iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
amiket aztán az iTunes felszinkronizál a telefonra 😊😊

Bazinga!

oneal1
én nem ezt írtam, csak hogy nem szinkronizálással, hanem behúzkodom õket az itunesba

!Forza Ferrari!

Zomil
te komolyan nem itunes-on keresztül rakod fel a zenéket? 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

oneal1
OOOOH nem kell fogni már😄

nem simán sync ra kell menni hanem utána a teló résznél az app szekcióba, ott kijelölni a progit és úgy sync!

Köszi!😊

!Forza Ferrari!

MerlinW
Látnád, most hogy fogom a fejemet... Asszem nem tudok többet segíteni neked😊

[merlinw.org]

oneal1
úgy próbálom ahogy írtad, rákatt bekerül, sync de nem kerül fel rá...

!Forza Ferrari!

oneal1
ahhaaa😊

de akkor a zenéket leszedi róla?

azokat manuálisan szoktam beletenni, tehát nem szinkronizálással.

!Forza Ferrari!

MerlinW
iTunes... 2x rákattintasz az ipa-ra bekerül az iTunes applications-ök közé, majd szinkronizálsz.

[merlinw.org]

oneal1
worms höz gondoltam, ssh val másolom fel. másik módszerrel nem is tudom hogy kell😊

!Forza Ferrari!

MerlinW
Semmit nem kell állítgatni sehol. Azt csak akkor kell ha SSH-val másolsz valamit kézzel. Cydia-s cuccokhoz nem kell hozzányúlni soha.

Én már SSH-t sem telepítettem a 3.0-hoz, mert semmi szükség rá. iSSH konzol megy iTunes-ból, TPot-al tudok másolgatni, oszt annyi.

[merlinw.org]

oneal1
ok nézem, de nemsok minden van feltéve.

jogosultságot 775 re kell állítani ennél is?

!Forza Ferrari!

MerlinW
Rászídiázhatsz még egy SysInfoPlus-t is, ez amolyan rendszerinformációs biszbasz. Megmond mindent ami éppen a telefonon történik. Talán okosabb leszel tõle.

[merlinw.org]

oneal1
ahhaaa és ezt honnan tudom kideríteni hogy mivel gyilkoltam meg esetleg?

!Forza Ferrari!

MerlinW
Hm, akkor nemtom. Lehet össze-szídiáztad mindenfélével és kevés a memória.

[merlinw.org]

oneal1
volt restart is azóta de semmi:S

!Forza Ferrari!

MerlinW
Akkor nyomj restartot, kell neki. Egyébként szép de borzalmas az irányítás.

[merlinw.org]

oneal1
úgy dobki mintha más proginál nem állítottam volna a jogosultságot be rendesen...nem értem:S

!Forza Ferrari!

oneal1
3.0 nemvolt restart, csak respring

!Forza Ferrari!

autoszimulator
OS? egy restartot csináltál?

.: mobilize.hu :.

oneal1
hali!

nekem valamiért nem indul a worsm.

töltõképernyõ aztán kilép.
jogosultságot állítottam 775-re

!Forza Ferrari!

autoszimulator
mozgás nehéz benne, sokszor ellövöm magam az arrébb mászás helyett, többi szinte egyezik a PC verzióval.

Katun
Én még barátkozom vele, kicsit még furcsa.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

autoszimulator
mekkora fun az a game 😄 tetszik 😄

MerlinW
IM+ 3.2 is appulo-n

[merlinw.org]

MerlinW
Át is rendezheted az ikonokat rezegés közben😊

[merlinw.org]

Katun
MerlinW: köszönöm szépen a válaszodat, ezt a rezgõ ikonos dolgot is akartam kérdezni hogy, miként jön elõ. De ezzel megadtad a választ, köszöntem!

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Jaaaa, tényleg😄
sry!
Zomil
WORMS appulo-n!!!!! jeeee 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

autoszimulator
'09 means 2009

MerlinW
Rajta tartod az ujjadat az ikonon, majd ha rezeg, fekete X-el törlöd.
Dokkoló van számtalan, beszéljukmac, apple store, google segít.

[merlinw.org]

Katun
Sziasztok!

Két kérdésem lenne, az egyik az hogy van pár program amit az Installous-al telepítettem, tehát a teelfonnal szedtem le és telepítettem. De ezeket nem ismeri fel az iTunes, van valami módja hogy ezeket valahogy letöröljem? valami felhasználóbarát módszerrel, valami Removolous-al.

