45063
10255461851509447102.jpg
  • GregSB
    Linkeljem azt a videót ahol Jobs ujjongva jelenti be hogy lesz Microsoft Excel Macre, és Bill Gatesnek adja át a szót a porondon?
  • GregSB
    http://www.apple.com/iphone-6s/3d-touch/

Geci jo cucc. A billt is trackpadkent lehet vele hasznalni
  • MerlinW
    Megint az elütő színű randa antennacsíkok. Komolyan már...
  • Bucser
    Nem csak az.

Az Apple software company volt mindig is. Steve Jobs ezt sulykolta mindenkibe. Megis csak hardver fejlesztesrol szolt az egesz Eloadas. A software alig valtozott (na jo a Force Touch ugyes azt elismerem, bar nem tudom mivel tobb, minthogy lenyomva tartod kulonbozo idokig a kepernyon az ujjadat)

Stylus (jo ok pencilnek hivtak), jobs szerint ha valaki elovette a stylust akkor elcsesztek...

Az iPad Pro az tisztan a Samsung Note Pro 12.5-nak a masolata. csak updatelt hardverrel. es egy picit nagyobb screennel. Meg a split screen app feature is ugyanaz.

Microsoft Exec egy Apple keynoteon ahol balrol jobbrol Applerol kellene szoljon minden es az Adobe meg a M$ adja a legtobb funkcionalitast az uveg vagodeszkahoz???

Apple TV ami nem tobb mint egy Ouya vagy Chromecast stick ami Box formaju es valami derivativ IOS-t futtat.
    -Azt sem ertettem, hogy mit almuldoztak a kepminosegen. Szarpaneles tevet nem fog jobba tenni.

Ugy ereztem magam, mint amikor egy autosboltban az elado a cukormaz moge rejti a dorzsolgeto tenyeret es nekem a brossura kepeitol el kellene ajulnom es erzem hogy hulyere vesznek...
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
    mi a baj?
    az hogy microsoftost hívtak meg?:c
  • Bucser
    Na Steve Jobs porog a sirjaban mint egy ventillator.
  • Solt
    Mint ahogy a "szárnyaló" gazdaságunknak sincs szinte semmi köze hozzá. Amiért drágább, az jórészt a dollár vs euró árfolyamnak köszönhető.
  • GregSB
    Azóta, amióta a forint gyengült az euróhoz képest, már megint.

Sokan elfelejtik itthon, hogy az iPhone nem drágult 2007 óta. $650 az induló ára, vagy nagyjabol ennyi Euro itt az öreg kontinensen.

Az hogy az itthoni ár ennyit emelkedett azt köszönd a "szárnyaló" gazdasagunknak. Ehhez az Applenek semmi köze, o annyiért adja amennyiben dollárban es euróban meghatározta az árát
  • ddany7
    Mikor ment fel az i6 ara 248e HUF-ra??? Ma neztem az Apple oldalat, hogy mennyi , de en valami 220-ra emlekeztem meg regebbrol, most meg mar kozel 250, ez azert meg az applehoz kepest is mosolyogtato..
  • GregSB
    Engem erdekel a ForceTouch es az új interfész hozza, de 6-osról én se váltanék (nem is tudok a 2 éves szerződés miatt). Majd 7-esre uprgadelek
  • theone91
    Nem tudom, hogy kijavítani akartál vagy csak tényekkel alátámasztani a kommentem, de szerintem nem tévedtem, mikor azt mondtam, hogy kb. 60 százalék, ugyanis a szám valójában 61,7-en áll a legfrissebb adatokkal számolva.

A további Q2-es adatok segítségével a 64,7-ből vonjuk le a Windows Phone 2,6 százalékát és a 0,4 százalékot, ami a többi okostelefonplatform és 61,7-nél járunk. Tehát nem tévedtem. A teljes okostelefon-piac hatvan százaléka nem Samsungos Android.
  • MerlinW
    A második negyedév így nézett ki idén:

