iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Amíg nincs 3GS addig 100-120-ért el tudod adni. Utána 80-100 körül.

[merlinw.org]

MerlinW
Ha van GPS vétel airplane módban, akkor meg van oldva a probléma. Viszont ahogyan írták is a tesztben, ez egy telefon, nem navigációs készülék... Pillanatnyi útbaigazításhoz vagy kísérõnek tökéletes, de aki a vakvilágba megy ne telefont használjon, hanem vegyen egy navigációs kütyüt 20ezerért. Mellesleg a legtöbb új autóban is van már beépített navi.

[merlinw.org]

Szerintetek mennyit ér egy augusztusi gyárilag független 8 gb-s 3g, azért meglátszik rajta az egy év egy pindurit a hátulján, de ennyi?
GregSB
Jah, csak kicsit felemás érzésem van a teszt olvasása után...

Nem kicsit zavaró, hogy ha jön egy hívás akkor bezáródik a program, és indíthatod újra utánna. Legalábbi a navi szoftvereknek megengedhetné az Apple, hogy fussanak a háttérben...

MerlinW
Az nagyjából reális ár..

[merlinw.org]

MerlinW
Sehogy. Vettél egy lassú, instabil support és szoftverfrissítést nélkülözõ kínai levélnehezéket. Máskor kérdezz elõtte, olvass utána mire költöd a pénzedet😞

[merlinw.org]

MerlinW
3.1 fícsörök:

* Hangvezérlés bluetooth-on keresztül (3GS)
* Frissített AT&T profil (bekerül az MMS) (3G/3GS)
* Továbfejlesztett OpenGL és Quartz. (3GS)
* Vibrálás mikor mozgatjuk az ikonokat (2G/3G/3GS)
* Mentés másként funkció videóvágásnál, többé nem íródik felül az eredeti felvétel (3GS)
* Fejlesztõk használhatják a videó felvétel és vágás funkciókat (3GS)
* Frissített modem firmware (baseband) 5.08.01-re (3G/3GS)
* További apróbb hibák javítása

[merlinw.org]

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

MoLc
<#idiota>

sziasztok. egy olyan kérdésem lenne hogy most vettem pár napja egy iphone-t típusa: ifone model no:p168s.
és az lenne a kérdésem hogy ugye utánaolvastam és a rendes iphon-okhoz ugye itune-t használnak a progik meg ilyenek feltöltésére de mivel ez szerintem egy iphone klón ezért nem megy nálam. megpróbáltam az itune-t de nem látja a telefont, sehol semmi. és azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet ezt megoldani mert szeretnék rá új progikat. elõre is köszi.
Úgy hogy valami kam van vele, ne éld bele magad 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

MoLc
Árak

Nézzétek meg az árakat , nekem kicsit furcsák <#conf>

Szifon 3GS

Ez hogy lehet ilyen óccó?
pyrohun
bontott gyárilag függetlent sem 😊)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

oneal1
bontatlan gyárilag függetlent nem😄

!Forza Ferrari!

M@TriX
azért mert jobb bizonytalanul tudni a jót, mint biztosan a rosszat 😊

u.i.: már sokszor ki volt itt is tárgyalva, hogy a july '09, az nem július 09, hanem 2009 július

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bontatlan, gyárilag független iPhonet tilthatnak?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a megjelenést illenõen miért vagytok ilyen bizonytalanok ? Mindenhol azt találtam hogy 9. én jelenik meg a GS.
Ezenkívül ha angol applestorbol rendelek azt lehet majd magyarosítani?
És ha megjelenik MO-n akkor az angol store árak és a MO n megvásárolható telefon árai között mekkora lesz a külömbség?

GregSB
Két hét múlva itt az iGO My Way for iPhone

20 ezer Ft-ot fog kóstálni...

GregSB
A lényeg lemaradt: Cseheknél T-mobilnál ÉS Vodafone-nál is kapható. Számomra ezért érthetetlen itthon miért csak a T forgalmazza...

GregSB
Egyébként szétnéztem azoknak a környezõ országok szolgáltatóinak a honlapjain, akikkel együtt volt említve a júliusi megjelenésnél (szlovákia, csehország, lengyelország, románia), és még sehol semmi hír a 3GS-rõl. Szal nem csak a mi T-nk töketlenkedik, úgy tûnik az egész térségben mindenki kussol a 3GS-rõl.

Egyébként szomorúan konstatáltam, hogy romániát leszámítva mindenhol legalább két szolgáltatónál kapni a telefont, cseheknél pl a vodánál is. Itthon miért nem startolt még rá a voda?

GregSB
Ez csak pletyka...

MoLc
Úgy hallottam T-Mobil azért vezette be ezt az Ikon 200as csomagot Május. 1.én ,hogy kisöpörje a maradék 3G-t.

GregSB
Miért is?

/off

Nincs valakinek Teszvesz-es felhasználója amit postáskóddal vagy bankkártyával aktivált? Kis segítség kellene... Dobjon egy privit pls!

