iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REPS0L
Boldog Karácsonyt! (saját kép) 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

theone91
Boldog szülinapot, Jézus!

sztoncsi
Na be Authorizéltem, de az appok közül alig rakott vissza valamit, pedig mind ugyanabban a könyvtárban van, mint régen...

Hogyan tudnám õket vissza rakni?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

sztoncsi
Viszont neked is, és mindenkinek!<#integet2>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Viszonylag új tagként, had kívánjak boldog karácsonyt a topic minden látogatójának <#integet2>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

sztoncsi
Ajja új rendszert raktam fel... mit is kellene most csinálni, hogy vissza jöjjön az elõzõ beállításaim, elvileg lementettem inden mappot, de ezt az au-izét nem csináltam meg...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

grizzly21
airplane mode on/off ba kapcsolasa ?
JB-elve van, unlockolva is?

sztoncsi
Nincsen köze az iTunesnak a hálózathoz...!
De milyen hálózatot nem lát? Telefonost, vagy wifit?

RATCUSTOM
Sziasztok!
Tegnap iPhone tulaj lettem!
Ma aktiváltam iTunes-on, de nem akar hálózatot találni, csak annyit ír, hogy No Service. Elronthattam valamit iTunes-nál? Vagy valami más ötlet h mi a baja? És valami tipp, hogy mit kellene csinálni?
Elõre is köszönöm a segítséget!

Játékok közül amiket eddig próbáltam, a legnagyobb kedvencem a "Dig it", a PC-s Motherlode-ból lett készítve, de még azt is übereli! Akciódúsabbak közül pedig ott a N.O.V.A., vagy a Doom Resurrection, Elasto Mania 2. vh-s harckocsi remix = Joyride, na az még agyhalál 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Arcor
Köszi az infót.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Törthavi, részarányos a számlázás.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

MerlinW
Ezt ott kellett volna megkérdezned. Holnap felhívod õket és okosabb leszel😊

Szerintem csak 8 napot fognak számlázni, tehát az elõfizetésed kb negyedét beszélheted le.

[merlinw.org]

Arcor
Volt <#smile>
Most van 8 napom lebeszélni az ikon dícsomagban foglaltak egészét vagy részarányosan kevesebb a hónap hátralévõ részére?

MerlinW
Ha játék, akkor határozottan Gameloft, Electronic Arts munkái a legprofibbak.

[merlinw.org]

kifli
szevasztok, ismerõsöm most vett egy iphone 3g-t. És most keres rá játékokat és hasonlók. Tudnátok egy két hasznos progit mondani?
Illetve játékok közül jókat? Én ENNEK a magyar csapatnak a munkáit mondtam neki. Valaki próbált már ezek közül valamit?
Gaben17
Köszönöm!

#13936 ,#13938: Elnézést,kicsit szétvagyok esve az ünnepek miatt!
<#whatever>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Törölt felhasználó
hupi😄 miután leírtam, rájöttem, hogy mit is kérdezel😊 igen, a magyarral bajvan egy kicsit😊
Törölt felhasználó
vagy sokáig nyomva tartod az 1ik ikont, és akkor elkezdenek rezegni, és ottlesz egy X a sarokban?:/
GregSB
Elõbb próbáld meg megfogalmazni egy szép kerek magyar mondatban hogy mi a problémád, akkor talán tudunk segíteni. <#wilting>

kopa1
1)Cydiában megkeresed a Rock-ot majdott modify, uninstall (vigyázz mert így a rockal telepített alkalmasások eltûnnek)
2)Restore+újra JB de most ne tedd fel a rock-ot

+1)Home+sleep gombot tartsd nyomva 2 mp-ig és screenshotot készít

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Gaben17
Üdv!
Valaki tudna segíteni?
Ha ilyen van hogyan tudok törölni alkalmazást a telefonról? Mármint ha nincs X.
Valaki help plz😊)

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Arcor
Végülis 3 T-mobile üzlet van Miskolcon, körbenézek valamelyikben tuti van. Elég nagy baki lenne karácsony elõtt ha nem lenne.

Lehet kifogyott a készlet. Hívd fel az ügyfélszolgálatot, biztos hoznak még heteken belül

Arcor
Sziasztok,

Most néztem T-mobile oldalán, hogy csak a 32gb-os fehér iphonnál van "megrendelem" gomb. Ez azt jelenti, hogy a többit nem lehet kapni az egész országban? :|

Nagyon köszi! Most már azt is látom, hogy tudom rendezni õket, eddig itunes-on keresztül tettem mindezt. 😊

Ikonokat úgy tudsz törölni hogy rajta hagyod az ujjadat, majd amikor elkezd rezegni a kis x-re rányomsz az ikon sarkában.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sziasztok, 3gs tulajdonos lettem. Kitettem magamnak egy ikont (egy webes linket) az "asztalra", amit most szeretnék törölni, de sehogy sem akar összejönni. Valaki esetleg elárulja a titkot? 😊

Dzsega
De kategóriákkal jobb mint az iPhone kamerája. Annó volt egy Samsung G800as telóm ami 5MPes kamerával volt szerelve és 3x optikai zoomot tudott. Nah annak az érzékelõje 5x5mm es volt ami akkoriban a telefonok között a legnagyobb volt. Olyan 3x3mm es volt a jobbak érzékelõje...
Szóval lehet jó kamerát találni a mobilokban is.
Viszont tény, hogy hobby fotózásra kell egy rendes fényképezõgép.
KaOz
Ha mindenféleképpen teló kell ami mindent tud akkor nézz utána a Samsung Innov8-nak. Ha jól emléxem annak dícsérték a kameráját és elég sokmindenre jó a teló.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

theone91
Most komolyan: Használnád te azt a kamerát, úgy igazán? Ha hobbifótózni, hobbivideózni akarsz, akkor inkább vegyél egy arra specializálódott készüléket.

Ha le akarsz kapni valamit például az utcán, arra bõven tökéletes a iPhone kamerája, ami amúgy nem teljesít túl jól, de a mai készülékek közt erõsen átlagos.

Nem kell bedõlni a 14 megapixeles mobiloknak sem (ld. SE Satio), lehet hogy magas a felbontás, de ugyan úgy fos, zajos, szellemképes.

Köszi a véleményezést, akkor inkább jobban beleásom magam a telefonok világába. Mivel az élet más területein mozgok, a telefonok tanulmányozására nagyon kevés idõm jut, csak reklám + amit az emberek mondanak. Ezért nem is akarok beleugrani egy 90 ezres kiadásba. Lényegében egy jó multimédiás készüléken agyalok, jó fénykép és jó videózás + wi-fi. Valami ilyesmi. Majdcsak találok. Még egyszer köszi.
Dzsega
Ha a kamera fontos akkor felejts el az iPhonet.
Köztudott, hogy csak jelzésértékû a kamera van van de nem jó arra hogy élvezhetõ képet csináljon vele az ember. Arra jó, hogy ha nagyon muszáj akkor fényképez és a kijelzõn megmutat mert szgépen siralmas.
Függetleníteni lehet otthon is JB vel. A t csak akkor függetleníti ha már lejárt rá a hûség.
Kimegy a divatból?!?!?!?!? Aki ezt mondta milyen telefonnal rendelkezik? Nokia 3210es ami klasszikus???? Sztem nincs nagyon olyan teló ami ennyi idõ múlva is "divat". A 2G ami lassan 3 éves még mindig rendelkezik némi tisztelettel. Mondj egy olyan telót amit tartanak is valamire ennyi év elteltével. Pl nokia n95??? LOL az már akkor szar volt mikor kiadták...
Na mind1.
Sokmindenre jó a teló de a kamera elég gyenge. A kékfog nem használható file küldésre, minden más megoldható.

Hello mindenki!

Szeretnék egy kis segítséget kérni a mobil vásárlással kapcsolatban. Olvasgattam a fórumot és látom, hogy egészen értelmes hozzászólások vannak, így biztos valaki tudna segíteni.
Lehetõségem adódott, hogy hozzájussak egy Iphone 3g 16gb-hez kb. 90.000 körül de t-mobil függõ. Ennyiért megéri megvenni a telót? Ha jól tudom 10.000 körül van a függetlenítés. Akkor már 100.000-nál vagyok , a készülék 8 hónapos, teljesen jó állapotban, nincs telerakva baromságokkal ,teljesen kímélt. Ha megveszem és függetlenítem, kell-e nekem valamit szenvednem az Itunes-al? Az App store-ra kell regisztráció? Egyáltalán regisztrálnom kell a telefont bárhol is? A mostani tulaj használta az Itunes-t, azon keresztül rakott rá progikat,ez ugye nem fog nálam bekavarni. Kell-e valamilyen frissítés rá? És mi van ha behal, a tört gépet kihez tudnám vinni? Tetszik a gép de igazából azt érzem, hogy eljár felette az idõ. A kamera és a videózás lenne a fontos nekem. A kamerája tudom, hogy 2 megás de jelenleg jobbat csinál mint a sony-m. A videózást ha lehet telepítei annak milyen a minõsége? Vagy érdemes lenne várni és pár hónapon belül esnek a HTC és egyéb "szuperkütyüs" cuccok árai? Olvasok egy csomó fórumot és már nem tudom eldönteni mi lenne a legjobb. Mennyire megbízható az Iphone 3G? Többen azért csesztek, le hogy ne azt vegyem mert úgyis kimegy a divatból, meg azt is mondták, hogy ha függetlenítem akkor késöbb tönkre mehet. A T-mobil függetleínti ? Bocsi a sok kérdésért, remélem nem zavartam össze senkit. A segítséget elõre is köszönöm. Kellemes Ünnepeket
Dzsega
iPhone-on nem mûködik<#shakehead>

Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem(már párszor megszívtam ezért most inkább megkérdezem, hogy hogyan lehet ezt kivédeni)szóval ujratelepítés után az itunes-ba ugye nincs semmi és hiába van a telefonon rajta a dolgok, akkor azt ha szinkronizálom az uj géppel akkor leszedi az iphone-ról.Van arra valami mód hogy ezt elkerüljem?Válaszotokat elõre is köszi.

GregSB
Vágülis ott van a banner alatt egy nem túl pici "mobilize" gomb, de sebaj 😉

Wolfaud: Minden évben jön ki új iPhone, rendszerint nyáron jelentik be, magyarországra agusztus-szeptember környékén szokott elérni. Jellemzõen a bejelentés elõtt pár hétig semmit nem lehet róla tudni, úgyhogy ne kérdezd mi lesz benne 😊

Köszi! Ilyesmire gondoltam 😊

mobilize.hu 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

grizzly21
nyaranta szokott, es nemreg jott ki

wolfaud
Jon ki uj Iphone???? miben lesz mas miben tud tobbet?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

GregSB
Na kiderült mikorra várható az új szifon bejelentése.

Itt a konferencia központ nyári programja.

Tavaly is ugyanígy "corporate event" néven volt bejegyezve a WWDC. Szóval jelöljétek be a naptárjaitokban Június 28. 19:00-t 😊

A bannerba beraktam egy visszaszámlálót...

http://t-pot.googlecode.com/files/T-PoT.1.1.zip

Lehet csak nekem új, de végre megoldottam az iPhone USB-s fájlrendszer kezelésének problémáját. Ez egy Total Commanderbe beépülõ modul, amivel a hálózat menübõl bejön a telefon könyvtárszerkezete. Végre nem kell email-be küldözgetni a pdf-eket doc-okat 😄

Leginkább JB-es dolgokra lennék kíváncsi 😊 Cydia, vagy valami onlány hackelt app oldal 😊

MerlinW
Appstore...😊

[merlinw.org]

Tudtok nekem ajánlani egy olyan oldalt ahol átláthatóan értékelve vannak az appok jó kritikákkal és user kommentekkel?

Leginkább most egy jó camera manager program kéne és egy jól mûküdõ és átlátható file manager.

Hunnenkoenig
Több szaz app ingyen legalisan promo kodokkal gombnyomasra:

http://iphoneapp-promocodes.com

Most nézem, az 1.6-os FileApp-nál visszaadták az USB-t 😄 gondolom a sok 1es csillag miatt amit azóta kapott 😛

Dzsega
Nah ez eszembe sem jutott...
Kössz letöltöttem a Winampot és teljesen jó. Kis hibája volt, hogy kilépett a progi de megcsináltam multitaskosra a gépet és így most tökéletes.

Van amúgy olyan file manager amihez nem kell wifi :S csomó olyan hasznos app-ra bukkantam amihez az kéne :-/

Totálisan jaja 😉 olyan mint 1 win reinstal, csak ez minden sync-nél csinál backupot 😉

én ma tapasztaltam meg, mert vmi rockos cumó meg 1 cydiás összeütközésbe került és újra JB-eltem, de elõtte minden warez és egyéb app kámforrá vált, miközben a telefonszámokat, üziket meg hasonlókat visszarakta. Csak Cydia-t érdemes felrakni szvsz, azon van a Stable.szifon.com a magyaros cumókkal