iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redmonk
kint függetlenül hol lehet hozzájutni csak mert én is megyek ki és augusztusba tervezem a vételt?
vmi boltnevet mondanátok?

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Hunnenkoenig
Khm... ugye azert van halvany fogalmad arrol, hogy müködik a vilag es benne az üzleti elet?

Gondolkodj el egy kicsit azon amit irtal, aztan döntsd el, hogy felteszed e ujra a kerdest. :-P

MerlinW
Egyébként Ikon 200-al már megéri a 8GB-os (62.970 + 5000/havi)
De a 16GB-os is 82.980 + 5000/havi. Ha meg az kell, 20K a függetlenítés.

5K-t meg szerintem röhögve eltelefonál mindenki, aki él szociális életet😊

Aztán ki tudja, lehet olcsóbb lesz pár ezressel ha jön a 3GS

[merlinw.org]

solo
F@sza, akkor nem is szóltam..

Annyira utállom ezt a szolgáltatóra erõltetést:C
És mivan, ha én nem akaros se AT&T tõl semmit, se a t mobiltól?:CVegyem meg 3x anyniért mi?:S
Szanálmas ez az üzletpolitika.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

MerlinW
A gyárilag független USA-ban 520$ UK-ban 624Font, Németeknél 550Euro (a fekete 16G😎
Legalábbis az online boltok szerint. Talán olcsóbb mint itthon, de nem sokkal.

[merlinw.org]

Hunnenkoenig
Most akkor lesz a 3.0-ban voice control a 3G-seknek is, vagy csak a 3GS-ben lesz benne?

Szerintem nem hardware függö, de az en 3.0 betamban nem talaltam ilyet es meg remenykedem abban, hogy a beta nem a fullos OS volt.

Nekem nagyon kell az a voice control. Motorolamban mar 10 evvel ezelött benne volt es nagyon hianyolom.

GregSB
$199-ért nem kapod meg kint függetlenül, valamit benéztél szerintem 😛

solo
<#nyes>

bakker, fejberugdosom magam: D haverék 1 hónap mulva mennek ki amcsiba: D és lehet ott nagyáruházba függetlenûl is venni, kb enyniért, de addÍgra nemlesz dellám:S

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

autoszimulator
+2000-et havonta <#idiota>

.: mobilize.hu :.

na kíváncsi leszek mennyit csökken az itthoni T szolgáltatónál az ára......

GregSB
Hehe, meg akartam nézni a kondíciókat a $199-es 3GS-hez, és a buyiphone.apple.com oldal le van halva 😄

solo
Nebassz!!! najóvan, akk amint megjelenik, megyek szifont venni: D
Ugyan az a kinézet, és sokkal jobb^^ És oco^^De az a fránya villanó még mindÍg nagyon hiányzik:/

autoszimulator
hát ez kicsit adná

GregSB
Teljesen meg fogja oldani.

sztoncsi
Ami viszont nagyon jó dolog szerintem a search megoldása, amit nagyon hiányolok a mostani 3G-bõl...
Nem tudom a 3.0-mennyire fogja megoldani a hiányát...!?!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

GregSB
Mondjuk tényleg fura hogy a designhoz nem nyúltak. Ez nem az Apple-re vall.

Lehet mégiscsak tartogat valamit a tarsolyában Mr. Jobs? 😊

sztoncsi
Nekem azért egy ilyen külsõ, és a most felsorolt belsõ tulajdonságok jobban tetszettek volna...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

precision
szerintem ha együtt nézzük a változásokat, hw és sw ügyben akkor van annyi újítás (sõt...) 2.x és 3G -rõl 3.x -re és 3Gs -re mint anno 1.xrõl és 2G -rõl 2.x és 3G -re

Bazinga!

GregSB
Engem se értsetek félre, 3G-rõl én se váltanék 3GS-re szerintem 😊

Az viszont érdekes hogy megtartják a sima 3G-t is ócsóért.

sztoncsi
"de ugye tudod, h azt nem mondták, h a nyelv-re voantkozik vagy a keyboard-ra, mert a Keyboard support-ban viszont tényleg benne vagyunk"

A keyboard-ban most is (3G)benne vagyunk...

pyrohun
Félreértés ne essék: egy nagyon jó telefon a 3Gs, de nekem mégis csalódás, hogy sokkal nem mutat túl a sima 3G-n, de nem flame-elni akarok, ez csak egy vélemény. És még így is hosszútávon valószínû,h ogy mégiscsak ezt venném (fogom?) a Pré helyett, mert AppStore, meg már megszoktam, ésatöbbi. De mondjuk OLED kijelzõvel pl milyen lenne.... hmmm 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Nekem tetszik ez a kevéske újítás, szvsz a multitaskingot szeretnék "kiváltani" egy rohadt gyors bootolási idõvel - ami persze azért nem ugyanaz, de legalább valami.
Mindenesetre én sem érzem, hogy megérné a váltás, ezért szerintem (hacsak nem lesz nagyon égetõ szükségem valamiér videófelvételre vagy iránytûre 😊), nem fogok váltani.

