iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
megszokhattuk, sok mindenért lehet szidni a szifonokat, de hogy gyorsak, az tuti.

#11802: szerintem az is bugos (nálam tuti). Adott két gépem, egy albis és egy itthoni. Egy OS, de más hardver, ezért mindig kéri az authorizálást. Persze mindig elfelejtettem, elfogyott az öt. Albiból eljöttem haza, deauth nem volt, itthon szinkróznék, nem tudtam. Authorizálni kéne, nincs lehetõség. AJJAJ. nyomtam az itthoni gépen egy deauth-ot, nem történt semmi látható, ám a következõ authorizálást engedte. Azóta is így cselekszem, és mûködik.

.: mobilize.hu :.

GregSB
Ugyan az van mint az N97 promo videójánál is. Az is über f@asza, de köszönõviszonyban sincs a telefon a reklámban látható sebességgel. Ugyan ez van az N900-al is, elég megnézni néhány hands-on rivijút.

hello! lenne egy oylan kérdésem, hogy ugyebár mielott ujrahuznám a windowst akkor deauthorizálom az itunest az iphonnál, mikor meg az új fentvan akkor meg authorizálom.. ha ezt elfejetem akkor a 10 lehetõség csökken. Na most ha a laptopom itunesával IS akarom akkor lég azt is authorizálni, vagy ez csak egy géppel lehet csinálni nem többel?
autoszimulator
ááá ez nagyon kemény 😄

werkfilm

precision
ennyi pihent agyat 😄😄😄

Bazinga!

misterkrisz
rájöttem, hogy nekem csak a Tmobile_hu.bundle mappa kell 😊 szoval ha valakinek egy kis szabadideje van <#whatever>

iPhone 3G

misterkrisz
valaki fel tudná nekem tölteni a system/library/carrier bundles mappát? cydiás program bekavarhat, nem indul. 😄 3.0, természetesen 😊
nagyonszépenköszönöööm😊

iPhone 3G

MerlinW
Nekem automatikusan letölti õket gépre szinkronnál.

[merlinw.org]

autoszimulator
Azonnal nem fogja, rákérdez, hogy törlöd-e a telefonon levõ cuccokat, melyek nincsenek iTunesban. Installous beállításaiban tudod engedélyezni, hogy szinkroznizálja, ezt elsõre nem mindig fogadja el, próbálgasd többször, ki be kapcsolni, szinkrózni, és eccer csak sikerül. nekem 2 hétig nem volt hajlandó, akkor rászóltam itunes-ra, hogy töröllek te szar, aztá már jó.

MerlinW
Letölti igen.

[merlinw.org]

Sephi
Ize, en tegnap tudtam meg hogy van instaalous amivel direkte a iphone-ra telepitek a appolousbol... jo tudni 😄

Kerdes.

Amit feltelepit errol azokat le lehet huzni iTunes-ba?
Ezek mar frissulnek automatice vagy ahhoz meg mindig eredetibe kell az app?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MerlinW
Pupák szó hallatán mindig eszembe jut a 80-as évek nyelvtörõ gyerekverse😊 Klasszikus😊

Romhányi József: A pék pókja

Az apróka
pók-apóka,
s a porhanyó
potrohú
pókanyó
a pékségben
a szennyezett
mennyezetre
nyálból való
máló
hálót
font, -
pont.
A kópé
póknép
pótlék-
hálókat eresztve
keresztbe
a pókasztal fölött,
hálóból ebédlõt kötött.
Félt a péppel pepecselõ pék,
hogy odapök
a pók,
illetve a liszttel
hintett púpos pépre tisztel.
Ezért leseperte az apróka
pókpárt a padlóra.
Csattant a fapapucs -
Fuccs!
Így járt pórul a két pupák
pék
pók.
Pukk.

[merlinw.org]

autoszimulator
hátécé hõs tesztje

reménykedtem, hogy nem lesz szar, nem is lett, de jó sem.
UI kifejezetten tetszik, mindig is jobban szerettem az ilyen felületet, mint az iPhone sablonos ikonrendszerét. böngészõ vágja a !!!flasht!!!, aztán asszem ennyi is az elõnye. Kamera szintén tragikus, videónál 15fps-re képes (lol), a szokásos AppStore háttér hiánya pedig mindig is az iPhone mögé fogja küldeni, hiába OS az android. Talán ha jönnek a készülékek, akkor a lelkes fejlesztõk is elkezdenek dolgozni, bár gondolom ingyen õk sem szívesen szenvednek.

misterkrisz
szintén <#szomoru1> töltõn van. ha nem változik,viszem vissza.

iPhone 3G

Katun
Na ugye, nem csak én vagyok egyedül ezzel. Most is itt van mellettem és megfoghatatlan forróságú.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

misterkrisz
mért merül a teló töltés közbe? <#wow1> hihetetlen. töltõn van és irja ki hogy 20%nál kevesebb..:S ha harmadszorra szerviz krva nagy balhét csapok.

iPhone 3G

pyrohun
...egyébként az jutott az eszembe, hogy hallva a hírekben egyre több felrobbanó iphone-ról, ha valaki elejti, és betörik a kijelzõ, simán visszaviheti, hogy felrobbant 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
pupák? 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
Mit nem értesz pupák? Persze, hogy nem normális. De ezt mondd nekik, ne holmi fals problémát....😊

[merlinw.org]

pyrohun
bocs de ezt eddig nem írtad, a többire meg ne csodálkozz, hogy így reagáltak 😊

Katun
Ja szóval hogyha néha elkezd forrósodni az akksi miközben a töltõn van és merül is, az teljesen normális dolog? Nem vagyunk egyformák.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

MerlinW
Hivatkozz arra, "hogy a töltõ nem mindig tölti, alul a két kis hangszóróból csak az egyikbõl jön a hang"...

Hazudozásnak semmi értelme. Úgyis kipróbálják elõtte, nem rögtön, vakon cserélik.

[merlinw.org]

Teljesen jó.. Figyelj, az internet felületen, kihasználatlan terek vannak a nagy monitorokon. Nézd meg neked is, itt az SG mind2 oldalt van 4-5 cm fehér rész. Minek az neked? Jó hát a photoshop az jogos, bár én nem szoktam használni. Én is a 13"-tól féltem de egy picit se gáz, hidd el.
Katun
Semmi gond, megszoktam hogy általában kurva vicceseket mondok. Nem tudtam, hogy a kettõ ugyanolyan kis ovális rácsozott, besüllyesztés nem hangszóró. Nokiáról tértem át, ott meg ez alap.

mind1 kösz

pyrohun
"alul a két kis hangszóróból csak az egyikbõl jön a hang."

asasdADasdasD:asD:AS😄AS

Bocs, de ez egy õszinte reakció volt 😊

Zetorg
alul az egyik mikrofon a másik hangszóró 😄

rögtön semmilyen indokkal nem cserélik. nekem már 13 napja bent van hátlap repedés miatt.

Katun
ÜDv!

Tudtok valami jó indokot, amiért a T-nél rögtön kicserélik a készüléket? Mondjuk van egy-két bibi. Érdekes, hogy a töltõ nem mindig tölti, alul a két kis hangszóróból csak az egyikbõl jön a hang.

Ha arra hivatkozom, hogy nem jó a gps vevõ a készülékben?

pyrohun
Végigtoltam a Wolfenstein RPG-t, szerintem baromi jó játék!

Zetorg
regisztrációban nem tudok segíteni, egy éve csináltam...
itunes letölti a gyári ipsw-t, vagy letöltöd külön. felrakhatod a legújabbat.
leszeded a redsnow-t, abba beadod a gyári ipsw-t és kész a jailbreak.
redsnow telepít neked cydia-t, vagy icy-t, ebbe tudod megadni a szifon source-t és tudsz letölteni kiegészítéseket/programokat

kicsit tömörre sikerült, de remélem érthetõ 😊

Hát brutálisan jól megcsinálták a videót.
pyrohun
Most néztem meg én is a videókat róla. Nekem bejön, de a gesture-ök viszont nem jönnek be. Meg igazából oké: multitask, ebben veri iphone-t, de scrolloozásnál (desktopok, stb.) akad... 😞

solo
Teljesen jó, de az ára:CCCC FAIL picit.de sebaj, caskmeglesz: P

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Na, ez a Faq tényleg sokat segít! Viszont még így is maradt pár homályos dolog:
- a teló regisztrálásánál akkor adjam meg a bankártya számomat, vagy lehet USA-t is bejelölni és akkor nem kell? (késõbbi következmények?)
- A 3Gs-hez nincs linkelve .ipsw file, találtam egy német oldalon 2-t is 3.0-át és 3.0.1-et az újabbat érdemes majd felraknom, vagy az lehet h nem megbízható még?
- A Plastik FAQ-ban olvastam vmi redsn0w-ról (0.8-as verziót találtam belõle), ez most megcsinálja magától ugyanazt ami itt a FAQ-ban olvasható? Vagy ez ennél azért bonyolultabb?
- A szifon-on találtam Szifon.com Cydia Source-ot, ez mit is tud?

