45063
-
#42533 Linkeljem azt a videót ahol Jobs ujjongva jelenti be hogy lesz Microsoft Excel Macre, és Bill Gatesnek adja át a szót a porondon? -
#42532 http://www.apple.com/iphone-6s/3d-touch/
Geci jo cucc. A billt is trackpadkent lehet vele hasznalni -
#42531 Megint az elütő színű randa antennacsíkok. Komolyan már... -
#42530 Nem csak az.
Az Apple software company volt mindig is. Steve Jobs ezt sulykolta mindenkibe. Megis csak hardver fejlesztesrol szolt az egesz Eloadas. A software alig valtozott (na jo a Force Touch ugyes azt elismerem, bar nem tudom mivel tobb, minthogy lenyomva tartod kulonbozo idokig a kepernyon az ujjadat)
Stylus (jo ok pencilnek hivtak), jobs szerint ha valaki elovette a stylust akkor elcsesztek...
Az iPad Pro az tisztan a Samsung Note Pro 12.5-nak a masolata. csak updatelt hardverrel. es egy picit nagyobb screennel. Meg a split screen app feature is ugyanaz.
Microsoft Exec egy Apple keynoteon ahol balrol jobbrol Applerol kellene szoljon minden es az Adobe meg a M$ adja a legtobb funkcionalitast az uveg vagodeszkahoz???
Apple TV ami nem tobb mint egy Ouya vagy Chromecast stick ami Box formaju es valami derivativ IOS-t futtat.
-Azt sem ertettem, hogy mit almuldoztak a kepminosegen. Szarpaneles tevet nem fog jobba tenni.
Ugy ereztem magam, mint amikor egy autosboltban az elado a cukormaz moge rejti a dorzsolgeto tenyeret es nekem a brossura kepeitol el kellene ajulnom es erzem hogy hulyere vesznek... -
#42529 -
#42528 mi a baj?
az hogy microsoftost hívtak meg?:c -
#42527 Na Steve Jobs porog a sirjaban mint egy ventillator. -
Solt #42526 Mint ahogy a "szárnyaló" gazdaságunknak sincs szinte semmi köze hozzá. Amiért drágább, az jórészt a dollár vs euró árfolyamnak köszönhető. -
#42525 Azóta, amióta a forint gyengült az euróhoz képest, már megint.
Sokan elfelejtik itthon, hogy az iPhone nem drágult 2007 óta. $650 az induló ára, vagy nagyjabol ennyi Euro itt az öreg kontinensen.
Az hogy az itthoni ár ennyit emelkedett azt köszönd a "szárnyaló" gazdasagunknak. Ehhez az Applenek semmi köze, o annyiért adja amennyiben dollárban es euróban meghatározta az árát -
ddany7 #42524 Mikor ment fel az i6 ara 248e HUF-ra??? Ma neztem az Apple oldalat, hogy mennyi , de en valami 220-ra emlekeztem meg regebbrol, most meg mar kozel 250, ez azert meg az applehoz kepest is mosolyogtato.. -
#42523 Engem erdekel a ForceTouch es az új interfész hozza, de 6-osról én se váltanék (nem is tudok a 2 éves szerződés miatt). Majd 7-esre uprgadelek -
#42522 Nem tudom, hogy kijavítani akartál vagy csak tényekkel alátámasztani a kommentem, de szerintem nem tévedtem, mikor azt mondtam, hogy kb. 60 százalék, ugyanis a szám valójában 61,7-en áll a legfrissebb adatokkal számolva.
A további Q2-es adatok segítségével a 64,7-ből vonjuk le a Windows Phone 2,6 százalékát és a 0,4 százalékot, ami a többi okostelefonplatform és 61,7-nél járunk. Tehát nem tévedtem. A teljes okostelefon-piac hatvan százaléka nem Samsungos Android. -
#42521 A második negyedév így nézett ki idén:
2015Q2
Samsung 21.4%
Apple 13.9%
Huawei 8.7%
Xiaomi 5.6%
Lenovo 4.7%
Others 45.7% -
#42520 A teljes okostelefon piac (minden platformmal együtt), kb. 60 százalékát a Samsungon kívüli márkák teszik ki. Ne erősítsd azt a sztereotípiát, hogy az Apple userek csak a Samsungot látják, ha Androidról van szó. -
#42519 ha kettőt tud, akkor nyilván többet is:) -
#42518 az alap touchpadek is érzik milyen erősen nyomod őket, csak úgy vannak beállítva, ha rákoccolok és erősen megnyomom akkor is sima klikknek vegye (mondjuk technikailag valamiben biztos eltérnek ezek a fourcetouchok, különben nem kéne kiemelni).
