iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
<#miaz>

Zomil
#9497 najó csak 1hete volt 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
a red alertet kb. 2hete linkeltem be a topic-ba 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

GregSB
Két játék, amire érdemes lesz figyelni:

Doom Resurreciton:

Red Alert:

Videó

GregSB
Bocs nem zsír, hanem olaj.

GregSB
Na kikerültek a hivatalos adatok a 3GS-rõl.

600Mhz-en ketyeg benne proci (nem tudni milyen) és 256MB rencermemória van benne, szemben a 3G 400Mhz-es procijával és 128MB RAMjával. Szal a "2x gyorsabb" még igaz is lehet.

Ezen kívül lesz a 3GS-ben egy PowerVR SGX GPU nevû grafikus proci, ami támogatja a OpenGL ES 2.0-t.

Magyarul arra lehet számítani, hogy a 3GS-en sokkal gyorsabbak lesznek a játékok. Azon sem lepõdnék meg, ha külön játékokat fejlesztenének rá...

Vágül ami még új és nem említették eddig sehol: került egy új "oleophobic" réteg a 3GS képernyõjére, ami nagyjából "zsírtaszító" rétegnek fordítható ha jól veszem ki. Szal sokkal kevésbé marad meg az ujjlenyomat rajta.

GregSB
Én az Apple helyében a T-Mobile orrára koppintanék ezért:

"Néhány új funkció az iPhone 3.0-ás szoftverben:
...
kép, névjegy, hang, GPS koordináta és videó küldése MMS-ben (a készülék videofelvételre nem alkalmas, a videót fogadni tudja, illetve a készülékre töltött saját tartalmakat megfelelõ méret és formátum esetén továbbítja)"

Egy árva szót nem említenek arról, hogy lesz új készülék és az tud majd videót felvenni. Gondolom még nem árazták be az új készülékeket (bár ezen nem tudom mit kell tökölni, amerikában változatlan maradt az ára gondolom itt sem eszközölhetnek nagy változást), de addig legalább kirakhatnának egy "hamarosan jön, ezt fogja tudni" oldalt a 3GS-nek...

sztoncsi
Jaja béna voltam... MP4-be konvertáltam, csak a video syncronizálásnál csak a tv mûsor sinkr. lehetõsége látszott, mert ablakban nyílt meg az iTunes, így a videókat nem szinkronizálta!

Köszi! <#worship>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Zomil
felmásolni meg ha rácsatlakoztatod a telefont, majd rányomsz és van egy olyan menüpont, h média v hasonlo ott pedig kipipálod a videot, h azt is szinkronizálja

Zomil
azért mert mp4-be kell kovertálni 😊

sztoncsi
Hogy a pic*be tudok videót felrakni a 3G-re...? Ezzel konvertáltam az mpg-et, bemásoltam a playlistb, de semmi... <#fejvakaras>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Zomil
hehe ujabb minõségi TD-t kapunk a telefonra 😊

aki nem birná ki annak itt van flash verzioban 😊

sztoncsi
Az nem csak Angolból, de magyarból is egyes...!

Barpi
Köszönöm szépen a választ. Már azt hittem én vagyok a hülye, hogy nem találom, illetve hogy nem értem a fordítást.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Ez eszetlen szar fordítás, a minoseg pont olyan, mint a cydia-ban talalhato programok/add-onok legalabb 99%-a.

Az bizony a data roaming, ha az igy marad, ahogy most van, akkor NEM Fogsz felmenni külföldi hálózaton netre.
Így jó, ahogy van, aki fordította, angolból egyes.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Barpi
Engem az alatta olvasható szöveg is érdekelne. Most akkor kikapcsolom, vagy ennek a használatával elkerülhetem, hogy több hálózatot járjak be? És mikor? Ki, vagy bekapcsolt állapotban? Sorry, de nem értem.

Angol menüben a 2. csúszka, alapból off-on van. Az "enable 3G" alatt kell lennie. Ha adattovabbitasra van magyarul forditva, nagy veres jar a forditoknak.

Barpi
Nekem Magyar a menü, akkor ezek szerint az ADATTOVÁBBÍTÁS a data roaming?

Zomil
settings>general>network>data roaming off

Barpi
Jövõ héten megyek haza Magyarországra pár napra. Nagyon érdekelne, hol lehet kikapcsolni a data roamingot, mert szerintem odahaza pár nap alatt, rámenne a gatyám. 😞 Én egyik menüben sem találtam eddig.

GregSB
Jaja, azt láttam 😊

Szép munka!

Bár Chrome alatt még bugos a banner, már szóltam Abilitynek 😊

Ez amúgy nagyon fura, hogy nem kikapcsolható a net. Szerintem ez elég sokakat "elrettent" a vásárlástól, legalábbis itthon.
Még jó, hogy a data roamingot le lehet tiltani, enélkül már sopronban sem merném bekapcsolni a telót 😄

Skin Lite tökéletes 😊
Az alpha blending volt a para a munkahelyi gépemen.
Téma lezárva részemrõl 😄

pyrohun
szavazótopicban alkottunk picit tegnap 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Hunnenkoenig
Ausztriaban (fökent becsben) minden "Handy Shop"-ban 10 euroert függetlenitik neked helyben az iphone-t és nem YS-el.

Amugy barmilyen telefont. Regebbieket akar 5 euroert.

Kandurex
Okés, köszönöm!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

sztoncsi
A 3G-t ki tudod kapcsolni... settings--> general settings--> Network--> Enable 3G OFF ra kell tenni és kész.

Az EDGE (E), és a GPRS (o) nem kikapcsolható... ha jól tudom!

autoszimulator
ha jailbreakelt a telefon, akkor SBSettingset tegyed fel, azzal kilehet. egyéb opciót nemtudok sajna.

.: mobilize.hu :.

Kandurex
Hali,

Valaki megtudná mondani, h hogyan lehet az EDGE-t vagy a 3G kikapcsolni? Ugy látszik ez a gond a telefonomnal 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Barpi
Köszönöm szépen a segítségeteket!

Zomil: Sorszámozva voltak, csak mégis ABC sorrendbe tette be õket. 😞

Passatgt: Köszi ez a megoldás jó volt.

Lacee
ki kell tölteni az id3 tagnél, hogy hányadik szám, és rögtön sorrendben lesznek. ha ez nem megvalósítható, akkor a címeket kell felszámozni, ahogy Zomil mondja.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

passatgt
jelöld ki azokat a számokat, amiket 1 albumba akarsz, jobbklikk, Get Info/Optios/Part of a compilation

Zomil
albumonként sztem csak ugy lehet lejátszani, h te választod ki az albumot.
a sorrendet meg ugy csináld meg, h beszámozod 1,2,3...stb. és akkor abban a sorrendbenjátsza le

Barpi
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. iTunes-sel felmásolok pár mp3 albumot az iPhone-ra, de ABC sorrendbe tudom csak lejátszani. Zene esetében nem is lenne gond, de pl feltettem pár kabaréklubot is. Ezeknél az ABC sorrend nagyon szar. Az összes felkomf bejön, és csak utána jön az elõadók mûsora. Ha a SharePod programot használom, akkor sorszám szerint tudom lejátszani, de az iTunes-ben nem látom a listákat, így se borítót nem tudok bemásolni, se módosítani. Hogy tudnám iTunes-sel elérni, hogy ne elõadónként rendszerezze, hanem albumonként, és a track listák szerint játsza le azokat?

Ability
Tényleg nincs, pedig kellene lennie. CSS-ben láttam hogy adtak neki IE féle átlátszóság tulajdonságot.
Zomil
mondjuk ie-ben nincs átlátszóság, de nem zavar 😄

GregSB
Na sikerült összerakni nagy nehezen 😛

Full Skin = MerlinW féle CSS átlátszósággal. Régebbi gépeken és Opera alatt akadhat.

Skin Lite = A fenti CSS átlátszóság nélkül. Kevésbé szép, de gyorsabb tõle a topic egyes gépeken.

Skin Ki = SG féle threadek. Háttérkép és Banner viszint fix mind a háromnál.

GregSB
Nyugi, azon ügyködök hogy 3 gomblegyen fent: skin ki, skin be átlátszósággal és a harmadik lesz hogy anélkül, és akkor így mindenki heppi lesz 😊

AntiHero
így már nem is egyedi a topik😞

Nekem tökéletesen mûködöt a skin.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

GregSB
Na srácok, kivettem Ability segítségével a CSS-bõl a transparency-t. Akinek lassú volt eddig a topic, az jelezzen vissza hogy javult -e valamit a helyzet!

Sephi
Nem kot a T-mobile-hoz semmi. Marmint az en nevemen. Koszi!😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Azert van ott a smiley mert poennak szantam a YS dolgot.
elöbb gondolkozz mielött butaságot irsz

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
Ha nincs semmi tartozásod a T felé és hûség sem köt már hozzájuk akkor 20 ropiért kifüggetlenítik.

Ergo ha Dominoval megveszed és ráfizetsz 20-at akkor lesz egy gyárilag független iPhone-od, amit tudsz használni bármelyik hálózaton és bármikor felmegy rá a legújabb szoftverfrissítés, nem kell a dev-teamre várni 😊

Zomil
igen valszeg a t-mobile js-t rak a telefonra...
elöbb gondolkozz mielött butaságot irsz

Sephi
Az az a boltba bemegyek, fizetek 20e es teljesen kartyafuggetlenitenik? Vagy rabxnak YS-t?

😄

GregSB
140 dominóval, 160-ért már ki is függetlenítik 😊

MerlinW
160 körül, de ott a t-mobil oldala, nézd meg.

[merlinw.org]

Elõfizetés nélkül (tehát mondjuk dominó csomagban) mennyibe fog kerülni? vagy legalábbis kb? 😊

GregSB
Az amcsi árak teljesen mások mint az itthoniak, nem lehet érdemben összehasonlítani õket.

Pl amíg kint 2 éves hûségnyilatkozattal $199 (40 ezer Ft) a 8GB-os telefon indulórészlete, és $70 kb a legolcsóbb havidíj (15 ezer ft), addig nálunk a hasonló havidíjú a legmagasabb csomag és már elvihetõ 990 Ft-ért.

Mondjuk nem tudom kinek éri meg most 2 éves hûséggel sima 3G-t venni...

DJS8
😞(((