iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok

Kellene egy kis segitség. Az a problémám, hogy valamiért nem mûködik a winterboard a telómon. Már meg van egy jó ideje(3g) eddig nem volt vele semmi gond. Elinditom, meg is nyilik, ki is tudom pipálni amit szeretnék, és ugy csinál mintha pl megváltoztatná a témát vagy amit akarok, de utána minden ugyan ugy marad.

REPS0L
üdv!
iTunes -om 13019es hibát dobál amint szinkronizálok, a zenék egyszerûen nem mennek fel, iPhoneon nem törlõdnek, appok pedig felmennek :\

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Sziasztok!
Filmet szeretnék nézni a 3gs-en.
Olyan windows-os konvertáló programot keresek, ami feliratot is kezel.
Van egyáltalán ilyen?

Jamirofan89
Fogalmam sincs mennyire hihetõek a feltételezések 4G téren.
Olvastam olyat is,hogy 2 magos proci lesz benne...
Minden esetre megvárom mit hoz a nyár.Szerintem tarolni fog majd!
de tuti 200k fölött lesz az ára<#sir>

Nagyon komolyság! Nekem is kellene ilyen 😊

Szeretem az ilyen logikai játékokat, de sokszor kényelmesebb lenne PCn használni.

Már a médium pályákat nyomom 😊
autoszimulator
jah elolvastam a kommentet, igen õk csináltak egy fejlesztõkörnyezetet WIN alá, és azon keresztül bizony tudják futtatni így is. Valszeg akkor õk is csinálták a programot, mert egy ipa-t úgy tudom, nem lehet futtatni még a MAC alatti emulátorról sem, csak saját forráskódot lehet így tesztelni valós idõben.

.: mobilize.hu :.

precision
én elképzelhetõnek tartom hogy van ilyen "iphone emulator" szerûség, ha pc -re nem is de osx -re biztosan

Bazinga!

Ahogy én olvastam és értelmezem azt mondja a srác, hogy a telefontol teljesen független a dolog. Szóval maga a futáskörnyezet a PC. Azaz nem valami "távoli asztali kapcsolat" jellegû.

Ámbár lehet én értem félre.
autoszimulator
VNC technológia a dolog neve, láthatod, sõt vezérelheted is a telefonodat a géprõl. Nekem spec elég lassú volt mindig, nem tudom hogy lehet így felgyorsítani, ahogy sokan teszik.

Tudtok valami olyan alkalmazást ami segítségével PC-n lehet futtatni iPhone progikat? Ugyanis nagyon érdekes dolgot találtam!
Egy angol nyelvû fórumon ír egy fejlesztõ egy videóról, hogy azt PC-n csinálta?! Létezhet ilyen? az iPhone az OSX nem?

Hmmm nagyon nem értem, de jó lenne egy ilyen kis alkalmazás.
Ha valakit érdekel itt a link: Toucharcade
Ez meg a videó ami PC-n fut, de iPhone alkalmazás. Nem fake!!! A progit már en is leszedtem és használom telefonon. Videó
precision
😄

nm 😊

Bazinga!

Remélem is h nem szadózzák majd 1mást, de azért majd töltök le hozzá póráz+szájkosár patchet 😄 thx a tippet még1x!

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

precision
hát nemtom hogy szeretik a dolgot, lehet hogy ilyen szadomazo páros, és ütik egymást <#idiota>

viccet félretéve, nem, nem okoz semmilyen gondot egymásnak a két dolog... sõt ugyebár ahhoz hogy menjen ez a dolog kell is a mobileinstallation crack 😊

Bazinga!

Az igen! Thx! MobileInstallation Crack-el vajon nem ütik egymást?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

precision
esetleg van vhol vmi lista olyan magyar és/vagy külföldi oldalakról amelyek iphone -ra vannak optimalizálva?

én eddig az origo.hu -t használtam, meg néha az iwiw.hu -t (bár ezt nem igazán fejlesztik, és funkcionalitásában jócskán alulmarad a normál weboldaltól... nem is értem miért nem írnak már egy normális iwiw programot iphone -ra, mint a fészbúk)

Bazinga!

precision
akarom mondani

http://cydia.install0us.com

😊

Bazinga!

precision
cydiahoz hozzá kell adni a http://cydia.install0ous.com -ot (url -ben az egy nulla), letölteni az install0us -t, a programban megadni homeurl -ként az apptrackr.org -ot, és máris böngészhetõ, letölthetõ és telepíthetõ minden alkalmazás a telefonon, nem kell semmi itunes vagy ilyesmi

Bazinga!

Szerencse appulo-t max 1 hétig volt szerencsém használni azt be is zárt 😄 apptracker oldal eszméletlen komoly, iphone-on is rettenet jól átlátható, persze ott csak böngészésre

precision
használd az apptrackr.org -ot

Bazinga!

b4rc4
hát én rányomtam, de nem enged tovább

MerlinW
Kattints a help-re, majd ott a linkre, hogy zavar a kérdõív. Utána továbbenged.

[merlinw.org]

precision
oh én alma 😊 nem is néztem, hogy mit linkeltek, csak rányomtam
jaja, a .org az igazi, az megy

Bazinga!

autoszimulator
srácok, az apptrackr.org az igazi, a com-os független tõlük.

precision
és télleg
az kellemetlen 😞

Bazinga!

b4rc4
hát itt nem enged belépni,vmi hülye survey-t akar kitöltetni velem

MerlinW

[merlinw.org]

b4rc4
honnan szedtek most alkalmazásokat,hogy apullo nem mûködik?

passatgt
biztos iphone-al csinálta a képet😄

amúgy ha az új iphone nem lesz szürke alu és üveg, akkor megeszem a virtuális kalapom

GregSB
A kép tuti nem fake, az tényleg egy iPad prototípus ott az asztalon. Volt több kép is róla anno amin be volt kapcsolva, és a végleges UI-t lehetett rajta látni amit aztán a keynoteon is bemutattak.

