iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
@ Hellomarci
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
az iphone-t kilehet ugy üttetni hogy semmiféleképpen ne tudják megtalálni?
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Egyébként JB megoldja az iTunnes függõséget?
Egyébkent bárki kérdezi mindig azt mondom, hogy kurva jó kis telcsi!
Annyira, hogy még a mérete sem zavar, pedig nagyon kis telefon párti voltam!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
iTunes meg 1 nagy fos az tény 😄 egyre inkább jailbreak párti vagyok az idõ haladtával, pedig elején tartottam tõle
Egyébként nagyon jó dolog az iPhone! Nagyon szeretem, csak kicsit mérges vagyok amikor beszarik valami ami azért elég drága!
A másik dolog amit már írtam, hogy nagy hülyeség, és egyáltalán nem felhasználóbarát dolog az iTunes kötelezõ használata, úgy mint ahogy az sem jó, hogy nem lehet pendrive ként használni, mint más ilyen kaliberû telefonokat!
Ráadásul, ha valamit fel tudsz rakni rá, valahogyan valami havertól, akkor azt az elsõ sync-után a saját gépeden el is felejtheted!
Ez mekkora baromság már!
Ne is beszéljünk egy win újratelepítésrõl, ami sokkal egyszerûbben menne, ha nem így menne a szinkronizálás!
Vagy mi van ha két gépen is szeretnéd használni? Semmi csak a szopás!
Én ha újból oda kerülök, hogy lejár a hûség, nagyon körül fogok nézni, van e olyan telefon, ami ilyesmi, csak nem kötõdik annyira egy olyan progihoz, mint az iPhone az iTuneshoz...!
Sokat olvastam a 3GS-rõl és teljesen elriasztott a dolog...
Külföldi oldalakon,youtube-on olyanokat látni,hogy használhatatlanná vált 1 vagy 2 hét után vagy a srác már az ötödik iphone-ját veszi át.
Szinte mindegyik hibás.
Nektek hogy mûködik? Ha vennék egyet és jailbreakelném akkor úsznám meg a legjobban ha csak az akksi élettartama csökkenne le (ahogy olvastam) már pedig az nagyon nem jó.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Miért van ilyen sok hibás készülék?
Hiába hasonlítgattam össze a többi okos telefonnal.A tudása és az alkalmazások számomra tökéletesek lennének,de ezek után csak pénz kidobás lenne az ablakon...
én mindenhova csak akkor írok be help miatt ha a google nem tudott segíteni
Bazinga!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Olyan is volt néha, hogy vagy 20-szor kellett csörgés közben húzogatni azt az ikont, mert nem volt hajlandó felvenni, de ez is csak nagyon ritkán...
[merlinw.org]
2. szintén 2 hónaposan eldobálta a térerõt, így nem mindig voltam elérhetõ... a
3. még aznap beszart amikor megkaptam, a tünetei, látszólag minden rendben volt a telefonnal, fogadta a hívásokat, aki engem hívott az azt hallotta, hogy ki csörög, nálam nem csörgött, viszont amikor megnéztem, és volt 15-nem fogadott hívásom, akkor mind a 15-hívást arra az idõpontra írta be, amkior kioldottam a billentyû zárat
4. szintén wifi szintén kb 2. hónaposan...
5. full térerõ 3G, de nem voltam elérhetõ, és telefonálni sem tudtam vele, csak egy restart után... azt mûködött egy ideig, és kezdte újra!
Ja, és csak egyszer kaptam csere telefont... mert mindig ki volt adva valakinek!
Még szerencse, hogy mindig újra indul a két év gari!
Remélem egyszer elfogy a 3G, és cserélik 3Gs-re!
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Most pl. full térerõ 3G, de nem voltam elérhetõ, és telefonálni sem tudtam vele, csak egy restart után... azt mûködött egy ideig, és kezdte újra!
.: mobilize.hu :.
Pedig még csak JB-t sem szoktam csinálni!<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
Bazinga!