Bocs az offért, de fontos.

/on
MoLc
Annyi biztos,hogy az Ikon 200-as csomagot el lehet felejtetni.

M@TriX
pletyka szinten a megjelenés: július 19.

sztoncsi
Valaki kipróbálta már az A2DP-t?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

MerlinW
Júliusban valamikor. Árról semmi sincs.

[merlinw.org]

pyrohun
Magyar 3GS árakról pletykaszinten sem lehet még semmit sem tudni? Meg pontos megjelenésrõl?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Jah, a non plus ultra az volt amikor a Nokia áttért a vékony töltõre, és sokáig párhuzamosan ment egymás mellett a vastag és vékony az olcsóbb és drágább modelleknél. Brr.

Már régesrég meg kellett volna ezt lépniük.

Más: Projektor iPhonehoz.

Nem is értem, hogy ez eddig miért nem történt meg.

Elsõ körben egy univerzális konverter is megtenné...

GregSB
Most olvasom, hogy EUban szabványosítani fogják a telefontöltõket, és a fõ telefongyártók mellett az Apple is csatlakozott ehhez a kezdeményezáshez <#eljen>

Semmi para, fél év, és egy napig használhatod! 😊

<#worship>

MerlinW
iphoneszerviz.hu, ipodszerviz.com

[merlinw.org]

Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne, hogy megbízható szerviz vagy szerelõ aki iPhone elsõ generációs készüléket szervizel tudtok e?
Sajna úgy néz ki aku probléma van a telefonnál, 1 napi töltéssel 1%-t töltött a telefon 😞
Elõre is köszi a segítséget.

AleXXXXX
nemtudom megválaszolták már-e, nem olvastam végig a tipicot, tehát a válasz:

Ha elõfizus vagy, akkor internet.vodafone.net, ha vitamaxos, akkor: vitamax.internet.vodafone.net. jelszó+fhn: vagy wap, vagy net.. valamelyik.. Remélem tudtam segíteni😊

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

MoLc
Sziasztok !

Most olvasgattam a T-Mobile.de -t , 130 euróért odaadják a 3GS-et , havi 25 Euro ellenében, na most kiváncsi leszek ,hogy a magyar T-Mobil milyen árakat fog kalkulálni... Szerintetek ?

Sephi
BigBoss Tutorial szerint az Adress Book/Notes/Calendar/CallLog -ot kimasoltam majd JB utan siman visszamasoltam. Meglettek de ma vettem eszre, hogy egyikuk sem editalhato mert nem menti le. Ekkor kiturultem ujra iPhonebrowser-el, majd ujra inditottam a telot es mind a negynel egy uj mentest (Adresbooknal uj szamot irtam be/notesnal valamit random/calendarba raktam uj idopontot/Calllog-ba meg racsorgettem aszonyra) majd igy ujra iPhoneBrowser es REPLACE a mar elore lementett filokat majd Reboot. Igy mar rendben mukodik mindegyik.

Bocs a bo irasert de telorol irok 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
Mivel itt fel van sorolva az új fícsörök között szerintem engedélyezik + úgy emlékszem valahol volt egy nyilatkozat is ahol azt mondtáék engedélyezni fogják itthon...

autoszimulator
T-mobilunk a tethering témaköréhez miként áll hozzá?

.: mobilize.hu :.

Sephi
Ahh nem, szerintem az alap emeri roszindulatrol van itt szo.

De az lenyeg, hogy megvan szoval orom es bodotta 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zomil
én spec erre gondoltam, sry azt hittem ez az eredeti 😊

ui.: amugy, ha hozzátennéd, h már megnézted google-ön és csak modositott verziokat találtál, egyböl máshogy szoltak volna hozzád 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sephi
Igen, amiket fel is raktam, de nem a eredeti codec hanem az uj fajta. Kb 14-et probaltam es akkor untam meg.

De latom nagyon leragadtatok ennel a temanal.

passatgt
nem azért, de Metal Gear Solid CODEC kulcsszóra 2. találat, egybõl iphone download link is van hozzá😊

Sephi
Szia! Google szerinti 14 linkben egyik sem az volt amit kerestem. De te nyilvan ugyes vagy ez azonnal megtalalod.

<#levele>

autoszimulator koszi 😄 ez az! 😄

Zomil
nehéz ezt a 3szót beirni google-be igaz?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kiprobáltam az audiko.net-et.
ezt használtam régen is és flottul müködött.
most azonban hiába vágtam meg vele a kivánt zenét, a telómon a dal eleje került fel. ráadásul nem is tudom onnan törölni.
i tunesban kitörlöm a ringtonest a telcsin mégis rajta marad.
nincs olyan lehetõség h lementsem a rajta lévõ csenghangokat? mert ha külön akarom szinkronizálni akkor figyelmeztet h letörlödik a rajta lévõ adat. szal ezeket nem lehet kimenteni?
autoszimulator