iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nincsen letiltva véletlenül?
- Update-eled a telefont 3.0.1-re,
- letöltesz egy 3.0-át
- letöltesz egy friss RedSn0w-t és használod a 3.0-val

Így lesz egy 3.0.1-es Jailbreak-elt telefonod, amire Cydia-val telepítheted a YellowSn0w-t ami függetleníti.

Ha hivatalos úton szeretnéd, akkor telefonálj T-hez és kérd meg, hogy aktiválják, és/vagy kérdezd meg, hogy tiltva van-e a telefonod

[merlinw.org]

sztoncsi
Igen a flash+java ami hiányzik nekem is, de az egyik sem a telefonhoz kell, inkább a nethez...!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

passatgt
elég vékony steve😞

Sziasztok.

Kis segítséget szeretnék kérni.
Kollégám vásárolt egy 3G 16GB-s iPhont ismerõstõl, sajna ott nem nézte meg a készüléket, és utólag derült ki, hogy nem lát semmilyen hálózatot a készülék.
Mûködni biztosan mûködött mert volt rá cydia és icy is telepítve.
Rátettem az én telefon firmwaremet (3G 3.0 T-Mobile nem aktivált )de a végén az aktiválást nem csinálja meg.
Sajna szifon.com-n volt régen egy firmware-s oldal linkelve de már nem él.
Nem tudna valaki adni egy 3G 3.0 nem T-Mobile aktivált firmwaret amit utána függetleníteni is lehet?

Lessétek a szifon.com-on az élõ közvetítést, jó dolgok jönnek!
autoszimulator
akit érdekelne, élõ szöveges közvetítés apple házától. új OS, új készülékek, új itunes, stb

.: mobilize.hu :.

Na! Végre sikerült szert tennem az áhított szifonomra!!! Meg kell hagyni h eléggé meglepõdtem, amikor egy vidéki boltban azt mondták, h még Bprõl is lejárnak az emberkék szifont vásárolni, mivel anniyra ki vannak halva a boltok, ill annyira keveset kapnak. Na beregeltem a kütyüt, és mivel szeretném a késõbbiekben támogatni a fejlesztõket megadtam a bankkártyám adatait is. Olvastam h ahhoz h JB után menjenek az appok le kell szedni egy ingyeneset elõtte. Gyors kiszúrtam, h UNO FREE, én meg úgy is szeretem szal leszedtem. Jött is egybõl az sms, h -534 HUF vásárlás/zárolás. Ez nem tûnt nekem túlságosan ingyenes procedúrának, ráadásul az UNO egy demo csupán! Szal hirtelen jól besz0pattam magamat. De hol is szúrtam el?

webibebi
sziasztok!az iphone azt az adatmennyiséget számolja amit mobil netezek? szalazt nem ami wifin megy? mer megkaptam a számlát és azt írták h 20mega volt az adatforgalmam de a teló azt írja h a a küldött az 3mega míg a fogadott 11mega. sztetek most ilyenkor mivan?

msn:[email protected] bárki felvehet

Sephi
Nem nyomom back-up mindig set up new phone ozt kessz. Megis mindig behal 3 het utan kb.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

autoszimulator
ez a kettõ nekem is hiányzik, ezért is mondom, hogy szerintem telefon képességek a béka segge alatt vannak alapból ezen a telefonon, amiket felsorolták, teljesen evidensnek kellene lennie, még a nagy tengerentúlon is.
+ még flash nem ártana, legalább képként jelenítené meg a tartalmat, mindenféle animálás nélkül...
De ami a legnagyobb hiány, amit rühellek, hogy zenét nem tudok rátenni itunes nélkül, hogy aztán jól kezelje az ID3 tageket. Ha pedig kell az itunes, akkor az csak úgy mûködik, ha az app-okat szinkronizálom a telefonnal. dehát azt sem akarom mindig, minek az itunesba, ha van installous-om is.

MerlinW
Nekem az azért nem hiányzik, mert Youtube kielégíti az igényeimet flash téren, böngészõben pedig az hiányzik a legkevésbé, hogy ott is ugráljanak a flash reklámok, ráadásul GPRS/3G esetén csúnyán megdobná a telefonszámlát.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem marad ott semmi, ha nem nyomsz backup-restore-t a telepítés után. A backup tartalmazza a régi fájlokat. Pont ezért volt szifonon egy cikk, hogyan kerüld meg a backup-restore-t, azaz képpel lementeni a fontos dolgokat, majd kézzel visszapakolni õket, backup-restore-t pedig el kell felejteni.

[merlinw.org]

Zomil
nekem egyedül a flash támogatás hiányzik egy picit, de azért annyira ez sem gáz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sephi
Amugy e van valami megoldas, hogy teljesen leformataljam a 3G-t es zsir szuzen rakjak ra 3.0.x -et majd azutan JB?

Mert minden RESTORE utan azert meg ott maradnak rajta a cydia fileok...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MerlinW
Passz, valamit összegányoltál😊

[merlinw.org]

Sephi
JB-elt 3G telefonnal miert van az, hogy kb 3 hetente egyszeruen behal az unlock, es mar nem tudok hivasokat fogadni, pedig full jelem van?

sztoncsi
Jó neked... nekem nem erõsségem az englis, így nem szoktak külömbözõ appokat haszálni, csak egykét logikai játékot...

Az meg hogy saccolgassam a karaktereket, szintén nem megoldás!

MerlinW
10+ év alatt ránézésre megmondom mikor tartok 160 karakternél, egyébként meg vagy rövid SMS-t írok, 20-30karakterrel, vagy ritkábban litániát, 2-300 karakterrel. Ergo engem nem zavar. Bár van Appstore-ban kismillió SMS alkalmazás ami számolja.

Híváslistára is vannak appok, de nem használom õket, engem ez sem zavar. Gyakorlatilag semmi sem zavar, mindennel meg vagyok elégedve.

[merlinw.org]

sztoncsi
Kinek mi nem tetszik, vagy hiányzik az iPhoneból? (mint telefon)

Nekem pl. két dolog van ami nagyon hiányzik.

Az egyik az, hogy az SMS írásakor nem számolja a karaktereket, így nem tudom, hogy hány SMS-t fogok elküldeni... ha számolná lehet hogy egy karakter törlésével, egyel kevesebb SmS-t küldenék!

A másik, hogy a telefonos híváslistát nem lehet szerkeszteni, így sem fogadott sem pedig indított hívást nem lehet törölni a listáról...!

MerlinW
Tényleg az😊

[merlinw.org]

sztoncsi
<#falbav>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Kecskemét megyeszékhely!
MerlinW
Semmi újdonság, az SMS hekkelõs bugot javították volna, de nem sikerült😊 Nincs benne semmi más. Most a hetekben jön a 3.1, abban lesznek komolyabb javítások (99%-ban 3GS-hez). Szifonon van fícsörlista.

[merlinw.org]

Sephi
Hol lehet elolvasni mi van uj a 3.0.1 -bva 3.0-hoz kepest.

WuFraZselic
Hat, szentendre meg van 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

sztoncsi
Lehet hogy csak a megyeszékhelyek maradtak...!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Jah...😞 Kurvaköcsög Yahoo...
autoszimulator
csak mondjuk pesttel sok mindenre nem megy az ember, oké hogy kis ország vagyunk, nade azért.. 😄

bence007
Nálam is eltûntek kisebb városok, viszont Budapest még jó. Ilyen, hogy Cegléd vagy Kecskemét nincs már 4-5 napja.

Nàlam nincs akárhogy is keresem..😞
Sephi
Nekem itt van Siofok es Kecskemet is. Frissulnek rendesen. Viszont pl Gyula mar nincs 😄

Kurva anyját a yahoonak...:s
sztoncsi
Nem tudom, de Siófok is így járt napokkal ezelõtt!

sztoncsi
Nálam is jó

Na megvan mi a baj. Kecskemétet kiszedték a városok közül és azért nem tudta frissíteni.. De mi a faszért vették ki???
precision
nálam jó

Bazinga!

Nektek kiírja az idõjárást az idõjárás progi? Nekem mindig update failed-t ír...
Nem tudom telepíteni Cydia-ból a lockdown-t meg az 5 alsó ikonos packot.
Mindíg hibát ír ki :S
Appulo nem jön be pár napja (azelõtt egy jó ideig nem néztem.) másnak se megy?
3.0-t használok.
"De meg ha egy-egy ki is pukkad, LEHETETLEN, hogy akkorat robbanjon, hogy valakinek levigye két ujját. "

Ez apróság, az nem tûnt fel senkinek, hogy az állítólag felrobbanó aksi átvitt két áramköri lapkát, egy árnyékoló fémlemezt, az LCD-panelt, az érzékelõ panelt és egy üveglapot. Viszont a közvetlen mögötte lévõ fél milliméter vastag mûanyag hátlapot sértetlenül hagyta 😄

MerlinW
Icy gyors, Cydia nem az.

[merlinw.org]

A Cydia, az Icy és az Installer között van különbség?

Csavo le akarja huzni az apple-t karteritesre, soksoksok milliora, ennyi az egesz.
Tobb mint gyanus, hogy senkinek sem mutatja meg a keszuleket, ami allitasa szerinte felrobbant.

De meg ha egy-egy ki is pukkad, LEHETETLEN, hogy akkorat robbanjon, hogy valakinek levigye két ujját.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

MerlinW
Viszont így még jobban esik, mikor kerekesszékeddel meglátogatsz az elfekvõn hogy ellenõrizd a lélegeztetõgépemet. Mi, ájfonosok jóban, rosszban😊

[merlinw.org]

GregSB
Én tolókocsis vagyok amióta 3GS-t vettem. Vigyázzá!

autoszimulator
nekem a jobb fülem és három ujjam bánta

GregSB
😊

Én ezeken a játékokon nõttem fel, instant get!

Torzonborz
erre tényleg csak ezt lehet írni :
Vááááááááááá

Kell !

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

robben10
ebbõl mi igaz h felrobbannak? :| bárkinek mondom, hogy "húúú iPhone 3G S-em lesz 😊" egybõl azzal jönnek h nagyon könnyen felrobbannak és h pl. egy biztonságiõrnek 2 ujjába került :\

GregSB
Vávávávávááááá

robben10
akkor jó 😄 megnyugtattál, köszi. mert be voltam fosva xD :$