iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellene egy kis segitség. Az a problémám, hogy valamiért nem mûködik a winterboard a telómon. Már meg van egy jó ideje(3g) eddig nem volt vele semmi gond. Elinditom, meg is nyilik, ki is tudom pipálni amit szeretnék, és ugy csinál mintha pl megváltoztatná a témát vagy amit akarok, de utána minden ugyan ugy marad.
iTunes -om 13019es hibát dobál amint szinkronizálok, a zenék egyszerûen nem mennek fel, iPhoneon nem törlõdnek, appok pedig felmennek :\
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Filmet szeretnék nézni a 3gs-en.
Olyan windows-os konvertáló programot keresek, ami feliratot is kezel.
Van egyáltalán ilyen?
Olvastam olyat is,hogy 2 magos proci lesz benne...
Minden esetre megvárom mit hoz a nyár.Szerintem tarolni fog majd!
de tuti 200k fölött lesz az ára<#sir>#sir>
Szeretem az ilyen logikai játékokat, de sokszor kényelmesebb lenne PCn használni.
Már a médium pályákat nyomom 😊
.: mobilize.hu :.
Bazinga!
Ámbár lehet én értem félre.
Egy angol nyelvû fórumon ír egy fejlesztõ egy videóról, hogy azt PC-n csinálta?! Létezhet ilyen? az iPhone az OSX nem?
Hmmm nagyon nem értem, de jó lenne egy ilyen kis alkalmazás.
Ha valakit érdekel itt a link: Toucharcade
Ez meg a videó ami PC-n fut, de iPhone alkalmazás. Nem fake!!! A progit már en is leszedtem és használom telefonon. Videó
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
viccet félretéve, nem, nem okoz semmilyen gondot egymásnak a két dolog... sõt ugyebár ahhoz hogy menjen ez a dolog kell is a mobileinstallation crack 😊
Bazinga!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
én eddig az origo.hu -t használtam, meg néha az iwiw.hu -t (bár ezt nem igazán fejlesztik, és funkcionalitásában jócskán alulmarad a normál weboldaltól... nem is értem miért nem írnak már egy normális iwiw programot iphone -ra, mint a fészbúk)
Bazinga!
Bazinga!
jaja, a .org az igazi, az megy
Bazinga!
amúgy ha az új iphone nem lesz szürke alu és üveg, akkor megeszem a virtuális kalapom
A 4G szifon persze lehet fake rajta, lehet csak sima 3G(S) valami fekete gumitokban.
A fotóról: nem egy félmillás DSLR-el fog bárki fotót csinálni suttyomban, hanem a telefonjával. Próbáltál te már mesterséges fény mellett telefonnal fotózni (vaku nélkül)? Még szép hogy elmosódott és bemozdult lesz a kép.
Ezt persze tudja a sok kamuképgyáros is, és direkt így csinálnak képeket és PS-ezik ahogy mondod. De ez a lenti belinkelt kép speciel pont nem fake.
bazzeg, ha már ott vagyok hogy lefényképezhetek egy be nem jelentett cuccot, akkor miért kell ilyen fos minõségben csinálni? 😊
Hogyan csináljunk hihetõ kémfotót:
1. a lehetõ leggányabb kamerával csináljuk, hogy ne lehessen felismerni, hogy nem is az szerepel a képen amit állítunk hogy rajta van 😊
2. a kezünk remegjen... a legjobb eredmény mattrészegen érhetõ el
3. a hihetõség érdekében ps -ben rádobhatunk egy kis blur -t is
Sztem fake. De ha nem is az, nem várhatunk el radikális design változást, a nagy tepsi kijelzõ 70-80% -ban megköti a designerek kezét.
Bazinga!
Az elsõ, hogy új, saját fejlesztésû proci kerül bele mint az iPadba. Ez mondjuk logikus lépés lenne, szal simán elképzelhetõ.
A másik: az iPad-ról kiszivárgott prototípus képeken van egy furán kinézõ szifon is. Állítólag ez már az új telefon prototípusa, tesztelés alatt. Ha igaz akkor nem nagyon beszélhetünk új designról.

Kíváncsi vagyok hogy bejön -e a tippem, amit a bannerban lévõ visszaszámláló mutat.
Mindenesetre sztem nyugodtan meg lehet venni a 3GS-t. Az Apple-t ismerve pont annyi újítás lesz a 4G-ben, hogy 3GS-rõl ne érje meg annyira upgradelni, a 3G-sek meg sorban fognak érte állni 😛
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Érdemes lenne megvárni a 4G-t? Vagy nem fog sokkal többet tudni és bátran hajtsak a 3GS-re?<#lama>#lama>
[merlinw.org]
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
"Free Books" -ot (– 23,469 classics for less than a cup of coffee download free)
Nem tudnátok segíteni hogy honnan tudnám megszerezni?
http://www.smartnews.hu/2010/02/iphone-hideg-virslieladas-novekedes-koreaban/
Bazinga!
/private/var/mobile/Media/iTunes_Control
lehet az usb kábel van megsérülve, vagy az usb port amibe dugod szarozik, próbáld egy másikba átdugni
vagy nemtom 😊
Bazinga!
Halló ez egy üzenetrögzítő. Ha további magyarázatra vár, hivatalosan fogyatékosnak minősítem.
pls válaszoljatok még mindig fennáll a probléma... nem tudok zenéket pakolni rá :S