autoszimulator
hajnali videók rovatom

erre csak annyit tudok mondani: HÚHA. maga a videó nagyon durván van megcsinálva, a telefon linux alapokon nyugszik, mozilla már most készíti hozzá a Flash playert. Veszélyes kis gépnek néz ki. 500 ojró környékére teszik most, ami nem tetszik nekem, az a billentyûzet, feleslegesnek tartom.

nah meg mongyuk arra is jó ha unatkozik az ember 😄

solo
Sub noti nem weblapkészítésre van:]
Arra van, hogy becsapod a zsebedbe, aztán ha kell valami akk wifi,3g és akkor netezel, mail stb.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

autoszimulator
Én azt nem értem, 13" mit lehet látni? jó persze, film, net az megy frankón, de pl egy weblapot akkora kijelzõn csinálni, még a 17" CRT is veszélyes volt, Photoshop is durva volt. Mondjuk wide, szóval a felbontás kedvezõbb, mint 1024*768, de akkor is 😊

autoszimulator
természetesen nem

hello

nekem lenne egy olyan kérdésem hogy ha az iPhone-al wifin keresztül msn-ezek vagy töltök le akkor az nem von le a kártyárol pénzt?

Én most vettem diákkedvezménnyel 260e-ért, amúgy 290. Mondjuk nekem, 2,13 ghz core 2 duo, 4 gb ram(bár ebbõl 2 ajándék volt) és 160 gb hd.
Zetorg
faq+szifon.com

Sziasztok! Sikerült összekaparnom a szükséges keretet ahhoz, h megvehessem a 3Gs-t (holnap). A kezdeti nehézségek áthidalásához kérnék linkeket (lehet angol is), hibák amiket ne kövessek el a regisztráció folyamán (azt mondták h USA-t kell választani, ez igaz?), milyen esetleges bugok vannak, teló feltörése, egyebek. Köcce

autoszimulator
😄D

tele van érdekességgel ez a telefon, én most vmi halászós játékot próbáltam, izomból lendítettem a telefont, mondom dobok vele egy nagyot, jött is a felirat, No Sim card installed, azóta nem látja a simkártyát D:

pyrohun
Amugy tényleg elõzmény nélkül volt. Töltõn volt a drága, délután még mûködött, este pedig már nem. Nem telepítettem semmit, hozzá sem értem 😊

peteragoston
hat azert beraktam, hatha...
egy az egybe elcserelnem

MerlinW
Macbook White 13" boltban ~220pénz. A sérülések, töltõ hiány, használtsága miatt kb max 180-at érhet, de ha valakinek meg is érne annyit mint egy független 3GS, az sem nagyon fog cserélni, hiszen most vette😊

[merlinw.org]

autoszimulator
Pyro:

"iPhone-oknál a hibák többsége az elsõ generációs készülékekre jellemzõ, egyik gyakori és bosszantó hibajelenség például a "Touch of Death"-nek is titulált kijelzõhiba. Ilyenkor az érintésérzékelõ réteg a kijelzõben mindenféle elõzmény nélkül beszünteti a mûködését, az iPhone nem reagál az érintésre. Tetézi a bajt, hogy ennek a modellnek a kijelzõje teljességgel szétválaszthatatlan, csak egyben lehet cserélni, ami a legtöbb esetben már nem is igazán éri meg, annyira drága lenne."

hwsw-n írta a dr.ipod néven ismert tag 😄

peteragoston
valakit erdekel csere?

ami nekem kellene: iPhone 3GS

amit adnek erte:
Macbook White 13"
Processzor: Inter Core2Duo 2Ghz
Ram: 2GB
Optikai meghajto: Superdrive
Hdd: 80GB
Operacios rendszer: OSX Leopard

- tolto nelkul
- kis repedes a billenyuzet mellett (nem volt elejtve, a gyari muanyag kepes repedesekre - cserelheto)

akit erdekel kuldjon privat uzenetet...

Ezt énis szeretném tudni...

OFF vége 😉

Autoszimulator: semmihez, ez a lényege 😊 Nem blog, hírportál.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?