iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
régi klasszikus pc -rõl, a point n click kalandjátékok legjobbja 😊 iszonyatosan jó lett az iphone -os átirat, semmivel sem rosszabb játszani rajta mint anno a "szar" pc -ken 😊
érdemes kipróbálni, bár elég nagy, ~360 mega körül van 😊
Bazinga!
Nehezebb pályákon nagyon megdolgoztatja az agytekervényeid!
Field Goal
Nagyon bejövõs . 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Érdemes megnézni. Remek kis játék. Demó is elérhetõ.
Jómagam a médium szint pályáin vagyok. Kicsit elakadva 😊
Olvasd el szabszo96 hozzászólásait és megtudod.
"nekem egyelõre az ECID SHSH rejtelmei nem tiszták."
szifon.com-on többször is ki lett vesézve. Egyébként ha idõben volt jailbreak-elve a telefonod, akkor Cydia automatiukusan elmentette a két fájlt, a saját szerverén tárolja, bármikor le tudod kérni õket. Ezt írja a fõoldalon is valahol. Szifonon ezt is kifejtették bõvebben.
[merlinw.org]
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
[merlinw.org]
Halló ez egy üzenetrögzítő. Ha további magyarázatra vár, hivatalosan fogyatékosnak minősítem.
Halló ez egy üzenetrögzítő. Ha további magyarázatra vár, hivatalosan fogyatékosnak minősítem.
<#idiota>#idiota>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ne kérdezd, hogy mi a kettõ közt a különbség, én nem használom
így is csak képernyõnyi ikonom van, ehhez meg felesleges 😊
Bazinga!
cydiaban vásárolható asszem 1 dolcsi...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
mappákat lehet vele létrehozni, és a mappákba tetszõleges számú ikont bele lehet rakni
érdemes kategóriánként csinálni (pl játékok, miegymás) mint ahogyan a program neve is sugallja 😊
Bazinga!
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Kössz szépen a segítséget.
Az hogy "jailbreak nélkül" logikusan azt jelenti hogy nem kell hozzá. Ha van az sem baj.
[merlinw.org]
http://szifon.com/2010/01/29/tobb-mint-11-homescreen-jailbreak-nelkul/
Valami program nem létezik jailbrekelt iphonokra?Mert ugye benne van a cikk nevében hogy "több mint 11 homescreen jailbreak nélkül"
[merlinw.org]
És ennek a proginak mi lehet a neve?
Csak ez a megoldás létezik?
Te nem vagy normális!<#idiota>#idiota>
nem tom már ki írta meg, hogy mi a neve de van egy olyan progi amivel az ikonok csoportosíthatóak és mint egy mappa ikon az asztalon úgy mûködik.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Az lenne a kérdésem hogy tudok 11 oldalnál több alkalmazást feltenni(mármint hogy kint legyen az ikonja ne csak a keresõben szerepeljen)?
Ja és jailbreakelve van a teló.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azt szeretnéém kérdezni hogy miért van az hogy 1 zenét nem tudk rátenni a telóra miközben amit már letöröltem azt meg még látja csak amikor lejátszani akarom azzonnal továbbvált? Elvileg az itunes ugy gondolja hogy a telón van csak a teló gondolja másképp... ezenkívül már 1 hete minden szinkronizálásnál azt irja ki hogy the iphone cannot be sync an unkown error (13019)
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
az eddigiek tényleg jóval gyengébbek voltak mint az iPhone
Bazinga!
Kezdem ugy erezni, hogy lassan Win Vs. Linux haboruva alakul at minden. Kenyelem megkotesekkel Vs. Fuggetlen Bonyorultsag 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bazinga!
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Tisztán és világosan le van írva ott minden.
nemsoká vennék egy Iphont T-Mobile ikon 200-t és az lenne a kérdésem hogy a havidíj az 5000 de ahoz hogy elvigyem a telefont mennyit kell leperkálni az asztalra??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Tuti át fog csúszni ez a fícsör az iphoneba is.
Ha nem lenne már 1 tokom, akkor most vennék egyet ebbõl!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .