iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy 1elõre ajánljatok pls 1 ingyenes e-book olvasó progit ami tudja használni az ékezetes betüket és tudjak pc-rõl tenni rá könyvet. 😊
pyrohun
"Meg a fehér ritkább, plázacicásabb 😄"
...férfiaknál pedig, khmm... 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Lehet feltölteni, írják is de vhogy nem akar összejönni a dolog. A Good Reader-el meg a Pdf Reader-el meg az a bajom, hogy még nem tudok az apple store-ból vásárolni, nem mintha olyan nagy összeg lenne.
autoszimulator
Stanza-hoz nem lehet feltölteni e-bookot, csak letölteni a program keretein belül, és olvasni; ha jól tudom. Neked is egy PDF olvasó szükséges, alternatívákat alul írtam már.

#11699: ha 3GS kell, akkor igazából mindegy, azt vedd, ami van 😄 A külsõ nem minden, belsõ a fontosabb. Fehér szín, mint bármiben, itt is kényesebb lehet, színezõdés állítólag néhány tok miatt volt, és le is lehetett róla mosni egy erõsebb anyaggal, ami a fényezést azért meghagyta. Repedés biztos, hogy jobban látszódik rajt, feketén azonban az ujjlenyomatokat, kisebb szennyezõdéseket kell sûrûbben törölgetni, mert ocsmány. Meg a fehér ritkább, plázacicásabb 😄

.: mobilize.hu :.

Sziasztok! Szeretnék 1 csöppnyi segítséget kérni, azt szeretném megtudni, hogy pontosan hogy tudok e-book-ot fölrakni iphone-ra. Leszedtem a Stanza nevü progit mind a telóra, mind a gépre meg valami bonjour nevü vackot és az istennek sem tudom átküldeni a könyveket a telóra. Vki pls help! <#rinya>
Színben melyiket érdemes választani? Van valami elõnye egyiknek a másikhoz képest? Sok "városi legenda" terjed, miszerint a fekete majszos lesz, a fehér pedig elszínezõdhet és jobban látszik rajta a kosz is. Valaki tud mondani érveket és ellenérveket a színek mellett, vagy bízzam az ízlésemre? Úgy néz ki, hogy fehér készülékem lesz, de azért kíváncsi lennék a véleményetekre.

pyrohun
Ja amúgy a 3GS-rõl videó publikálása a youtube-ra is szerintem nagyon állatul meg lett csinálva!!

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
második telefonnak jó a 3gs mellé 😊

autoszimulator
Persze, csak a telefon értékéhez mondtam, hogy kuka, mert a csere utáni eladást követõen nem keresel már rajt túl sokat 😊

pyrohun
azért ez nem mindenkinél jelentkezik 2 év alatt. sajnos én elég sokszor ejtettem le, pedig próbáltam rá vigyázni, de használtam elég sokat, mint ahogy az látható....

nincs 2 éves a teló és 53 napot beszéltem vele - kb. évente 1 hónapot telefonáltam 😊)

pyrohun
igen így van 😊 Mondjuk nem kuka, mert lehetne cserélni a touchscreen-t kb. 20-25 körül, csak értelme nincs ennyit költeni erre már 😊

tud valaki itt mondani nekem egy olyan számot, hogy magyarországon mennyi iPhone-t adtak el azota, miota behozták a 2g-t?
az fasza, akkor az ájfon ennyit tud anno annyi pénzért kb 2 évig? <#taps>
autoszimulator
lol? ez széép, gondolom akkor ez mindenhol jelentkezik, programokon belül is inaktív az a sáv. hát valszeg az kuka :S

pyrohun

Ha megteheted, akkor menj be hétfõn (lehetõleg minél korábban), és elválik, hogy lesz-e. Én nem utazok többet Kecskemétre maga az iPhone miatt, mert egyrészt messzebb lakok, másrészt így sem tudta biztosra mondani az eladó. Ha megérkezik a szállítmány, akkor is azoknak kell, hogy jusson, akik elõ vannak jegyezve. Sokat nem veszíthetsz, ha Te kecskeméti vagy, én viszont több pénzt nem áldozok benzinre, megfelel a fehér is a webshop-ból.

Én is kecskeméten lakok
Szal aztmondod ha hétfõn bemegyek akkor van eséyem hogy ott helyben megtudjam venni?

pyrohun
Wolf RPG-re gondolok, tehát erre.

