iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Update-eled a telefont 3.0.1-re,
- letöltesz egy 3.0-át
- letöltesz egy friss RedSn0w-t és használod a 3.0-val
Így lesz egy 3.0.1-es Jailbreak-elt telefonod, amire Cydia-val telepítheted a YellowSn0w-t ami függetleníti.
Ha hivatalos úton szeretnéd, akkor telefonálj T-hez és kérd meg, hogy aktiválják, és/vagy kérdezd meg, hogy tiltva van-e a telefonod
[merlinw.org]
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Kis segítséget szeretnék kérni.
Kollégám vásárolt egy 3G 16GB-s iPhont ismerõstõl, sajna ott nem nézte meg a készüléket, és utólag derült ki, hogy nem lát semmilyen hálózatot a készülék.
Mûködni biztosan mûködött mert volt rá cydia és icy is telepítve.
Rátettem az én telefon firmwaremet (3G 3.0 T-Mobile nem aktivált )de a végén az aktiválást nem csinálja meg.
Sajna szifon.com-n volt régen egy firmware-s oldal linkelve de már nem él.
Nem tudna valaki adni egy 3G 3.0 nem T-Mobile aktivált firmwaret amit utána függetleníteni is lehet?
.: mobilize.hu :.
msn:[email protected] bárki felvehet
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
+ még flash nem ártana, legalább képként jelenítené meg a tartalmat, mindenféle animálás nélkül...
De ami a legnagyobb hiány, amit rühellek, hogy zenét nem tudok rátenni itunes nélkül, hogy aztán jól kezelje az ID3 tageket. Ha pedig kell az itunes, akkor az csak úgy mûködik, ha az app-okat szinkronizálom a telefonnal. dehát azt sem akarom mindig, minek az itunesba, ha van installous-om is.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mert minden RESTORE utan azert meg ott maradnak rajta a cydia fileok...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az meg hogy saccolgassam a karaktereket, szintén nem megoldás!
Híváslistára is vannak appok, de nem használom õket, engem ez sem zavar. Gyakorlatilag semmi sem zavar, mindennel meg vagyok elégedve.
[merlinw.org]
Nekem pl. két dolog van ami nagyon hiányzik.
Az egyik az, hogy az SMS írásakor nem számolja a karaktereket, így nem tudom, hogy hány SMS-t fogok elküldeni... ha számolná lehet hogy egy karakter törlésével, egyel kevesebb SmS-t küldenék!
A másik, hogy a telefonos híváslistát nem lehet szerkeszteni, így sem fogadott sem pedig indított hívást nem lehet törölni a listáról...!
[merlinw.org]
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Mindíg hibát ír ki :S
Appulo nem jön be pár napja (azelõtt egy jó ideig nem néztem.) másnak se megy?
3.0-t használok.
Ez apróság, az nem tûnt fel senkinek, hogy az állítólag felrobbanó aksi átvitt két áramköri lapkát, egy árnyékoló fémlemezt, az LCD-panelt, az érzékelõ panelt és egy üveglapot. Viszont a közvetlen mögötte lévõ fél milliméter vastag mûanyag hátlapot sértetlenül hagyta 😄
Tobb mint gyanus, hogy senkinek sem mutatja meg a keszuleket, ami allitasa szerinte felrobbant.
De meg ha egy-egy ki is pukkad, LEHETETLEN, hogy akkorat robbanjon, hogy valakinek levigye két ujját.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
[merlinw.org]
Vááááááááááá
Kell !
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/