iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amit gépen töltök le appstore-ból, az nem jelenik meg.
megkérdeztem, hogy hogy tudnék cserélni GS-re. azt mondta a csaj, hogy annak van ilyen csere akció, aki legkésõbb tavaly augusztusban vette a telefont. na most és szeptember 1-én vettem. lol
azt is mondta, hogy azért menjek be egy t-pontba megkérdezni, hátha össze hoznak valamit.
érdekelne, hogy a 3GS érintöképernyöje..jo e a sima 3G iphone képernyöje helyett???
ezek már egész emészthetõ árak...de jobban örülnék neki ha még kcsivel ennél is olcsobb lenne.
na és valaki egy statisztika h mennyi iPhone fogyott el Mo.-n? =D
És ez persze adatforgalommal jár, melynek nem a mérete a problémás, hanem a gyakorisága. Szolgáltatói szempontból jobb a ritkán nagyobb méretû adatforgalom, mint a sûrûn, pár kB-os. Márpedig a Push utóbbit generálja, és ezzel is volt valamilyen gondja a T-nek anno, ezért hívogattak be készülékeket, legyen az JB-s, JB nélküli,nem értették mitõl van ez. Ha sok pénzed fogy, akkor az lehet a gond, hogy néhány szolgáltató az adatforgalmat kerekítve számolja, pl megabájtra, úgy mint anno a telefonhívásoknál a perc alapú számlázás. Push csak 5 kB-os csomagot küld/fogad, de mivel ez megkezdett MB, ezt számlázzák ki, hiába csak a töredékét forgalmaztad. Ezért jó a netes csomag ilyenkor.
Ezen felül állítólag a JB-s Push külön bugos, én ezzel nem találkoztam, igaz az akksi jobban merül tõle, mintha ki lenne kapcsolva, de az adatforgalommal kapcsolatos változásokat nem észleltem, de aki JB-zik, vagy nincs netcsomagja, s nem létszükség a push, az kapcsolja ki. Szvsz gyenge próbálkozás volt a háttérben futtatható programok figyelmeztetéseinek pótlására, ez legfeljebb csak egy alternatívaként állná meg a helyét.
.: mobilize.hu :.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ja meg ugy nagyjábol, hogy miota megjelent Mo.-n a 2g, azóta mennyi iPhone-t ettek meg itthon?
válaszokat köszi elõre is! písz
az lenne a problémám, hogy telón nincs EDGE / 3G valamiért, egyszer csak elszállt reggel, azóta semmi... gondoltam lefedetlen helyen vagyok, de most itthon, ahol eddig is volt, szintén nincs... persze a wi-fi rögtön megvan... amúgy 3GS teló, szóval kéne tudnia 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Várom a 3.1-et, addig nem bizergálom a telefonomat.
Push problémám van, egy kis segítséget kérnék.
telóm: 3G, T-mobile, OS 3.0, Jailbreak
van ez a program: Gooooal 2009 , ami elvileg küldi az üzeneteket a góloknál. Nekem nem küldi.
Settings-notification ON,
más programmal nem próbáltam még.
valaki valami infó?
Köszi
Aki ingyen akar leszedni appokat iTunesrol, az menjen a http://promodispenser.com oldalra.
Naponta lehet promo kodokat leszedni es azzal a jatekot vagy appot itunesrol.
Promo kodokat csak US store accounttal lehet hasznalni de itt van hogyan kell szerezni:
- Inditsd el az itunest
- logolj ki
- a föoldal aljan allitsd at US store-ra a "my store"-t
- menj az appstore-ra
- keress egy ingyenes appot
- kattints a "get app" gombra
- a felugro ablakban kattints a "new account" gombra
- töltsd ki a regisztraciot
- adj mege gy valodi(!) email cimet
- cimnek add meg: allam "California", varos "Los Angeles", iranyitoszam (zip code) "90001", utcanevnek barmi, telefonszamnak "555-12345"
- Fizetesi opcionak "NONE"
- fejezd be a regisztralast
Mostmar te is le tudsz tölteni ingyenes cuccokat az US storebol!
Ha nem jelenik meg a NONE fizetesi opcionak, zard be az iTunest es csinald ujra az egeszet.
Promodispensert lehet magyarul hasznalni regeles utan, de reviewkat kizarolag angolul irunk! Ha nem tudsz angolul, hasznald a google forditot!
Jo szorakozast!
Probalj meg kikapcsolni mindent ami szoba jöhet. Push peldaul...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
PS3 ID: SDani456
Amúgy ha van a lakásban wi-fi akkor ha itthon netezek automatikusan a wi-firõl megy a net, vagy mobilnet ami pénzbe kerül?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
[merlinw.org]
Hogyan tudom lementeni a progikat a telóról a gépre ha új OS-t akarok rakni? Vettem pár cuccot és örülnék ha maradna...
Valaki tudna linket adni az iSnort és az iGun programokhoz, esetleg emailben átdobni õket?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Amúgy passz, esetleg merül le a headset?
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
"It will work with the iPod touch and will also work with third-party GPS applications."
Ebbõl mindenki vonja le a konzekvens választ az én (más progival mûködik e) s a te kérdésedre 😊 hope for the best 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az áráról csak annyit, hogy több ár is napvilágot látott a tartóval kapcsolatban. Sok helyen olvasni 60-70 dolcsiról de egy két magyar portál már a 200 docsit rebesgeti. Hogy most ebbõl mi lesz az igaz, majd meglátjuk. Mindenesetre még ha annyi is lenne akkor is megvenném (és gondolom nem csak én)!
\" örökké nem eshet.... \"
JB van rajta? Akkor kapcsold ki a push notification-t.
TEgnap éjjel végig fenntvolt a töltõn, de kb 80%nál nem tölti jobban fel.
találkozott már valaki ilyesmivel?
!Forza Ferrari!
amit innen látni, hogy több mint egy navis tartó, tölteni tudja, saját mikrofon, ami ugye nem lefele néz, ha benn a készülék, hanem a sofõr felé, szóval nem kell kiabálni. Jobb szélen egy jack dugó, amivel könnyû áttolni a hangokat akár az autó AUX-jába is. És persze tölthetõ is menet közben a készülék. Új fajta rögzítési technológia, az EasyPort, rengeteg módon mozgatható, jóság. Ha meg nem ablakra tesszük, akkor egy öntapadó kis felületet bárhol elhelyezhetünk, és arra lehet rátenni, ami persze van a csomagban, autós töltõvel egyetemben.
És a legfontosabb:
To use your TomTom car kit with your iPhone, you need to establish a Bluetooth connection.
Szóval a valós mûködéshez kell egy blútút káneksön, egyszerre 8 különbözõ iPhone-t képes kezelni.
Na és itt merül fel bennem egy kérdés, hogy akkor szoftverileg ez nem csak a TomTom használata közben veheti át a GPS chip szerepét, hanem bármely naviban, nem? Szóval ha iGO-ék kicsit alakítgatnak, megoldható lenne, hogy választhassak egy Bluetooth GPS vevõt (értelemszerûen nem kifejezetten a konkurencia tomtom tartóját).