iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Elektronikus számlacsomaghoz 3 számla jár: online, lakossági és megtakarítási. Mindnek megvan a felhasználási területe😊

[merlinw.org]

OliApa
És tudni, hogy ki(k)?
Ombika
De mivel en nem csak erre hasznaltam igy grrr! 😊

MerlinW
Ezért kell elektronikus (virtuális) társkártyát használni, az online fizetéshez. Külön számla, külön hozzáféréssel. Mindig annyi van rajta amennyit ráteszel (2 perces mûvelet az online bankok oldalán), nincs hitel. Havi pár száz forintot megér a dolog.

[merlinw.org]

Ombika
Tolem 3 hete 170.000 Ft-ot vettek le!! 😞

Ombika
En beprobaltam N95-ot is utana! 😊 De gyorsba inteztem amerikabol 2 db firstgen iPhone-t es azota mastol hanyok! 😊

Zetorg
mert azt hittem, hogy egy nagy kép <#zavart1>

pyrohun
de igen, szóval a lényeg, hogy ha valaki kb. 10 másodpercet vet a kártyádra (és jó a memóriája), akkor máris tud vele vásárolni...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

sztoncsi
Nem spem ez csak nem tudom miért nem másoltad át az egész képet...?
(ide való képek)

<#hehe>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

pyrohun
kijött a 3gs jailbreak is a devteamtõl, csak 3.0 szoftverrel müxik!

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
IM+ 3.1, Rolando 2 és Doom Resurection az appulo-n😊

[merlinw.org]

kisfigi
+Expiration Date nem? aztis szokták kérni már mindenhol

Destiny. The design is clearly ancient.

pyrohun
Ha valaki a kártyád minden adatát megtudja (szám, név a kártyán, plusz az a 3-jegyû kód, stb.) akkor simán tud vele vásárolni. PIN kód sem kell. Sajnos.

OliApa
Az adatait, vagy magát a kártyát?
Sephi
Ismerosnek volt ez, de neki a Credit Card-jat loptak el...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

OliApa
Ez történt velem az elmúlt héttõl, mindenki levonhatja a megfelelõ következtetést:

Egyszer csak jött két SMS:

090628 11:48 Kàrtyàs vàsàrlàs/zàrolàs: -98 HUF; Www.clickandbuy.com, GB London Www.clickandbuy.com; Kàrtyaszàm: ...4784; Egyenleg: XXXXX HUF - OTPdirekt

090628 12:20 Kàrtyàs vàsàrlàs/zàrolàs: -9.848 HUF; BETFAIR, GB LONDON BETFAIR; Kàrtyaszàm: ...4784; Egyenleg: XXXXX HUF - OTPdirekt

Éppen nézegettem mi a sz@r ez, amikor az OTP biztonsági szolgálatától felhivtak, mert "nem illett bele a vásárlási szokásaimba". Érdekes. Figyelik? Mondtam nem, én sem értem, ezért kapcsolták a kártyás forró vonalat, de elõtte felfüggesztették a kártyát. (Visa Electron) Ott rögtön tiltás, új kártya igénylés és a veszteségek, költégek jóváírási kérelme. Majd:

090628 15:54 SIKERTELENKàrtyàs vàsàrlàs/zàrolàs: -68.936 HUF; BETFAIR, GB LONDON BETFAIR; Kàrtyaszàm: ...4784; Egyenleg: XXXXX HUF - OTPdirekt

090628 15:54 SIKERTELENKàrtyàs vàsàrlàs/zàrolàs: -19.696 HUF; BETFAIR, GB LONDON BETFAIR; Kàrtyaszàm: ...4784; Egyenleg: XXXXX HUF - OTPdirekt

090628 15:55 SIKERTELENKàrtyàs vàsàrlàs/zàrolàs: -9.848 HUF; BETFAIR, GB LONDON BETFAIR; Kàrtyaszàm: ...4784; Egyenleg: XXXXX HUF - OTPdirekt

Hát, nem jött össze nekik újra, már új account-om lett...

Aztán késõbb:

090706 21:24 SIKERTELENKàrtyàs vàsàrlàs/zàrolàs: -15.610 HUF; BETFAIR, GB LONDON BETFAIR; Kàrtyaszàm: ...4784; Egyenleg: XXXXX HUF - OTPdirekt

Aztán az új kártyámra, ami azért nem sikerült, mert csak párszáz forintot tartottam rajta, mivel ez egy virtuális, OTP MasterCard alapú kártya:

090707 01:57 SIKERTELENKàrtyàs vàsàrlàs/zàrolàs: -2.587 HUF; I-TUNES-EUR, GB LONDON I-TUNES-EUR; Kàrtyaszàm: ...0031; Egyenleg: XXXXX HUF - OTPdirekt

Igen ám, csakhogy az iTunes-tól semmit nem vettem éppen, fõleg nem 2.587 HUF-ért, gondoltam megnézem, enged e frissíteni vagy vásárolni, ugyanis ha sikertelen vásárlást észlel, nem engedi egyiket sem, hanem elvezet szépen az account-ig, hogy nézd meg, hol a hiba! Nos, simán ment minden, valószínû nem az iTunes-é volt az utolsó lehívási kísérlet, hiába látszik annak.
Sephi
Step 3 = 10 masodpercig.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zetorg
fail 😄

Zetorg
google............

Step 1. Turn off your iPhone.

Step 2. Hold down the power and home button.

Step 3. When you see the Apple logo, release the power button but continue holding the home button down.
addig nyomd a végén a home-ot amíg fehér lesz a kép.

közbe megtaláltam..

hogyiskellazt??? <#conf><#conf>
Zetorg
rakd dfu-ba a telót és úgy dugd rá

csak tipp...

valaki a 10622-re tud vmi tippet adni??

Sephi
Elozo telefonom egy SE P1 vala 😄

Zetorg
bocs a szpemért 😞

többi

Zetorg
lol?

Zetorg
ja és tegnap fogadtam elsõ mms-em ájfónnal 😄

Zetorg
nálam a P1 bírta legtovább, majdnem másfél évig <#worship>

És milyen minõségben tudja visszaadni a zenét ez a cucc?

\" örökké nem eshet.... \"

Ombika
En is igy vagyok ezzel, ennyire kitarto talan meg Se Pxxx szerianal voltam! 😊

Sephi
Teny es valo, hogy en 2-3 honaponta valtogattam a telefonjaimat. iPhone ota EGYETLEN EGY mobil sem igzat fel 😄

pyrohun
egyik sem fail a másikkal szemben de tény, hogy a mind a kettõ tud olyat, amilyet a másik nem.

egyébéknt hogy tudok restore-t választani ha nem ajánlja fel a menüpontot az Itunes-ban??

illetve hogy lehet elérni hogy olyan formában adja be ahogy néha szokta .. azaz hogy választhassak egy lenyiló menüben hogy melyiket akarok visszaállitani..

mert a Shiftre csak tallozni tudok és úgy megkeresni .
Sephi
Irta itt valaki kb egy hete, hogy iphone fail a palmpre-vel kapcs. Nos en azt kirohogom.

pyrohun
Örülök, de mást nem kéne kiröhögni, ha tetszene neki 😊

Sephi
Na ezt ket hullamban irtam le 😄

Tehat nekem a Palm, abbol amit lattam eloben szar. Ennyi.

Sephi
Figyelj, ha neked tartanak rola kiseloadast mikozben elotted a ket telefon, akkor hadd irjam mar le mit lattam. Lehet egy szar os volt rajta, lehet atom prim volt ahhoz kepest amit te lattal.

Szamomra amugy is csunyacska es bena.