A másik hogy van-e valami autóba való rádió amiben van iPhone dokk, tehát a kocsiban szeretném az iPhone zenére használni. (IS)

Kösz elõre is!

autoszimulator
ahogy eddig is, úgy tud. gyárilag nem.

Sziasztok van info arol hogy tud magyarul a 3g s.
pyrohun
Nekem csak az furcsa, hogy július 12-én azért már illene tudni egy PONTOS dátumot, ha tényleg még júliusban megvehetõ lesz, vagy nem? Vagy lehet, hogy abszolút nem csinálnak felhajtást, hanem majd csak egyszer megvehetõ lesz szépen kussban? Vagy direkt tartják vissza, mert még a 3G készletet el akarják adni? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
Sosem volt szó 9.-i megjelenésrõl. '09 July, azaz 2009 július -valamikor a hónapban-

[merlinw.org]

sztoncsi
iGEN MÁR UTÁNA RÁ JÖTTEM A KÉRDÉSED LÉNYEGÉRE... Capslock off

Az autóban nem kell fülhallgató... nemtudom az lépteti e a számot, de gondolom ha a hangerõt nem tudom használni akkor a léptetés sem megoldott!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

autoszimulator
nagy T betû a bejárat felett, ott kérdezõsködj

pyrohun
egyikben sem, várd meg míg megjelenik a 3gs 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

HElló

tudnátok segíteni hogy melyik budapesti mobil boltban érdemes iphont venni?
kisfigi
Ezis kb olyan infó mint eddig a 9-ei megjelenés😊
Vagy igaz, vagynem, mivel hivatalos infó az égvilágon semmi sincs róla.

Destiny. The design is clearly ancient.

Nem az van, hogy 15dikén jön? Vagy csak álmodtam róla?:o
pyrohun
én is sokat látok. Kb. akkor sokasodtak meg, amikor pár hónap eltelt a 3g itthoni megjelenése után. Azelõtti egy évben mindösszesen egyetlen emberrel találkoztam (akinek ugyanúgy 2gje volt, mint nekem 😊

Ombika
Akkor a hiba az on keszulekeben van vagy a 2.2-rol valo visszaalitasbol fakad, passz!

autoszimulator
persze, és próbálkoznak is, de nem hajlandóak azt adni az Apple-nak, amit õ elvár. Érdekes amúgy, általában a telefontársaságok diktálnak, de az almáék azért csak kiharcolták, hogy õk diktálhassanak.
Egy eladási statisztikát néznék, országos szinten, esetleg összehasonlítva más gyártók slágerkészülékeivel, árkategóriától függetlenül. Mert én magam ismerek 5-6 iPhone-os emberkét személyesen, de ennek oka lehet az, hogy nekem is van, és ezért felfigyelek rá; míg sokan azt mondják nálunk nem lett akkora tömegcikk, már csak árából kiindulva sem. Mikor U600-am volt, akkor azt láttam sokat 😊

pyrohun
Az én vodás ismerõsöm ezelõtt 1 évvel is ezt mondta a 3G bevezetése elõtt 😊 Mármint hogy lesz náluk is... aztán ehhehh.

autoszimulator
tegnap voltam vodában, ismerõsnél, és ott még arról is van szó, hogy nem biztos nálunk az új iPhone T-Mobilos jövõje. De a következõ már tuti hogy nyílt tender lesz, más kérdés hogy valószínûleg senki sem fog annyit áldozni (Apple részesedés és beleszólás), mint azt a T teszi, szóval változni nem fog semmi 😄
Annyira meg nem kiemelkedõ nálunk az iPhone vásárlási láz, hogy megérné ennyit rááldozni.

pyrohun
Ez hihetetlen, hogy még mindig semmi hír errõl a "+!+%/"¢^폛23%Ƨ·^3Gs-rõl. Mármint a magyar megjelenésre gondolok... lassan tényleg teljesen meghal a 2g-m és jobb híján kénytelen vagyok 3Gs-re cserélni, de ha 2 héten belül nem jön ki, akkor lehet, hogy veszek mást.

Én 2.2-rõl csináltam az upgradet, de nekem ehhez képest érezhetõen belassult a teló. Szal nem vágom, h mi lehet a gond. De mint mondottam volt nem csak én járok ilyen cipõbe.

\" örökké nem eshet.... \"

Ombika
2.2.1 vagy lehet 2.2.-rol tokom tudja mar es ahhoz kepest nekem gyorsult sokat! Raadasul errol restoroltam vissza, amitol allitolag sokaknak szar lett telojuk!