iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Amúgy ha érdekel a sztori belecsapott a villám a házukba és a biztosítónak azt mondták, hogy az iPod be volt dugva 220ba és kifizették. Nemrég vett a pénzbõl egy iPhone-t.
A Bluetooth nem tudja tönkre tenni, mert nincsen fizikai kapcsolat a két dolog között!Bluetooth-os
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Két fajtát próbáltam, az egyik sima alap, amit a Media Marktban vettem, és még aznap vissza is vittem, mert ugyan rá volt írva hogy Bluetooth-os, de az iPhone nem használta ki. (akkor még nem volt 3.0-így nem volt a2dp sem)
A másikat a netrõl rendeltem, Bluetooth-os és tökéletesen mûködik! Ezt használom most...
Ha nem akarsz ennyit költeni rá, akkor ne vegyél Transmittert, mert ha nem Bluetooth-os a dolog, akkor bármilyen megoldás vezetékkel jár! Erre itt egy megoldás: A Med Marktban kb ennyiért kapsz is!
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Amúgymeg nem kell semmi forradalmit várni az iPhone adójától azis olyan szinten recsegni fog mint a többi transmitter
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
[merlinw.org]
Txh!
\" örökké nem eshet.... \"
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ezt letöltöd
iTunes-ban Shift-et lenyomva tartva kattintasz a Restore gombra, majd betallózod amit letöltöttél.
[merlinw.org]
@ Hellomarci
Köszi a segítséget mindenkinek!
@ Hellomarci
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
[merlinw.org]
3: Hogyne lehetne... appulo.us és még millió másik oldalról.
[merlinw.org]
2)Itt leírják részletesen
3)Nem, nem lehet csak úgy letöltögetni... Guglizz utánna pl. az installousnak vagy nézz körül erre!
1. a kamerán tényleg nincs semmi beállítási lehetõség, zoom, vagy csak én nem találtam?
2. a képeket lehet mappákba rendezni, amiket csináltam? mert ugye egyik mappa az elkészített képek, a másik a szinkronizált, és tudok -e még csinálni?
3. Ha feltöröm a telót, akkor minden appstoreban fizetõs app-ot tudok telepíteni? Fõleg az iGo, vagy valami hasonló, és a QuickOffice érdekelne.
Köszi!
@ Hellomarci
A következõ kérdésem lenne,most próbálok store-ról ingyenes játékokat letölteni az iphone-omra,eddig próbáltam felrakni rá a resident evil-t és az assassin's creed-et,de mikor szinkronizálni próbálom õket,mindeig a következõ üzenet jelenik meg: "The application "ResidentEvil4 mobile editon" was not installed on the iPhone "iPhone2G" because it is not compatible with this iphone"
Nem értem,hogy miért nem kompatibilis a telómmal,mennie kellene rajta,(jailbrakelt az iphonom)
Vki tudna vmi megoldást erre a problémára???
Elõre is thx!