iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Konyorgom valaki arulja el nekem, melyik repoban lehet Metal Gear Solid CODEC ringtone!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

autoszimulator
kijelölted itunesban hogy a csengõhangokat is szinkrózza? esetleg JB-s a készülék? akkor meg lehet oldani TPottal is.

.: mobilize.hu :.

sztoncsi
Köszönjük a tájékoztatást...! <#eljen><#worship>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

tudom h GYIK vagyok.
köszönöm
GregSB
FAQ...

audiko.net

találtam egy IRINGER nevüt ami egész jol müködik, a bibi csak ott van h beteszi itunesba csengöhangként onnan viszont nem kerül rá a telóra hiába szinkronizálok.
én ezt nem értem..
sziasztok!
nem ismeri vki azt az oldalt ahol iphone csengõhangot lehetett kreálni?
full 1szerüen csak feltöltötted a kivánt zenédet és simán átalakította.
használtam is régebben, de már nem találom. vki hlp pls
autoszimulator
igen, az a szett együtt elég jónak ígérkezik.

más: szerintetek az lehetséges volt ezelõtt, hogy engedélyed, és fõként észrevételed nélkül a telefon hívást kezdeményezzen? például egy program, szkript miatt. Csak mert most ugye korlátozták az alkalmazásokból történõ híváskezdeményezést, elõtte meg kell erõsíteni egy popup ablakban, hogy valóban telefonálni akarok.

Mondjuk a TomTom részérõl nagyon komoly a cucc amivel együtt adják. Mármint a tartó dokkoló stb. Fõleg ha azt vesszük, hogy minden amolyan "all in one" cucc. És közel sem elhanyagolható, hogy a TomTom mint navrendszer fejlesztõ elég jó helyen áll az IGO-val szemben. No mind1 majd meglátjuk, hogy mit tudnak kihozni.

\" örökké nem eshet.... \"

MerlinW

[merlinw.org]

autoszimulator
szerintem hozni fogják, elég sok navit próbáltam már, de még mindig az az etalon. tom-tom-ra még kíváncsi leszek, de valahogy teljes bizodalmam nincs benne.

ez a Navigon sajnos túl kevés számomra, persze, épp az elõbb mondtam, mennyi POI van benne, de aztán kb ennyi is, funkciók, mint az útvonalak átfutása, szerkesztése, célpontok közbeiktatása, stb stb mind hiányzik, vagy elég nehezen elérhetõ. Pedig vezetés közben a cél az, hogy gyorsan, egyértelmûen állíthass be mindent. Azt meg nem mondhatják, hogy nincs hely, mert kisebb kijelzõjû GPS készülékeken is megoldható.

MerlinW
Mindjárt jön az IGO, ha hozzák a formát honfitársaink, csak jó lehet😊

[merlinw.org]

MerlinW
Még nincs, de már majdnem kész. Pár nap és kint lesz.

[merlinw.org]

autoszimulator
nah közben mai nap folyamán kipróbáltam a legújabb GPS gyermekünk hengériön edisönje háromdotnullán. hosszabb teszt volt, városon, fõúton, autóúton átívelve.
az érzések eléggé sokfélék.
elõször városban próbálgattam, városközpontból akartam hazajutni. Ismerem a környéket, az utakat, szóval bátran mondhatom, hogy az általa megadott útvonal a legpraktikusabb, leggyorsabb volt. Ezzel semmi gond. A POI-k és a térkép szövegezése is tökéletes, ilyen részletességet még a gyári myguide rendszeren sem találtam. Minden általam ismert éttermet, névszerint megjelenített, de sulikat, templomokat, állomásokat, fõbb buszmegállókat, minden mi kell. ez eskü lenyûgözött, tetszett nagyon.
Aztán a feketeleves ott következik, ahol vártam is. a gps jel vétele és dinamizmusa. nem kezdem összehasonlítani egy gyári GPS rendszerrel, mert felesleges, de azért használható. Városban, ahol sûrûn következhetnek irányváltások, sok utca van, sokszor lemarad sajnos a hangos navigációval, szóval ilyenkor rá kell nézni, hogy most mi is van? Nem egyszer már elkanyarodtam, mikor bemondta, hogy akkor most balra menjünk. A mozgásunkat elég jól követte, nem folyamatosan, de pár másodpercenként ugrott egyet egyet a kis nyilacska is, csak ha a kanyar épp rosszul jött ki, akkor volt az említett csúszás. GPS jelet konkrétan háromszor veszítette el, közel fél percre, de mindháromszor ugyanott történt, szóval lehet ott valami leárnyékolta, ezt még elviselem. Azt már kevésbé, hogy egy ilyen jel elvesztés után megkeveredik, és közel egy-két perc kell, mire újra megtalálja, melyik úton is haladunk, most hova kell menni. Ennyi idõ alatt a városban már kétszer ledudálnak vagy rossz fele kanyarodok.

fõút és autóút sokkal engedékenyebb, ritkábban vannak a keresztezõdések, s azok is egyértelmûen táblázottak, szóval ide igazán GPS nem is szükséges, de a frissítési idõ itt is hasonló volt, más kérdés hogy itt ez azért jóval nagyobb térképbeli ugrást eredményez, hisz a tempó is nagyobb.

látni jól lehet a kijelzõt, bár hazánkban a 3D nyista, hang is jól hallható, egyszóval egész korrekt kis cucc, de azért a városi túrámat nem bíznám rá valós idõben, kocsival közlekedve, elõtte mindenképp átnézném, milyen útvonalat talált ki, s közben is a kijelzõt nézném, hang alapján nem tudna kivezetni a városból, az biztos. de nem is ez a dolga. És köszönhetõen a látványosságok és busz/vonat állomások tárolásának gyalogosan is tökéletes.

Titan
Na, probléma magolva...
Elmentem egy ismerõsömhöz és az Õ gépérõl rögtön felment minden zökkenés nélkül. A vörös hó is meg volt..😊
A 3.0-ára még nincs honosítás? A szifonos source még mindig http://stable.szifon.com vagy van más is, mert ami eddig ott volt azt most nem látom..😞

autoszimulator
függ az OS-tõl, ami rajta van.

MerlinW

[merlinw.org]

Ááá... a tokba azért jó ha benne marad, de az is jó lenne ha nem lenne hálózatfüggõ. Szóval, egyszerûbb paraszt gyerek mint én, megoldja?
passatgt
mibõl akarod kiütni?
ha rendes tokban van, nem esik ki

oneal1
tömör válasz, nem 😄

!Forza Ferrari!

Hali!

Nagy ördöngõsség kiütni egy iphonet? Vagy olyan mint egy psp-t butítani?
oneal1
persze, régebben még oké volt, de lekérdeztem, aktív most is a dolog, google apn: hez ír dolgokat hogy miket írjak oda de semmi

!Forza Ferrari!

oneal1
jah azt elfejeltettem, voda

!Forza Ferrari!

MerlinW
Esetleg a szolgáltatódat elárulnád? Elõzõ telefonoddal tudtál GPRS/EDGE-et használni, tehát szolgáltatód aktiválta?

Pannonnál WAP -ot kell beírni, a többit üresen hagyni. A többihez nem tudom, de google kidobja.

[merlinw.org]

oneal1
hali!

próbálom itt a netezésre rábírni a telómat de nem megy.
edge- kéne hogy menjen, apn hez próbáltam írni több verziót is de nem megy.
azt írja böngészõben, h: could not activate cellurar data network: you are not subscribed to a celurrar data service...

aktiválni tuti hogy aktiválva van, úgyhogy nem értem mi lehet a gond:S

!Forza Ferrari!

MerlinW
Ami fele akkora😊

[merlinw.org]

popzu
Sry itt a telefon kamerája:

popzu
Most hasamra csaptam és mutatok egy érdekes dolgot:
tegyük fel itt egy telefon kamerája:
Egyértelmüen látszik se a látószöge,se a nagysága nem 1 nagy cucc,(tegyük fel hogy ez a nokia kamera amit linkeltem 8mpx...)
És most mutatok egy egyszerû 8mpxes fényképezõgép kamerája:
Szerintem a különbség érzékelhetö a digitális,optikai zoom, látószög, objektiv alapján...

popzu
Állandoan mindenki azzal jön,hogy 8mp ezért ezt választottam, mert vakus stb stb...<#wow3><#wow3><#wilting><#wilting>A telefon NEM fényképezésre van kitalálva, ezek a 3g, wifi,tv-dolgok tök jók,de én sem azért választok telefont,mert jobb a kamerája..<#banplz>Ezt elkell fogadni, ha megnézed a telefonnak az optikáját, objektivét...soha nem fogsz olyan eredményt elérni a telefon kamerájával, legyen az 20mpx-es is mint egy rendes fényképezõgépnél, a telefonban egy mini optika,objektiv található,amivel szart sem érsz hiába 20mpx....

tenkenorman
csak az a gáz hogy sem az 5ezres telóban, sem a fényképezõgépben nincs 3g, gps, wifi

http://www.tenke.hu

MerlinW
A videón csak a DFU mód lépései a lényegesek számodra, arra figyelj. Ha DFU-ba került a készülék, gyakorlatilag azt csinálsz vele amit akarsz, olyan rendszert telepítesz rá amit akarsz.

[merlinw.org]

Sephi
En igy csinaltam es azota sem tapasztaltam egyiket sem ezek kozul 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zomil
veszel 5ezerért egy telefont és mellé egy normális fényképezõgépet...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tenkenorman
/elõre is köszi) és bocs az offért.

tenkenorman
Hali. Lenne egy nagyon fontos kérdésem, bocsi az offért de nem találtam más topikot, pláné hogy az egyik mobilnak még nem is nyitottak.
Szóval. Ti értetek hozzá ezért teszem fel ide a kérdésemet.

Tervezek egy okostelefon/pda vásárlást.

Melyiket válasszam.

-Samsung omnia.
Ami mellette szól:
--Oprendszer, normális igényesebb menü, talán jobb anyagok. Nagyobb választék szoftverek terén.
Ami ellene szól:
--Csak LED vaku, "csak 5mp. kamera" csúnyácska videórögzítés. Magasabb ár.

-LG KC910 Renoir.
Ami mellette szól:
--8mp. kamera, Point to focus (ami elég fontos nekem) Xenon vaku, kamera lencsevédõ, nagyobb objektív, sokkal több kamera beállítás.
Ami ellene szól:
-- Oprendszer hiánya, Silányabb anyagok, nincs rá tudtommal Turn by Turn gps progi.

Nem biztos hogy minden érvet feltudtaam szépen sorakoztatni.
Nagyon nagyon nehezen tudok dönteni. De az omnia drágább egy 10essel. szinte havonta mennek le az árak. augusztus elején tervezem a vásárlást. Nagyon szeretnék iphone-t de nem tudom megvenni...

Zomil
link jópofa oldal én némelyiken jót nevettem 😄
frissiteni kell, h ujat kidobjon

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ombika
Ezert is varok a 3.0 JB-vel meg!

Sephi
Gyerekek egy nagyon nagyon hasznos es jotanacs! Van akinek segithet!

Akinek 3G -je van es 2.2 vagy 2.2.1 -rol RESTORE-olt 3.0-ra az nem gyari fuggetlen a telefonja az a JB utan ne iTunes-bol RESTORE FROM BACK UP-ot (Adress Book, Bealitasok, Notes stb.) hasznaljon mert:

Problema lehet a tererovel ultrasn0w altal!

(foleg Vodafone-nal tapasztalhato. Hivnak de nem kapcsol es kapod a nem fogadott hivas SMS vagy akar egy sms 2 orat is kesik!)

Problema lehet mert az eleme 4x annyire gyorsan merul!

(latvanyosan merult az elem)
iPhoneBrowser-el a var/mobike/Library/ -bol az osszes fontos konyvtarat kimasoltam, en tegnap este ujra JB-eztem, majd visszamsoltam es MINDEN ok.

Titan
Köszön, hogy ilyen segítõ kész vagy! _o_
A videót többször is megnéztem és sajna Õ iTunes-ból frissítette 3.0-ra minden gond nélkül...
Nekem mindig csak a világító fekete képernyõig jut el és pár perces szöszölés után hibaüzenettel leáll az iTunes(1604-es hibakód). Ilyenkor már nem is látja a telefont az iTunes és továbbra is világít a fekete képernyõ!
A power gomb hosszan nyomva tartom, akkor ki tudom kapcsolni, majd ha bekapcsolom, akkor Itunes logo és USB látható a telcsin.
iTunes újraindít és a restore képernyõ fogad ahol a 2.2.1-est simán minden gond nélkül felrakja....
Ötletem sincs...
Lehet, hogy az volt a gond, hogy a 2.2 jailbreakelve volt?
Ha DFU módba teszem a készüléket, akkor iTunes logó+USB-t kell látnom a képernyõn?

Már az iTunes-t is újra raktam és a legfrissebb 8.2.023-as van fent...

Nem értem, hogy egy egyszerûnek tûnõ feladat ennyi bonyodalmat tud okozni..😞

Ombika
Hat ez loll ar mivel, igencsak tobbert hirdetik pl beszeljukmac-en is! 😊

MerlinW
Titan
Rendben! Leirnad pontosam szajbaragosam, hogy pomtosan hogyan csinaljam, mert jo par variaciot olvastam... Szoval csatlakozva legyen a telcsi az iTunes-hoz vagy ne, mibol latom, hogy dfu modban van...stb.

sztoncsi
Nem a puk kód csak az elrontott pin kód után segít...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

sztoncsi
Nincsen FM tr...

iMac-el van itt valaki?
Hogyan lehetne lementeni a teló cuccait? Hol és milyen mappák lennének?

a 3GS-ben lesz FM transmitter?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a puk kód és a feloldó kód ugyanaz?
sztoncsi
Nekem ha itthon nem jön be a wifi, mindig elmenek egy McDonaldshoz, és ott szoktam tesztelni... ott mindig jól mûködik...

sztoncsi
<#confused><#nemtudom>

Restartoltam többször is, csináltam Network resetet, probáltam security nélküli wi fi t, ujrainditottam a routert, de sajnos sehogy sem volt jó.

Xbox Live Gamertag: HunRevan

sztoncsi
Restartold újra a telcsit... utána valszleg jó lesz!