iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" örökké nem eshet.... \"
.: mobilize.hu :.
[merlinw.org]
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Helyesebben én autóban és hajóban használom... ott ami feltûnt hogyx nem mûködik az a hangerõ változtatása... ( gondolom a fejhallgatón lévõ gombra gondoltál, így én azt nem próbáltam)
Ezt írtam mikor ki próbáltam az A2DP-t
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Pls pls pls infot 😊
Aki szokott a fórumozók közül a telefonján játszani is, annak ajánlanám figyelméba a Dimension Technics csapata által fejlesztett magyar készítésû iPhone játékot!
Rollercoaster Builder a címe és a napokban került fel az Appstore-ra.
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=321234472&mt=8
A csapat weboldalán képeket és videót is meg lehet tekinteni a játékról!
www.dimensiontechnics.com
SQLite magától felszabadul mint a mysql, a memória kezelését intézi az SDK + a Unix rendszerek okos memóriakezelése. A lekérdezések terén pedig ~5-6 millió rekord másodpercen belül a teljesítmény egy 2G-s hardveren. A vaskos telefonkönyv lassúsága a kirajzolás miatt lassú, nem a lekérdezés miatt.
[merlinw.org]
Ez lehet gond, de szerintem erre meg majd az Apple figyel, publikálás elõtt.
Ha pedig egy fingó program igényli a 600Mhz-et, akkor az Apple visszadobja a pics*ba szó nélkül😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Az iPhone elsõsorban a felhasználói élményrõl szól, ebbe beletartozik a zökkenõmentes, gyors és megbízható mûködés is, úgyhogy elképzelhetõ, hogy pl. az Apple részérõl elfogadhatatlan, hogy egy alkalmazás ne megfelelõen mûködjön a készüléken.
"És ezt egy nagy cég még meg is teheti, de egy hétköznapi fejlesztõ nem engedheti meg, hogy csak az X milliós 3GS tábort célozza, mikor esetlegesen kis módosítással, engedménnyel egy kétszer ekkora tábor által elérhetõ a program, s ez jó eséllyel kétszer több eladást is eredményez."
Egy nagy cég esetleg még élvezheti az Apple ez irányú támogatottságát is, hisz az a cél, hogy az új készülékbõl fogyjon minél több, ehhez meg elég jó érv az, hogy az új alkalmazások csak az új hardveren futnak csak.
Az is elfogadott az App Store-ban, hogy sok alkalmazás már kizárólag csak 3.0-val mûködik, nem leszek meglepve, ha rövidesen lesznek 3GS only programok is.
Iphone 2G-t keresek megvételre.
Ha valaki el akarja adni, vagy tud eladót, dobjon egy privátot!
Elõre is Köszönöm!
Üdv!
Rába fan... M3N78 Pro, X3 710, MSI 4830 OC, Thermaltake Mambo, iPhone 2G 8Gb
Persze ehhez tudni kellene, hogy miként megoldható, egyáltalán van-e rá megoldás, hogy kettéválasszák ezeket a dolgokat, vagy akkor mindenbõl két verzió kell. Utóbbi esetben már megfontolandóbb, és Apple részérõl is kell valamilyen mozgás az ügyben, engedélyeztetések terén.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Nem csak sebességben van különbség, hanem a GPU tudása is jóval komolyabb. Olyan részletesebb grafikát tud, amit a régebbi nem. 5-6 millió 3GS-es vásárlói bázis után meg már nem éri meg munkát fektetni abba, hogy a régebbi eszközökön is mûködjön, ha a játékélmény nem ugyanaz.
Szerintem nem lesz ilyen, de elfogadott, bevált stratégia lenne ha lenne.
Van sok majom aki pl egy új 3GS exkluziv SIMS miatt venne új telót, ami értékesítés szinten teljesen jó dolog.
Nameg ha egy új fejlesztésû program megkívánja a 600Mhz-et és a több memóriát, akkor megkívánja. A fejlõdés nem állhat meg csak azért mert van akinek régebbi készüléke van, ugyebár.
[merlinw.org]
Persze ez nagyon szubjektív megítélés, mert ahogy sokan PSP-n is játszanak, úgy sokaknak ez is lehet alternatíva, meg mindenkinek más számít. Ezért sem szeretem ezeket az összehasonlító teszteket, lehet józsi minden második nap használja az iránytût, õ ezért már megvenné, én meg lehet, hogy sose, így engem az nem érdekel.
#10673: ezt meg nem hinném, hogy megengedheti magának egy alkalmazás készítõje, hogy a nem 3GS funkciókat használó alkalmazásokat is csak 3GS-re adja ki. Lehet, hogy sok 3GS elkelt, de a régi 3G-k sem lettek ám elégetve, meg nem keringenek az éterben gazdátlanul. Gondolj bele, a legtöbb mai 3G-s alkalmazás is tökéletesen mûködik. 2G-n. Ha az OS naprakész, akkor sok gondod nem lehet, esetleg néhány dolog lassabb lesz, vagy a 3D-s alkalmazások akadni fognak, de errõl a saját álláspontom már fentebb ott van. Szóval mérlegel aki vásárolni akar, és ha úgy érzi, hogy nem 3D-ben akar játszani vele, meg a plusz funkciókat sem igényli, akkor mér adna ki érte annyi pénzt, mikor a 3G (elvileg) kedvezõbb áron lesz?
Aki arra számít, hogy a fejlesztõk azt veszik figyelembe, hogy a régi készülékekbõl több van és oda akarnak inkább fejleszteni, az gondoljon arra, hogy 3GS-bõl eddig már 3 millió elfogyott és még csak jövõ héttõl kezdik az EU-t igazából teríteni, szóval elég gyorsan elterjed az új vas ahhoz, hogy megérje akár csak arra kiadni alkalmazást.
#10667:
Egyébként nem kell készpénznek venni amit mondtak, ez csak egy sima ügyfélszolgálatos volt egy T boltban, de egyébként nem kizárt hogy igaz amit mondott.
Mindenesetre érdekes hogy ha ma akartam volna nem tudtam volna náluk 3G-t venni, állítólag várnak a 3GS-re. Lehet nálunk nem lesz ócsóé sima 3G?
Az ára a mostani 3G-s árak alapján lesz, a 3G-re lesz majd akció, Dominóban egy darabig nem lesz elérhetõ.
T-s ismerõs infója.
Más: van egy ismerõsöm, aki azt mondta, h nem tudta, egyszerûen háttértárolóként használni a 3Gjét. Elvileg jailbreakelt volt a telója (asszem vhogy így kell írni), habár nem kizárt, h csak béna a tag. Nos?
Köcce
na ennek megjelenésével gondolom elindul a pincsmédiás programok áradata...
Five-Column Springboard (winterboard kell hozzá)
Five Icon Dock (csak a dokkra vonatkozik, nem kell hozzá WB, sbsetting sem, de ki/be kapcsolhatod vele)
[merlinw.org]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"