iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan tudnám õket vissza rakni?
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Viszonylag új tagként, had kívánjak boldog karácsonyt a topic minden látogatójának <#integet2>#integet2>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
De milyen hálózatot nem lát? Telefonost, vagy wifit?
Tegnap iPhone tulaj lettem!
Ma aktiváltam iTunes-on, de nem akar hálózatot találni, csak annyit ír, hogy No Service. Elronthattam valamit iTunes-nál? Vagy valami más ötlet h mi a baja? És valami tipp, hogy mit kellene csinálni?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Szerintem csak 8 napot fognak számlázni, tehát az elõfizetésed kb negyedét beszélheted le.
[merlinw.org]
Most van 8 napom lebeszélni az ikon dícsomagban foglaltak egészét vagy részarányosan kevesebb a hónap hátralévõ részére?
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Illetve játékok közül jókat? Én ENNEK a magyar csapatnak a munkáit mondtam neki. Valaki próbált már ezek közül valamit?
#13936 ,#13938: Elnézést,kicsit szétvagyok esve az ünnepek miatt!
<#whatever>#whatever>
Spirit of Perfomance Koenigsegg
2)Restore+újra JB de most ne tedd fel a rock-ot
+1)Home+sleep gombot tartsd nyomva 2 mp-ig és screenshotot készít
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Valaki tudna segíteni?
Ha ilyen van hogyan tudok törölni alkalmazást a telefonról? Mármint ha nincs X.
Valaki help plz😊)

Spirit of Perfomance Koenigsegg
Most néztem T-mobile oldalán, hogy csak a 32gb-os fehér iphonnál van "megrendelem" gomb. Ez azt jelenti, hogy a többit nem lehet kapni az egész országban? :|
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Szóval lehet jó kamerát találni a mobilokban is.
Viszont tény, hogy hobby fotózásra kell egy rendes fényképezõgép.
KaOz
Ha mindenféleképpen teló kell ami mindent tud akkor nézz utána a Samsung Innov8-nak. Ha jól emléxem annak dícsérték a kameráját és elég sokmindenre jó a teló.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ha le akarsz kapni valamit például az utcán, arra bõven tökéletes a iPhone kamerája, ami amúgy nem teljesít túl jól, de a mai készülékek közt erõsen átlagos.
Nem kell bedõlni a 14 megapixeles mobiloknak sem (ld. SE Satio), lehet hogy magas a felbontás, de ugyan úgy fos, zajos, szellemképes.
Köztudott, hogy csak jelzésértékû a kamera van van de nem jó arra hogy élvezhetõ képet csináljon vele az ember. Arra jó, hogy ha nagyon muszáj akkor fényképez és a kijelzõn megmutat mert szgépen siralmas.
Függetleníteni lehet otthon is JB vel. A t csak akkor függetleníti ha már lejárt rá a hûség.
Kimegy a divatból?!?!?!?!? Aki ezt mondta milyen telefonnal rendelkezik? Nokia 3210es ami klasszikus???? Sztem nincs nagyon olyan teló ami ennyi idõ múlva is "divat". A 2G ami lassan 3 éves még mindig rendelkezik némi tisztelettel. Mondj egy olyan telót amit tartanak is valamire ennyi év elteltével. Pl nokia n95??? LOL az már akkor szar volt mikor kiadták...
Na mind1.
Sokmindenre jó a teló de a kamera elég gyenge. A kékfog nem használható file küldésre, minden más megoldható.
Szeretnék egy kis segítséget kérni a mobil vásárlással kapcsolatban. Olvasgattam a fórumot és látom, hogy egészen értelmes hozzászólások vannak, így biztos valaki tudna segíteni.
Lehetõségem adódott, hogy hozzájussak egy Iphone 3g 16gb-hez kb. 90.000 körül de t-mobil függõ. Ennyiért megéri megvenni a telót? Ha jól tudom 10.000 körül van a függetlenítés. Akkor már 100.000-nál vagyok , a készülék 8 hónapos, teljesen jó állapotban, nincs telerakva baromságokkal ,teljesen kímélt. Ha megveszem és függetlenítem, kell-e nekem valamit szenvednem az Itunes-al? Az App store-ra kell regisztráció? Egyáltalán regisztrálnom kell a telefont bárhol is? A mostani tulaj használta az Itunes-t, azon keresztül rakott rá progikat,ez ugye nem fog nálam bekavarni. Kell-e valamilyen frissítés rá? És mi van ha behal, a tört gépet kihez tudnám vinni? Tetszik a gép de igazából azt érzem, hogy eljár felette az idõ. A kamera és a videózás lenne a fontos nekem. A kamerája tudom, hogy 2 megás de jelenleg jobbat csinál mint a sony-m. A videózást ha lehet telepítei annak milyen a minõsége? Vagy érdemes lenne várni és pár hónapon belül esnek a HTC és egyéb "szuperkütyüs" cuccok árai? Olvasok egy csomó fórumot és már nem tudom eldönteni mi lenne a legjobb. Mennyire megbízható az Iphone 3G? Többen azért csesztek, le hogy ne azt vegyem mert úgyis kimegy a divatból, meg azt is mondták, hogy ha függetlenítem akkor késöbb tönkre mehet. A T-mobil függetleínti ? Bocsi a sok kérdésért, remélem nem zavartam össze senkit. A segítséget elõre is köszönöm. Kellemes Ünnepeket
Wolfaud: Minden évben jön ki új iPhone, rendszerint nyáron jelentik be, magyarországra agusztus-szeptember környékén szokott elérni. Jellemzõen a bejelentés elõtt pár hétig semmit nem lehet róla tudni, úgyhogy ne kérdezd mi lesz benne 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Itt a konferencia központ nyári programja.
Tavaly is ugyanígy "corporate event" néven volt bejegyezve a WWDC. Szóval jelöljétek be a naptárjaitokban Június 28. 19:00-t 😊
A bannerba beraktam egy visszaszámlálót...
Lehet csak nekem új, de végre megoldottam az iPhone USB-s fájlrendszer kezelésének problémáját. Ez egy Total Commanderbe beépülõ modul, amivel a hálózat menübõl bejön a telefon könyvtárszerkezete. Végre nem kell email-be küldözgetni a pdf-eket doc-okat 😄
Leginkább most egy jó camera manager program kéne és egy jól mûküdõ és átlátható file manager.
Kössz letöltöttem a Winampot és teljesen jó. Kis hibája volt, hogy kilépett a progi de megcsináltam multitaskosra a gépet és így most tökéletes.
én ma tapasztaltam meg, mert vmi rockos cumó meg 1 cydiás összeütközésbe került és újra JB-eltem, de elõtte minden warez és egyéb app kámforrá vált, miközben a telefonszámokat, üziket meg hasonlókat visszarakta. Csak Cydia-t érdemes felrakni szvsz, azon van a Stable.szifon.com a magyaros cumókkal