iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"miért, láttál már msn-t OSX v linux alá? 😮"

Igen.
Több tucat MSN kliens van OSX alá. A MS is kiadja évek óta a sajátját erre a platformra is.

Ombika
Loll nezem a 24H versenyt, faxi elszall Nurburgringen , palank mogul elokapja iPhone-t! LAssan mar a 2 eves kisgyerek is azzal szaladgal! 😛

Ombika
Tegnap mekibe kajaltam, mogottem a papi 60 ev koruli iPhone-on kartyajatekot nyomttt! Flasheltem 1-et rajta! 😊

MerlinW
Total Commander Tpot plugin. Nem kell telepíteni, csak bemásolni a helyére, és USB-n eléred a telefont.

[merlinw.org]

MerlinW
jabberrel lehet msn-ezni OSX-en😊

[merlinw.org]

Zomil
miért, láttál már msn-t OSX v linux alá? 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Akkor elnézést kérek. Egyébként ez már nekem is feltûnt egy ideje.

Sephi
Ezt nem is neked irtam. Egyszeruen csodalkozom, hogy van Yahoo van Skype es Facebook de MSN meg nincs itunes-ba.

Ennyi.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lehet nem voltam elég világos...
Van egy iPhone internetes eléréssel, és van egy PC wifi/kábelnet nélkül. Tehát a telóra le tudok tölteni bármit, de PC-re nem.
PDAnettel nem tudom megosztani USB-n keresztül a netet iPhone-ról, mert kliensprogramot kell telepíteni, de telepítéshez a PC-n nincs jogosultságom, így a többi telepítõs dolog is kiesik.
Így aztán tényleg bánhatom, hogy az "MSN nincs meg Itunes-ba".
Szóval egy olyan program kellene ami pendrive-ként ismertetné fel a telót, de ilyen valszeg nincs.

autoszimulator
na most már végképp nem értem. akkor hogy került fel a telefonra a csatolmány? gondolom letöltötted. vagy ez régebben történt, azóta nincs net? ebben az esetben, ha nemtudod csatlakoztatni a telefont egy géphez, akár wifin, akár usb-n, akkor nem fog menni sajna. egyértelmû hogy ha mozgatni akarsz a telefonról valamit, akkor bluetooth és infra hiányában ez másképp nem lehetséges.

.: mobilize.hu :.

Zomil
hm ez elkerülte a figyelmem :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sephi
MSN hogy nincs meg iTunes-ba...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"...PC-re, amin se internet elérés, se iTunes, se semmi."
Hiába kapom meg gmail-en, nem tudom letölteni...

Zomil
öhm elküldöd egy olyan fiokra ahol van webes elérés és letöltöd onnan? 😊

Valószínûleg nem megoldható, mert az adott gépen nincs jogosultság a telepítéshez, így a PDAnet is kiesett meg minden egyéb.

autoszimulator
Ha van WiFi akkor SSH-n keresztül, USB-n keresztül meg totalcommander+t-pot. De hogy a fájlrendszerben hol találod meg az email csatolmányokat, az jó kérdés.

sztoncsi
<#fejvakaras> Van valahol itt egy hozzászólás, ed azt hiszem a FAQ-ban is benne van hogyan lehet az iPhone fájljait iTunnes nélkül használni...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Sziasztok!
Egy kicsit sürgõs és macerás a kérdésem, de remélem tudtok segíteni.
Ha létezik egyáltalán ilyen, szerintetek mi lenne a legjobb és leggyorsabb módszer ahhoz, hogy egy e-mail csatolmányt áttöltsünk iPhone-ról egy PC-re, amin se internet elérés, se iTunes, se semmi.
Gondolok itt olyanra, hogy a telóra letöltött csatolmányt átrakni a mail kliensbõl egy másik progiba és azt USB-n keresztül áttölteni a PC-re. Valami pendrive szerû dolgot kellene kialakítani.

Elõre is köszi a segítséget!

MerlinW
IM+ is jó, abban is van mindenféle chat lehetõség (MSN, ICQ, stb)

[merlinw.org]

Zomil
használj fring-et, nem a legjobb, de nekem msn-ezésre elég 😊
(bár msn-en kivül még kezel pát dolgot)

Kandurex
haj, haj 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

autoszimulator
Rendes kliens sajna összenyomja, én gmail-emhez használom a GMate Mail-t, végülis olyan mint a gmail webes felülete, abban jók a képek, csatolt dolgok.

BeejiveIM sajna megszûnt a feketepiac számára, mert annyira bevédték, hogy nem sikerült feltörni, legalábbis két hete még nem ment, azóta nem is néztem.

Kandurex
Segítség pls,

Mi történt a freemail -el? Pár napja még jól mûködõ levelezésemet, nem tudom letölteni 😞

Van lehetõség a képek eredeti méretének a megtartása? Mert kaptam levelet egy kép melléklettel és fontosak lennének a részletek, mert térkép, de teljesen lekicsinyítette 😞

Valamint mûködõ BeejiveIM linket dobna valaki privátban? (apple store kilõve 😞

köszi, puszi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

GregSB

GregSB
Az Apple kirakot egy új álláshírdetést, amiben külön elõnyként tüntetik fel ha valaki jártas az ARM procik NEON egységek ismeretében:

"...The successful candidate will have excellent understanding and knowledge of processor architecture, specifically ARM and its vector unit NEON..."

A NEON egyébként a ARMv7 Cortex procik újdonságainak gyûjtõneve, reklám neve.

Ami érdekes,hogy a jelenlegi iPhone és iPod Touch ARMv6 architektúrájú procikat használ, amikben még nem található meg a NEON név alatt jelzett újdonságok sora.
Az imsertebb telefonok közül a hamarosan megjelenõ Palm Pre fog használni ARMv7 Cortex tipusú procit, és azt ugye már most tudni lehet hogy sokkal erõsebb lesz közel azonos akksi idõ mellet, mint a jelenlegi iPhone.

A következtetéseket mindenki vonja le magának 😊

Zetorg
azért is nem erõltettem a dolgot, mert a szervizes embernek is szanaszét volt repedve a hátlapja...
gondolom õ sem poénból használja úgy

Ombika
Tetejen nekem is repedt picit, de mondom rasagitek,h kicsereltetem es eladom uj megjelenes elott, de igy nem eroltetnem akkor! 😊

M@TriX
akkor próbálkozz, ha tudják, mert néha ügyintézõtõl is függ...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Zomil
köszi a választ!
akkor megprobálok szerezni egy image fájlt 😊
ha nincs akkor megnézem a másik 2 lehetõséget, amugy se baj, ha van a kéznél egy osx is 😄

Zetorg
tudják õk is, hogy reped majdnem mind. nem én voltam az elsõ aki vissza vitte ez miatt.
megpróbálok rámenõsebb lenni, de tudom, hogy ha a gyártó nem vállalja be akkor nem tudnak mit csinálni. számítástechnikával foglalkozok, ha nekem nem cserél valamit a nagyker, én sem cserélem ki a vevõnek...

M@TriX
hát, szerintem legyél kicsit agresszívabb, esetleg a netrõl szedd össze a hsonló eseteket esetleg cikkeket, mert én is olvastam, hogy a fehér (vagy azon jobban látszik) hátlapos iPhone-ok repedeznek.

szóval szerintem simán cseréltetni vagy javíttatni (ingyen) kellene

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

MerlinW
VMWare-re telepíthetsz OSX-et, elég körülményes de torrenten tejed egy Tiger vmware image ahogy látom (10.4.10)

Natívan is telepítheted az OSX-et ha megfelelõ a hardvered, ebben az esetben hackintosh címszóra keress.

Kemény hétvégi program mindkettõ, kivéve ha letöltesz egy vmw képfájlt.

[merlinw.org]

Zetorg
ok!
lehet ma bemegyek...
multkor az europarki ténél voltam, most megpróbálom osanban, úgy is ott vettem a telefont.

GregSB
Uh, ja télleg. Reggel van még nagyon nekem 😄

Ombika
Irta,h T-Mobilba vitte! 😊

GregSB
Hol vetted a telefont? Ha T-mobilnál, akkor érdemes hozzájuk visszavinni, nem egy Apple boltba, állítólag õk javítják.

Sephi
<#eljen>

Ombika
Jelezd please, ha sikeres voltal, mert akkor en is viszem!

GregSB
Az Apple megkétszerezte részesedését az okostelefonpiacon a tavalyi évhez képest.

Az elsõ negyedéves eredmények: (név - eladott mennyiség millió db-ban - részesedés %-ban)

1. Nokia - ~15 - 41.2%
2. RIM - 7.23 - 20%
3. Apple - 3.94 - 10.8% (tavaly ilyenkor ez 5% körül volt)
4. HTC - 1.96 - 5.4%

Igen én is ezt tettem és így már rendben.

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Zomil
windows-ra mennyire nehéz virtual mac-et rakni?(esetleg egy program nevet mondhatnátok) 😊
mert szivesen megnézném én is magamnak az sdk-t

GregSB
Nem akarlak elkeseríteni, de az 😛

Kevesen tudják, hogy egy jó minõségû fotóhoz legalább annyira fontos a lencse(rendszer) feloldóképessége - azaz hogy mekkora max felbontást bír kiszolgálni, mint az hogy hány megapixeles érzékelõ van mögötte.

Azok az optikák, amik a jelenlegi okostelefonok hátulján találhatók, még az 5 megapixelt is nehezen tudják kiszolgálni.

Akkor minek gyártanak 7-10 megapixeleseket már?
Azért, mert

1. Az embereket be lehet hülyíteni, 70%-uk fejében az van hogy több megapixel = jobb minõség.
2. Több megapixel -> nagyobb méretû képfileok, rá lehet sózni az emberekre a nagyobb memóriakártyákat is.

Ha 3.2 mpx-es kamera lesz az új ájfónban az nekem maximálisan elég lesz, ha attól jobb minõségû képet akarok készíteni akkor viszem magammal a nagy gépemet...

pyrohun
Örülök, hogy mindenki kiröhögött, de igenis kevés lesz a 32GB, ezt most mondom.

1. - zenékbõl pl. 20GB-ot lazán rátolnék (csak chillout zenébõl van 32GB-om, amit random szoktam hallgatni...)

2. - a telefon tudni fog videót is felvenni + real time editálni (ez már szinte biztos). Még a felbontás kérdéses, de szerintem 640x480 vagy ennek a szélesvásznú megfelelõje (az apple-t ismerve nem lepõdnék meg egy 720p-s megoldáson sem...) - namost ilyen minõségben elkezdesz videót felvenni, nagyon hamar kevés lesz a 32GB (ha hozzá vesszük az alkalmazásokat, zenéket, jönnek az egyre nagyobb játékok is pl. MYST..), hacsak nem akarsz minden nap lementeni mindent a telcsirõl.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

solo
Dikk! Mondom makróba, 10 centirõl egy szép virágot:]
Multkor próbáltam ki, nagyon szép volt:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

autoszimulator
azért az a seggreülés még messze van

egy
ketto
harom
negy

solo
Hát figy, n95 mögött az a CZ optika azért nem múkus vakÍtás😄

Macro ba olyan képet csinál, hogy néha én is seggre ülök:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

GregSB
Egyébként meg amilyen fosh optika van a telefonok kamerái elõtt még az a 3,2 mpixeles kamera is bõven sok hidd el. 5mpx-tõl felfelé már a vicc kategóriáját súrolják a telefonokban lévõ kamerák SZVSZ.

Ami igazából fontos, hogy autofocusos legyen, ne fix, az tényleg sokat számít.

GregSB
Ez csak egy noname siteon bukkant fel, kezeld úgy mint pletykát 😊

Gondoltam úgy sincs most téma a bemutatóig, bedobom...

A fémkeret eltûnését én sem érteném, a 32GB meg nekem bõven elég lenne, még a 16 is.

solo
Kevés a 32 giga:C
OMG: D
Akk vigyél magaddal netbook ot.
Mindenre jó telón kÍvûl amire a szifon nem.ssd vel meg tudod bõvÍteni xD

Nekem mostanság 8 giga kevés n95 ösbe.
16 nak már örülnék, 32 meg maga a tökély lenne...arra pont ráfér annyi film, hogy suliba 1 napot ne unatkozzak, zene is fér rá bõven:]

'Mér csak 32GB?"
:😄😄😄😄😄😄D
Ezt a nagyzoló dumát😄 Szerintem egy terás iPhone kéne😄😄
Te 32GB zenét filmet és videót aktívan nézel a telefonodon?😄 Mert én egyszerre egyet rakok rá, és az aktuális zenéiket😄 Bár a 8GB kicsit kevés erre, de 16 már lehet sok is lenne.