iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
JB nélkül sajna nem férsz hozzá a fájlrendszer szükséges részéhez.

outlook jó alternatíva lehet, de oda kell figyelni, hogy mindent kimentsen, és ne sérüljön meg az adatállománya amíg vissza nem állítod újra.

.: mobilize.hu :.

sztoncsi
Nincsen JB... megpróbálom az outlookot ha nincsen más!

THX

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

GregSB
Asszem ez az eddigi legjobb autós játék, ami megjelent iPhonera 😛

autoszimulator
elõre utalást nem fogod megúszni, mert ha eladói oldalról nézed, nem fog megrendelni vaktában egy készüléket, saját költségen, ha aztán rajta marad. De alapból, postára sem adja, hogy majd ha az áru megérkezett, utald. Ugyanis a pénzmûvelet bizonyítható, sztornózható, a csomag átvétele kevésbé, fõleg külföldrõl. De az MP sem a legkedvesebb ezen a téren.

venni szeretnék!! 😊

precision
nincsmit 😊

Bazinga!

vixo
Köszi szépen a segítséget!

precision
? 😄
venni szeretnél vagy eladni? 😊 érthetõen pls 😊

Bazinga!

precision
settings -> mail, contacts, calendar -> import sim contacts

Bazinga!

Mi van? 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Most biztos akkor hülye kérdés de akkor valaki tudna venni nekemegy iphone 3gs-t? Mert én sehonann nem találtam normális embert aki ennyiért meg tudná venni :S

vixo
Sziasztok!

Lenne egy gyors kérdésem,most raktam bele az iphone-omba a T-s sim kártyámat,de a címjegyzéknél nem találom a neveket,pedig biztos,hogy rajta vannak a kártyán a nevek,hogy tudom õket elõhozni???

Elõre is Kösz!

genRob
Na ez remek! Akkor nem veszek fm transzmittert sem egyenlõre. :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

MerlinW
genRob
Létezik nem internetes rádió a telóhoz? Vagyis van benne tuner?

Gladiator
3GS-s 180-rol indul? En Hollandban elek, itt eBay szerusegen mar kapni 150 euroert is unlockolt (40.000ft). Mondjuk ez tenyleg becsaposnak hangzik, dehat odamegyek, azt kiprobalom mielott kifizetem.

Akit erdekel:

www.marktplaats.nl

MerlinW
vaterán, ebay-en keresztüli vásárlás esetében szólni kell, mindkettõ kapcsolatban van a hatósággal, és ha a csaló ellenõrzött, regisztrált tag, megvan az illetõ minden adata a szolgáltatónak. Ha nem az, az látszik, illetve nem is tud árulni.

Paypal-al való vásárlás esetén pedig erre az esetre van biztosítás 20.000 dollár értékben, tehát csalás esetén visszakapod a pénzedet.

Ha valakit átvernek Vatera, teszvesz, Ebay-en akkor 99%-ban a vásárló a hülye, hogy nem nézi meg az adott oldalon az eladó érékeléseit, illetve hogy nem veszi fel a kapcsolatot a support-al.

Havi szinten vásárlok ebay-rõl, vateráról évek óta, kivétel nélkül mind 100% összeg elõreutalással, sosem volt problémám. Ésszel kell csinálni, mint minden mást.

Ebay-t 27 millióan használják, ennyi légy nem tévedhet. Az elõreutalás, pedig a legtöbb esetben alapfeltétel.

[merlinw.org]

precision
SOHA ne utalj elõre, még elõleget sem
egyik haverom angliából akart rendelni 3G -t még tavaly, egy magyar embertõl, akinek meg volt adva a neve, a címe, mindenféle személyes adata, iwiwen is fent volt...stb., szal "le lehetett nyomozni"
haver átuatalta neki a teló árának 40% -át mint elõleg... azóta se hallani a csókáról

szóval csak óvatosan

Bazinga!

Gondolom be van allitva, hogy 15 percenkent nezze a leveleket.
Fetch?

MerlinW
Ha valaki 120-ért hoz neked 3GS-t ott valami turpisság van hidd el. Vagy hibás, vagy karcos, vagy AT&T függõ,stb.

[merlinw.org]

Ombika
Szerintetek az miert van,h levelezom feszt feldobja , ha jott uj e-mailem, mkozben PUSH: off-on van?!

Nem feltétlenül ujra gondoltam pl én a vaterán nézgettem és ott ennyiért lehet elvileg venni csak az emberkének elsnek át kell utalni és kldöfölrõl rendeli meg.... szal ebben elég nehéz bízni. ebay rõl meg nem merek vásárolni 😊

MerlinW
120-ért 3G-t sem nagyon kapsz újonnan. 3GS 180-ról indul.

Persze Tmobile elõfizetéssel vehetsz. Részletek a T oldalán😊

[merlinw.org]

REPS0L
én most kezdtem el tanulni a C++t fakton 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

autoszimulator
jailbreak van?

ha nincs, akkor szinkronizáld az outlookkal például, de hogy a jegyzeteket mivel, azt nem tudom.

sztoncsi
Hogyan lehet lementeni a telefonkönyvet, és a notest úgy hogy késõbb vissza tudjam tenni? (backup, restore nélkül)<#confused>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

AntiHero
Ötlet nekem is van😊 sõt még grafikai alap dolgok is vannak amit anno pc-n kezdtem el készítgetni játékot😊

Csak hát nem értek az iphoneos fejlesztéshez + gépem sincs hozzá.😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Zetorg
én megnéztem egyet a speedshopban.

kalap szar.
ha nagyon türelmes vagy, talán el tudod viselni 😊

Sziasztok!
Iphone 3gs-t szeretnék venni 120k m van maximum rá 😊
Ez megoldahtó valahogy szerintetek? 😊

hello

valaki a szervizes kérdésemre egy válasz? (#12804)
precision
😄😄😄😄

Bazinga!

pyrohun

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
nekem is van ötletem, lehet össze kellene állni páran és fejlesztgetni?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
Nekem már régóta van 1-2 a tarsolyomban, csak lusta voltam Object C-t tanulni. Viszont ahogy látom lassan kikreatívkodhatom magamat😊

[merlinw.org]

autoszimulator
igen, csak ehhez kell Az ötlet. ami nincs jelenleg 😄

MerlinW
Ha készítesz csak egy darab 2-3 dolláros alkalmazást, már megtérül. Ha 20+ millió tulajdonosból csak 1-200ezer megveszi.

[merlinw.org]

autoszimulator
és jön a C# és .NET is, mint egy új alternatív nyelv, lassan tényleg neki lehet leselkedni a fejlesztésnek.. csak sajna drága a keretrendszer...

MerlinW
Flash editor for iPhone

Nagyon komoly lesz😊 Flash+Action scrip = natív iPhone alkalmazás. Fincsiiii

[merlinw.org]

sztoncsi
Hogyan lehet lementeni a telefonkönyvet, és a notest úgy hogy késõbb vissza tudjam tenni? (backup, restore nélkül)

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

MerlinW
Van. Irány a szifon.com.

[merlinw.org]

"Esetleg, ha a 3G-t kikapcsolod és semmi mást nem csinálsz, talán."

Természetesen 2G-s hálózaton értettem (eleve kikapcsolom a 3G-t és csak akkor aktiválom, ha böngészek mert semmi pozitívumot nem jelent alap esetben, csak a beszédidõt felezi), és igen mást is csinálok vele pl. a levelezésem kezelem, jegyzetelek, netezek (általában WiFi-n).
A 10 órát meg természetesen nem egyben kell érteni, hanem összeadódik reggeltõl estig. Egy ilyen nap után 10-15% még marad a 3GS-em akksijában (a 2G-s iPhone ilyen tekintetben jobb volt ott 20% felett is maradt kapacitás ilyenkor).

Gladiator
Ok, tehat lehet fuggetleniteni. Akkor mar csak a netes applestores kerdesem el😊

Gladiator
Helo

Biztos megtargyaltatok mar, de elfoglalt egyetemista vagyok es nincs idom visszaolvasni😄 Tehat van mar 3GS-re tores? Mert lattam mar 150 euroert is marktplaatson (olyan mint az ebay), es ott ugy van, h nincs simlockolva. Valamint nekem vodas kartyam van nettel. Tudok majd netezni iPhonnal meg hasznalni minden mast, pl webshopot? Bocsi a sok lama kerdesert, en csak felhasznalo vagyok😄

pyrohun
na azért a 10 óra beszélgetésre befizetnék... 😊 Esetleg, ha a 3G-t kikapcsolod és semmi mást nem csinálsz, talán.

12 orat telefonalsz egy nap? Nem rossz 😄
Amúgy valóban, munkára sajnos nem alkalmas, rapszodikus az akksi - néha ugyanazon beállításokkal és ugyanolyan idejû töltéssel 5 óra használat alatt merül le, máskor ugyanez megvan 2,5-3 óra alatt.
Ezen mindenképp kell javítani az apple-nél.

"tragikomédia minden Iphone aksi ideje"

Ha más készüléket is annyit használsz mit egy iPhone-t akkor az még annyit sem bír.
Én lazán el tudok beszélgetni iPhone-al 10-12 órát egy töltéssel egy húzósabb napon, ezt eddig egyetlen elõzõ készülékem sem tudta (az e90 és a Diamond már 9-14-ig le szokott merülni nálam).
Szóval egyáltalán nem rossz az iPhone akksija, csak kicsit többet és többre használjuk, mint az átlag készülékeket.

genRob
Létrehozok egy smart playlistet az iTunesban úgy mutatja, hogy rajta van a telón, de a listák közt nem látom.

genRob
Szóval azt, hogy a telefonon is legyen új playlist azt, hogy csinálom?

nos, én nem ejtettem el...
ez tulajdonképpen mi? levegõ, por?
és garancia érvényesítésénél, vajon azt kapom, hogy szakszerûtlen használat?
Sephi
Ilyen nekem is volt a 2G-nel de azert mert elejetettem. Az csak roszabb lesz idovel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"