iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cydiában találtam egy programot, az a neve, hogy anyringer. Be lehet állítani vele bármilyen mp3 csengõhangot és sms hangot, ami az ipodban van tehát a telefonon. Azt is be lehet állítani, hogy az adott szám melyik része szóljon csengõhangként mp-re pontosan. Nagyon hasznos és egyszerû, és a szifon repo-jában van magyarított verzió is! 😊

gagax
Hali! Van réá lehetõség hogy a saját gépemrõl betudjak rakni csengõ hangot? Vagy tudtok cydiához olyan oldalt mondani ahonnan tudok normális csengõhangot leszedni?
Köszi😄

Hogyan tudok a géprõl képeket syncelni a telefonra?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

GregSB
Gunman

Hát ez rohadt jó 😄 Gyakorlatilag laser tagezni lehet iphone-al 😊 Be kell regelni a pólók színét és utánna számolja hányszor találtad ez az ellenfélt, illetve azt is hogy õ téged. Azt sem lehet rámondani hogy drága lenne 99c az AppStoreban.

precision
Pushnál nem lép ki a program ha "kilépsz", csak háttérbe rakja, és jelez pl ha új üzenetet kapsz...stb.
Pénzbe csak akkor kerül neked ha 3G -n netezel, de ott is csak a net költség merül, maga a funkció természetesen ingyenes 😄

Meg hát az akksi se nagyon szereti a push -t 😊

Bazinga!

Arcor
Ez a push dolog hogyan mûködik pontosan? Konkrétan messenger programnak kinéztem a Nimbuzzt, és elméletileg online mutat akkor is ha épp mást csinálok a telefonon és szól ha üzenetet kaptam. Kerül ez valamibe vagy fogom tudni használni ilyen formában?

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

és az akkor hogy mûködik?
Valaki nem tud az iBand-hez alternatív linket? 😛
Appulon nincs fent, máshol sem találom.

Igen még az enyémet is szét lehet szedni kettõbe amit december elején vettem.

hát plusz nem hiszem... haveromnak van 3g-je már elég rég és neki volt törlõkendõ a dobozba én nem kaptam hozzá :S meg a töltõ hálózati része (nem a kábel 😊) egybe van, régit szét lehetett szedni 2be

Az elõzõ (3G) telómat hûség után eladtam, aki vette az függetlenítette ki, 10eFt-ot kellett ott hagynia a T-nél.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

állítólag elõfizusoknak csak 9 péz
MerlinW
Nem, ha egyszer független akkor független. Semmi köze az OS-nek hozzá.
Egyébként utolsó infom szerint 20e a függetlenítés T-nél.

[merlinw.org]

Ja értem akkor bocsi.
Én most vettem december 8.-án a 3gs-em és az még akkor a régi csomagolásban volt.
A doboz méretén kívül van más változás is, plusz tartozékok vagy ilyesmi?

Hali!

Venni akarok egy 3gs-t egy éves hûség nyilatkozattal T-nél, lejár az egy év, azt mondom nekik, hogy függetlenítsék 9ezerért. Kifüggetlenítik, minden oké. Kérdés: Ha jön egy újabb szoftver frissítés a telefonra, mondjuk 4.0 v akármi, akkor a telefon újra T függõ lesz? Ha igen, akkor azt újabb 9 pénzért függetlenítik?

Köszi elöre is.
ezeket a hirdetéseket hogyan engedheti meg a vatera?

benéztem xD

meg most nézem ez nem is iPhone hanem !phone xD

de a tetején valóban a késztülék van (16gb fekete)

nem egészen vagy képbe 😊 mert az új csomagolás slim. 23án vettem kézbe a tmobiletól az új 3gs-em és a doboz kb 135x80x45mm

13968-69 valaki?

Nem egészen értem mire gondolsz, de biztos igazad van! 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ez fake! Nekem eredeti doboz van mivel a telefon is eredeti, és kép van az elején, viszont a képen a doboz mérete nem egyezik meg az eredetiével, mivel az eredeti doboznak a szélessége és a magassága ugyanakkora szembõl ahol az alma van, tehát négyzet alakú, ezen a képen pedig téglalap alakú.

Köszi a segítséget!
Azt nem tudom, minden esetre érdekes. 😊

passatgt
azt értem, akkor ez fake?

A dobozom elején a készülék fotója van, nem a felirat. 😉

GregSB
Odébb lesz az még 😄 Mint látod 185 nap múlva jelentik be, és jó ha agusztusra elér magyarországra.

Semmit nem lehet róla tudni, csak az biztos mikor fogják bejelenteni 😊

GregSB
Nem, mert ilyen nem létezik. Bontatlan, gyárilag független 3GS-t hivatalosan itthon nem lehet kapni. Vannak olyan országok ahol igen - mivel ezekben törvény kötelezi a szolgáltatókat hogy kötelesek függetlenül is árulni minden készüléket - ilyen pl Szlovákia és Olaszország. De az ezekbõl az országból beszerzett telefonokra meg az "emészthetõ ár" nem igaz, mert alapból €700+ körül árulják a kinti boltok, és akkor erre még rájön az országba beszállító haszonkulcsa...

Szóval amiket itthon látsz "gyárilag független, bontatlan 3GS, 120 ezeré" hírdetéseket azok:

-lopottak
-kamu átbaszások (kínai hamisítvány van a dobozban)
-nem gyárilag függetlenek, az eladó valószínûleg feltörte és kiütötte telefont majd szépen visszacsomagolta és celofánozta az egészet...

passatgt
akkor én ezt most nemértem😄

Hello!

Valaki tud mondani olyan helyet, ahol független, teljesen bontatlan 3gs-t árulnak, emészthetõ áron? (plz a gúnyos megjegyzéseket most kerüljük)

válaszokat, helpet elõre is köszi!
sztoncsi
be Authorizéltem, de az appok közül alig rakott vissza valamit, pedig mind ugyanabban a könyvtárban van, mint régen...

Hogyan tudnám õket vissza rakni?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

wolfaud
Mindenkinek kellemes Karacsonyt!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Gaben17
Van itt valakinek JBL on stage dokkolója?

Spirit of Perfomance Koenigsegg

LoSA
Megint jönni fog új Iphone? 😊 Mit lehet róla tudni? <#vigyor>

mégegy kérdés 😊
hogy tudom elérni hogy lássam sajátgépbe a telót és a teljes fájlrendszert?

hali! leszedtem appulousrol egy gémet de nem ipa hanem van egy mappa egy csomo fájlal meg a mappa mellett egy fájl. hogy tudom ezt felrakni a telóre?

precision
ubuntu topikban is megkérdeztem, hogy mi lehet a gond, és MerlinW -nek is elõjön ugyan ez a probléma :S

Bazinga!

Arcor
Doboz tetején nem feliratnak kéne lennie.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Iphone vatera

Mi a trükk?

GregSB
A hópehely a javascript, nem flash.

A visszaszámláló flash egyedül a topicban, szóval valószínûleg az okozza a galibát, de nem értem miért... (eddig senki nem panaszkodott rá)

theone91
A hópelyhek miatt van... Néha nekem is megfogja a gépem.

Dzsega
Jó kép!
Boldog karácsony mindenkinek!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

precision
GregSB: az mitõl lehet, hogy ha ebbe a topikba belépek, akkor egy hatalmasat lagol az egész firefox, és EZT dobja ki? utánagugliztam a dolognak, és az adobe azt mondja, hogy ez akkor jön elõ, ha vmilyen flash tartalom betöltése veszélyeztetné a rendszer stabilitását

elõtte ilyen nem volt, csak pár napja, és eddig csak ennél a topiknál tapasztaltam... még hd youtube flashnél sem jön elõ semmilyen akadozás, hibaüzenet meg pláne nem

ja amúgy linux, ff3.5.6, adobe flash 10, és nem túl gyenge a konfigom sem, egy notebook, 1,6os dualcore intel, 2 giga ram

ötlet vagy javaslat? 😊

Bazinga!

Nem tudjátok t-mobileban lehet-e kapno kijelzõ védõ fóliát?Mert az enyém már eléggé leharcolt, mondjuk szerencsére alatta olyan a kijelzõ mintha vadi új lenne 😊 Amúgy meg ti hogy rakjátok úgy rá hogy ne legyenek alatta buborékok?

RATCUSTOM
Köszönöm a gyors válaszokat!
De azóta megoldódott, úgy néz ki csak türelmetlen voltam. 😄
Kiderült, hogy még nem volt aktiválva a sim kártya, csak errõl én nem tudtam, mivel céges telefon.
A telefon azóta meg már nagyon bevált, egész nap csak azzal vagyok elfoglalva. 😊

Sziasztok!
Restoroltam 3.0-ra az iphonomat és jailbreakeltem,de most nem találja meg a hálózatot pedig dominó kártyám van és a 2.2es jailbreak után pedig simán mûködött.Légyszi segítsetek mert sík ideg vagyok így szenteste ,hogy elkúrtam a telefonom.

Köszi

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Törölt felhasználó
-o..:/
Törölt felhasználó
jaja, bolodog december 24.-e, csütörtököt!😊