iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha függetleníteni is szeretnéd akkor passzolom... én már nem látok át a káoszon, annyi megoldás van rá kb 😊
Bazinga!
eddig csak faterom laptopjáról tudtam syncelni 3gs-t, de végre a saját gépem is képes erre, és innen szeretném folytatni ezen tevékenységet 😄
ua. a verziójú iTunes-t tettem fel erre a gépre, mint amit eddig használtam a tört telóhoz. a kérdésem az, hogy melyik mappát kéne átmásolni (ezt hallottam, nem tudom igaz-e) az itteni itunes mappába, hogy felismerje a telefonon lévõ cuccokat (tehát ne töröljön le róla mindent ha syncelem)? (persze minden program zene stb itt van ezen a gépen ami eddig is rajta volt)
másik kérdés hogy a contactot megmaradnak, vagy azok is törlõdnek?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Srácok,van egy tmobilos 3G-s iphone-om 3.0-ás JB-s szoftverrel,mi a legegszerûbb módja,hogy tört 3.1.2-õt varázsoljak rá?!?
a válaszokat elõre is köszi!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
@ Hellomarci
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Angol 220 csatlakozót keresek MacBook és iPhone toltõhöz, ha valakinek van ötlete honnan tudnék venni vagy van ismerõse aki pl Angliából hoz iPhoneokat és tõle meg lehetne venni az kérlek írjon!😊
Elõre is köszönöm az ötleteket.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
szerintem az egyik ok a melegedés, a másik pedig, hogy tudják majd mondani a következõ eszközre hogy "twice as fast" 😄
Bazinga!
3GS: Samsung S5PC100 ARM Cortex-A8<10>10>
833 MHz UNDERLOCKED to 600 MHz
miért is underlocked?!
egyszer sem volt vele semmilyen gondom
Bazinga!
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
nyilvan fuggetlenitesre gondoltam + masik szolgaltatora, de lehet hogy kozos tiltas van..
arról pedig fogalmam sincs, hogy iPhone esetében van e mód az imei szám átírására
ha pedig arra gondolsz, hogy jb ÉS függetlenítés, és egy másik szolgáltató kártyájával használni, az sem lenne rossz megoldás, de tudtommal ilyenkor egy közös blacklistbe kerül az imei amit mindhárom szolgáltató használ
persze ezek közül egyik sem 100% -ig biztos hivatalos info -k, csak amiket fórumokon meg más oldalakon olvastam régebben
Bazinga!
a második kérdést pedig tõle kérdezd 😊
Bazinga!
A másik pedig, hogy gondolom a srác meg tudja venni elõfizura egy jó kis áron, aztán dobnék rá neki annyit amennyiért nekem is megéri még. Vagy rosszul gondolom.
ezért használok én sbsettings -et, ott egy "húzás" a felsõ részen, lejön maga az sbsettings, egy "kattintással" bekapcsolom a wifit, majd ismét egy húzás és sbsettings eltûnik
ja és nem kell kilépni hozzá a programból, mindenhol mûkösik ahol látszik a status bar (fenti sáv, ahol a szolgáltató van, a térerõ, az óra és az akksi szint)
Bazinga!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Lezart allapot alatt azt erted amikor megnyomom a felso gombot a telefonon (vagy magatol elsotetedik a kepernyo) ?
Csak egyszer kell beállítani az adott hálózatot és utána már mindig kapcsolódik automatikusan. Én kimondottan örülök neki, hogy nem kell minden egyes böngészõ megnyitásnál ráböknöm.
3G-t meg a wifit kinyomtam, annyira nem körülményes bekapcsolni amikor kell, pusht és a location services-t ugytudom csak akkor használja ha fut az alkalmazás aminek kell, Fetch New Data meg remélem alapból csak a mailhez kell mert az úgy manuálisan teljesen jó. Éjszakára meg szeretem bekapcsolva hagyni ha valami vis major van el tudjanak érni 😄
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
3G kikapcsolva.
Push kikapcsolva.
Auto bright kikapcsolva.
Napi 10-20 perc beselgetes.
5-6 sms.
Legalabb masfel ora film es fel ora internet atalgban.
2.5 nap utan tolteni kell.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Egyszer rajta volt a gépen, és lefagyott a teló... arról vettem észre hogy elkezdett melegedni, és nem kapcsolta ki a töltést!
amígy flight modeból visszatérni normal mode -ba 2 másodperc addig egy osx boot eltarthat 1 percig is
ez akárhogy számolom 30x gyorsabb 😊 ez nekem simán megér 1% -nyi akkuveszteséget 😊
Bazinga!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Bazinga!
Most gyárilag 3.1es szoftal mûködik, és tökéletes!
(3GS, nem jb-s, 3G on, auto brightness off, push on)
Ha sokat netezel rajta az a szívás. A 3G chip és a Wifi iszonyatosan zabálja az akksit...