma bemegyek...
multkor az europarki ténél voltam, most megpróbálom osanban, úgy is ott vettem a telefont.
Az elsõ negyedéves eredmények: (név - eladott mennyiség millió db-ban - részesedés %-ban)
1. Nokia - ~15 - 41.2%
2. RIM - 7.23 - 20%
3. Apple - 3.94 - 10.8% (tavaly ilyenkor ez 5% körül volt)
4. HTC - 1.96 - 5.4%
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
mert szivesen megnézném én is magamnak az sdk-t
Kevesen tudják, hogy egy jó minõségû fotóhoz legalább annyira fontos a lencse(rendszer) feloldóképessége - azaz hogy mekkora max felbontást bír kiszolgálni, mint az hogy hány megapixeles érzékelõ van mögötte.
Azok az optikák, amik a jelenlegi okostelefonok hátulján találhatók, még az 5 megapixelt is nehezen tudják kiszolgálni.
Akkor minek gyártanak 7-10 megapixeleseket már?
Azért, mert
1. Az embereket be lehet hülyíteni, 70%-uk fejében az van hogy több megapixel = jobb minõség.
2. Több megapixel -> nagyobb méretû képfileok, rá lehet sózni az emberekre a nagyobb memóriakártyákat is.
Ha 3.2 mpx-es kamera lesz az új ájfónban az nekem maximálisan elég lesz, ha attól jobb minõségû képet akarok készíteni akkor viszem magammal a nagy gépemet...
1. - zenékbõl pl. 20GB-ot lazán rátolnék (csak chillout zenébõl van 32GB-om, amit random szoktam hallgatni...)
2. - a telefon tudni fog videót is felvenni + real time editálni (ez már szinte biztos). Még a felbontás kérdéses, de szerintem 640x480 vagy ennek a szélesvásznú megfelelõje (az apple-t ismerve nem lepõdnék meg egy 720p-s megoldáson sem...) - namost ilyen minõségben elkezdesz videót felvenni, nagyon hamar kevés lesz a 32GB (ha hozzá vesszük az alkalmazásokat, zenéket, jönnek az egyre nagyobb játékok is pl. MYST..), hacsak nem akarsz minden nap lementeni mindent a telcsirõl.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Multkor próbáltam ki, nagyon szép volt:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Macro ba olyan képet csinál, hogy néha én is seggre ülök:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ami igazából fontos, hogy autofocusos legyen, ne fix, az tényleg sokat számít.
Gondoltam úgy sincs most téma a bemutatóig, bedobom...
A fémkeret eltûnését én sem érteném, a 32GB meg nekem bõven elég lenne, még a 16 is.
OMG: D
Akk vigyél magaddal netbook ot.
Mindenre jó telón kÍvûl amire a szifon nem.ssd vel meg tudod bõvÍteni xD
Nekem mostanság 8 giga kevés n95 ösbe.
16 nak már örülnék, 32 meg maga a tökély lenne...arra pont ráfér annyi film, hogy suliba 1 napot ne unatkozzak, zene is fér rá bõven:]
:😄😄😄😄😄😄D
Ezt a nagyzoló dumát😄 Szerintem egy terás iPhone kéne😄😄
Te 32GB zenét filmet és videót aktívan nézel a telefonodon?😄 Mert én egyszerre egyet rakok rá, és az aktuális zenéiket😄 Bár a 8GB kicsit kevés erre, de 16 már lehet sok is lenne.