iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
programok jobban fogyasztják a helyet(fõleg a játékok) de simán

robben10
áh köszi. 😊 ahogy elolvastam gondolom érdemes akkor a JailBreak-ot megcsinálni.
Még egy olyan kérdés, hogy 16 gigást rendeltem, abból kiindulva, hogy a nokia n79-em 8 gigás memóriakártyával van bõvítve és így is bõven van rajta hely. iPhonnál elegendõ a 16 giga?

passatgt
jailbreak-eltotni?<#idiota>

bannerban katt a piros >>Faq<< feliratra

robben10
üdv. Pénteken megrendeltem egy iPhone 3G S-t a t-mobilnál. Na most azóta olyat, hogy a T-mobilosnál nem mûködik a Bluetooth csak headsetre, adatátvitelre jó. Ez igaz? Hogyan küszöbölhetõ ki a probélma? Ha esetleg függetlenítem megoldódik a probléma? Akkor a másik, hogy van ez a jailbreak-eltetés (ha jól tudom így mondják, feltöretés talán) és akkor ingyen lehet rá alkalmazásokat szerezni. Ez igaz? Hogyan mûködik ez? és érdemes-e jailbreak-eltotni? és úgy általánosságban mi a tapasztalatok a 3G S-el? Pozitív? Negatív?

köszönöm a segítséget és bocsi, hogy kicsit sokat kérdeztem 😄:$

precision
Akartam syncelni új cuccokat a telóra, erre bedugom, itunes elindít és kijön egy kis figyelmeztetõ ablak, hogy This iPhone cannot be used because the Apple Mobile Device is not started. Ilyenkor mi van?Próbáltam már újra indítgatni meg ilyenek, de nem jó.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

bence007 & autoszimulator:
A helyzet megoldódott. Úgy volt ahogy mondtátok a T-nek aktiválni kellett a netet és már megy is.

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

bence007
A szerzõdés mellett van egy A4-es lap, amin le van írva (a lényeg kiemelve), hogy a SIM kártya nem fog mûködni, amíg nem aktiválják. Két lehetõség van az aktiválásra: felhívja a papíron található telefonszámot és beaktiválják neki egy azonosító és jelszó fejében, vagy megvárja, míg a futár lejelenti, hogy a kézbesítés megtörtént, visszajuttatja a pénzt a T-nek és utána beaktiválják. Ez eltarthat több napig is, úgyhogy gyorsabb, ha telefonálsz. Nálam legalábbis így volt, ha jól emlékszem.

autoszimulator
Én elhoztam tõlük a telót, ott aktiválták, alig hogy hazaértem, hívott a srác, hogy bocsi, de elfelejtette a netet aktiválni, de most megcsinálta, egy óra múlva restartoljam a telót, és lesz rajt net.

.: mobilize.hu :.

Azt nem vágom mert egy ismerõsöm telója. És úgy vitték ki neki házhoz a T-sek. Mondjuk én már ezen is csodálkoztam. Az aktíválást megcsináltuk, de akkor még a T-nek is kell szólnunk a net aktíválás végett? Ezt külön nekik meg kell csinálnijuk, hogy mûködjön a net?? Ezt nem vágtam. De amúgy thx!

Akkor pl a networkbe kitörli az apn címet. Akkor nem tud csatlakozni. Ez már egyszerûbb..😊
autoszimulator
nem felejtette el a T-s üzletkötõ aktiválni rajt a netet? mert elvileg azt csomagtól és készülék aktiválástól függetlenül ejtik meg, nekem is kellett várni 3 órát itthon, mire valóban lett rajt net. Lehet ezt elfeledte, mást nem tudok, amivel megcsinálhatnád, esetleg egy Reset-et a telónak.

Kandurex
Addig örülj míg nem megy.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Srácok van tippetek arra, hogy egy nemrég (tegnapi) vásárolt 3GS-en miért nem megy a net? Wifi-n megy rendesen de amint 3g-vel próbálkoznék nem megy. Lehet vmi beállítási probléma? Vagy esetleg a T-nél érdeklõdjek?

Thx!

Waczkor
SBSettings,meg Boss prefs

#11888 Ennél azért bonyolultabb,természetesen ki van kapcsolva,de az edge-et alapból nem tudtam,mert nincs ilyen menüpont a settingsben.Erre kellett a két másik progi,amibõl elvileg elég az egyik is.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

sziasztok
ha a 3G telomra akarok egy 3GS kijelzöt..csaka kijelzöt..az lehetséges?müködik vele?
ja..és eredeti töltöt mennyiért tudok venni?
Kapcsolt ki a 3G-t a Network-be.
Millen progival?
Waczkor
Megoldottam utánaolvasgatás után progival😊

Torzonborz
kártyáról szedesd le a netes szolgáltatásokat ha nem kell aztán kész. 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Waczkor
Srácok valaki segítsen pls:

Hogy tudom beállítani,hogy ha a wifi ki van kapcsolva és rámegyek pl a safarira,ne menjen fel netre egyáltalán,szal netezéshez,e-mailekhez csak ás kizárólag a wifit használja.Az a baj,hogy nem elõfizetéses vagyok és ha véletlenül elveszti a wifi kapcsolatot és nem veszem észre,akkor leviszi az összes pénzt a kártyámról.

Van valami megoldás rá?Settingsben minden offon van,mégis megnyitja a weblapokat wifi nélkül.Jb-s a teló amúgy,kintrõl vettem ebayen.
Köszi elõre is.

autoszimulator
<#schmoll2>

#11882: telepíteni tudod a Cydiából a WB-t, és így értelemszerûen törölni is. Kikapcsolhatod a témákat a WB-n belül, meg minden módosítást, de akkor meg ugye miért legyen fenn. Legbiztosabb ha belépsz Cydiába, ott Manage fül, Packages, itt látod, amit felraktál Cydiából. megnyitod, modify, törlöd.
De alapból telepített Cydiában nincs winterboard, szóval ezt neked kellett feltelepíteni, ha nem tetted, akkor nem emiatt merül.

És hogy tudom kikapcsolni a WinterBoardot? Ez Cydia-hoz tartozik?

A múltkor is ez volt a gond, felraktam és merült. Törlés után visszaállt a dolog...
Hali! Tudtommal alapból nincs engedélyezve ez! Viszont ha Jailbreakelted a telót akkor már megoldható. Ezen a linken le van írva, h hogyan lehet megoldani: iBluetooth Nekem még nincs meg az iPhone-om, de neten már elég sok mindent találtam hozzá. Ha sikerül megoldani így a dolgot, dobhatnál egy visszajelzést.

MerlinW
"miért hazudsz?"

Fogd vissza magad...

[merlinw.org]

autoszimulator
miért hazudsz?

lementi mxtube-al a youtube videót, berakja az ipodba, és böngészik 😄DD

MerlinW
nem lehet

[merlinw.org]

De ha rákattintok egy videóra akkor behozza teljes ablakban, onnan hogy tudok úgy kilépni hogy ne záródjon be a videó?

Zetorg
áhá psx4iphone

Ability
Lehet kikupálták már, amikor még friss volt, akkor nálam leszívta az aksit, azóta nem próbáltam.
Zetorg
volt valami psx emulátor. mi annak a neve?
nem találom...

autoszimulator
nálam sem, bár én SBSettingsel iratom ki, nem a külön progival.

MerlinW
A %-os állapotjelzõ nálam egy kicsit sem merít.

[merlinw.org]

WuFraZselic
Nyisd meg safarin keresztul youtube-ot es uj ablak

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ability
WinterBoard eszik sok memót és merít is, illetve az elem mellett kiírt kis %-os állapotjelzõ program. Plusz a JB-el unlock-olt telefonok kezelik hibásan a push-t, és állandóan csatlakozni próbálnak. Aki T-s és JailBreak-el, de a telefont nem azzal unlock-olja, hanem az eredeti SIM-mel és iTunes-szal azoknál jó a push.
MerlinW
Persze, hogy marad. De nem a Cydia meríti az aksit az tuti.

[merlinw.org]

Köszi! ^^

Ha unlockoltam a telót és letörlöm a cydiát mert zabálja az akksit akkor ugye marad az unlock?
autoszimulator
Store/Check for available downloads

Ability
Van valami menüpont is erre, hogy kikeresi az összes megvett cuccot, és egyszerre letölti ami még nincs meg.
autoszimulator
store-ban megkeresed, és mintha megint megvennéd, letöltöd. nem kell újra fizetni, a store accounthoz fûzõdik hozzá.

Ha nincs már meg a gépen a megvett/letöltött program és a telefonról is eltûnt, hogy lehet visszahozni? -.-

Remélem nem kell újra megvenni õket, csak van vmi megoldás.
MEgoldhato valahogyan hogy mikozben bongeszek szafarin, kozben hallgathassAm a zenet youtubeon?

Zetorg
nekem gariba cserélték a 3g-met egy 3g-re

gs-re cserérõl nincs még semmi infóm. menj be egy t-pontba, én is ezt fogom tenni.
írtam nekik ímélt is ezzel kapcsolatban, ott is csak annyit írtak, hogy fáradjak be egy üzletbe és ott segítenek.

Ability
... és persze nem mutatta meg nekem a feltételeket, hanem csak visszadobott egy hibaüzenettel.
Ability
Valami infót adhatnál, ha tudsz, mert megnéztem a T honlapját, megtaláltam az oda vágó részt, de csak akkor mutatja meg, ha belépek. Oké, beléptem, majd közölte velem, hogy szomomra nem lehetséges az új készülékre való váltás. Pedig augusztusban vettem, ikon 400-zal, szóval...
Zetorg
akkor rád az vonatkozik, ami a weblapon van.

nekem 2 év hûségem van 😞
vagyis már csak 1...

Toroltel egy olyan appot, ami hasznalta a push notif-ot. Valoszinuleg az egyetlen olyan volt az appjaid kozt, ha azt kitorlod, eltunik a menupont settingsben. Ha visszateszed, ujra ott lesz.

Zetorg: én augusztusban vettem, és csak 1 éves hûséggel, szal már szabad vagyok - nincs vmi fantasztikus akció számomra? 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Zetorg
3g-t kaptam újat. gariba.

pyrohun
Érdekes dolgot vettem észre a 3GS-emen ma reggel. Kerestem a Notifications menüpontot és nincs meg 😊 Egyszerûen eltûnt. Ez mitõl lehet? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Ability
Mennyit kellett ráfizetni?