iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genRob
Sikerült, köszi! :-) /bow

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
Köszi, nézem. Eleddig ki volt kapcs az autoplay a vindózban.

MerlinW
Bedugod a telefont, azonnal felugrik egy windows ablak. Ott képkezelõ.

[merlinw.org]

genRob
Hogyan lehet PC-re lementeni a képeket?

REPS0L
már rég ilyet használnék ha lenne kazettás magnóm, dehát ez csak cd 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

genRob
Lol. Így megoldották az fasza. De én pl tuti nem hagynám annyiban, hogy egy drága cuccom szét ment más hibájából. Nem vagyunk egyformák.

genRob
Itt fejtegetik, hátha lesz. De mivel senki sem uri geller hiszen õ csak egy van, (:-D) ezért felesleges jóslásokba bocsátkozni. Én kivárok. Egyébként a kamerája az iPhonnak egy nagy rakás sz@r sztem.

Akkor vegyél, bazd szét és járkálj utána, hogy ki a hibás..😄😄 Amúgy se biztos hogy szétbassza. Te tudod. Az ember alapjáraton olyan hülye, hogy csak a saját kárán tanul ugyanúgy ugrik a többi után, hiába látja, hogy az elõtte ugrók mind meghaltak........

Amúgy ha érdekel a sztori belecsapott a villám a házukba és a biztosítónak azt mondták, hogy az iPod be volt dugva 220ba és kifizették. Nemrég vett a pénzbõl egy iPhone-t.
genRob
Ha elbaszta és tuti az, akkor ki kell cseréljék a telefont is. Van erre rendelet. Nem az apple-t terheli a felelõsség hanem a kiegészítõ gyártóját. Ha azt nem lehet felelõsségre vonni vmilyen okból akkor a forgalmazót. Nem kell mindenbe belenyugodni.

Nemjó! Ugyanilyen baszta el a haverom iPodját. De te tudod..
sztoncsi
Szerintem erre várhatsz!
A Bluetooth nem tudja tönkre tenni, mert nincsen fizikai kapcsolat a két dolog között!Bluetooth-os

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

sztoncsi
Ez szerintem drága... kicsivel többért van Bluetooth-os is!

sztoncsi
De jó, csak felesleges, ha már vezetéket használsz akkor 600-ért vegyél egy kazetta adaptert (ha van kazettás magnó a kocsiban ha nincs akkor nyilván nem jó)

sztoncsi
Én használok már elég régóta, és semmi gondom vele!
Két fajtát próbáltam, az egyik sima alap, amit a Media Marktban vettem, és még aznap vissza is vittem, mert ugyan rá volt írva hogy Bluetooth-os, de az iPhone nem használta ki. (akkor még nem volt 3.0-így nem volt a2dp sem)

A másikat a netrõl rendeltem, Bluetooth-os és tökéletesen mûködik! Ezt használom most...

Ha nem akarsz ennyit költeni rá, akkor ne vegyél Transmittert, mert ha nem Bluetooth-os a dolog, akkor bármilyen megoldás vezetékkel jár! Erre itt egy megoldás: A Med Marktban kb ennyiért kapsz is!

Akkor ez nem jó választás hozzá?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

kopa1
Ez az szerintem...

Amúgymeg nem kell semmi forradalmit várni az iPhone adójától azis olyan szinten recsegni fog mint a többi transmitter

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

genRob
Na én megvárom hátha vmi software upgrdel kijön a transzmitter funkció is.

Hát én félnék tõle. Olyan néztem ami jó, szivargyújtós és abból jön ki egy kisjack kábel. 10-en alul volt szerintem és nem csak iPhone meg iPodhoz jó.
MerlinW
Akkor nincs rá mód tudtommal. Max ha PC-n letöltöd tube-ról a HD verziót (mp4) és iTunes-al feldobod mint videót.

[merlinw.org]

genRob
Nem JB-elt a telóm.

genRob
Köszi.

MerlinW
mxtube, yourtube

[merlinw.org]

genRob
Kellene nekem vmi progi amivel tudom rögzíteni a youtubeos klippeket. Tudtok vmit ajánlani?

genRob
Én olyat láttam ami alul csatlakozik és töltõ is emgy bele. Az nem jó?

Srácok van itt köztetek olyan aki használ az autójában Dension Gateway cuccot iPhone-al?? Csak mert a minap akarnék beinvesztálni egy ilyen cuccra, és érdekelne, hogy van e vkinek vmi tapasztalata e téren.

Txh!

\" örökké nem eshet.... \"

Ilyen tette tönkre haverom iPod Touch-ját. Csak jack dugósat lehet használni. (Remélem olyanról beszélsz.)
REPS0L
valaki használ fm transmitter -t? nem csörög nem csattog?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Waczkor
Emberek,milyen fülest(earphones) ajánlanátok?Elkezdett zörögni az alap apple fülesemnek a balosa,ha leveszem a hangerõt,akkor is zörög egy idõ után.Nézegettem hogy van sennheiser,radius stb,érdekelne ki milyet használ.Gondolom az apple-nél mindegyik jobban szól,mert elég hányadék az alap füles.Jah igen olyan kellene,amin van miki is.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

vixo
Nah,inkább várok még egy kicsit délutánig,akkor tesóm hozza a cuccost,ami az õ telóján is rajta van,de azért köszi szépen a segítséget! 😊

genRob
Az azért nem uaz :-)

MerlinW
Youtube😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nehogy frissíts iTunes-al😊

Ezt letöltöd
iTunes-ban Shift-et lenyomva tartva kattintasz a Restore gombra, majd betallózod amit letöltöttél.

[merlinw.org]

LoDMaSt
tárgytalan.

@ Hellomarci

genRob
Mobil TV-vel, hogy áll az iPhone? :-)

LoDMaSt
Egy uccsó kérdésem lenne, hogy mi a különbség a PwnageTool és a balckra1n között? Mindkettõ ahoz kell, hogy cfw-t tudjak rakni a telóra, nem? Melyiket válasszam?

@ Hellomarci

vixo
Ha felrakom a 3.0 OS-t a telóra,akkor megint újra kell majd jailbreakelni,igaz?

LoDMaSt
Igen, a kérdésem az volt, hogy a telón tudok -e mappát csinálni, a másik meg, hogy bárhogy máshogy hozzá lehet -e jutni az iGohoz, mint a 80 vagy nemtudommennyi dollár kifizetésével.
Köszi a segítséget mindenkinek!

@ Hellomarci

kopa1
Hmm jogos mindkettõ... Azthittem azt kérdezi, hogy csak úgy app storeból lelehet-e tölteni mindent. Nemhiába van péntek, a programozáz mindig leszív...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

vixo
És hogy tudnám 3.0-ra frissíteni?

Gabor1990
416 $ volt az utolsó licit 😮:S

MerlinW
Azok a játékok 3.0 felett mennek általában, de ezt szerintem feltüntetik az adatlapján.

[merlinw.org]

MerlinW
2: A telefonon nem lehet, szerintem ezt kérdezte.
3: Hogyne lehetne... appulo.us és még millió másik oldalról.

[merlinw.org]

vixo
2.2 van rajta

kopa1
1)Nincs zoom, csak manual focus
2)Itt leírják részletesen
3)Nem, nem lehet csak úgy letöltögetni... Guglizz utánna pl. az installousnak vagy nézz körül erre!

MerlinW
Settings/General/About - Version

[merlinw.org]

MerlinW
1. nincs
2. nem
3. igen

[merlinw.org]

LoDMaSt
Sziasztok, tegnap sikerült vennem egy 3gs-t, és lenne pár kérdésem, amikre nem jöttem rá eddig.
1. a kamerán tényleg nincs semmi beállítási lehetõség, zoom, vagy csak én nem találtam?
2. a képeket lehet mappákba rendezni, amiket csináltam? mert ugye egyik mappa az elkészített képek, a másik a szinkronizált, és tudok -e még csinálni?
3. Ha feltöröm a telót, akkor minden appstoreban fizetõs app-ot tudok telepíteni? Fõleg az iGo, vagy valami hasonló, és a QuickOffice érdekelne.

Köszi!

@ Hellomarci

vixo
nem tudom,hol lehet megnézni?

autoszimulator
milyen OS verziód van?

.: mobilize.hu :.

vixo
Sziasztok!

A következõ kérdésem lenne,most próbálok store-ról ingyenes játékokat letölteni az iphone-omra,eddig próbáltam felrakni rá a resident evil-t és az assassin's creed-et,de mikor szinkronizálni próbálom õket,mindeig a következõ üzenet jelenik meg: "The application "ResidentEvil4 mobile editon" was not installed on the iPhone "iPhone2G" because it is not compatible with this iphone"
Nem értem,hogy miért nem kompatibilis a telómmal,mennie kellene rajta,(jailbrakelt az iphonom)
Vki tudna vmi megoldást erre a problémára???
Elõre is thx!