iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
customfw-hez kell a jailbreak, az pedig önmagában annyit jelent, hogy teljes hozzáférésed van az operációs rendszerhez. Magyarán azt csinálsz vele amit akarsz. Telepíthetsz rá nem appstore-os programokat, tört appstore-os programokat, skineket, másolhatsz komplett dalokat a csengõhangokhoz, stb. Bármit.
ECID, SHSH témát alaposan kivesézték talán többször is a szifonon, használd a keresõjét.
[merlinw.org]
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
" Az Apple ismét bezárt egy lyukat, és ez újra reformálja 3GS / ipt3g töréseket."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
igen, az egy 0 (nulla) a címben, nem o betû
majd az install0usban a settingsben a home url -nél meg kell adni azt hogy apptrackr.org és mehet is a böngészés, telepítés, iTunes nélkül
Bazinga!
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Bazinga!
3GS telo. Amikor kezbe vettem, akkor nem volt aktivalva. Felraktam ra a DEV-TEAM fele 3.0-as CFW majd JB. A telefon nem ismerte fel a Vodafone hallozatot. Felraktam a soft fuggetlenitest es termeszetesen mukodott.
Par honappal kesobb, amiutan megjelent GeoHot csomagja, raraktam iTunes-bol a 3.1.2 -et majd JBkeltem GeoHot csomagjaval. JB utan aktivalni kellet a telot es mit ad az eg, Vodafone-os kartyaval sikerult. Magyaran kiderult, hogy a telo alapbol fuggetlenitve volt de a DEV-TEAM fele CFW valamit elcseszett.
Jo mi?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
@ Hellomarci
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
@ Hellomarci
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
adott egy iPhone 3G, az egyik haveromé, és fel kéne rá rakni a 3.1.2 -õt
3.0 van rajta, amit anno én raktam fel, asszem redsn0w -al jailbreakeltem és vmilyen másik sn0w cuccot raktam rá cydiából a függetlenítés miatt, mivel nem t-mobileos kártyával használja
most hogy kéne nekiállnom? van annyi sn0w meg blackra1n meg anyámtyúkja, hogy nem tudok kiigazodni rajta... tehát mivel tudok jailbreakelni egy 3G -n 3.1.2 -es firmware -t és unlockolni, mindenféle komplikáció nélkül? melyik a legbiztosabb módszer? értem ezalatt, hogy itt a topikban is olvastam olyat, hogy restart recovery screen fogadja az embereket, vagy wifi problémák adódnak...
nem feltétlen a legegyszerûbb megoldás érdekel, hanem az ami jól mûködik
thx elõre is 😊 mivel iphone 2g -m van nem igazán követem nyomon a dolgokat, mivel 2G -nél nem kell foglalkozni ilyenekkel, az új fw kijövetele után egy héttel már van tört custom fw amit feldob az ember és annyi 😊 3G -nél úgylátszik kicsit bonyolultabb a helyzet
Bazinga!
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
msn:[email protected] bárki felvehet
ráadásul az us store -os programok legalább 90% -a elérhetõ a magyar store -ban is
lehetséges hogy vmi szerzõi jogi dolog lehet a háttérben, elég csak a játékban lévõ zenékre gondolni... persze ez nem biztos, csak egy tipp
Bazinga!
Bazinga!
msn:[email protected] bárki felvehet
passz nemtom.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Akinek Mac-je van megtenné, hogy kicsomagolja nekem ezt? A MagicIso nem akarja megnyitni, a DMG2Iso meg magát nem akarja megnyitni a 7-esen.

Az enyém sima 3G...
Dzsega: Leszedtem most én is ezt a GangStar-t ez nagyon jó!
Bocs, hogy már megint ezt kérdem de még nem tisztázódott bennem. Akkor ugye még nincs olyan alkalmazás mellyel kékfogon tudok küldeni/fogadni filéket?
Csak az a baj, hogy nem szabvány a csati, tehát ha nem viszed a kábelt akkor baj van...
A másik, hogy minden egyes gépre fel kell rakni a t-pot-ot hogy menjen...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!