iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
elõfizetés

DJS8
"megtudtuk, hogy ezentúl féláron, mindössze 99 dollárért már hozzájuthatunk egy 8 GB-os iPhone 3G-hez"

99$=19.470Ft most akkor 20k-ba fog kerülni?

Lacee
kérdés: a 3.0 firmware alatt fognak futni a korábbi verziókra (2.2, 2.2.1) készített programok, vagy mindegyiknél meg kell majd várni, míg frissítik 3.0-hoz?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

passatgt
csak mert mobilarénán ezt egy új fícsörnek írják

Azt azért nem állítanám, hogy vízálló, de normális mértékben tényleg az. Az emberek esõben is telefonálnak, ezt bizonyos szinten meg kell oldani.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

pyrohun
a többinek is. Az én 2g-mre egyszer ráömlött egy deci víz (vagy kóla, már nem tudom). Még a hangszórója sem ázott be 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

passatgt
vízálló burkolata van s-nek?😮

Csúnyán benéztem, igen, most már így marad 😄

Sephi
😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

pyrohun
bad sector? memórián? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
igen de csak a 2.2-tõl, elõtte nem volt még 😊

Nem fel ev alatt, hanem hosszabb tavon. Amúgy siman lehet, hogy mar televan bad sectorral 😛

GregSB
Ez baromság, ilyen elven már sok-sok Jailbreakelt 3G-nek tönkre kellett volna mennie, amikket videót vettek fel 😛

Asszem tönkrebassza a jelenleg használt flash-memóirát a videózás, azért nem lesz a 3G-ben. a 3Gs már másfajta, modernebb háttértárolóval megy majd, azzal lehet videót felvenni - legalábbis én ezt olvastam.

GregSB
Nem, de engem nem zavarna ha 3G-m lenne. Láttam már jailbreakelt programmal készült videót, és eléggé tré minõségû. Nekem nem hiányozna az életembõl.

A Voice Controllt viszont nem értem miért hagyták ki.

redmonk
huhh...
pöpec az "új" safari

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

sztoncsi
-hogyan oldották meg a magyar bill.-t? Sajna csak erre tudom a választ...: Ha nyomva tartod az E billentyût akkor bedobja a többi lehetõséget, pl.: É
(ezt is itt tanultam 😊)

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

sztoncsi
Ha nyomok közben egy elõreszaltót, akkor playlistet is vált... <#hehe>

(köszi az infót még ezt sem tudtam)

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Hunnenkoenig
Nekem mondjuk mar az öröm, hogy van bluetooth tamogatas es faszan is müködik, igaz eddig csak periferiaval probaltam. Fajlküldest nem.

Videot lehet JB-vel, az annyira nem faj, de azert megis bekaphatjak.

Ez azert eleg nagy parasztsag, hogy akarattal kihagynak funkciokat, amiket szoftveresen belerakhatnanak, csak azert, hogy eladhassak ketszer ugyanazt.

Minden esetre ha tudom megveszem az ujat, a regit meg odaadom valami csaladtagnak. HA meg nem tudom megvenni, akkor remelem, hogy JB-re jön majd Voice Control, mert valami ügyes ember bekapcsolja 3.0-ban 3G-re is.

Gondolom siman benne van, csak le van tiltva.

Most, hogy megjelent az új 3G, szeretnék majd venni a régi 3G-bõl 16Gb-osat. Mo.-n használnám, és pannonos számom van (nem akarok elõfizetést kötni). Milyen lehetõségek közül választhatok, honnan érdemes venni, rendelni?

Pár apró kérdés még:

-divx videót le tudok vele játszani, mindenféle koncertálás nélkül?
-mondjuk egy SE W810i-hez hasonlítva, milyen a kamerája?
-milyen nacigációs programok érhetõk el, ill. lesznek elérhetõk a 3.0 után
-hogyan oldották meg a magyar bill.-t?

Köszi a segítséget elõre is!
precision
triplaklikk az elõzõ szám 😊

Bazinga!

precision
hát konkrétan az apple bekaphatja...

ITT egy táblázat, ahol összehasonlítják hogy a 3G -t és a 3Gs... az új fícsörök közül alig fog menni vmi... na jó ez így túlzás, de pl videofelvétel sincs, voice control sincs... csudijó

Bazinga!

Sephi
Ne szegyeld! En is ket het utan jottem ra, amiutan megneztem a Shuffle demot.

Egy klick bekapcs, egy klick kikapcs. Ket gyors kilick a kov szam. 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
hát csalódott lennék ha nem lehetne...

Bazinga!

Tehát a régi iPhonnal nem lehet ezentúl se videót felvenni?😞
sztoncsi
LOL De jó hogy itt vagytok nekem... nem is vettem észre hogy a mikrofon egyben gomb is...

Mindig szidtam a Phonet, hogy nem egyszerûsítették a lépetetést...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

MerlinW
Pedig pl. videókamera, sbsettings, reboot menü, vagy akár lockdown jó dolgok.

