45063
10255461851509447102.jpg
  • foxpal
    Ha esetleg valaki felrakta az IOS 9 betat es veletlen megolte a keszuleket random pl:lezarod es ugynezki mintha egy halott keszulek lenne,szoval nem reagal a toltore vagy gepre dugasra akkor erre van megoldas mivel most tapasztalatam, eppen lezartam a telom, kesobb raneztem es nem csinalt semmit
    A következőt kell tenned h magahoz terjen:
    - 2x lenemitod egymas utan
    - zaro es home gombot holdojatok
    Es le apple logo
  • szucsy89
    köszi, lehet én is adok neki egy próbát
  • GregSB
    Nem tudom ezt megválaszolni még. Vannak dolgok benne amik jobban tetszenek.

Pl ilyen az ajánló rendszere. Már több olyan playlistet dobott fel amit skippelés nélkül végig tudtam hallgatni. Sokkal rövidebbek ezek átlagban, sokszor 10-15 szám van bennük. Spotin hasonló stílusban amit hallgattam abban tobb mint 100 track volt, felét atskippeltem, es majdnem naponta változott.

A masik kicsit szubjektív es ízlés kérdése, de nekem a UI sokkal jobban tetszik mint a Spoti mindenhol fekete alapon neonzöld-epehányásszín sémája. A Music sokkal jobban beleolvad az iOS-be, a színek (betű, háttér) mindig az adott album borítójához vagy playlisthez alkalmazkodnak, a player egy opál üveg ami rácsúszik az albumboritora. Sokszor meg se kell néznem hogy éppen melyik album / playlist van megnyitva amikor pár ora kihagyás utan megnyitom az appot, már a színekből felismerem. Ez apróságnak tűnik, de nekem nagyon tetszik.

Azt még nem tudom megmondani hogy Októberben amikor lejár a 3 hónap Trial akkor váltok vagy sem.
  • k0trapali #42330
    Music appal megosztottam FB-ra, hogy mit hallgatok epp. Miutan meglattam, hogy mit tett ki hat elszornyulkodtem. Egy link es egy 240x240es homalyos pixeles borito kepet amirol nem lehet kivenni, hogy mit is hallgatok! A linkre meg nem kattint senki. Nem mintha tulzottan erdekelne, csak ez mi?? Ezen meg dolgozhatnanak. Hol lehet ezt nekik jelezni? Figyelembe veszik?
  • Jim Morrison
    jaaa értem mire gondolsz.
  • Tikal #42328
    számokat, meg albumokat... szóval amikor rányomok a Your songs-ra akkor ott van ömlesztve minden, legalább az albumokat külön venné, de nem, azok is ott vannak..
  • Jim Morrison
    Kb ugyanaz mint a csillagozás, lényegében egy playlisthez adod hozzá a számokat.
  • Kongy
    Nekem az tetszik az új zenelejátszóban, hogy most már mint az OSX-es iTunes-on bármit hozzá tudok adni az éppen játszódó számhoz, nem kell lejátszási listát csinálni külön.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.10. 13:25:40
  • Tikal #42325
    A spotify-t azóta utálom miota megváltoztatták a Csillagozós rendszert, és már csak ez a plusz jeles hozzáadás van...
  • szucsy89
    te használod már egy ideje, jobb mint a Spoti?
  • LoDMaSt
    Ipadre feltettem, kicsit nehany animacio akad, de mas hibaval nem talalkoztam. Uj betutipus tetszik, notes app jo lett, oldalso multitasking savon meg lehet fejleszteni, de jo lesz.
  • k0trapali #42322
    En ott se talaltam...

Valaki hasznalja mar a publikus iOS 9 betat? Ha igen, akkor velemeny?
  • robotnyk
    elektromos? az milyen? áramot vezet a füledbe?

• GregSB
    Az első buborékos választás csak nagyon általános stílusokat dob fel. Ott ne olyanokat keress hogy "deep house" vagy "ambient chill". Jelöld be az elektromost, majd utana fog fel dobálni előadókat es azok kozul szemezz.
  • robotnyk
    a rádió része nem érdekel, nem szeretem a rádiót, szóval azt passzolom, de az ajánló része nálam nem rossz - azt leszámítva, hogy hiába van meg valami matchben, nincs összefésülve, és felajálja azt, ami már megvan...
  • Tikal #42318
    remélem jobban mint a Spotify... nem tudom mondjuk hogy a Futós tracklistek azok fixek e vagy sem, de oda pl olyan szarokat válogat nekem állandóan, hogy nem győzőm léptetni a számokat...
  • robotnyk
    ha valami nem tetszik, hosszan nyomsz rajta, és ott kiválaszthatod hogy "kevesebb ilyet". plusz számok, albumok lájkolásával tanul a rendszer majd idővel
  • Xing
    Annak ellenére, hogy a buborékokban nincs ott minden ami az ízlésednek megfelel, később még egész jó ajánlatokat fog dobni. Én teljesen meg vagyok vele elégedve. Itt egy cikk ezzel kapcsolatban:
    Hogy működik az „Önnek” ajánló az Apple Music-ban?
  • k0trapali #42315
    Sziasztok!

Hasznalom en is az uj Apple Music-ot. Nagyon megfogott az iOS fele letisztultsag es igenyes design! A sajat playlist keszites, sajat fotoval es leirassal nagyon jo! Van Deezer elofizetesem, de gondolkozom, hogy 3 honap utan atallok erre. Mar most nagyon sok kedvencet osszegyujtottem! Egy bajom van, hogy a "For You" reszen ahol a buborekok maszkalnak ott en nem talalom az izlesemnek megfelelot...

Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2015.07.09. 12:07:14
  • LoDMaSt
    Volt sima minim, de azt vettem eszre, hogy inkabb az 5s-en neztem meg valamit, neteztem, mert annyival gyorsabb. Most vettem egy sima air-t, sokkal jobb, hogy nem tolt allandoan ujra.
  • Botond #42313
    Amit írt arra tökéletes az 1. gen mini is.
  • Dzsega #42312
    Hali! A retina mini (2. gen) nagyon jó, és még sokáig az is lesz, simát (1. gen) nem vennék már bár, amire te hasznalnád arra még az is sokáig jó lesz.
    Az új (3. gen) meg nem éri meg, ua a HW mint a retina mini csak van ujjlenyomat olvasó.
    Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2015.07.08. 06:29:01
  • skygt90
    Sziasztok! Ipad Mini-t mennyire érdemes még manapság venni ? Mennyire használható még ? Leginkább csak böngészésre unalmas óráimban, illetve facebook-messenger kombóra használnám.
  • MerlinW
    Másoknak elvileg működik, mondjuk én nem próbáltam.
  • oneal1
    köszönöm, én is kerestem google-ben, ez nem működik, próbáltam
  • MerlinW
    iPadian. Google első találata.
  • oneal1
    létezik mód arra hogy IOS appokat pc-n futtassak valahogyan? :)
  • robotnyk
    \o/
  • Bercy #42305
    Oke rajottem, kell hozza az iCloud Music Library, hogy mukodjon. Telefonomon be volt kapcsolva de sehol mashol.
  • Bercy #42304
    Es neked van esetlek itunes match elofizetes? Vagy esetlek aktivaltad az iCloud Music Libraryt?
  • robotnyk
    én egyet adtam hozzá, de azt látom iTunesban is a saját zenék között.
  • Bercy #42302
    Aki mar kiprobalta az Apple Music-ot:

Ha beteszel egy zenet mondjuk telefonon a "my music" koze akkor nektek ez szinkronizalodik tobbi eszkozre is?
    Nalam ugy tunik a iphone, ipad, macbook kulon eletet el.
    Lehet erre az iCloud Music Library-ra kene feliratkozni? Azt se tudom az micsoda.
  • Jim Morrison
    hm köszi, gyorsan le akartam csekkolni az árát, hogy kb tudjam mire számítsak (az az oldal, meh...), akkor csak azt találtam, hogy évi 99USD. Akkor egy kicsit jobban utána nézik, köszi az infót.
  • GregSB
    Van egyébként egy ilyen oldal is:

http://applemusic.tumblr.com/
  • GregSB
    1 nap használat után a "For you" menü nagyon tetszik. Az ízlésemnek megfelelő zenéket dob fel, találtam pár új érdekeset is.

Néhány zenész pedig elkezdett egyedi tartalmakat kirakni Connectre. Trent Reznor pl kirakott 90-es évek albumaiból nyers stúdióváltozatokat, meg olyan zenéket is amik soha nem kerültek ki albumra.(ami nem csoda, hiszen ő a szolgáltatás egyik igazgatója, példát kell mutatnia :)
  • GregSB
    Holabusz:
    Holabusz by Bitnet.hu Informatikai Szolgaltato Kft. https://appsto.re/us/mqky7.i

Végre valaki megcsinálta amit mar rég bele kellett volna rakni a Futár appba: notif centerben mutatja a közelben lévő indulási időket. + Watchon is.
  • Tikal #42297
    szar.
  • Jim Morrison
    spotifyon megy
  • GregSB
    Beats 1 nálatok is le van halva? :)
  • GregSB
    Na en is beelesitettem a Musicot. Ami pozitív hogy végre engedi az Apple hogy akkor is feliratkozzunk szolgáltatásra, ha nincs bankkártya kötve acchoz. US Accal be tudtam aktiválni, annyi volt hogy $10-nyi kreditnek kellett rajta lennie.