iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De akkor is jó!😊
Oda van írva a leírásbanhogy egy sennheiser headset mikrofonja vette a hangot 😊
Azért a mikrofonja is odabasz:
Flickr effekt befigyelt videóknál is...
Most kaptam vissza a szervizbõl a telefonomat -.-. Van valami módja Windows alatt a 3.0 Custom Firmware megoldásnak? Mert a szifonon csak a mac-eset láttam :S
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live Gamertag: HunRevan
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Ezt a hibaüzit kapom, ha a szifonos repóról bármit is telepíteni akarok. Minden csomaghoz hozzá van rendelve függõségnek a Cydia Incon Pack, és úgy néz ki azzal van valami gáz. Icy és Cydia alatt is ezt kapom. Nálam van a baj, vagy a szifonosoknál és majd megjavul?
Itunes-ban restore+SHIFT, kitallóz iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw, ez felmegy minden gond nélkül! A telcsit aktiváltam és minden megy, jailbreak nincs (mert az se ment.. 😊 )
iTunes látja a telcsit, ha update-re nyomok, akkor elkezdi a folyamatot, a telcsin megjelenik a iTunes és az USB jel, majd villan és feketén világít a képernyõ..molyol pár percig, majd ismeret hibaüzi jelenik meg a PC-n, volt már error 20, error 1062 vagy valami ilyesmi....a telcsin a világító feket csak hosszú home+pow nyomásával tûnik el, majd boot és iTunes+USB ikon látható...
Ha iTunes-ban Shift+Restore és kitallózom a iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw, akkor is ugyanez a helyzet....
Tehát se upgrate 2.2.1-rõl se restore tallózással se tallózás nélkül nem jutok elõbbre...mindig ugyan az a vége! Világító fekete képernyõ....
Kipróbáltam a 2.2.1-re vöröshóval felrakni a 3.0-ást de ott meg kiírja, hogy "DONE" és a telcsin a vincsi kép látható....és itt be is fagy a dolog...innen csak restore 2.2 vagy 2.2.1-re sgít életet lehelni a telóba...
3G-re így kell:
Gyári nem tört firmware-t felrak - (sima udpade)
Redsnow indít, betallóz gyári fw, követi a lépéseket.
[merlinw.org]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha látja iTunes, akkor próbálj egy teljes restore-t.
.: mobilize.hu :.
"Most, ha bekapcsolom iTunes és egy USB csati látható... "
állt meg és ekkor oldotta meg a kártyacsere a problémát...
de akkor sajna nincsen ötletem!
<#confused>#confused>
most akkor melyiket? 😄
mert az elõbbi az Icy, de utána meg azt irod, h Icy-t ne 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha simán nyomok egy update-t a 2.2-esre, akkor odáig jut el, hogy újraindítja a telcsit, de nem jelenik meg az apple logo és itt meg is áll a mutatvány...😞
Nyomtam egy restore-t és az 1604-es hibával leállt, pár perces szöszölés után...
Azóta nem tudok életet lehelni a 3Gmbe...😞
Próbáltam DFU módban(?), akkor is hiba volt a vége...
Most, ha bekapcsolom iTunes és egy USB csati látható...
[merlinw.org]
de akkor piroshavazok
3.0, Redsn0w, Ultrasn0w. Tökéletes hármas.
[merlinw.org]
Én úgy tudom nem lehet függetlenül telefont venni kint, de még feltöltõkártyával sem, csak 2 éves hûségnyilatkozattal.
éerdekelne hogy USA-ban mennyiért kaphatok kártyafüggetlen 3G-t? Vagy mit ajánlatok..hogyan tudnék olcsobban hozzá jutni?..Van kint egy ismerösöm,akivel hozatni szeretnék..Köszi a segitségeteket..
Bazinga!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"