2015Q2
    Samsung 21.4%
    Apple 13.9%
    Huawei 8.7%
    Xiaomi 5.6%
    Lenovo 4.7%
    Others 45.7%
  • theone91
    A teljes okostelefon piac (minden platformmal együtt), kb. 60 százalékát a Samsungon kívüli márkák teszik ki. Ne erősítsd azt a sztereotípiát, hogy az Apple userek csak a Samsungot látják, ha Androidról van szó.
  • passatgt
    ha kettőt tud, akkor nyilván többet is:)
  • Jim Morrison
    az alap touchpadek is érzik milyen erősen nyomod őket, csak úgy vannak beállítva, ha rákoccolok és erősen megnyomom akkor is sima klikknek vegye (mondjuk technikailag valamiben biztos eltérnek ezek a fourcetouchok, különben nem kéne kiemelni).
    Nem hiszem hogy a macbooké is csak kettőt tudna maximum. De ez megint csak a tapasztalat mondatja velem, aztán ki tudja...
  • GregSB
    MacBook Toucpadje nem csak két fele erősséget tud megkülönböztetni?
  • robotnyk
    azért nem mindegy hogy touchpad vagy képernyő, engem inkább az aggaszt, hogy mennyi tanulást igényel felhasználói oldalról, plusz én személy szerint nem is igazán kultiválnám ha erővel kéne nyomkodnom a képernyőt...
  • passatgt
    Ja és ez így kicsit parasztvakítás, ahogy a kommentekben is írják, ezt tudja a macbookokban az új touchpad is. Szóval annyira nem next-gen:)
  • passatgt
    listaelemeknél ahol balra/jobbra swipe-ra bejön 2-3 opció, azokat mind ki tudja váltani
  • Kongy
    Hát ez így önmagában engem nem ösztönöz a 6-os leváltására. De majd a 7.
  • GregSB
    iPhone 6s to have ‘3D Touch’ three-level, next-gen Force Touch interface

3 szintű nyomást fog érzékelni az eddigi force-Touch képernyőkhoz képest. Nem csak sima érintés es erősebb érintés lesz, hanem sima, közepes, erős.

Érdekes lesz hogy fogjak ezt kihasználni az appok es játékok
  • oneal1
    van esetleg arra mód, hogy az iphone 5s nél lassítótt videófelvételnél a 120 fps-t megnöveljük? vagy ez hardveres dolog?:)
  • kamionosjoe
    Köszi. Közben rájöttem, hogy hol van, csak magyar nyelvre kell hozzá állítani. :)
  • MerlinW
    Tartsd lenyomva az U-t.
  • kamionosjoe
    Valaki tudja hol van a hosszú ü?
  • Rage47
    ja kicsit fura is volt a kérdésed :D
  • Kongy
    Ja, már elfelejtettem, pedig amúgy 3 éve iPhone-om van.. :D
  • Rage47
    úgy szokott lenni
  • Kongy
    Egyből 9.-én lehet is tölteni az iOS 9-et?
  • GregSB
    JA előfordul (erre írtam hogy néha behal a springboard). Várom Szept 9-et mint a messiást :D
  • Botond #42502
    Az iPadem is ezt csinálja tegnap óta, főleg netezés közben. Tényleg nagyon idegesítő.
  • Sickness
    előfordult már valakivel olyan, hogy 1-2 percenként lefagy a telefon, pár másodpercre? tegnap óta ezt csinálja kurva idegesítő....
  • Rage47
    Legalabb 32 kene mar
  • robotnyk
    1 napja van fent a public beta 3, egyelőre nem jött elő a hiba. nem clean install volt, sima update.

ha valaki nem tudná, most már elég egyszerű a public betákat feltenni, csak a megfelelő oldalon fel kell iratkozni az idvel, telefonról belépve feltelepíteni egy profilt, a telfon újraindul, és a beállítások/szoftverfrissítésben már meg is jelenik a legfrissebb verzió. azt még biztosra nem merem mondani hogy ezzel jó, de ha valaki más is akar vele tenni egy próbát...

egyébként amellett, hogy a 8.4.1-el mennyi szívás volt, mióta az apple music kijött, gyakran még lassú is volt az app store frissítéskor. ha valaki másnak is van ilyen gondja, akkor használjon google dnst, vagy opendnst a wifi beállításoknál, az segíthet a dolgon
  • robotnyk
    inkább lekódolták ezt a "letörli az appokat majd visszaállítja" megoldást, nehogy csökkenjen a profit margin :D
  • passatgt
    16gb-os lesz az alapmodell megint... vicc
  • MerlinW
    Nem használom. Akkor lehet, ott a gond:)
  • GregSB
    Hasznalod a Musicot? Lehet az a rákfenéje mindennek :)
  • robotnyk
    nincs, apple fórumon többeknek van ilyen gondja, és nem segített neki.

egyéb híreink közt: feltettem a public betát, majd jelentem, hogy megoldotta-e a gondot vagy nem.