iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nektek meddig bírja egy feltöltéssel? Nekem eddig 2 nap volt a max, ezt eléggé keveslem. 3GS-em van nem jailbreakelt. Van esetleg valami amit érdemes kikapcsolni? Egy este simán merül 10%-ot :/
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Meg mostanában láttam amint a térerõ nullára esik majd kiírja no service egy max két perc és újra full térerõ.
Találkozott már valaki ilyesmivel?
3GS JB (blackra1n) os:3.1.2 Pannonos kártyával használom.
Elõre is köszi!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ha neked jó a T-s akkor szerintem kifejezetten T-mobilos telefonokat keress. Olcsóbbak + tuti nem vágnak át vele.
Garanciás, nem JB-s, letiltás garancia vállalás.
Bocs ha ez nem ide illik, üdv és Boldog új évet mindenkinek!<#worship>#worship>
Lassan a földhöz vágom ezt a xart! (3Gs típus)
(bár nekem bent van az apn -nél hogy internet.vodafone.net (nem én írtam bele) és mégsem szedi le soha a pénzemet)
a másik megoldás pedig a #14076, ki kell kapcsoltatni mindenféle wapot, gprs -t, anyámtyúkját a szolgáltatónál
Bazinga!
(a wifin attól tudsz netezni)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
de egyébként te mit foglalkozol vele hogy mit gondol rólad egy tök idegen ember???
Csak azért nem fehéret vettem mert arra azt mondták, hogy jobban látszanak rajta a karcok.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Edge,3g ki van kapcsolva,tethering stb nincs beállítva ,ha elindítok egy böngészõt és nem vagyok fent wifin,akkor ki is írja,hogy nem tud kapcsolódni,tehát elvileg nem használja egyiket sem a fent említettek közül.
Csak wifirõl netezek,de valami mégis leveszi pénzt.Nem értem.Beállításokban is,meg sbsettingsben is le van tiltva minden.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ha telefon nélkül vettél volna kártyát, akkor azt ingyen is megtehet, hûség és stb. nélkül...
Ehhez képest mire lejár a hûség, akkor kifizettél a hûségre, amit a telefon miatt kötöttél, kb. 100.000.- Ft-ot
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!