Nem hiszem hogy a macbooké is csak kettőt tudna maximum. De ez megint csak a tapasztalat mondatja velem, aztán ki tudja... -
#42517 MacBook Toucpadje nem csak két fele erősséget tud megkülönböztetni? -
#42516 azért nem mindegy hogy touchpad vagy képernyő, engem inkább az aggaszt, hogy mennyi tanulást igényel felhasználói oldalról, plusz én személy szerint nem is igazán kultiválnám ha erővel kéne nyomkodnom a képernyőt... -
#42515 Ja és ez így kicsit parasztvakítás, ahogy a kommentekben is írják, ezt tudja a macbookokban az új touchpad is. Szóval annyira nem next-gen:) -
#42514 listaelemeknél ahol balra/jobbra swipe-ra bejön 2-3 opció, azokat mind ki tudja váltani -
#42513 Hát ez így önmagában engem nem ösztönöz a 6-os leváltására. De majd a 7. -
#42512 iPhone 6s to have ‘3D Touch’ three-level, next-gen Force Touch interface
3 szintű nyomást fog érzékelni az eddigi force-Touch képernyőkhoz képest. Nem csak sima érintés es erősebb érintés lesz, hanem sima, közepes, erős.
Érdekes lesz hogy fogjak ezt kihasználni az appok es játékok -
#42511 van esetleg arra mód, hogy az iphone 5s nél lassítótt videófelvételnél a 120 fps-t megnöveljük? vagy ez hardveres dolog?:) -
kamionosjoe #42510 Köszi. Közben rájöttem, hogy hol van, csak magyar nyelvre kell hozzá állítani. :) -
#42509 Tartsd lenyomva az U-t. -
kamionosjoe #42508 Valaki tudja hol van a hosszú ü? -
#42507 ja kicsit fura is volt a kérdésed :D -
#42506 Ja, már elfelejtettem, pedig amúgy 3 éve iPhone-om van.. :D -
#42505 úgy szokott lenni -
#42504 Egyből 9.-én lehet is tölteni az iOS 9-et? -
#42503 JA előfordul (erre írtam hogy néha behal a springboard). Várom Szept 9-et mint a messiást :D -
#42502 Az iPadem is ezt csinálja tegnap óta, főleg netezés közben. Tényleg nagyon idegesítő. -
#42501 előfordult már valakivel olyan, hogy 1-2 percenként lefagy a telefon, pár másodpercre? tegnap óta ezt csinálja kurva idegesítő.... -
#42500 Legalabb 32 kene mar -
#42499 1 napja van fent a public beta 3, egyelőre nem jött elő a hiba. nem clean install volt, sima update.
ha valaki nem tudná, most már elég egyszerű a public betákat feltenni, csak a megfelelő oldalon fel kell iratkozni az idvel, telefonról belépve feltelepíteni egy profilt, a telfon újraindul, és a beállítások/szoftverfrissítésben már meg is jelenik a legfrissebb verzió. azt még biztosra nem merem mondani hogy ezzel jó, de ha valaki más is akar vele tenni egy próbát...
egyébként amellett, hogy a 8.4.1-el mennyi szívás volt, mióta az apple music kijött, gyakran még lassú is volt az app store frissítéskor. ha valaki másnak is van ilyen gondja, akkor használjon google dnst, vagy opendnst a wifi beállításoknál, az segíthet a dolgon -
#42498 inkább lekódolták ezt a "letörli az appokat majd visszaállítja" megoldást, nehogy csökkenjen a profit margin :D -
#42497 16gb-os lesz az alapmodell megint... vicc -
#42496 Nem használom. Akkor lehet, ott a gond:) -
#42495 Hasznalod a Musicot? Lehet az a rákfenéje mindennek :) -
#42494 nincs, apple fórumon többeknek van ilyen gondja, és nem segített neki.
egyéb híreink közt: feltettem a public betát, majd jelentem, hogy megoldotta-e a gondot vagy nem.