Ja, és kivéve akkor, ha elkezdenek jönni a zsír, "only 3Gs" appok. Akkor muszáj lesz 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

pyrohun
Önmagában a 3Gs egy jó telefon lenne, ha a sima 3G nem lenne. Legalább külsõleg lehetne egy picit más, vagy mittudomén, 15%-kal nagyobb kijelzõ. Nem tudom... valami olyan, ami tényleg egyedivé teszi. Vagy ha nem lenne egy Palm Pré, kb. 5x szebb (persze tudom: izlések és pofonok) grafikus ui-val és sokkal jobb gesture-ökkel. plusz valós multitaskinggal.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Már nem azért, de az Apple sem tudja feltalálni a spanyolviaszt 1-2 évente 😊

Csak elég megnézni az elõzõ sikertermékük, az iPod életútját. Azt 2001-ben jelentették be, a rá következõ években pedig csak frissítgették, kibõvítették a tudását, (vékonyabb lett, nagyob tárhelyet kapott, stb) de az igazi áttörést a 2006-os Nano hozta.

Valószínûleg ugyan ez a terv az iPhoneal. Finomítgatják, tökéletesítik a sima iPhone-t, aztán pár éven belül diverzifikélni fogják a kínálatát.

És most õszintén: a 3GS szerinted nem egy jó telefon ma a piacon? Ne a 2G-hez és a 3G-hez hasonlítsd, hanem a konkurenciához!

passatgt
amúgy mi hiányzik még a 3gs-bõl?😊

Zomil
amugy star defense végre kijött 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pyrohun
bocs, de a kamerához kapcsolódó kb. 10 újdonság az mind a kamerához kapcsolódik. ilyen erõvel a 2g meg a 3g közötti különbségnél is elmondható, hogy jobb a böngészés is, mert van hsdpa, jogg a google maps, mert van hsdpa, jobbak az im alkalmazások, mert van hsdpa... na vegyük már le a szemellenzõt.

3G VS 3Gs

- van digitális iránytû (de minek, ha semmi nem használja?)
- jobb a kamera és ebbõl kifolyólag minden ami ahhoz kapcsolódik

a többi csak sallang, még a kinézet is ugyanaz, sõt csak egy S betût kapott, ami elég egyértelmûvé teszi, hogy nem egy új modellrõl, hanem csak egy ráncfelvarrásról van szó. Míg a 2G - 3G esetében a HSDPA + GPS önmagában hardverileg enyhén nagyobb újdonságot és lehetõségeket hozott. De ez megint csak az én véleményem, amúgy szerény 2G tulaj vagyok, immár 2 éve, aki nagyon várt valami jóra, de eamitt nem fogom a 2G-met SEM lecserélni. Talán csak második készüléknek beszerzek egy sima 3G-t és ennyi. Sajnos nekem csalódás, az Apple igenis kezd ellustulni. 1 év alatt nem hiszem, hogy csak ennyire tellett tõlük.

GregSB
Fenébe elment a komment még mielõtt befejeztem volna.

Szóval azt akartam még hozzá írni, hogy mostanra az iphone egy tökéletes telefonná érett. Óriási az a különbség, ami az 1.0-s iPhone 2G és a 3.0-s 3GS között van. A 3GS a 3.0-val az egyik legjobb telefon ma a piacon.

Csak a sok "tvájsz ez öméjzing" bejelentésen hízlalt ember ezt nem veszi észre 😛

MerlinW
Várj az már szoftveres téma, a hardver adott. Egyébként én is örülök, tuti veszek egyet nyár végén.

[merlinw.org]

GregSB
Az az igazság hogy az Apple most befoltozta szinte az utolsó foltot is az iPhoneon. Talán még annyi hogy nincs multitask, de azt meg a Push Notification hivatott kiváltani.

Nem volt semmi egetrengetõ bejelentés, semmilyen "bréjkthrú nyú divájsz"-t nem mutattak be és ez hiányzik az embereknek, akik ilyenszempontból el voltak kényesztetve az elmúlt években 😊

Én ennek a sima upgradenek is örülök.

autoszimulator
amibõl 5-6 a kamera, ami szigorúan véve egy változás <#ravasz1>

GregSB
Egyébként hiába van compass, nics "live" Street view. Legalábbis a demóban nem mutatták. Úgy néz ki ez marad az Android platform privilégiuma.

MerlinW
3G a 2G-tõl kb 5 dologban tér el. 3G és 3GS pedig ~15

[merlinw.org]

GregSB
Még év elején mondták amikor bejelentették hogy nem lesz több MacWorld Expó, hoy mostantól a termékbemutatókat egyre inkább át fogják tolni a honlapjukra. És tényleg, amint vége lett a keynotenak már fent is van egy 15 perces bemutató videó a 3GS-rõl az apple.com-on, amiben bemutatják a digital compass-t is.

Guided Tour

pyrohun
Engem a UPC jövõ hónaptól elérhetõ 120 Megabites internete (ráadásul annyiért, amennyibe most a 25 Mbites kerül) enyhén jobban felcsigázott 😊)

GregSB
Frissült az Apple.com!

Már van is Guided Tour, meg lehet nézni videón az újdonságokat.

Zomil
de ugye tudod, h azt nem mondták, h a nyelv-re voantkozik vagy a keyboard-ra, mert a Keyboard support-ban viszont tényleg benne vagyunk

én apple store-on néztem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dynamic
Én speciel nem bánom, hogy nem lett olyan forradalmi ez a 3GS, mint az elõdje, mert végig irigykednék rá. De szerencsére nem érzek késztetést, hogy lecseréljem😄
GregSB

Ott van bal alul a Hungarian.

Zomil
Language support for English (U.S), English (UK), French (France), German, Traditional Chinese, Simplified Chinese, Dutch, Italian, Spanish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Danish, Swedish, Finnish, Norwegian, Korean, Japanese, Russian, Polish, Turkish, Ukrainian, Arabic, Thai, Czech, Greek, Hebrew, Indonesian, Malaysian, Romanian, Slovak, and Croatian

én itt nem látom...

pyrohun
mondjuk meglepne, ha júni végén még egy új iphone-t bejelentenének... De hol vannak azok a dumák, amiket Nemtomkicsoda állított a Palm Pré tesztelése közben, hogy hú az új iphone majd így meg úgy...? Hát oké: jobb lett mint a 3G, de még annyi plusz sincs benne a sima 3G-hez képest, mint a 3G-nek a 2G-hez képest. Szerintem.

MerlinW
Itt a teljes 3GS lista:

- 3Mpx camera
- Vodeo recorder and editor - 30FPS VGA with autofocus
- Low light and macro modes
- Autofocus, Autoexposure. Tap to Focus,
- <10cm Auto Macro
- Low light sensitivity is also improved.
- Trim video with “the tap of a finger.”
- Zooming, inverting audio, panning audio

- Built-in digital compass
- Voice Control
- Built-in support for Nike+
- VoiceOver

- Hardware Encryption
- supports the 7.2 Mbps HSDPA standard.
- Includes hardware to support the OpenGL|ES standard, for faster and more complicated 3D games.
- Greener materials: Arsenic-free glass, BDF-free, Mercury-free LCD.
- Increased battery life.

[merlinw.org]

GregSB
De benne vagyunk. Lesz magyar nyelv is!

pyrohun
"érzelmeim" lol baszki 😄 -> érzéseim.

GregSB
Erre lehetett számítani. Amikor a 3G megjelent a 2G-sek se rohantak érte azonnal a boltba. Ezt direkt csinálják így, üzletpolitika.

Ha lesz valami nagyobb bejelentés (új fajta iPhone, Tablet, stb) akkor azt valószínûleg Jobs fogja megtenni júni végén, amikor visszajön.

precision
kinézet kicsit csalódás hogy 1az1be 3G -nek néz ki... jó persze a neve is 3G s... no mind1

jövõhét 3.0, remélem 2G -re devteam jailbreakeli nagyongyorsan, aztán majd veszek egy 3G -t idõvel (nem ezt az újat), ha elég olcsó lesz

Bazinga!

pyrohun
Nekem vegyesek az érzelmeim. Én megmondom õszintén sokkal többre vártam volna, valami korszakalkotóra. Pl. új grafikus felület (opcióként akár), vagy nem tudom. Még azt sem tudjuk, hogy vajon a Google Street View ugyanúgy fog-e mûködni mint pl. az Androidnál (digi iránytû + mozgásérzékelõ + gps powa...)

És változtathattak volna valamit a kinézeten, mert nem csúnya az iphone, de - mondjuk ki - 2 év alatt igenis meg lehet unni.

Most pl. elgondolkoztam, hogy Palm Pré, vagy iPhone 3G S, pedig titkon reménykedtem, hogy az Apple szertefoszlatja minden Palmos elképzelésemet - de sajnos nem így lett 😞

Zomil
Language support-ban sajnons még mindig nem vagyunk benne

autoszimulator
persze nem nulla, de nem is 3G-t eladom azonnal és megveszem a 3GS-t hatást váltja ki belõlem. A 3.0 önmagában jobban felizgat, mint ez.