iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Az szívás, nem is tudtam hogy van ilyen, az enyém tud adni jelet is, azt hittem ez kb alap az összes laptopban már :S

pyrohun
Hmm, jó ötlet, köszönöm. 99%-ra eldöntöttem, hogy kötélnek állok és mégis veszek egy 3GS-t holnap (ma). A MOM-ba nem megyek, mert szerintem ott lesz a sajtó is, meg a francnak sincs kedve, hogy fotózgassanak, inkább majd az ARENA 11-re... 32GB fekete lesz a drágaságom és csak 1 évet írok alá, még így nagyjából talán tûrhetõ a történet, kb. annyiba kerül, mint anno a 2G-m, ami végülis ha azt veszem, hogy mennyivel többet tud és kapok hozzá ey elég jó díjcsomagot, akkor nem is rossz.

De lehet, hogy még reggelig meggondolom magamat 😊))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
Csak egy ötlet, nem próbáltam, elvileg mûködnie kellene (elrontani nem tudod):

A "\Users\neved\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup" könyvtárban van a régi telefon backupja egy azonosítóval jelölt könyvtárban (ilyesmiben: 3be759406bb4674fd40529fb9e2d76d29fba7c7f).

Csinálsz az új telóval egy backup-ot ami létrehoz egy új azonosítóval ellátott könyvtárat, azt kiüríted (esetleg biztonsági másolatot készítesz róla) majd a régibõl átmásolod a fájlokat az újba. Ezután restore (az adatos restore, nem a firm-es😊)

[merlinw.org]

pyrohun
Srácok ha van két iPhone-om, akkor hogyan lehet azt megcsinálni, hogy pontosan ugyanaz legyen a kettõn? Vagy legalább ELSÕ alkalommal az újra rámenteni a régirõl a cuccokat...? Van erre lehetõség?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
Én sem tudtam róla, csak úgy rákerestem guglival😊

[merlinw.org]

autoszimulator
hm, kicsit lemaradtam, pár évvel 😄

.: mobilize.hu :.

Ombika
De mire kell neked a laptop netje iphone-on? X@rni mesz wc-re es nem birod el laptopod?! 😊

MerlinW
MerlinW
Inkább mint, hogy 5 hsz-t írjak egymás után😊

Mobilnetet kevés router-be lehet bedugni😊

[merlinw.org]

precision
hát akkor bizony kapják be 😛 nekem nincs 1,5 évem, a hétvégére kéne 😄
na mind1, annyira nem életbevágóan fontos, de nem lett volna rossz, ha megoldható

Bazinga!

autoszimulator
mobilnetet nem tudsz megosztani WiFi routerrel, mert a routerbe kell mennie a netnek, márpedig ez az általam ismert mobilnetes konfigoknál nem lehetséges. de valóban, ha nincs olyan készüléked, ami adni tud WiFi jelet, akkor sajna nem oszthatod meg a netet, USB-n csak odafele lehet, másfél év múlva talán fordítva is megoldják, ennyi kellett a tetheringhez is tán? 😄

precision
szerkesztés roxx 😛

de mobilnet megy a laptopba, ismét ajánlanám a 032 -es hsz -t 😄 de ez mit változtat a lényegen? 😊 attól még hogy bedugok egy kártyát pcmcia -n a notebookba, azon lesz net, de az iphone -on nem 😊

Bazinga!

precision
<#beka2>

Bazinga!

MerlinW
Esetleg egy wireless router megoldja a problémádat😊 Hacsak nem mobilnet megy a laptopba.

[merlinw.org]

precision
hát igen én is ettõl féltem 😞

GregSB: errõl az adhoc hálózatról azt olvasom, hogy csak akkor megy ha a laptopban lévõ wlan kártya access pointként is mûködik, szal nem csak "venni" tudja a wifi jelet hanem "adni" is

utána néztem a gyártó weboldalán (toshiba laptop, realtek wlan cucc) és persze hogy nem tudja 😄

ezért is reménykedtem, hogy esetleg usb -n keresztül adna netet a gép az iphone -nak... de akkor sajna ez van, ez nem lehetséges

Bazinga!

MerlinW
Ahh, meg sem szólaltam😊 Arra tudtommal nincs lehetõség. EDGE nem elég?

[merlinw.org]

precision
most én vagyok ennyire értetlen vagy tényleg két különbözõ dologról beszélünk? 😊

azt írod hogy a pdanettel netkapcsolatot kapok a _telefontól_
igen én a fordítottját akarom, igen, úgy hívják hogy wifi, de ha elolvastad volna amit a #11032 -ben írtam, láthatnád hogy vidéken leszek ahol nem lesz router, szóval a wifi kilõve

Bazinga!

MerlinW
A fordítottját program nélkül is megteheted nem igaz? Azt hívjuk wifinek😊

PDANet-el netkapcsolatot kapsz az telefontól wifin, vagy USB-n keresztül. Gyakorlatilag routerként mûködik.

Nincs kedvem gépelni, webfordítottam (sg-n mindenki lusta?):

"Megengedi a laptopodat drót nélkül online lenni azáltal, hogy csatlakoztatja azt az iPhone-odhoz Wifin keresztül. PdaNet keresztülmegy a korlátlan adatterven a telefonodon és nem igényel extra szolgáltatást. Most szintén támogatja USB-t kapcsolat Windows-felhasználóknak!"

[merlinw.org]

precision
win7 -em van, utánanézek... köszi

Bazinga!

precision
rosszul értelmezném, de a pdanet nem pont a fordítottjára jó mint amire én akarnám használni? szal pl iphone 3G -s netét tudnám használni a laptopon
én a laptop netét akarom használni az iphone -on

Bazinga!

GregSB
Vista-val lehet létrehozni AdHoc wifis helyi hálózatot, amivel netet is megtudsz osztani.

XP alatt fingom sincs hogy lehete -e, és ha igen akkor hogyan...

MerlinW
PDANet

PdaNet, made hugely popular with Windows Mobile and PalmOS, is now released for the iPhone. It allows your laptop (or desktop) to go online wirelessly by connecting it to your iPhone through Wifi. PdaNet goes through the unlimited data plan on your phone and does not require any extra service. Now also supports USB connection for Windows users!

[merlinw.org]

precision
Van rá lehetõség, hogy az iPhone a laptopom netét "használja" mondjuk az usb kábel segítségével? Vidéken leszek, nem lesz router, 2G -s iphoneom van, szal 3G kilõve, viszont a laptopomon lesz net (pannon mobilnet). Van ra vmi mód? 😊

Bazinga!

WuFraZselic
a készülék ára nem gond, a probléma a hûségnyilatkozattal és a trémobil csomagjaival van, korlátlan adatforgalom nyugaton már alap pl... de sajnos jelenleg nincs pénzem független készülékre. mármint 3GS-re 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MerlinW
Tégy, ahogy jónak látod, a te pénzed😊

[merlinw.org]

WuFraZselic
nem tudom, a 3G ára se ment lejebb, nem bízom a 3GS csökkenésében se... hameg október, akkor már várnék decemberig az uj androidos SE-ra... de már meghalt a telóm áprilisban, most muszáj váltsak 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MerlinW
Majd októberben, 20-30-al olcsóbbért😊

[merlinw.org]

WuFraZselic
holnap valaki egy SG-s közös sorbanállás 3gs-ért?

MerlinW
Gondolod hogy az a 10-11 démon csak a memóriát foglalta, nem csináltak semmit?😊 Processzoridõ is felszabadul rengeteg. Naplózó démonok, állandó timer-es "vizsgálódó démonok", aztán ott a push... amit kipucolva az aksin is sokat spórolunk. Ezenkívül van a leírásban némi springboard és itunes optimalizáció, stb. (persze ha elolvastad volna a cikket tudnád)

Egyébként igen, iPod+Mail mellett sima a scroll, sõt még játszani is lehet mellettük.

Innentõl téma lezárva, nem akarok eladni semmit, ha kíváncsi vagy kipróbálod, ha nem akkor meg nem. A te dolgod. Csak nem bírom ezt a légbõl kapott okoskodást.

[merlinw.org]

passatgt
a b c v?😄

omg

Eddig még az ipod használata is megfektette sok helyen a sima scrollt, nehogymá' pár plusz szabad ram varázsütésre megoldja ezt.
Én nem tagadok, csak kételkedek - a legjobb mérõje (szvsz) a szifon pillanatnyi gyorsaságának a main képernyõ scrollozásának simasága. Ha az is teljesen tükörsima, miközben backgroundolva van 1 IM progi és mondjuk 1 másik, hasonlóan nem túl erõforrásigényes progi, aszondom, ez valóban kõkemény, de én tényleg nem hiszem el, hogy egy cirka 400 mhz-es mobilprocin ez így lenne.
De ne legyen igazam.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

MerlinW
"biztos vagyok benne, hogy meg a scrollozas is szaggatni fog"
Ez jó. Te vagy biztos benne, míg én használom😊 Ooookéé..😊

Nálam jelen pillanatban 38MB szabad ram van. Fut az iPod és a Mail.

[merlinw.org]

3-4 backgroundolt progi, na persze 😊
Lehet, hogy nem lepnek ki, viszont biztos vagyok benne, hogy meg a scrollozas is szaggatni fog. Gyenguska ez a proci ilyen teljesitmenyhez.

Nalam jelen pillanatban is 35 mega szabad ram van, elegnek tunik, de majd lehet megproblaom ezt a dolgot.

GregSB
Újabb szabadalmak kerültek napvilágra, ez lenne az iPhone Nano?

Méretre akkora mint az iPod Nano, csak ennek az egész eleje egy érintõképernyõ, és persze teelfonálni + SMSezni is lehet vele:

Persze nem tuti hogy lesz is valami belõe, sok Allpe szabadalom van amibõl soha nem lett semmi, de azért érdekes lenne ha tényleg ilyen lenne...

neevous
Értem, köszi.

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

MerlinW
Mi az hogy nincs? Úgy le van írva minden 20 oldalon, hogy a hülye is megértse.

"A cél: nem mondom, hogy hipergyors 3G-t kapsz a módosítások után, de az biztos, hogy jóval több memória mellett, akadásmentes, gyors programindítást kapsz, lehet, hogy meggondolod kell-e 3GS… akár 3-4 backgroundolt program is futni fog hiba nélkül…"

További eredmények: nincs lassulás, ha 4-5 alkalmazás fut a háttérben, tovább bírja az aksi, gördülékenyebb az egész készülék.

Mondjuk logikusak az elõnyei, ha windowban bezárod a felesleges alkalmazásokat, gyorsabb lesz a rendszer, nem?

[merlinw.org]

Elolvastam, ott nincs egyertepmu valasz erre.

GregSB
Done.

MerlinW
Ott a link, mindenben gyorsabb lesz a telefon.

[merlinw.org]

MerlinW
Greg: a topik css-ben a linkek színét írd már át kérlek erre:

.msg-text span a {
font: 12px/15px "Trebuchet MS", Arial, Verdana;
color: #DF0000;
}

illetve az .msg-text { szekcióban a karakterek méretét egyel nagyobbra:
font: 12px/15px "Trebuchet MS", Arial, Verdana;

[merlinw.org]

passatgt
elolvastad egyáltalán a linkelt oldalt?

Tényleg gyorsít? Miben gyorsabb a telefon? Mert nekem eddig sem voltak problémáim a programok kilépkedésével vagy ilyesmi.
Konkrét leírást kérek 😊

MerlinW
Elvégeztem a szifon-os démonírtást, és nem vicceltek a srácok, a 2G-m 3G sebességû lett😊 fix 40-60MB szabad memóriával😊

[merlinw.org]

autoszimulator
<#idiota>

DOGMAN
Kb 10 éve mikor a siemens C25-ösöm függetlenítettem, le kellett róla tölteni szervizprogival egy binárist, majd abban hexában a szolgáltató kódot átírni: 21630-ról(magyaro+westel) 21600-ra, majd visszatölteni.
Ha most is csak ennyi lenne a kinyitás... 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Függetleníteni kell. Más a szolgáltató azonosítója.

neevous
Az usákiai T-Mobile kompatibilis az ittenivel, vagy függetleníteni kell?

Amúgy a rendes magyar nyelvre mikor lehet számítani?
franc0
HTC G1 Android. 85 papír újonnan, függetlenül.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014