[merlinw.org]

AntiHero
Nem használok JB-t. Kövezzetek meg ez van😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Zomil
ha a jb-re gondolsz, szvsz már a 7végén kész lesz 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

AntiHero
"3.0 jövõhéten szuper"
..vagyis jövõhét után<#banplz><#fogmosas>

Zomil
az apple store szerint csak az uj 3Gs-ben van voice contrel, nagyon remélem, h kesz vmi alternativ megoldás 3g-re, mert ahogy irtad autokázás közben hasznos, és az extra lusták otthon szorakozhatnak vele 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

AntiHero
Hát nem vagyok elszálva az új iPhonetól.

3.0 jövõhéten szuper<#eljen><#worship>

Új iphonet meg most nem veszek, majd ha jön még újabb azt megveszem.

GregSB
"The 16 GB iPhone 3G will be available for $149 while supplies last."

passatgt
eddig se kellett elõvenni zeneváltásnál, megnyomtuk a gombot a fülesen aztán kész😊

GregSB
Ja egyébként nem Júli 9.-én lesz itthon elérhetõ, a képen az van hogy "July '09". Szal valamikor júliusban.

GregSB
Kíváncsian várom az itthoni árakat, aztán ha nem lesznek elszálltak akkor sztem agusztusban beruházok egy 3GS-re 😊

redmonk
de kit érdekel egyáltalán hogy néznek mit csinálsz?
1. fele nem tudja mi a szar az egyáltalán
2. felét ugyse ismered akkor meg nem tökmind1 neked mit gondol ki nem szarja le
3. ha zenét hallgatsz azt valószinü fülessel ha esetleg a sajátjával vagy headsettel hallgatod akkor meg nem is kell elövenni h zenét válts vagy ilyesmi

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Dynamic
Tiszta sor. De nem is azt mondtam, hogy nincs értelme, hanem hogy annak tudatában, hogy a legolcsóbb Alcatelben is van VC, az iPhone-ban tényleg alap kéne, hogy legyen, de részemrõl amúgy lényegtelen mert én nem használnám😊
Ne, ezt kicsit túlmagyaráztam😄
Hunnenkoenig
Akkor az elözö hozzaszolasom aktualitasat vesztette :-)

Hunnenkoenig
Mint mondtam, nem metrora es buszra talaltak ki. :-P
Ott nem kell hasznalni, mert nincs is ertelme.

En sosem ertettem azokat az embereket sem, akik amikor bejöttek az elsö drotos fülhalgatok, akkor a kezükben fogtak a telefont, bámulták mereven meguk elött mellmagassagban es közben beszeltek a nyakukban logo mikrofonba.

Gondolom mindenki erzi a helyzet ironiajat :-P

Na ezek az emberek azok, akik buszmegalloban acsorogva headsetbe voice controloznak :-P

En nagyon sokat vagyok uton, es ha vezetek (pl 180-nal autopalyan), nagyon kenyelmes, hogy meg a cim kikeresesere sem kell a telora pillantanom, miközben egy kezzel vezetek.

GregSB
Visszavonom a "nem értem kinek jó részt". Belátom hogy vezetés közben van értelme.

MerlinW
<#nevetes1>

[merlinw.org]

Hunnenkoenig
Na ennek örülök. :-)

Amugy pozitivan kell felfogni:

Nem egy 199 dollaros telefont kapsz dragabban 500 dollarert, ha független, hanem egy 500 dollaros telefont kapsz olcson 199 dollarert, ha a T-mobillal szerzödsz.

Ennek nem csak azert van ertelme, mert megovod magad az idegeskedestöl es ezaltal az egeszsegedet is, hanem azert is, mert valojaban tenyleg erröl van szo.

GregSB
Na igen, ezt a voice controllt sosem értettem kinek jó. Már akkor hülyén néznek rám az emberek amikor headsettel telefonálom metrón / villamoson. Képzelem mi lenne ha ilyeneket kérdeznék a levegõbe, hogy "mi ennek a számnak a címe?", vagy "Hívd Józsit" 😄DDDDDD

Hunnenkoenig
Nem a buszmegalloban kell hasznalni, hanem pl vezetes közben.

En imadtam, hogy headsetbe beszoltam, hogy "hivd anyut" es mar tarcsazott is a zsebemben.

Neha visszakerdezett, hogy arra gondoltam-e, akkor mondtam hogy igen, es neha tök jol el tudtunk egymassal dumalni :-D

solo
Sajnos kezdek 16 évesen tisztábalenni a dologgal..

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

MerlinW
Hát suttogj neki érzékien, hiszen szereted a telefonod😄

[merlinw.org]

MerlinW
Gondolom bármelyik Apple store-ban, bevásárlóközpontokban, stb.

[merlinw.org]

Dynamic
Igen, a voice control már évek óta a leggagyibb telefonban is alap, de mondjuk én sosem használom, mert kicsit cikinek érzem, amikor a buszmegállóban körülöttem 20 emberrel élõszóban parancsokat osztogatok a telefonnak😄D
MerlinW

[merlinw.org]