iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tudna valaki segíteni. Kaptunk ajándékba két KA08-as iPhone. Az egyiken van magyar menü, de a másikon nincs, hogyan tudnám átrakni egyikrõl a másikra? Elõre is köszönöm a választ!<#worship>#worship>
A haverjaid körül próbálkozz hátha van olyan aki szeretné, és megbízik benned!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Szal az a lényeg, hogy könyvtárakat hoz létre.
Más progi nincs rá?
Ui.: Én megúsztam a restoret 😄
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
anno megvolt, már nincs, nem találom egy rohadt repoba sem 😞
Bazinga!
Bazinga!
Elég sok zene van rajta, meg jó nagyok is.
Van még remény?
szerk: 3GS OS: 3.1.2JB (Blackra1n)
segítséget kérek headset vásárlásához. Iphone 3G-m van, de ugyanezt szeretném használni Ps3-hoz. jól tudom a teló már minden bluetooth eszközt kezel?
Viccet félretéve ha hûséggel vetted akkor szerzõdésbontás, ami nemtom mennyibe kerül, és utánna el tudod adni (elõtte is de gondolom nem akarod fizetni a havi részleteket😊 150-200 körül... nem igazán értem, nézegettem apróhírdetéseket és összevissza vannak az árak. T-mobil függõ 3GS-eket árulnak 185-ért és 130-ért is, nemtom melyik a reálisabb ár de valószínûleg a kettõ között 150 körül.
Egy iphone 2G-m van, 200MB-os net elõfizuval ( az 5Gigás a következõ csomag, ami 6rugó lenne). A telefonszámlám eszméletlen magas és nem tudom miért, a számla azt mutatja, hogy a net miatt van.
A kérdésem az lenne, hogy ha találok egy Wifi jelet és rácsatlakozok, de netezés közben a wifi jel nem jelenik meg a pannon logó mellett, akkor azt már számlázza a pannon felé, vagy a wifi ugyanúgy mûködik, csak épp nem látom a jelét!?
Elõre is köszönöm a segítséget!
pár napja van egy t-mobile-os 3gs-em,de megválnék tõle....<#szomoru1>#szomoru1>
Van tippetek,hogy hol,s kb.mennyiért lehetne túladni rajta?...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
De sajna nem az enyém... egy nagyon jó barátomé és néha jáccok vele
ha meg tényleg bekattant akkor sajna restore
Bazinga!
újraindítottam, de semmi, alma logó aztán szevasz 😞😞😞
[merlinw.org]
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
valszeg itt nem fogjuk tudni a megoldást, mivel egyikõnknek sincs olyan kacatja 😊
lehet, hogy van neki topikja, próbálkozz ott, használd a keresõt felül
Bazinga!
Egyébként nem vágom milyen készüléked lehet.. "sciphone i9+++nak!"
mert még a sciphone az elmegy iPhone nak, de az az i9 az mi lehet?
Daniella
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Én azért még közöltem volna a tagal, hogy a Nikon DSRL-em sokkal jobb mint az õ Omniája, mert sokkal szebb képeket csinálok vele 😄
- Omnia fenyevekkel jobb mint az iPhone 3GS
- Mert?
- Sokkal jobb kepeket csinal.
- Aha, bocs mennem kell.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A backgrounderrel együtt mûködik jailbreakelt telefonokon, Palm Pre jellegû multitask iPhone-ra. (futó programokat úgy jeleníti meg mint a Safari megnyitott oldalait, és egy felfele rántással ki lehet lépni belõlük)