iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
persze csak akkor ha az adott témában az adott programhoz tartozik custom ikon... ha nincs akkor meghagyja a default ikont természetesen
Bazinga!
motoron jó lesz majd nyáron
Üdv zoli30
Megvettem végre az Iphone-t.(3GS 16G😎 Regisztráltam...Itunes...stb.
Le töltöttem egy ingyenes játékot, és írták hogy majd a megadott mail címemre kapok egy levelet. Gondolom ezután tudom majd az Iphone-ra felrakni. De ez már 3 napja volt. Mikorra kapom meg, vagy valamit nem jól csináltam?
Elõre is köszi a segítséget
Zoli30
ha lenne pénzem akkor is csak újabb iphone -ra cserélném le, más telefonra biztos hogy nem
Bazinga!
Megvenni meg azt éri meg amelyik neked tetszik.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Lenne egy kérdésem. szerintetek megéri iphone-t venni ? Mert lassan már több mint 2 éves és nem tudom tudásra menyire jó . Vagy ugyan annyit tud mint a mostani telefonok és ugyan annyira jó, mert olvastam és néztem videót és meg gyõzött ,csak nem tudom menyire éri meg megvenni.??
a 3GS-em ismét érdekes dolgot produkált... egy ideje (2-3 hét) rendszeresen elment a hálozat ha hívtak / hívtam, ma is ez volt netezés közben, gondoltam visszajön 1-2 percen belül. de nem. bõ 30 percig 'Searching', ekkora untam meg, kikapcsoltam, majd be már nem tudtam... apple logó, és ennyi, megáll a tudomány. közel 1 hónapja ugyanilyen probléma (nem kapcsolt be, akkor még nem volt ez a hálózat-eltûnés )miatt csináltattam meg, nem tettem rá azóta semmilyen új programot stb. tehát az se lehet h vmi szoftver kavart be. én múltkor is hajlottam a garanciális szerviz felé, csak attól tartok hogy hónapokig fognak rajta ülni... ja és persze megint péntek délután történik ez mint anno, mikor nem vagyok pesten hogy beadhassam bármilyen maszek iphone / t-mobil szervizbe.
próbáljak egy restore-t, vagy hagyjam a picsába és hátha lecserélik t-nél? vagy ha esetleg valakinek van/volt ilyen hálózat-vesztõs problémája, mit csinált a telóval?
kösz, és bocs hogy hosszúra sikeredett, kicsit felbaszott
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Azt ami oda van írva! last full charge (uccsó teljes feltöltés (akku)); usage (használat); standby (készenlét)
Légyszíves olvasd el a használati útmutatót. Kössz...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ha igen mi a véleményetek róla? Esetleg tapasztalatok vele. Köszönöm!
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
amúgy én az audiko.net -et használom saját csengõhang gyártáshoz
Bazinga!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
viszont az emlékeztetõs dologhoz használhatod nyugodtan a gyári Calendar appot... megkeresed a napot amit szeretnél, jobb felül + gombbal tudsz hozzáadni eseményt, jelzést hozzá, miegymás
Bazinga!
Volt mar vkinek olyan problemaja MMS-el T-Mobilenal, hogy megjon uzi, es kiirja, hogy 1 file attachment, de mikor rakattint, akkor csak jobb oldalt kis kek nyil van es kep nincs semmi?! 😞 Minden beallitas stimmel es engedelyezve is van MMS!!
használd az erightsoft super nevû programját, van benne elmentett iphone profil, és mindent konvertál mindenbe
Bazinga!
Viszont videót azt az egyet nem sikerül:S De majd csak rájövök
Music, Movies, Tv Shows van csak
képeket h tudok géprõl rátenni??
mert itunesen nem látom h lenne picture
ha ez megvan, devicesnél kiválasztod a telefonod, music fül, és bepipálod azt hogy selected playlists, artists, genres, majd lejjebb bepipálod a megfelelõt, és sync
vagy lehet az is bepipálva hogy entire music library (ilyenkor mindent rárak ami a libraryban van), csak akkor elõtte a library/musicból távolítsd el azokat amik nem kellenek (jobbklikk, delete, nyugi csak a libraryból törli, magát a fájlt nem)
remélem tudtam segíteni. 😊
Bazinga!
Köszi mindenkinek a segítséget, örök hála
a Library fül alatt van a music oda be tudom húzni a zenét viszont a telón nincs rajta
ha a telefon fül alatt is van music de oda nem tudom behúzni
elnézést h ennyit nyafogok de nem sikerül.
akkor viszont a music fülön keresd õket
Bazinga!