Ennyi.

igen . ugyanavval a kártyával..

nem használok benne azóta sem mást.
sztoncsi
Azzal a kártyával próbálod regizni a 3.0-át amivel regizték a telót a vásárláskor? (nekem ez volt a gondom)

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

aham .. próbáltam rajta egy Jailbreak-et de utána ment rá egy restore...

téretõ tuti van , elõtte is volt, más teloval is van...
úgy raktam rá a frissitést ahogy volt.. eddig ez nemvolt probléma a korábbi szoftoknál...
filet nem szedtem le.. Itunes -on keresztül upgradelt...

autoszimulator
elõzõleg volt a telefon függetlenítés áldozata? a t-com kártyával próbálod felrakni a frissítést? tuti van térerõ ahol próbálod (legalább 3-4es)? jó ipsw fájlt szedtél le? (nem 2G)?

.: mobilize.hu :.

az ok .. de mi a jó istenért nem tudok vele csatlakozni a hálózatra??
Zetorg
nekem jól mûködik

egyetlen gondom, hoyg valamiért nem tudom frissíteni a cydia-t, mert hibával megáll :S

autoszimulator
hát ez a 3.0 nálam bûzlik, mert mióta fenn van, fõleg hogy JB nélkül is egy hetet tanyázott, mert benéztem a RS-t, a térerõm ritka fos szinteket ütöget ott, ahol régen is kevéske volt. Sokszor ott már nem is tudok telózni. Hálózatvesztés is volt eddig is, de 3.0-val az esetek felében restartig meg sem találja megint, hiába megyek közben erre arra. A no sim card installed hibaüzenet random kiírásáról nem is ejtek szót, az is ez óta van, és ezt is kiírta RS nélküli 3.0-n.

.: mobilize.hu :.

Sziasztok!!

Egy érdekes dolog miatt irok.. legalábbis nekem még nem volt ilyen.

Frissitettem a telot 3.0-s szoftverre és az rendben végig is ment de a telot nem akarja aktiválni...

nincs térerõm és semmilyen hálózatot nem lát..

Ez mitõl lehet?? Hogy lehet orvosolni?? ha rádugom Itunes-ra folyton Timed Out hibát ir ki..

VAn erre vmi progi??

Más kérdés.. HA szeretnám Jailbreakelni és megcsinálom ezt , akkor ott utána kell aktiválni a telot?? vagy ott ez nem szükséges, illetve valami már progival történik??

mert gondolom az Itunes olyankor nem játszik..

elõre is köszi
Ha már várakozás, akkor a HTC Hero inkább érdekesebb jószág lesz, mint a Pre.

Én még nem láttam élõben, de egy netes ismerõsöm 1 hete használja és nagyon elégedetlen.
A kijelzõ hibája miatt 2 nap után cseréltette (függõleges fehér csíkok villogtak a kijelzõn), az összeszerelés gagyi (a két rész egymáshoz képest lötyög).
A szoftver egyáltalán nem olyan pörgõs, mint a bemutatókon, szerinte olyan, mintha minden egy kis késéssel zajlana és sokszor akadozik minden (fõleg böngészéskor). Az akksi meg átlagos használatnál is csontra tud merülni 5-6 óra alatt (szidja is a multitaskot, mert általában a háttérben felejtett alkalmazások eszik le percek alatt az akksit).
Szóval sajnos nem olyan kerek ez a történet, mint szeretné a Palm.
Haver szerint nagyon sokan viszik vissza a készüléket és kérnek mást helyette.

Restoren kívül hogy tudom leszedni a Cydia-t? :/
sztoncsi
Vettem egy ilyet és tökéletesen mûködik vele az A2DP autóban is és máshol is lehet zenét hallgatni Bluetooth-on keresztül sztereóban!

pyrohun
Hát nem tudom, eddig pedig a Pré szinte minden tesztben verte az iphone-t, sokban még a 3gs-t is, de a 3g-t meg röhögve. Ráadásul normál multitask, etc. Nem kellene ennyire leírni!