iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vixo
Nah,ezt még mindig nem sikerült megoldanom:

Elindítottam a Cydát,majd Manage és Sources de full,kerestem mindenhol Cydán belül,de nin sehol ilyen,hogy mobileinstallatoin crack 3.0 :S :S

3G igen, anno jailbreakeltem, de azóta úgymaradt, mert mindig attól féltem, hogy elvesztem a naptárt a neveket és az smseket egy újabb frissítés után. nem értem igazából. ha csinálok egy backupot, akkor azt kézzel foghatóan tárolja valahol nem? hogy ha rosszra fordulnak a dolgok, akkor tudjam honnan visszamenteni.
ha most felrakom ezt a custom 3.1.2 firmwaret, amit itt is linkeltetek, shift+restore-al betallózom, akkor felrakja magától, és lesz egy jailbreakelt 3.1.2es iphoneom? az adatok megmaradnak (naptár, sms)?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Zetorg
3G?
backupot csinál magától az itunes és vissza is rakja frissítés után.

REPS0L
valaki?
nagyon kéne, tap to unlockhoz... 😞

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

és még egy kérdés, a backup fájlt hol tárolja? mert a mobile syncben nekem van vagy ezer fájl, de egy se ipsw.

vagy inkább azt kérdem, mert visszaolvastam, ha letöltöm a custom firmwaret a szifonról (tmobileos vagyok, ergo a nem aktivált kell) és betallózom, akkor már fel is van törve a telefon, és folytathatok mindent ugyanúgy?
mert ha egy új firmwaret rakok rá, nem vesznek el a kontaktjaim, naptári emlékeztetõk és a többi?

Sziasztok!

2.1-es szoftver van az iphone-on, és szeretném 3.1-re frissíteni. Hogy tudok egy olyan ipsw fájlt csinálni (backupot), amit el is tudok tenni egy külön könyvtárba, hogy ha bármi nem jön össze, akkor minden adatom visszaálljon az eredeti állapotba (gondolok itt a naptári emlékeztetõkre, nevekre, smsekre). a blackra1n-t szeretném kipróbálni, viszont kell az új szoftver is, de csak így merek belevágni, hogy ezek a fontos dolgok védve vannak egy külön helyen.

Zetorg
prohardverem hírdet valaki kijelzõ cserét 14ezerért

WuFraZselic
na baszki, telómat ráejtettem klaviatúrára, sikeresen megrepedt a kijelzõ =///
ezt lehet cserélni külön? érintõpanelnak nincs baja, a repedés kb a füles csatlakozója alatt sikeredett. tehát nem is lóg a képernyõbe, csak a "fekete részén" van :S de igy is felbaszta az agyam 😄 szóval vmi megoldás hol merre mennyiért?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

vixo
ehhez kellene net is,ugye?

Mert nálam a source teljesen üres,nem tudok mit telepíteni :S

Zetorg
szifon cydia source-bõl mobileinstallatoin crack 3.0-t telepítsd.

vixo
ezt az installoust nem találom sehol :S

autoszimulator
kábellel kösd össze a telefont a géppel, total commander + tpot plugin, keresd ki a private/var/mobile/Library/Downloads mappát, ebbe tedd bele az ipa-kat, és installoust indítva a telón telepítsed fel õket.

.: mobilize.hu :.

vixo
még mindig nem sikerül feltelepítenem a 3.0 szoftot igénylõ játékokat a telóra,pedig rendesen felment a 3.1 szoft.
lényegében ezt dobja ki hibaüzenetnek:az alkalmazás nem telepíthetõ Error: 0xE8008001

Kicsit utána néztem guglin és vmi olyasmit találtam,hogy ezt lehet orvosolni cyda-val,de ahhoz net kellene,de most nincs wifim :S
Nincs vmi offline megoldás erre??? Elõre is thx!

sztoncsi
Sima iPhone mentes progi, csak azt a lehetõséget is fel ajánlja! Nem kell hozzá JB...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

WuFraZselic
a kis tasak alatt az ilyen szörme szerû anyagot érted? 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

genRob
Én egy kis tasak mellett döntöttem. Mivel ez teljesen védi. Rakok rá fóliát is. De lehet a szilikont is kipróbálom így lesz összehasonlítási alapom. :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

WuFraZselic
én szilikonba tartom a 3gs-t általában, eddig nincs rá panasz. csak kicsit testesebbé teszi a telót 😄

genRob
Kemény vagy szilikon, vagy puha tok amibe ki-be kell csúsztatni? Várom a véleményeket4 :-)

REPS0L
slide to unlock feliratot el tudom valahogy tûntetni?
a Cydiaból letöltött Slide to Unlock killer nem jelenik meg a winterboardomon belül...

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

vixo
sikerült,csak frissíteni kellett az itunes-t,de ezt nem mondtátok 😛
Lényeg,hogy fent van az új OS. Köszi a segítséget!
Majd lesz még pár kérdésem,de azokat majd csak holnap teszem fel ^^

vixo
Oké a vége felé fel jött egy ilyen üzenet:

The Iphone "iphone2G" could not be restored. An unknow error ocurred(10).

Ez miért van???
Mindent úgy csináltam,ahogy itt leírtatok és úgyis nézet ki,hogy minden rendbe van,de a végén kidobta ezt. Vki help pls!!!

vixo
Ok,megcsinálom,tesómra amúgyis várhatnék még,mert ma sem hozta,amit ígért :S
Szóval így lex a legjobb.
Köszi a segítséget for all! ^_^

vixo
és ha ezt felrakom,akkor kell majd jailbrakelni a telót újra vagy esetleg megmarad?

genRob
Ezmiez? Gondolom JB kell hozzá. :-)

MerlinW
3 kattintás és kész a 3.1.2-es JB-s telefon. De már én is írtam.

[merlinw.org]

sztoncsi
Én meg a 3.0-nál nem is mennék tovább ha tehetném...

Zetorg
ezt letöltöd, shift+restore, örül

nem kell várni a tesóra 😄

vixo
alap 😄

Katun
Jogtiszta Dev-Team-es CD? 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

vixo
aham,amin a szükség fájlok vannak a szoft frissítéshez,õ is arról csinálta az õ 8GB-os iphonja szoft frissítését,az én telóm jailbrakelt és elvileg a cd-n lévõ cuccossal tudja tesóm úgy frissíteni 3.1-re,hogy ne kelljen újra jailbrakelni,hanem az megmaradjon.Hát kíváncsi lexek rá.

pyrohun
cd-t? 😮

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

LoDMaSt
Windows mobile sem a bekapcsolásnál kéri a PIN-t 😊

@ Hellomarci

vixo
2G 8GB a telóm,elhamarkodott kijelentés volt ez a lassan bootolás,csak lassúnak tûnt,de akkor semmi gond nincs vele,viszont remélem ma már télleg segít tesóm felrakni a 3.1 OS-t,elvileg ma hozza a haverjától a cd-t,kíváncsian várom már. 😊

Köszi szépen az infókat! ^_^

pyrohun
pinkód azért van így megoldva, hogy minden más funkcióját addig is használhasd a telefonnak, attól még, mert esetleg nem ütötted be a pin kódot.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
hát az biztos, hogy jópár dolog a megszokottól eltérõ módon mûködik.
viszont ha új tulaj vagy, akkor mibõl gondolod, hogy tovább "bootol", mint kellene?
Amúgy melyik? 2G, 3G vagy 3GS?

vixo
Új iphone tulaj vagyok és eddig minden telómat kikapcsoltam így éjszakára.
Eléggé érdekes volt az a csík ott a logón,de akkor az lényegtelen,viszont a pin kódot nem bekapcsoláskor kellene kérnie? Mondjuk ez sem annyira idegesítõ,csak furcsa 😄
Még szoknom kell a telcsit ^^

pyrohun
igen, van rajta egy fekete csík. haver amikor elõször látta, azt hitte, hogy karcos a kijelzõ 😊
amúgy minek kapcsolod ki? 😊

vixo
Amikor bekapcsolom a telót,akkor sztem kicsit többet "bootol" a kelleténél,szóval kicsit hosszabb ideig látni az apple logo-t(amin van egy hajszálnyi fekete csík,máshol nem látni csak itt) és utána rögtön bejön a menü és kiírja,hogy zárolt sim és hogy ki akarom-e nyitni,beírom a pin kódom és minden más oké,csak furcsálom,mert a pin-t rögtön bekapcsolásnál kellene,hogy kérje :S :S
vkinek van rá vmi ötlete,hogy ez mitõl lehet???
Sajnos még nem jutottam el odáig,hogy felrakjam a 3.1 OS-t,szóval még mindig 2.2 van rajta,esetleg a szoftver frissítés segít majd ezen???
Héten már mindenképpen frissíteni szeretném...

sztoncsi
Realplayer SP Van lehetõség iPhone választásra is... (nem csak youtuberól...)

genRob
... már leltem is. Csak elírtam a keresõben. :-)

genRob
Létezik vmi konverter ami a mov-ból mondjuk avi-t csinál?

genRob
Ok.

MerlinW

[merlinw.org]

sztoncsi
Igen ez így...

genRob
Igen, megjelennek a készített mappák de a "Photo Library"-ban meg benne van mind ömlesztve. Ez így mûködik?

sztoncsi
Csinálsz egy olyan nevû mappát, beletöltöd a képeket, és szinkronizálod...

genRob
...és még egy 5.nek. :-) (pihiztek még? :-)) Meglehet csinálni vhogyan, hogy a háttérkép látszódjon az ikonok alatt is?

genRob
Új fotó albumot, hogy hozok létre a telefonon? Azaz olyan nevût amilyet akarok és rendezgetni a képeket miket szeretnék mondjuk másik mappába rakni.

genRob
Egy érdekességet tapasztaltam. Vettem fel kamerával egy próba videót. Elfordítottam a telót 90°-al. A vindóz média pléjer az elfordított állapotot mutatja vízszintesen a MAC lejátszó progik meg elfordítva jelenítik meg.