A 4G szifon persze lehet fake rajta, lehet csak sima 3G(S) valami fekete gumitokban.

A fotóról: nem egy félmillás DSLR-el fog bárki fotót csinálni suttyomban, hanem a telefonjával. Próbáltál te már mesterséges fény mellett telefonnal fotózni (vaku nélkül)? Még szép hogy elmosódott és bemozdult lesz a kép.

Ezt persze tudja a sok kamuképgyáros is, és direkt így csinálnak képeket és PS-ezik ahogy mondod. De ez a lenti belinkelt kép speciel pont nem fake.

Láttam a képet, én is figyelemmel kísérem a történéseket, de egyet értek az elõttem szólóval.😊
precision
herótom van ezektõl a kamu "kémfotóktól" 😊
bazzeg, ha már ott vagyok hogy lefényképezhetek egy be nem jelentett cuccot, akkor miért kell ilyen fos minõségben csinálni? 😊

Hogyan csináljunk hihetõ kémfotót:

1. a lehetõ leggányabb kamerával csináljuk, hogy ne lehessen felismerni, hogy nem is az szerepel a képen amit állítunk hogy rajta van 😊
2. a kezünk remegjen... a legjobb eredmény mattrészegen érhetõ el
3. a hihetõség érdekében ps -ben rádobhatunk egy kis blur -t is

Sztem fake. De ha nem is az, nem várhatunk el radikális design változást, a nagy tepsi kijelzõ 70-80% -ban megköti a designerek kezét.

Bazinga!

GregSB
Nem nagyon vannak róla még pletykák sem. Najó, kettõ már van:

Az elsõ, hogy új, saját fejlesztésû proci kerül bele mint az iPadba. Ez mondjuk logikus lépés lenne, szal simán elképzelhetõ.

A másik: az iPad-ról kiszivárgott prototípus képeken van egy furán kinézõ szifon is. Állítólag ez már az új telefon prototípusa, tesztelés alatt. Ha igaz akkor nem nagyon beszélhetünk új designról.

Én nagyon félek, hogy elõrukkolnak valami olyasmivel, hogy le kell cserélnem a 3GSemet..😄 Gondolom új designt kap, nagyobb kamera, gondolom megint gyorsabb lesz. Mi mást tudtok elképzelni? Flashrõl ne is álmodjunk..😄😄 Újítások fele meg gondolom a 3GS és a 3Gbe is benne lesz, ugyanúgy, mint tavaly.
GregSB
Nyáron fog jönni 😄

Kíváncsi vagyok hogy bejön -e a tippem, amit a bannerban lévõ visszaszámláló mutat.

Mindenesetre sztem nyugodtan meg lehet venni a 3GS-t. Az Apple-t ismerve pont annyi újítás lesz a 4G-ben, hogy 3GS-rõl ne érje meg annyira upgradelni, a 3G-sek meg sorban fognak érte állni 😛

pyrohun
senki nem tudja, hogy mikor jön és azt sem, hogy mit fog tudni 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Jamirofan89
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni Iphone ügyben:
Érdemes lenne megvárni a 4G-t? Vagy nem fog sokkal többet tudni és bátran hajtsak a 3GS-re?<#lama>

MerlinW
Arcor

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Arcor

lele
srácok keresek egy progit a
"Free Books" -ot (– 23,469 classics for less than a cup of coffee download free)

Nem tudnátok segíteni hogy honnan tudnám megszerezni?

Aaauuccsss 😄 hogy rohadna bele a zsebükbe a virsli az iphone-jukkal együtt. kár beléjük mind2 😄

precision
úgy látszik nem csak Japánban "hülyék" az emberek, hanem az ázsiai népekkel minddel baj van 😄

http://www.smartnews.hu/2010/02/iphone-hideg-virslieladas-novekedes-koreaban/

Bazinga!

autoszimulator
próbáld úgy, hogy törlöd ezt a mappát, külföldön segített már:

/private/var/mobile/Media/iTunes_Control

precision
az fura

lehet az usb kábel van megsérülve, vagy az usb port amibe dugod szarozik, próbáld egy másikba átdugni

vagy nemtom 😊

Bazinga!

szabszo96
Akkor valaki nem tud abban segíteni, hogy mér nem megy rá zene, és mér írja ki mindíg mikor szinkronizálni akarok, h the device time out??

Halló ez egy üzenetrögzítő. Ha további magyarázatra vár, hivatalosan fogyatékosnak minősítem.

MerlinW
Hmm ez a Doom2 RPG is jó játék lett

[merlinw.org]

MerlinW
Válaszolnánk, ha tudnánk. Nyomj egy restore-t.

[merlinw.org]

pls válaszoljatok még mindig fennáll a probléma... nem tudok zenéket pakolni rá :S

Arcor
Koszi a valaszokat, kicsit sokallom erte a 4k-t de szetnezek hatha dealextremen talalok valami bejovos tokot.

MerlinW
Van Monkey Island és Flight of the Amazon Queen is.
Cydia-ban pedig ott a ScummVM, amivel az összes Lucasarts és egyéb kalandjátékkal játszhatsz😊

[merlinw.org]