45063
-
#42493 Én nem tapasztalok ilyet. Lehet itt az ideje egy clean install-nak:) -
Solt #42492 Eddig minden frissítést egyből feltettem, ezentúl ez nem így lesz! :)
Egyébként tudnak a dologról, tervbe van véve valami hotfix, vagy ez tényleg így marad a 9-ig? :) -
#42491 így akarnak rávenni a gyors ios9 updatere -
#42490 Indítsd ujra a telefont, akkor lesz egy pár perces ablakod amíg tudsz letölteni :D
Eddigi legbugosabb release a 8.4.1 mint amit valaha lattam. Nalam még random le is fagy a springboard. Ok nem sűrűn, eddig kb 2x fordult elő, de fingom sincs mitől. Egyszer YouTube appban, egyszer Safariban (itt viszont állandóan ha meg akarok nyitni egy oldalt). Képernyő nem reagál semmire, pár perc utan reagál egyáltalán bármire a telefon. Vicc :D -
#42489 Mellesleg az egész vita alapja az a hozzászólásom volt, amiben azt írtam, hogy "nyomába sem ér a Samsung az Apple-nek". Aztán te keverted ide a Nexust. Nem az androidot szidtam, hanem a Samsung-ot. -
#42488 Nem kapom én, csak nem értem, hogy ilyen alapvető dolgokat, miért nem lehet tisztán látni. -
Solt #42487 Nagyszerű... :D Azért megcsinálhatnának szájjal egy talicska kan majmot... -
#42486 azért csak óvatosan, kulturáltan, nem kell felkapni a vizet :) -
#42485 Ne is fáradj vele, mert hiába van kikapcsolva nálam is, már latom hogy a frissített alkalmazások mellől eltűnt a megnyitás gomb szal... :D -
#42484 +1, ennyi.
Többi nagyon IQ bajnok.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2015.08.27. 16:15:27 -
Solt #42483 Oda sem tudok belépni, újraindítás után sem... Kezdek agyas lenni. -
#42482 Ha ios és android platformról van szó, akkor még jó hogy a stockot nézzük (alap esetben), nem pedig az androidnak a samsung féle tákolmányát. Mivel magát az alaprendszert nézzük.
(egyébként az, hogy a jailbreakelt ios-t hasonlítsuk az alap samsunghoz az meg azért nem jó, mert ugye ott az ios ben már modderek által készített kis funkciókat lehet tenni, míg az alap samsung android verzióban nem. Ahhoz kéne root meg ilyenek...)
És amikor (újabban már tényleg nem) laggolt a samsung android mókja az azért volt, mert volt egy stabil alap, amit teleszart a samsung, aminek nem az alap androidot fejlesztő Google volt okozója.
De ha nem platform, hanem készülék összehasonlításról van szó akkor mehet minden. Ár, hardver, alap softver, stb.
Csak amikor arról van szó, hogy valaki "nem a megfelelő" készülékkel találkozik android oldalról akkor az androidod szidja. Persze, 50ezres szar droid után az iphone jobb... hiszen eleve más kategória árban és mindenben. -
#42481 próbáld meg kikapcsolni a beállításokban az apple musicot, átmeneti félmegoldásnak jó lesz amíg nem jön az iOS9 -
Solt #42480 Urak! Erre a store gondra még semmi megoldás nincs? -
#42479 Te nagyon hülye vagy :D Ha egyszer egy kib.szott androidos telefonról van szó, akkor már eleve reprezentálja az androidot. Oké, hogy a touch wiz a samsung UI-je, de attól még ugyanúgy android fut rajta. Nehogymár csak a Nexust lehessen összehasonlítani az iPhone-nal, mert neked úgy tetszik. lol. -
#42478 Szóval az az Androidos márka, amelyikből még mindig a legtöbb fogy nem megfelelő reprezentálása a rendszernek.
Akkor én meg azt mondom hogy a stock iOS sem megfelelő reprezentálása a rendszernek, hanem a készülékek pár %-n futó jailbreakel agyontweakelt iOS a márvadó, és az testreszabhatóságban semmiben nem marad el az Androidtól :D
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.08.27. 15:48:55 -
#42477 Akkor lenne ciki, ha tényleg samsungom lenne, amúgy meg mit nem lehet azon érteni, hogy a samsung nem megfelelő reprezentálása az Androidnak? Ott a stock android, amit egy az egyben lehet hasonlítani az ios-hez. -
#42476 húzzuk ki a készülékek többségét az összehasonlításból, mert az neked ciki? te vagy az igazi birka. -
#42475 Mondjuk érdemesebb lenne megközelíteni egy nexus 6 (stock android) felől a dolgot, vagy egy Sense felület felől. De pont a Samsung mindenféle hülyeséggel teleszart, lagolós rendszere alapján megítélni az androidot, az elég nagy butaságra vall, már megbocsáss. :D -
#42474 Arról ítélem meg, amit próbáltam magam is. Tökéletes Fandroid.
Meg eleve miért nem lehet megítélni a Samsungról, ami pont az iPhone útját követi most is? Árban is ugyanannyi, szerintem tök logikus, hogy egy 200 ezres telefont egy másik ugyanennyibe kerülő telefonhoz hasonlítok. Dehát én vagyok az isheep, mert nem eszek szart... oké :(((
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.27. 12:06:13 -
#42473 Nahát igen, mert az androidot a Sasmungról kell megítélni, tökéletes iSheep. -
#42472 apple-loses-german-top-court-case-over-swipe-to-unlock-patent -
#42471 Vicces hogy nalam is azóta szarakodik a Music, amióta jott a 8.4.1 "fix".
Van egy playlist elmentem amit Apple frissít. Az a baj hogy amióta elmentettem a librarymbe, azóta nem frissül rendesen. Ha kitörlöm libraryből és rákeresek, akkor latom hogy mar csomo új számot hozza adtak. Amint berakom librarybe, es megnyitom eltűnnek az új számok.
Mar probaltam mindent se semmi nem javítja meg. Applenek valahogy soha nem volt erőssége ez a cloud téma -
#42470 utálom magam, hogy az aktuális téma után ezt fel kell hoznom, de nálam is szar, és nem csak az App Store
8.4.1 van fent, lehet hogy azóta ilyen, lehet hogy nem.
App Store - appok nem frissülnek, nem tudok kilépni az IDmből, ID megtekintése soha nem tölt be.
ezzel egyidőben:
Apple Music - nem tudok zenéket hozzáadni a saját zenékhez, nem tudok olyan zenéket lejátszani ami nincs még a saját zenék között. ID-t szintén nem tudom megtekinteni, kilépni nem tudok az accountommal. ha kinyomom a futó alkalmazást és újra elindítom, előfordult hogy feldobta regisztrációt az Apple Musichoz
Beállítások - a Zene és App Store / iTunes beállításokat nem lehet megnyitni. ha kilövöm a processt, utána hosszú másodpercek kellenek a beállítások alkalmazásnak, hogy elinduljon.
rövidtávú megoldás a restart, vagy hard reset, de ezzel meg az a baj, hogy egyrészt ez nem android hogy naponta újraindítgassam, a másik meg az, hogy csak ideiglenes, mert pár óra múlva újra előjön a hiba, ráadásul az icloud library kikapcsol, és minden restartkor össze kell fésültetni a könyvtárat. -
#42469 nálam is megy -
#42468 Nekem nincs ilyen problémám. -
#42467 S3 LTE telómat most adtam el 1 év után sem volt semmi akadás, fagyás, lassulás! Itt dögöljek meg, ha hazudok! Szerintem a 2GB ram minimum kell a droidnak! Most egy zöld 5c-m van és hibátlan. -
#42466 nálam nincs változás, soha nem is volt jó:D -
Solt #42465 Dettó... -
#42464 Nálatok is szarakodik az App Store mostanában?
Nekem pár napja azt csinálja ha rányomok valaminek a letöltésére, hogy gondolkodik de nem indul el az app letöltése. Újraindítom a telefont akkor egyből elindítja. De ha már használom pár órája akkor nem akar semmi elindulni App Storeból.
Csak én tapasztalom ezt? -
#42463 Mindket allitas eros tulzas ....:) -
#42462 Pont ezt akartam mondani.... Az Android az elején szép és jó... Csak telnek a hónapok és belassulnak, használhatatlan vacak lesz. Az iPhone-m már több éve meg se "röccen!" -
#42461 És a tableten nem fogsz hányni az iOS egyszerűségétől?! -
#42460 engem mindig elkerültek ezek a rejtélyes akadások, használhatatlanná tévő lagok ...
Vagy eleve szar volt, vagy jó volt és az is maradt :))) -
#42459 2014 még eleinte volt? -
#42458 Semmi nem fog történni két hónap múlva sem ...:) -
#42457 ez már nem az az idő :) eleinte még előfordult ilyen, aláírom :) -
#42456 Majd térjünk vissza erre fél év múlva -
#42455 sose értettem ezt az IPhone mániát, vettem egy Huawei-t simán egy 100-assal olcsóbban, bármilyen téren mellé lehet tenni a 6-os mellé .
sokat szívtam androidos vackokkal, de ez valami hihetetlen ,ez még meg sem röccent életében, azonnal ugrik minden, a kamera meg bámulatos ....
szóval hogy egy android csak rossz, akadós lehet az egy csacsiság . -
#42454 Sokakat az tart vissza, hogy garivesztéssel jár, de azt nem veszik számításba, hogy lehet restore-olni bármikor az egész cuccot, és vannak jailbreak eltávolító programok is. Ha letörlöd szerintem nem fogják tudni megállapítani, hogy jailbreakeltél.