iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Most meg azokat nem tudom letörölni😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ezt: http://manuals.info.apple.com/hu_HU/iPhone_Hasznalati_utmutato.pdf nem árt, ha elolvasgatod.
@ Hellomarci
amúgy passz... Sztem nem a filekezelõ problémája a rendes képeket sem engedi akármeddig növelni.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
És mielõtt belém kötnétek, térkép file a kép, ezért kell, hogy ilyen nagy legyen, és nem, nincs kedvem darabolni, és nem, az igo/tomtom... sem helyettesíti. 😊
@ Hellomarci
Szinkronizálni az iphone-ra kattintva jobbgombbal a sync-et választva lehet.
@ Hellomarci
Mivel még csak 2 órája vagyok Iphone tulaj így nem vagyok annyira tisztába még vele. Mire kell odafigyelnem és mi az amit fontos beállítani???
Bocs a hülye kérdésekért de még csak kezdõ vagyok😄
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
de melyik számolja azt amikor a neten vagyok???
Az a kérdésem lenne h mit jelent a net számlálásnál a
Snt és a Received???
szerintem nehéz dolog, de még ha lehetséges is, itt biztos nem foglalkozunk ilyenekkel... sry.
Bazinga!
necces naon?
elöreisköszi
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
mert ha az elõbbi akkor azt mindenhol elkérik, a díjcsomagnak megfelelõ kezdõrészletet sehol sem fogják elengedni
Bazinga!
Tud valaki olyan T-pontot Budapesten,ahol nem kérik el a horribilis 75000Ft-os elõleget az Iphone-okért?
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Olyan kérdésem lenne, hogy tethering közben számolja a forgalmat a 3GS?!?
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Van rá program de a zenéket ugy nem nagyon éred el, ahhoz mindenképpen itunes kell, programokat is csak nehezebb lenne kezelni
meglehet ftp-zni az iphone-t.
Másik meg lehet értelmetlen lesz olyan programot keresek a telóra ami fájlkezelõ szal ha elindítom akkor onnan elérném a zenéket, képeket esetleg az alkalmazásokat ilyen felsorolásszerûen. Mint kb. a se-nél.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Újraindítás segít a dolgon de nem végleg....
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
mostanában mikor hívnak / hívok valakit, elmegy a hálozatom, befagy a telefonon az érintõpanel, és egy jó 30-40 másodperc után tér vissza a t-mobile hálozat, valamint válik használhatóvá a telefon. kicsit idegesít. sõt, kurvára
3.1.2 jb-elt, valami ötlet?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt