iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
itunesban jobb oldalt megkeresed a telefonodat, rányomsz, és megkeresed a ringtones fület, kiszeded a pipát amelyik nem kell, majd sync

Bazinga!

Forza Italia
sikerült rámásolni. léci abban még segíts h hogyan töröljem ki azt a sok csengõhangot amit magától rátett???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
igen. Betöltött egy csomó hülye csengõhangot, azt rápakolta a telóra de amit én akarok azt nem:S
Most meg azokat nem tudom letörölni😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

REPS0L
de a musicba próbáltad behúzni? ^^

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Forza Italia
mp3

LoDMaSt
Mit? Milyen formátumú?

@ Hellomarci

Forza Italia
próbáltam belehúzni géprõl az Itunesbe de nem rakta bele.

LoDMaSt
Belehúzod az itunesba a zenéket, és synceled, ha nincs bepipálva, hogy manually manage music and videos.
Ezt: http://manuals.info.apple.com/hu_HU/iPhone_Hasznalati_utmutato.pdf nem árt, ha elolvasgatod.

@ Hellomarci

Forza Italia
itunesbe szinkronizáltam de nem tom h kell a telefonra rárakni a zenéket videókat. Valaki pls??:

Dzsega
Az offmaps?<#idiota>
amúgy passz... Sztem nem a filekezelõ problémája a rendes képeket sem engedi akármeddig növelni.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

LoDMaSt
Rámásoltam a telóra képeket, a filerendszerébe, van amelyik 6000x4000 pixeles, megnyitom ifile-val, és olyan, mintha csak mondjuk 300%-ig engedné nagyítani, pedig lehetne tovább is, mert homályosak még. Mitõl lehet? Van valakinek tapasztalata más file kezelõvel?
És mielõtt belém kötnétek, térkép file a kép, ezért kell, hogy ilyen nagy legyen, és nem, nincs kedvem darabolni, és nem, az igo/tomtom... sem helyettesíti. 😊

@ Hellomarci

LoDMaSt
A mezõkbe értelemszerûen beleírni, amit kér.

Szinkronizálni az iphone-ra kattintva jobbgombbal a sync-et választva lehet.

@ Hellomarci

Forza Italia
Felraktam az Itunest. Csatlakoztatom a telót utána h kell szinkronizálni??? Valami regisztráció is kijön. Azt meg kell csinálni???

Forza Italia
köszi.
Mivel még csak 2 órája vagyok Iphone tulaj így nem vagyok annyira tisztába még vele. Mire kell odafigyelnem és mi az amit fontos beállítani???
Bocs a hülye kérdésekért de még csak kezdõ vagyok😄

Mindkettõ tehát ha rányomsz valamire akkor elküldi a kérést amikor a válasz megérkezik akkor fogadja.

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Forza Italia
aha
de melyik számolja azt amikor a neten vagyok???

precision
sent = küldött
received = fogadott

a kettõ együtt a forgalom

Bazinga!

Forza Italia
Hello. Megvettem az Iphone 3gs-em.
Az a kérdésem lenne h mit jelent a net számlálásnál a
Snt és a Received???

precision
lopott cucc mi?
szerintem nehéz dolog, de még ha lehetséges is, itt biztos nem foglalkozunk ilyenekkel... sry.

Bazinga!

pihi
Szevasztok srácok, lehet kicsit buta kérdés de tud vki egy 3Gs es iphonenak új IME számot generálni?:S
necces naon?
elöreisköszi

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

REPS0L
Ezaz hogy sajna en nem jatszottam pcn :/

Még énse, de haladok..😄 Meg a nagy játékokkal is toltam.😊
REPS0L
nem igazán értem az egészet ^^

Civilization? Sztem tök jó😄
REPS0L
valami jó stratégiai játékot tudtok 3G-re? 😊

Nem tudom ez webshopnál is másképp lenne -e... ott végülis végösszeget kalkulál ki

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

neevous
Az Europark-i az tuti nem frencsájz és ott valszeg nem kérnek, de majd Aspyrin megmondja jól.

PLackó
Hát igen,ez nem kezdõrészlet hanem egy nagyon jól titkolt elõleg 😞

precision
eh, az szívás
tehát a kezdõrészleten kívül még elõleget is kell fizetni? az durva...

Bazinga!

1ik haverom járt így, idén 40-rõl 75-re emelték meg az elõfizetési elõleget az akció "visszaélései" miatt. Ezt persze sehol se említik meg a kötsögök... még szerencse h régi elõfizetõként nekem 1 fillért se kellett letenni érte.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

precision
a kezdõrészletre gondolsz? vagy azon kívül kell még valamit fizetni?
mert ha az elõbbi akkor azt mindenhol elkérik, a díjcsomagnak megfelelõ kezdõrészletet sehol sem fogják elengedni

Bazinga!

patyesz18
Sziasztok, tom h ez iphone fróum de talán van vki aki tud segíteni olyan ügybe, h nekem van egy iPod nano classik 80Gb os lejátszóm. Olyat csinált ma h hibátlanul mûködött és 1x kikapcsoltam mivel nem volt rá szükségem, az akkumulátor szintjelzõ még durván a negyedéig mutatta, de utána nemtom se bekapcsolni, se a gépre feldcsatlakoztatni mert nem találja!Ha a töltõre teszem fel akk sem jelez semmit a kijelzõ...mint ha meglenne halva vagy nemtom. Akit tud plz segítsen fontos lenne! Köszönöm szépen elõre is!

PLackó
Üdvözletem.
Tud valaki olyan T-pontot Budapesten,ahol nem kérik el a horribilis 75000Ft-os elõleget az Iphone-okért?

Számolja.
Ha jól tudom az az internetmegosztás, amit tuti számol mivel netezel.

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Alien!
sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy tethering közben számolja a forgalmat a 3GS?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ombika
Tudnatok nekem segiteni MMS beallitasi lehetosegek nincsennek telomban a general/network menupont alatt!? MMS nem jon at!

😄😄😄😄D
REPS0L

lele
ezt én is tapasztaltam már... sokszor hasonló hibákat generál ha voice commandolok is...

Van rá program de a zenéket ugy nem nagyon éred el, ahhoz mindenképpen itunes kell, programokat is csak nehezebb lenne kezelni
meglehet ftp-zni az iphone-t.

Hali skacok elsõ körben szép vasárnap estét mindenkinek második körben pedig új hibát véltem felfedezni. At ipod-ban mikor hangosítani akarok a kijelzõn a csúszkával mindig visszaugrik de hangosodik a zene.
Másik meg lehet értelmetlen lesz olyan programot keresek a telóra ami fájlkezelõ szal ha elindítom akkor onnan elérném a zenéket, képeket esetleg az alkalmazásokat ilyen felsorolásszerûen. Mint kb. a se-nél.

GregSB
gagax
hali! valaki itt használja az iBlueNovát?😄 mert nekem2G igencsak nem akarta bekapcsolnia bluetotthot:S iBluetotth meg valamikor müxik vmikor nem

El tudja valaki mondani, hogy pontosan mi is ez az iTunes U? Nem tudok rájönni..😊
WuFraZselic
kipróbálom, kösz a választ!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Dzsega
nálam is voltak/vannak ilyenek.
Újraindítás segít a dolgon de nem végleg....

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

WuFraZselic
hátha

mostanában mikor hívnak / hívok valakit, elmegy a hálozatom, befagy a telefonon az érintõpanel, és egy jó 30-40 másodperc után tér vissza a t-mobile hálozat, valamint válik használhatóvá a telefon. kicsit idegesít. sõt, kurvára

3.1.2 jb-elt, valami ötlet?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Az mitõl lehet, hogy egyik pillanatról a másikra lehalkult a telefon, alig hallom a beszélõt. Kihangosítva semmi probléma nincs..

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt