iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Hát ez rohadt jó 😄 Gyakorlatilag laser tagezni lehet iphone-al 😊 Be kell regelni a pólók színét és utánna számolja hányszor találtad ez az ellenfélt, illetve azt is hogy õ téged. Azt sem lehet rámondani hogy drága lenne 99c az AppStoreban.
Pénzbe csak akkor kerül neked ha 3G -n netezel, de ott is csak a net költség merül, maga a funkció természetesen ingyenes 😄
Meg hát az akksi se nagyon szereti a push -t 😊
Bazinga!
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Appulon nincs fent, máshol sem találom.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Egyébként utolsó infom szerint 20e a függetlenítés T-nél.
[merlinw.org]
Én most vettem december 8.-án a 3gs-em és az még akkor a régi csomagolásban volt.
A doboz méretén kívül van más változás is, plusz tartozékok vagy ilyesmi?
Venni akarok egy 3gs-t egy éves hûség nyilatkozattal T-nél, lejár az egy év, azt mondom nekik, hogy függetlenítsék 9ezerért. Kifüggetlenítik, minden oké. Kérdés: Ha jön egy újabb szoftver frissítés a telefonra, mondjuk 4.0 v akármi, akkor a telefon újra T függõ lesz? Ha igen, akkor azt újabb 9 pénzért függetlenítik?
Köszi elöre is.
13968-69 valaki?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Semmit nem lehet róla tudni, csak az biztos mikor fogják bejelenteni 😊
Szóval amiket itthon látsz "gyárilag független, bontatlan 3GS, 120 ezeré" hírdetéseket azok:
-lopottak
-kamu átbaszások (kínai hamisítvány van a dobozban)
-nem gyárilag függetlenek, az eladó valószínûleg feltörte és kiütötte telefont majd szépen visszacsomagolta és celofánozta az egészet...
Valaki tud mondani olyan helyet, ahol független, teljesen bontatlan 3gs-t árulnak, emészthetõ áron? (plz a gúnyos megjegyzéseket most kerüljük)
válaszokat, helpet elõre is köszi!
Hogyan tudnám õket vissza rakni?
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
hogy tudom elérni hogy lássam sajátgépbe a telót és a teljes fájlrendszert?
Bazinga!
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
A visszaszámláló flash egyedül a topicban, szóval valószínûleg az okozza a galibát, de nem értem miért... (eddig senki nem panaszkodott rá)
elõtte ilyen nem volt, csak pár napja, és eddig csak ennél a topiknál tapasztaltam... még hd youtube flashnél sem jön elõ semmilyen akadozás, hibaüzenet meg pláne nem
ja amúgy linux, ff3.5.6, adobe flash 10, és nem túl gyenge a konfigom sem, egy notebook, 1,6os dualcore intel, 2 giga ram
ötlet vagy javaslat? 😊
Bazinga!
De azóta megoldódott, úgy néz ki csak türelmetlen voltam. 😄
Kiderült, hogy még nem volt aktiválva a sim kártya, csak errõl én nem tudtam, mivel céges telefon.
A telefon azóta meg már nagyon bevált, egész nap csak azzal vagyok elfoglalva. 😊
Restoroltam 3.0-ra az iphonomat és jailbreakeltem,de most nem találja meg a hálózatot pedig dominó kártyám van és a 2.2es jailbreak után pedig simán mûködött.Légyszi segítsetek mert sík ideg vagyok így szenteste ,hogy elkúrtam a telefonom.
Köszi
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek