iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
<#taps>

[merlinw.org]

autoszimulator
jobb a kezelõfelülete, mint a Touch, legalábbis erre a célra.

.: mobilize.hu :.

MerlinW

Hmm😊

[merlinw.org]

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

autoszimulator
Ami SBSettingsben van, százalék kijelzés, nem meríti a telót, használható.

Ability
Ha tudod a százalékot, akkor valszeg fel van téve az aksi % kijelzõ Cydia alkalmazás, amirõl el kell mondanom, hogy rohadt módon szívja az aksit és több kárt okoz mint hasznot. Meg amúgy is ezek a Cydiás dolgok elég ... nem megbízhatóak. Winterboard-ot is ha lekapod, nem csak gyorsabb lesz a telcsi, de lassabban is merül. Én Cydiáról egyedül a notifier alkalmazást szedem le mindig, ami kijelzi ha volt valamilyen esemény (email, nem fogadott hívás, stb), és ahhoz szerencsére még WB sem kell. :]
3óra alatt 37%-ott merült a zsebemben úgy hogy nem is telefonáltam meg semmi:S és úgy fel van melegedve mintha 2órát wifiztem volna:S pedig minden létezõ beállítás levan rajta tiltva.

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

MerlinW
Fene a pofájukat... Ennek így semmi értelme...

[merlinw.org]

24 havi elõfizu hûség

98.990re jön ki a teló végösszeg, ezt fizetem 12 havi részletre

és igen, pluszba 35öt elkértek elõlegbe

MerlinW
Ikon 200 12 hónapra 124 990 Ft. Erre még ráfizettél 7x4 990 Ft-ot?

[merlinw.org]

Kikapcsoltam, meglátom ma meddig bírja majd.

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

12 havi részletre vettem, és korábban nem voltam még trémobil elõfizus csak dominós

ezek után a srác még magyarázta hogy sokkal többet is elkérhettek volna, örüljek milyen jól jártam... nocomment

MerlinW
<#eplus2><#eljen>

[merlinw.org]

GregSB
Kommentár nélkül:

MerlinW
7 havit? A telefon árán kívül? Azt hogy?

[merlinw.org]

WuFraZselic
micsodaaa? 7 havi? én 3ról hallottam megvétel elõtt, ugyhogy anyámat magammal cipeltem akinek x éve van elõfizuja, igy nem kértek semmi ilyet :S

amugy iTunes kiakaszt, a How Soon Is Now-t beatporton megvettem, erre nem ismeri fel az itunes, és nem tom rárakni telóra 😄 pedig a kevés EREDETI zenéim közé tartozik 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

elsõ dolgom volt hogy a how soon is nowt meg az új prydákat felnyomtam <#pias>

amúgy attól nem félek hogy átlépem az 1 gigát, csak az Edge hálózatról eddig nem sokat hallottam, nem szeretnék ráfizetni a havidíjra, ha már így pofátlanul 7 (!) havit elkért elõre a trémobil....

WuFraZselic
hát nem csodálom, én 2.5 hete le se rakom kb 😄
amúgy ne aggódj, nekem ikon400al van a teló, a 2gb adatforgalmat soha nem fogom kihasználni kb, megvétel óta 30.5mb recieved, 4.5mb sent az adatforgalom, pedig utazás közbe youtube sg ohm fórum minden szokott menni 😄 nem fogod átlépni az 1 gigát véleményem szerint 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

<#wave>

thx az infot, ez megnyugtatott mert ahogy olvasgatom nem lehet kilõni az Edget az új telókon

amúgy 1 nap alatt sikerült teljesen beleszeretnem a kütyübe <#szeret>

WuFraZselic
üdv a klubban SHM-es kolléga 😄
amúgy mind2 beletartozik, ha jól tudom

sziasztok,

tegnap vettem szifont ikon 200as díjcsomagban

azt nem tudjátok véletlen hogy az 1gb-os adatforgalomba az Edge is beletartozik vagy csak a 3G-re értendõ?

thx

MerlinW
Jah, 50-e ft kötbér + új csomag ára...

[merlinw.org]

MerlinW
Genius-t ki lehet kapcsolni, analizálni pedig azért analizál, mert idõ elõtt lehúzod a telót😊 Várd végig. Nem fagy az le csak néha lassú a backup.

[merlinw.org]

Zan
Szaisztok emberek!

Miért van az,hogy az itunes-om minden egyes szinkronizálásnál szenved,befay,fél évet gondolkodik,egyebek...?Az van,hogy rádugom a gépre az Itouchot aztán elindítom az Itunest,oké eddig ok;aztán felrakok rá valami új zenét,utána elkezd szinkronizálni és meghal az egész,csak akkor tér magához,ha lehúzom a géprõl a készüléket...!Több gépen is használom a touchot,mert két helyen is lakom.Lehet hogy ez a baj?Mert állandóan analizálni akar,meg minden szar.Nem lehet kikapcsolni az itunes-on belül,hogy ne szinkronizáljon,meg ne is analizáljon itt nekem feleslegesen?Mert ez így elég szar...!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Ha 3GS-re akarod cserélni a meglévõ 3G-s elõfizud, akkor csak akkor ebben az esetben sokkal olcsóbban bonthatod meg a hûségszerzõdést. Azt hiszem.
Zetorg
azt mondod ha megkapom az újat és azt mondom, hogy szeretném elcserélni gs-re, akkor azt lehet?

Ombika
En is alairtam es?! 😊 LEhet cserelni attol(kedvezmenyesen), igaz nekem van 17 masik elofizu amire kerhetem ujat! 😊

Zetorg
alá írtam T-nél 2 év hûséget és ezért nem cserélem GS-re

Ombika
Nemertelek, ki nem volt huseg vagy mivan?

Katun
Üdv!

Ezt az asztalon való kocogtatást be lehet játszani tényleg? Tegnap véletlen leejtettem és van egy kicsi horzsolás rajta így is be lehet még játszani? (bár nem hiszem) Akkorát szentségeltem, hogy 3 hónapig tudok rá vigyázniu aztán egyszercask leesik az ölembõl...

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

peteragoston
kapcsold ki a settings-ben a notifications-ot
nallam is ez volt a baj (ugyanezt csinalta)

Helló

5 perce jöttem haza 1 buliból és telom (2g) már tegnap este 10 kor kikapcsolt mert lemerült. Délután 6 kor mikor elmentem otthonról 67% volt az aksi... és az utóbbi 1 hétbe amióta felraktam a 3.0-át ezt csinálja, ha hozzá se érek csak leszedem a töltõrõl 100% osan és áll az asztalon, természetesen kikapcsolt kijelzõvel akkor is 13óra alatt lemerül... ez így egyszerûen használhatatlan... 1000 éves nokiámat kell, hogy hordjam magamnál mert nem tudok telefonálni mikor kéne....Játékra is szeretném használni mert tök fasza játékok vannak rá, itthon gépre kötve van, hogy 3-4 órát is játszok egyhuzamban, de ha ezt úgy teszem hogy nincs gépre kötve 1óra alatt lemerül, így szintén használhatatlan lesz a telo😞 2es szoftverrel 1.5 napig is ment és több órát is lehetett rajta játszani, most így inkább csak zenehallgatásra használom de ettõl is 7-8óra alatt lemerül😞
Valakinek nincs valami ötlete? mert ez így nem megoldás, hogy itt a fasza telom ami mindent tud csak éppenséggel semmit se, mert ha komolyabban akarom használni 1 óra alatt kikapcsol és 1000 éves kamera nélküli Nokiámat kell használnom:S

pyrohun
dehogyis, nem kövezünk meg. toleráljuk a fehér telefonnal rendelkezõ hímnemû egyéneket is 😊))))))))))))))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Zetorg
én hûséges vagyok, úgyhogy nálam ez nem játszik 😞

Zetorg
tudom, azért adtam be 😊
azért a csaj elmondta ötször, hogy ezt nem fogják kicserélni szerinte.

autoszimulator
megjött TomTom kelet-eu térkép nélkül<#wow3>

pyrohun
loooool 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW

[merlinw.org]

misterkrisz
Egyszer csak beleunok az egégszbe és jolesz a normál😊

iPhone 3G

autoszimulator
van élet, csak nehéz 😄 de én abba is hagytam a témázgatást, sok a nem fix program a telón, azok mindig kilógnak, WB lassít, jó a normál.

misterkrisz
Nemtudtam h winterboardon tul is van élet😊 kisérleteztem.Majd lecserélem õket szinesekre😊

iPhone 3G

pyrohun
ebbe mi a durva? hogy feketefehér? 😊

misterkrisz
misterkrisz

iPhone 3G

misterkrisz
srácok. elég durvát alkottam 😄 :

iPhone 3G

pyrohun
hmmm 😉

pyrohun
Igen a 3gs-ben a kamera környékén valami belülrõl odaér néha a burkolathoz, ha megrázod a telcsit, akkor hallatszik néha, érdekes 😊

WuFraZselic
nekem a 3gs néha érdekes hangokat ad ki 😄 igy NFSU közbe ha fordítgatom össze vissza telót, akkor vmi "kattog" a kamera környékén. na persze nem csak nfsu közbe, csak akkor rángatom és akkor ugye hallható 😄 szóval ez csak nekem ilyen vagy ez megszokott?😄

Ombika
En lejarta elott adtam be(repedes miatt) es vadi ujat kaptam el is adtam, igy johet 3GS remelem mihamarabb! 😊 Tobbek kozott ezert is jo a feher, nem a szokas f...s fekete! 😊 Nah ezert most megkoveznek itt! 😊