iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én szeretnék majd gs-t domino ba venni szerintetek az kb mikor lesz lehetséges? 7. ére hány napra?

MoLc
Minek ? Sima 3G nem elég ? Dehogynem !

sztoncsi
Mért nem veszel 3GS-t?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

MerlinW
Ühüm

[merlinw.org]

MoLc
Ha veszek a T-Mobilnál egy zsír új szifont , 3.0-val akkor simán redsnow-al lehet JailBreakelni? Csakmert ez a redsnow-s cucc elég egyszerûnek tûnik.

MerlinW
Rosszul értetted. Van JB (redsn0w) kb egy hete, olvasgasd szifon.com-ot.
Sõt már függetleníteni is lehet (ultrasn0w)

[merlinw.org]

Titan
Skacok!

Tudom láma kérdések és lehet, hogy már kiveséztétek, de...
Jól értettem, hogy a 3G-hez a 3.0-ás FW-hez még nincs Jailbreak?
Ill. nem tudtok egy egyszerû pc progit ajánlani amivel a telószámokat le tudom menteni és nem kell a könyvtárakban turkálni és görcsölni az iTunes-al?

De ha tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol a válaszokat megtalálom, annak is örülnék.. 😉

Legyen szép napotok!

Ja, de azer van mit fejleszteni rajta.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Sephi
Meglepoen jol mukodik a Navigon.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacee
az volt a sima iphone, sosem nevezték 2g-nek😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dehat nem hasznaltak a 2G kifejezest a 3G megjovetele elott, mivel nincs is 2G 😄

autoszimulator
csak arra enged következtetni, hogy a 2G névadásakor már tudták, hogy lesz 3G 😄

.: mobilize.hu :.

szerintem az a logikus elnevezés, az EDGE-et sosem hívták 2G adatátvitelnek, a 3G-t meg hívták 3G-adatátvitelnek.

Én az "iPhone 2G" elnevezést nem értettem sosem. Vagyis értettem, de nem tartottam jónak.

Sephi
Flashback mekkora!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

merlin, te nem tudsz valami közvetlenebb elérést a szifonosokhoz, mert tegnapi mailemre még nem válaszoltak, és elég égetõ lenne kicserélni azt a törött kijelzõt.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

MerlinW
Én sem tudok többet nálad😊 Meglátjuk, ha elkészülnek vele😊

[merlinw.org]

passatgt
tehét 2g/3g-n csak vágni lehet?

MerlinW
3GS video felvétel és vágás 2G és 3G-n
by iSpazio&Xsellize 😊

Jópofa, hogy az Olaszok a 2G-t iPhone EDGE-nek hívják😊

[merlinw.org]

MerlinW
Oké, néztem videót róla, tényleg felejtõs😊

[merlinw.org]

MerlinW
Miért miért? Mit tud?😊

[merlinw.org]

a mass effect egy botrány

MerlinW
BeejiveIM 3 és Mass Effect appulo-n

[merlinw.org]

MerlinW
Természetesen tévedhetek, de ez kiderül ha az ismerõsöd utánanéz😊 Vagy ha beszéled a nyelvet, írsz egy levelet AT&T-nek és õk majd jól megmondják a tutit (beszéltem már velük, válaszolnak relatíve gyorsan és kedvesen).

[merlinw.org]

sztoncsi
Én egy Nokiával próbáltam összehozni, de se oda sem pedig vissza nem sikerült...

A Nokia az megtalálta a iPhonet, viszont az iPhone az nem láttam a Nokiát...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

RemX
Hát ez nagyon rossz hír...

MerlinW
iPhone esetében nincs kint prepaid, csak AT&T elõfizu. "Aláírás" nélkül nem kapod meg. Nem hivatalosan, kisebb boltokban/ebay-en lehet kapni kint is független készüléket, de az kb annyi mint európában, ~500-600$.

[merlinw.org]

MerlinW
szifon.com-on ott a szervíz elérhetõsége.

[merlinw.org]

RemX
Nem is feltétlenül függetlenül gondoltam.. de hogy ne kelljen aláírni... valahogy csak meg lehet oldani... teszem azt ott is van "kártyásan"... Pre-paid... vagy ilyesmi...

solo
Szerzõdés nélkül sehogy, mert tudtommal amcsiban nemsûrûn árusÍtanak független telefont.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

RemX
Sziasztok!

Nevezzetek lustának, de nagyon megköszönném, ha valaki segítene (akár linkkel, akár itt leírva).

Adott a helyzet, hogy egy ismerõsöm éppen amerikában tartózkodik. Eddigi információim alapján ott jóval olcsóbban tudom beszerezni ezt a telefont.

Meg tudjátok mondani hogyan lehet hozzájutni AT&T szerzõdés nélkül egy ilyen telefonhoz és kb milyen áron? A függetlenítést természetesen itthon oldanám meg.. Hogyan érdemes elindulni? Teszem azt a reptéren tud venni ismerõs ha úgy alakul?

Köszönöm elõre is a segítségeteket!

MoLc
Sziasztok !

3.0-ás OS tudja már a Bluetooth-on való fájl cserét ?! Szóval tudok fogadni képet más telóról ?

csak lcd kéne, mert minden mûködik tökéletesen, csak a kijelzõ halt meg. 20ezerért hol csinálják meg? és fõleg mennyi idõ alatt?

Várd meg a 3GS-t és vegyél egyet, javítás helyett tlán még jobban is kijössz.. 😞 sajnálom.

MerlinW
LCD csere ~ 20ezer Ft. Érintõképernyõ cserével együtt ~35k (LCD és touch együtt 16-18k + munkadíj)

[merlinw.org]

sztoncsi
Szerintem az Interspuriban lehet ilyet kapni... próbáld meg vele... <#buck>

kjkjkjk

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

leejtettem a telefont, minden mûködik, viszont a kijelzõ kicsit bepókhálósodott. hol tudnám javíttatni szerintetek?

Vá itt a push-os beejive 😊

Éééés most lett tökéletes a telefon, háttérben IM-klienssel 😊

Sephi
JB kozben Waiting for Reboot -nal nem megy tovabb... Vista-m van.

Mit csinalok rosszul? 😞

MerlinW
iPod-ban mikor a tekerésen tarva az ujjunkat le/fel húzogatjuk, mi a fene az a scrubber? Tudom mi a szó jelentése, de semmi hatást nem észlelek😊

[merlinw.org]

MerlinW
Commander+T-Pot/SSH -> /private/var/library/mobile/AddressBook/*

De ez is ott van szifonon.

[merlinw.org]

Ombika
Most akkor hogyan tudom lementeni teloszamaimat ,majd 3.0 utan vissza ra az osszeset? De csak azokat akarom mast semmit se....

Zomil
én az igo-t várom már 😊

GregSB: ha jól tudom nálunk a thethering engedélyezve van, legalábbis t-mobile hálozatán

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dynamic
Szívesen cserélnék veled 100 sms-t 100 percre😊 A 200 sms-embõl kb. havi 5-öt küldök😊 1 perc alatt jóval több infót át tudok adni, mint egy sms-ben, amellett kényelmetlen pötyögni.

Más:
Nem tud valaki egy Appsniperhez hasonló alkalmazást? A 3.0 óta nem tudok progamokat "sznájpolni", azaz programokat választani, mert egyszerûen eltûnt a save gomb. Pont az egyik leglényegesebb funkció, és úgy tûnik a javítást se nagyon kapkodják el...
passatgt

MerlinW
szifon.com

[merlinw.org]

MerlinW
Mikor írtam a hsz-t még volt😊 Gondolom T-nél személyesen még kapsz, illetve készülnek a 3GS-re.

[merlinw.org]

nincs valami link, ahol leírják hogy 3.0ra hogy kell frissíteni, plusz jailbreak? én lemaradtam a 2.1nél, és nem igazán tudom hogy vágjak bele, és hogy mit honnan szedjek le hozzá.

GregSB

1. Peer-to-peer connectivity requires compatible applications, which can be downloaded from the App Store when available.

2. The original iPhone does not support using Bluetooth for peer-to-peer connectivity. It can use Wi-Fi and cellular data networks for peer-to-peer connectivity.

3. MMS is not available in all areas; fees may apply. See your carrier for availability.

4.Internet tethering is not currently offered in the United States and some other countries. See your carrier for availability.

+ info: a hétvégén közel 1 millió 3GS-t adtak el 😊

MoLc
T-Mobilnál már nem is lehet kapni,legalábbis a weboldaluk szerint.

Köszönöm! Természetesen csak kipróbálom, hogy biztosan megéri-e azt a 99 centet 😊.