iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
~75 millió iPhone fogyott, az sajnos nem derül ki milyen arányban. De összeségében elmondható hogy bejött a méret növelés nekik.
"Apple today announced financial results for its fiscal 2015 first quarter ended December 27, 2014. The Company posted record quarterly revenue of $74.6 billion and record quarterly net profit of $18 billion, or $3.06 per diluted share. These results compare to revenue of $57.6 billion and net profit of $13.1 billion, or $2.07 per diluted share, in the year-ago quarter."
+
"Apple just had the most profitable quarter of any company ever
Techcrunch:
Until today, Russia’s Gazprom (the largest natural gas extractor in the world) held the record at $16.2 billion in a quarter.
Apple now holds the record: $18.04 billion in profit, fiscal Q1 of 2015.
For reference, that means Apple makes around $8.3 million dollars per hour in profit (24 hours a day)."
Megrohadtak!
A telefon memóriája erre alkalmatlan. Én is vergődtem ezen annó de hidd el még mikor torrenteztem a telefonnal nem volt jó.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Az az igazság, amit elhiszel.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ezért lenne fontos a torrent az iPhone-ra.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.27. 21:34:29
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.01.27. 21:06:56
5s-nél dobták piacra az 5c-t remélem lesz 6 mini ami egy i6 4"-os kijelzővel, és pont leszarnám, hogy műanyag-e. 3,5'-os kijelzővel is megvenném...
Egyéb esetben lesz egy i5s...
8.1.3 végre elhárulhat a Multigesture hiba. 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2015.01.27. 20:42:41
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Csökkenti a szoftverfrissítéshez szükséges tárhelyet
Kijavít egy problémát, amely néhány felhasználónál megakadályozta, hogy beírják Apple ID-jelszavukat az Üzenetekben és a FaceTime-ban
Kijavít egy problémát, amely miatt a Spotlight nem jelenítette meg az alkalmazástalálatokat
Kijavít egy olyan problémát, amely megakadályozta a multitasking kézmozdulatok működését iPaden
Új konfigurációs lehetőségeket ad hozzá az oktatási standardizált teszteléshez
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.27. 19:04:05
Nekem most 15GB-os a mobilnetem és LTE(45Mbps), de még így se vinne rá, hogy torrentet ezen csináljam.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
3G/3GS, 4/4S, 5/5s: ugyan az a ház, nagyban azonos komponensekkel.
Ez tudatos részükről, igy szerződnek le a gyártókkal már jó előre, egy termékgeneráció gyakorlatilag 2 évig él, ami rácfelcarrást kap egy év után. Kb mint az autóknál, csak ott egy generáció 6-7 éviig van piacon, és a 3.-4. évben kap ráncfelvarrást.
Ez azonban azt is jelenti hogy 2 évente tudnak nagyobbat változtatni a terméken.l, mint pl kijelző méret változtatás.
Ők fejlesztették tőkéjére termékfejlesztésben a "Continous improvement" vagy Kaizen filozófiát, ami rendszeres inkrementális frissítéseket jelent. Apple és mindenki más is ezt követi, amikor évente kiadnak valamit ami csak egy picit jobb mint a tavalyi.
a nagyobb méretű iPhoneokat pedig a piaci igények hozták létre 😊 ugyanúgy mint a kisebb iPadet is
Bazinga!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.01.27. 16:03:32
a hardveres és szoftveres újítasokért nem sajnálnám a pénzt, pl jobb akku, jobb kamera, vagy ilyen volt a touch id... de ez a fajta üzletpolitika nagyon nem szimpatikus... persze a többiek is hasonlóan csinálják...
mindegy... ez már ilyen fos... nem lehet ellene mit tenni... kötelező minden évben frissíteni az egész hardverkinálatukat és ugyanúgy eladni több millió készüléket minden évben mert másképp éhen halnának szegények 😊 én törvénybe hoznám hogy csak 2-3 évente jöhetnek ki új frissített cuccokkal 😊 de nyilván nem tudhatom hogy ennek milyen hatása lenne főleg hosszú távon... de a jelenlegi görcsös semmilyen éves updatek sem szerencsések...
pl mi lesz majd a 6s -ben? 2 gb ram aztán csókolom... amit már a 6ba is bele rakhattak volna... csak akkor mivel adták volna el a 6s -t? 😊
na jó befejeztem nyilván senkit nem érdekel 😄
Bazinga!
amúgy nem értem hogy alap dolgok mint pl settings, messages, camera, photos...stb. appok miért nyílnak meg sokkal lassabban mint a kezdet kezdetén amikor kijött az adott készülék? miért tölt be lassabban weboldalakat? miért fogy el hamarabb a ram? miért lassabb és döcögősebb úgy overall az egész készülék pár év után? csak azért hogy lehessen látni a reviewkban hogy az új és a régi telefon egymás mellé téve hogyan működik... ez már x+2 vagy 3 éves technológia, a beállítások is twice as fast töltődik be mint a régi elavult szar készüléken 😊
mondjuk ezt már leírtam egy párszor 😊 nyilván nem vagyok naiv, valahogyan el kell adni az új készülékeket... és ha már a szelfi készítés is 10 másodperc a kezdeti 2 helyett akkor bizony venni kell az újat, mert a régi többszáz vagy ezer MHz már kevés, annyira fejlett ez az új dolog 😊
Bazinga!
Azért is használom a torrentet, mert nincs probléma ha esetleg megszakad az internet, mert egy nagyméretű *.iso vagy más esetében nem mindegy, ha megszakad az internet és újból kell kezdeni az egészet.
http://gaborszantai.co.uk/
Utoljára szerkesztette: Bercy, 2015.01.27. 09:08:31
Ha nem mondod el nekik, hogy ez igy rossz, akkor soha nem vennek eszre.
Amugy lehet Androidozni, ott ket ev utan mar semmit nem teszel fel, ami ujitas OS teren 😊
http://gaborszantai.co.uk/
Utoljára szerkesztette: Bercy, 2015.01.27. 08:51:03
de nálam 1 gb ram is kevés... ugyanezt próbáltam mint te, safari és gyári mail app és újratöltötte az oldalt 😊 mindegy, ez van ezt kell szeretni... a multitaskingon kívül amúgy más problémám nincs, csak azt hittem hogy ilyen egyszerű feladatokat el tudok végezni és kiváltani vele a hangos és áram zabáló pc -t... mert leginkább emiatt vettem és nem azért hogy angry birdsözzek 😊 (na jó azért játszani is szoktam)
Bazinga!
szóval kell jailbreak, és cydiaból telepíthető az iTransmission, teljes értékű torrent kliens... én utána iFile -t használok (szintén cydias app, én meg is vettem) hogy a letöltött fájlt ami leginkább egy-egy sorozat rész átrakjam az nPlayer libraryjébe
mercury browserrel még feliratot is tudok letölteni és szintén iFile -al átrakom az srt filet az nPlayer libraryjébe
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kiléptem, elindítottak Google Inboxot (nem is naiv mail app), megnyitottam egy emailt, szöveveget kikopiztam belőle, ide vissza, paste.
Nem toltott ujra semmit. A 4-es szifonnal tuti refreshelt volna.
akkor azt mondod hogy a frissítések által jött elő, hogy vegyek új iPadet? mert akár ez is simán benne van az Apple üzletpolitikájában 😊 nem tudom milyen volt pl. ios 7 -el, mert már így vettem 8.1.1 -el
Utoljára szerkesztette: precision, 2015.01.26. 15:43:50
Bazinga!