iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
mi lehet? 3.0.1 -em van és 2G -s iphone
Bazinga!
Más: Nektek nem csinál olyat a telefon, hogy elfelejti néha hogy mennyi ideje használjátok az utolsó feltöltés óta? Nekem igen, feltöltöm írja hogy már 3 órája használom meg xy a standby, és aztán elfelejti, és úgy hogy nem dugtam töltõre sem. Meg tegnap csinált olyat hogy töltõre felraktam és elkezdett forrósodni és MERÜLNI az akksi.
Vigyem vissza a T-nek? Kicserélik?
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
tolj rá JB-t, de a 3.0-s firmware használatával.
Azt hiszem így kellett.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
[merlinw.org]
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Szifon .comon nézegettem a dolgokat de nagyon elvesztem köztük :S
Vagy hova menti sincronizáláskor?
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
elsõ hónapban elküldtem csajomnak 200 sms-t vodafonra és kaptam egy 17000-es csekket 😄
az IKON csomagban belföldi irányban lebeszélhetõ percek csak a T-Mobile hálózazatában értendõk? mert ezt valahogy elfelejtik mindenfele feltüntetni...
nekem mindig van kb 13 giga szabad helyem 😄
mondjuk csak a fehér hátlap miatt vettem a 16ost, elég lett volna a 8as is :S
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
u.i: Most megyek 3GS-t megvenni vegre van idom, szerintetek meger 32Gb-os verzio 25 rugoval tobbet? Mondjuk, ha ugyanigy elakarom adni jovore, erni fog annyival tobbet?!
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
amúgy ha nem cydiából akkor honnan telepítsek pl sms progit, magyarosításokat stb? meg egyéb alkalmazásokat, én játékokon kívül mindent cydiábol telepítek.
3.0 elõtt volt 1 olyan cuccom ami akkor mutatta a % -ott amikor töltõn volt a teló, szóval nem az a sima elem volt ott, hogy tölt hanem a % kiírva fél képernyõ nagyságba... Az mindig pontos volt és 1.5 napig ment a telo a mostani 8-13 óra helyett, csak már fogalmam nincs mi volt az, ha esetleg valaki tudja akkor elárulhatná😊
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon