iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉRDEKLNE IPHONE 2G 3G 3GS
LEGINKÁBB EGY 2G OLYAN 30FT KÖRÜL JÓ ÁLLAPOTBA
IRJATOK PRIÁTOT ha van vkinek eladója
kösz
szevasztok
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
mert lassan már nem lesz akkora elõnye az applenek a felhasználói élményben és a programokban, hogy azt fogják venni az emberek... mert ha látják hogy ugyanazt megkapják máshol kompromisszumok nélkül és olcsóbban, akkor váltani fognak
igen, iphone a király, valóban... de amíg a nyamvadék apple megszabja hogy mit és hogyan csinálhatok a telefonommal, addig menjenek a búsba... gondolok itt ilyenekre, hogy tiltva a bluetooth fájlátvitelre, tiltva van _MINDEN_ 3rd party program amivel fájlokat pakolhatnék az iphone -ra _úgy_ hogy azt a library vagy az ipod lássa... jó mondom ez az "együgyü" átlag amerikainak megfelel, de nem mindenkinek
pl ott a google nexus one, 2.1 -es androiddal, android markettel, ami hihetetlen tempóban fejlõdik és egyre nagyobb nevek is fejlesztenek már rá, 95% -ban megegyezõ felhasználói élménnyel... és ha kedvem tartja rádugom az usbre és "igénytelenül" pakolhatok rá mp3akat mint külsõ meghajtóra, igen basszus, ha én így akarom, akkor ennyi... mi köze hozzá a gyártónak? mindig is egy féreg cég volt az apple ilyen szempontból, amit eddig egyensúlyozott az, hogy tényleg piacverõ termékei voltak
az is tény, hogy jailbrake nélkül anno nem vettem volna meg az iphone 2g -met, és ha anyagilag megengedhetném magamnak, nem biztos hogy jailbrake nélkül vennék 3g v. 3gs -t
Bazinga!
En csak osszehasonlitas vegett irtam. Szarom le, ha nekem iPad bejon akkor tolem lehet barmimas jobb es szebb.
Jonnek itt nekem, hogy az uj HTC DIAMOND mekkora iPhone 3GS alazas... EHH...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Viszont ez jól néz ki...:
Amcsiban 3000.- itthon 12000.- Ft
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
.: mobilize.hu :.
Ez a stylusos, rezisztív vacak köszönõviszonban nincs azzal ami az iPadba került. UI-t meg sem említem, felemelõ élmény lehetett a stylussal becélozgatni az ablakbezáró X gombot, meg a scrollbarokat.
Meg is bukott, 2005-ben leállították a gyártását, amit egyáltalán nem csodálok. Funkcióban ugyan azt tudta mint egy laptop, de cserébe 10x nagyobb szívás lehetett használni ezzel a kijelzõvel és sima XP-vel.
A képen meg több minden kamu. iPadon van jack kimenetek, ki lehet kötni TV-re is speckó kábellel, ugyanígy lehet rá varázsolni USB és SD bemenetet is.
[merlinw.org]
@ Hellomarci
hát nemtom, nekem iPad szimpatikusabb
Bazinga!
Bazinga!
ez a hp izé vastag, nehéz, nincs rajta az az oprendszer és kezelhetõség mint ipaden, és akkor még az appstore- t nem is említettem 😊
Bazinga!

[merlinw.org]
egyéb esetben nem javallott 😊
Bazinga!
plusz van fektetett mód, bár nem fut a háttérben de ha jb akkor van megoldás ha nincs jb akkor meg kell vele barátkozni.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Én tegnap vettem észre, de asszem friss a dolog. Csekkoljátok apptrackert. Ja és igen durván szép megjelenítésû!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
lassan többet van a haverjaimnál az iphonom mint nálam...
Mit kezdjek ezzel?
fs5 hockey,
iTrailMap( ez az elozo hetetn jol jott mikor Sielte,)
Translator,
DoodleJump (Ez egy kis latszolag idiota jatek de a kornyezetembe mindenki ra van kattanva A Baratnom meg a Batyam is ez a jatek miatt akar veenni Iphont vagy Ipod touch-ot
eBuddy (valaki tud jobb msn szofvaret ami ingyenes?),
Navionics Marine (ezt majd nyaron tesztelem)
Quickoffice (ezzel azert vannak gondjaim) pl egy ket exel filet ugy ossze kavar hogy ami egy sorba volt azt kulon rakja ez azert gaz nekem mert egy tablazatos arlista akarok tarolni rajta es emiatt majd ujra kell szerkeztenem),
Skype,
WhatsApp (ez egy nagyon jo kis Chat progi amikor en letoltottem meg ingyenes volt most nem tuzdom hogy az-e lehet vele kuldni kepet is akinek Iphonja vamn es rajta van ez a progi azzal efektive ingyen tudok irni meg kepet kuldni es nem kell hogy a programban legyek),
Mozi24,
Snow Moto L,
Jo lenne ha ezt a forumot olvasgatnak Magyar fejlesztok. Nekem egy CB progira lenne szuksegem ami lehet simplex modu Iphonok kozott kis tavolsagba. Milyen jo lenne ha sielesnel vagy ha tobben megsyunk valahova tobb kocsival lehetne egymassal dumalni ingyen.
a Voip telefonalast en csak Skype-al porbaltam es tokeletes a hang minoseg es jol mukodik!
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ebbõl is max 2 óra netezés de inkább kevesebb az sem 3G-n mivel csak messenger. Mailt manualisan frissitem, location service, 3G kikapcsolva.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
[merlinw.org]
Bazinga!
milyen árba lehet használtan iphone-t vennni?
2g?3g?3gs?
köszi elöre is
Az viszont, hogy az iPad-ban nincs elülsõ kamera, bizony hülyeség. Ha lenne, még vennék is egyet.. de így semmi hasznát nem látom.
[merlinw.org]
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD