iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waczkor
Rendben köszönöm!
Azt hittem valami "bonyolultabb" dologra kell keresni,így már világos lesz remélem.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

MerlinW
szifon.com-on keress blackra1n cikkeket, azzal tudsz frissíteni/függetleníteni/jailbreak-elni. Mondjuk cikkek nélkül is egyértelmû a használata, ha letöltöd (google, szifon.com) és elindítod a programot, végigvezet a lépéseken.

[merlinw.org]

Waczkor
Skacok tudnátok nekem segíteni:

Van ugye a 3gs iphone-om,nyáron vettem ebayrõl egy amcsi sráctól.
Õ csinálta meg hogy független és hogy jailbrakelt legyen.
Azóta nem frissítettem az ost rajta,mert közbe volt az a hír,hogy az új frissítés tönkre vághatja végleg a függetlenítést vagy valami hasonló.

Ma szerettem volna feltelepíteni egy alkalmazást,de ahhoz már újabb verzió kell.Viszont nem tudom hogy megy a tört készülékek frissítése.
Próbálok találni infót róla,amit meg is értek,de még soha nem csináltam ilyet és nem szeretném elrontani.
Annyit tudok,hogy nem szabad itunesból.
Ha valaki leírná mit kell tennem,vagy adna egy linket,agyon megköszönném.
Köszi elõre is.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

sztoncsi
Szerintem próbáld meg azoknál akik a vaterán árulják az iPhonet...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

grizzly21
Akinek esetleg lenne amerikai iphone-hoz szamlaja, az tenne egy nagy segitseget nekem! tokmindegy milyen ar, mikor vetel..csak egy bemutatasra kell a vam miatt. thx (esetleg kompenzalni is tudom a segitseget)

Aki még nem törölte le (vagy kérte vissza a pénzét) annak mondanám, hogy kijött az iGO full EU 1.1 update végre valahára!!!!!

\" örökké nem eshet.... \"

Nem tudom miért nem jó az iTunes, bele húzod a cuccot és sync.Ennél egyszerûbb már nehezen lehetne 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

precision
nincs

Bazinga!

Kaszi46
sziasztok, itunes helyett van valami normális progi? zene, film pakolgatásra kellene. (nem Jailbreakelt a telefon)

*Posse*T.W.D*

lele
3G-vel simán netezhetsz bárhol ahol 3g-s lefedettség van. csak vigyázz hogy ne lépd nagyon túl a díjcsomagodban lévõ keretet mert az esetlegesen fájhat.

RATCUSTOM
köszönöm 😊

precision
nem kell hozzá wifi, azért van benne a 3G chip

Bazinga!

grizzly21
lol

RATCUSTOM
Sziasztok!
A T-Mobile-nál iPhone-hoz szélessávú internetet lehet rendelni. Ez teljesen olyan mint a mobilinternetük, hogy szinte bárhol lehet rá csatlakozni, vagy csak wifi és kell hozzá wifihálózatot találni?
Elõre is köszönöm a segítséget!

lele
fuhha ettõl a pár warezkommenttõl kifolyik majd a szemünk...

grizzly21
Nincs valakinek veletlenul AT&T-s lefotozott/scannelt szamlaja iphone-rol?

sztoncsi
Nekem nincsen vele gondom, de szerintem azért nincsen olyan nagy forgalom abban az irányban, hogy megérjen egy topikot, esetleg ha a JB-t is hozzá veszed, akkor meg szinte nem marad itt téma!

LoDMaSt
Utána át lehet rugdosni oda azokat, akikrõl írtál, feltéve, hogy a topikot rendszeresen látogatóknak sincs ellene ellenvetésük.

@ Hellomarci

pyrohun
Nyisson az, aki szeretne vele foglalkozni. Vagy oké én megnyitom, de ennyi 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

LoDMaSt
Nyiss egyet a sajátba, linket a fejlécbe, az úgy nem jó?

@ Hellomarci

pyrohun
Miért nem lehet egy külön iphone wareztopicot nyitni? Basszus régen volt értelme ennek a topicnak, most meg arról szól, hogy az új iphone tulajdonos kisgyerekek egymásnak osztják az észt hogy mit honnan töltsenek le, hogyan hekkeljék szét a telefont, aztán ha elb*sznak valamit, akkor "jajj segítsetek, nem tudom visszaállítani"...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

sztoncsi
Egy listát tehetnél, hogy mit tartalmaz a pack!

Ombika
Nem egyszerubb azt leszedni ami kell es nem egeszben?! 😊

appulo.us

Ingyen semmi sincs a világba. Csak a csalóknak.
Forza Italia
játékokat lehet valahogy ingyen feltenni??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

akit esetleg érdekelnek programok, stb:

http://hotfile.com/dl/19118837/a276a09/iphone_Top_300_Themes_2009_Collection_All_Tested_Of_OSA321.rar.html

http://hotfile.com/dl/19118177/eeb8f72/Iphone.Apps.Collection.rar.html

http://hotfile.com/dl/19119239/8046249/IPhone.Ipod.Touch.GAMES.APPS.PACK.0411.rar.html
rooney8
akkor jó nekem a régi is 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
A lényeges különbség a kettõ között a sebesség. A 3GS sokkal gyorsabb minden tekintetben. Gyorsabban töltenek be rajta a programok, játékokban magasabb az FPS, stb...

rooney8
tudom, de nekem elég a sima 3g is 😊 amúgy mivel tud többet a 3gs?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

REPS0L
érdekel természetesen! 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Nekem a Dension cuccok jöttek be a legjobban. Mivel a kocsimban a gyári fejegységen nincs AUX ezért nálam csak ez jöhetett szóba (Dension ice - Link One FM). Mivel nem akartam lecserélni a magnót maradtam ennél a megoldásnál. És meg kell, hogy mondjam tökéletes választásnak bizonyult iPhone-hoz!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!

\" örökké nem eshet.... \"

wolfaud
Ez 5-ös golf és a Porsche Pestnél (van ott Ismerettsegem) holnap rakok fel képet ha érdekel de ugy nez ki mint az eredeti!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

wolfaud
Ha jol latom a kepet ez az eggyel regebbi Iphone! a sima 3g nem az 3gs

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

REPS0L
nekem is Golf van 4es, miféle ez a cucc és hol lehet venni?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

wolfaud
Nekem egy Golfom van abba Rakatam egy Utangyartott multimediat amibe minden van telefon kihangosito tv dvd minden ott Osszecstlakoztattam az Iphonnal es tokeletes a minoseg!

sztoncsi
Ja! Mondjuk egy sima 3G 8GB-os készülék így az árában van!

sztoncsi
A reklámok a netrõl jönnek, de akkor amikor updateled a játékot!
Tehát nem akkor amikor játszol velük!

sztoncsi
Nem!
Ha van netes elõfizetésed, akkor az elõfizetett mennyiségig (1G😎 netezhetsz!
Ha túl léped a limitet, akkor is netezhetsz tovább, csak 1 MB adatforgalom kerül 1000.-Ft-ba, ami nagyon drága!
Ha nem fizetsz elõ az 1GB-ra akkor az 1 GB pont 100.000.-Ft-ba fog kerülni, pedig egy 5GB-os elõfizetés 5000.- Ft-ba kerül kb.

popzu
Olvasgatom már vagy 20perce akkor most mivan? pl ikon 200zal venném 1gb nettel és elkezdenék netezni akkor szivná tovább miután kinyomtam a netet vagymivan?

oké köszi szépen mindenkinek 😊

rooney8
az egész jónak hangzik 😊
amúgy kíváncsiságból "csináltam egy elõfizetést" és ott is az eco van, tehát elvileg lehet ezt is választani...kép róla

sztoncsi
Igen

rooney8
akkor tételezzük fel, hogy lehet ezt az eco csomagot is választani, és akkor havi 1850 és minden el van intézve? 😄

sztoncsi
Egyébként miért nem hívod fel az ügyfélszolgálatot? Õk pontosan el tudják mondani mi a helyzet!

sztoncsi
Így van, de amikor én vettem az iPhonet, akkor azt nem lehetett akciósan venni csak internet elõfizetéses csomaggal, ami csak az ikonban van!

Forza Italia
de elõfizetésbe úgy van megadva, hogy pl. ikon 200 ba h 1 gb a net amit használhatsz

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

sztoncsi
Gondoltam de az elõzõ oldalon viszont írja, hogy csak ikon600-as csomaggal!
Ezért mondtam nem egyértelmû, csak valószínû!

Mindkettõnél pénzbe kerül.

sztoncsi
De elõfizetõknél is szívja, ha átkapcsol 3G-re vagy EDGE-re...!
Nekem is így volt!

Kaptam is egy kis számlát, de azóta elõfizettem egy 3,5GB-os csomagra, amit pont ma változtattam meg egy 500MB-s csomagra, mivel kb. max ennyi a havi forgalmam, ha nem haszálom az internet theteringet!

Viszont internet nélkül, meg csak 50%-os a telefon!