Wolf 3D-re gondolsz? Én végigtoltam, jó cucc. Gamespot-on néztem térképet, hogy minden secretet megtaláljak.😊
pyrohun
basszus, erre nem most jöttem rá, hogy hogyan kell? lol 😊)

pyrohun
A Wolfenstein RPG-vel játszik valaki? (Szerintem egyik BEST game, de a Compound pályán nem tudok átjutni egy secret részhez egy gödrön, amiben tüskék vannak, valaki esetleg?😊

Még mindig hiány van. Ma voltam a kecskeméti T-ben, de még mindig csak elõjegyzést veszenek fel. Azt mondta, hétfõnként kapnak szállítmányt, de nem tudta biztosra megmondani, hogy marad-e. Végül megrendeltem a webshop-ban, így kihozzák jövõ hét szerdára, és még a szállítás is ingyen van.

Waczkor
Értem.Köszi a választ.
Azért ez nem kicsit szánalom,hogy ilyet kihagytak belõle.
Amúgy semmi más bajom nincs a telóval,leszámítva ezt,meg hogy nincs flash player a safariban,meg hogy kell a jb,mer b*zik az apple-nél😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

autoszimulator
MySMS használom cídiából, de várnom kell 30 secet küldés elõtt, mert nem vettem meg. annyit nekem ráér. appstore keretein belül nem igen van normális sms app, csak a sok "ingyenesen" küldõ szar

Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi hogy már ha bemegyek a boldtba és gs t szeretnék domnioba azt már megkapom vagy még mindig kevés a készlet?

Waczkor
Hali mindenkinek!

Friss iphone tulaj vagyok és nagyjából már vágom a dolgokat a telóval kapcsolatban.
De tegnap felraktam a bite sms 4.2 tört változatát és müxik is faszán,de azóta az igo nem indul el csak a navigon.Olvastam vmi olyat, hogy elvileg a crackelés miatt nem megy,mert zavarják egymást.

Tudtok esetleg más progit sms-re,mert az alappal az a bajom,hogy nem írja ki,hogy hány karakternél tartok és nem tudom,hogy egy vagy több üzenet lesz e?Nem találtam semmi olyat,ahol beállítható lenne,hogy kiírja.Ja igen os 3.0 van fent.
Köszi elõre is a segítséget.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Srácok csak egy kérdés, vki esetleg vmi közelebbit, hogy mikor jön ki a TomTom féle Car Kit???

\" örökké nem eshet.... \"

Kandurex
hm..😞 értem,...felõlem maradhat, csak fura volt, hogy mostanában jött elõ, eddig nem volt,..na, mindegy, azért köszi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

autoszimulator
eltüntetni akarod, hogy ne legyen ott semmi? trükkel lehet legfeljebb, de szerintem az van annyira körülményes + programigényes, hogy nem éri meg. Valójában felteszel egy winterboard, és ott kicseréled az Edge, GPRS, Wifi ikont egy üres, blank, transparent képre. No azt nem tudom, GPRS ikont is lehet-e, de gondolom igen. És akkor ha az aktív, akkor sem látod, mert egy átlátszó négyzet lesz csak (:

Kandurex
Vagyis nem kapcsolható ki?

autoszimulator
ez a karika annyit jelent, hogy ahol éppen vagy, csak GPRS kapcsolat lehetséges.
Ha ki akarod kapcsolni a netet, akkor SBSettings kell, a gombok közt pedig az Edge-t kell kikapcsolni. Ha nincs ott, a beállításoknál aktiválhatod. Ha ezt kikapcsoltad, akkor a Data Addressnél alul eltûnik az IP cím, ezzel nem tudsz internetezni. Teszt pl Safarival, nem tölt be semmit. Persze ettõl még az E betû ott lesz a szolgáltató mellett (vagy ha az nem elérhetõ, akkor ez a GPRS karika). Sõt, próbálkozni is fog néha, ekkor mellette az állapotjelzõ forogni fog, de ez csak próbálkozás, adatforgalmat nem generál (kiszámlázottat nem, ettõl még a torony kap tõled adatokat, s vissza is). Pont itt a gond az APN átírással, egy érvénytelenre, mert ettõl még a telefon kommunikál az adótoronnyal, sõt, többször, mintha fel tudná építeni a kapcsolatot rendben, s bár te netezni nem tudsz, nem is fizetsz, ezt észleli a tornyot felügyelõ egység.

misterkrisz
nagyonszépenköszi.😊

iPhone 3G

autoszimulator

Kandurex
Még egy kérdésem lenne, tulajdonképpen ezért raktam fel az SBsettings -et, de nem segített. Szóval, mint látjátok minden normális, viszont 1 hónapja, nem tudom, hogy csináltam, megjelent egy kis karika a szolgáltatóm mellett és állandóan jön a GPRS és EDGE dolgokkal, hogy a francba lehet azt onnan kiiktatni? Elõre is köszi!

autoszimulator
épp ezért kérdeztem, én 3.0.1 vagyok, de feldobhatom, elvileg nem változott ez. mindjárt adok linket

Kandurex
vazz 😄 kösz

misterkrisz
3.0 de azthittem egyértelmû. bocsi😄 felrakod?

iPhone 3G

autoszimulator
nem a telefon a lényeg, hanem az OS verziószáma 😊

autoszimulator
ujjadat húzd végig a szolgáltatód nevét, balról jobbra. Szóval telefon bal felsõ sarkába ujjadat letesz, és rántod jobbra, egyenesen, a kijelzõ tetején, a fenti óra irányába 😄 leírni nehezebb mint elindítani 😄

Kandurex
hali

Kis segítséget kérek, feltelepítettem az SBsettings -et, de sehol nem találok semmilyen indító részt, vagy konfigurálási lehetõséget..😞 hol is kell megjelennie?

misterkrisz
életmentést kérekszépen. önkéntvállalkozó, aki kibányássza nekem tpottal a system/library/coreservices/springboard.app/english.lproj/SPRINGBOARD.strings filét, egy képzeletbeli sörrel jutalmazom. elkurtamés nem csináltam másolatot. tudomtudom..mindig kell csinálni. de kapkodtam. nagyonköszi😊
ja 3G-re kellene😊

iPhone 3G

misterkrisz
de én valami olyanrol hallottam hogy itunes lib. alpján töltötte le a képeket 😄 vagy egyesével kell ?:S<#csodalk>

iPhone 3G

passatgt
jobbklikk itunes-ban, get album art, vagy ha már lementetted(google képkeresõ - "album címe album art" kulcsszóval pl) akkor szintén jobb klikk - information és ott betudod rakni, vagy csak egyszerûen ráhúzod a képet a bal alsó sarokban lévõ részre, ami a borítót mutatja

misterkrisz
valaki tud olyan oldalt, programot amivel boritokat tudok számokhoz csatolni?<#whatever>

iPhone 3G

Katun
Bocs elõre is a DUPE-ért! "iTunes": Kezd idegesíteni hogy rendezetlenek a zenéim, unknown artist meg ilyenek. Na hogy lehetne ezeket szerkeszteni? Van sok egyforma zeném amik egy albumhoz tartoznának, ezeket kéne nem egyesével szerkeszteni. Mivel lehetne? Meg album borítókat szedni. Mondjuk az utóbbikat kézzel szoktam.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Katun
Én az iFile-t használom, iPhone-on készítek egy webszervert és csatizok firefox-al arra címre amit kiír. Wifis routerrel!!

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

autoszimulator
erre a célra én mondjuk mindent PDF-be teszek, sokkal kezesebb, ingyenesen is könnyen lehet bele konvertálni, onnantól pedig az általam írt PDF+, GoodReader egyaránt tökéletes. Ha van wifi, akkor a programon belül a megfelelõ menüpontba lépve, ad neked egy IP címet, ezt megnyitva a gépeden, egy iwebkites felületen pakolhatod fel a fájlokat. Vagy feltöltöd egy weblapra, és a program beépített böngészõjébõl letöltöd a telóra. Vagy a GoodReader esetén lehetõség van a fájlrendszeren keresztül is, TC vagy SSH-n keresztül, a képek mappája mellé létrehozott mappába pakolgatni a fájlokat, és utána megnyitja.

Ha nagy fájlod van sok infóval, akkor tegyél bele a PDF-be bookmarkokat, kezeli minden progi, és könnyebb megtalálni a dolgokat. Ha pedig sok kép, esetleg teljesen szkennelt doksid van, akkor mindenképp GoodReader, az nem az egész fájlt nyitja meg, csak laponként, így nem lassul, gyorsabb az egész. Szöveges PDF-ek mindegyikben tökéletesek.

WuFraZselic
csak megtekinteni 😊 fõsulin szükség lesz rá 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
kössz! és hogy tom telóra tenni a fájlokat? mert iFiles-al nem ment a dolog pedig leírást követtem =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio