iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REPS0L
ez nem igazán így van, próbáld ki pl a Suave témát, aztán fogj egy appot, töröld le majd rakd ujra...

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

precision
ha winterboard -al raksz be témát, akkor az lecseréli
persze csak akkor ha az adott témában az adott programhoz tartozik custom ikon... ha nincs akkor meghagyja a default ikont természetesen

Bazinga!

REPS0L

Megvan! többet nem kérdezek. Köszönöm!
valamit én nem értek akkor! Az iTunes-ban az application fülben kettõ rész van a bal oldali a sync application, a jobb oldali az iphone. ha az iphone részbõl törlöm attól függetlenül a syc application fülben ott marad (nem szinkronizálja ez igaz). de én a sync applicationból is törölni szeretném.
Ombika
Jah csak loszar tavolsagot lo at kekfog! 😞

REPS0L
van olyan fix, ha felteszek egy témát, akkor az összes ikont cseréli, ne kelljen újra pakolni az összes appom? :\

Azt az oldalsó menübe tudod megtenni. Ott ugye mindegyiknek ott van az ikonja, jobb klikk és delete. (Vagy csak simán kijelölöd és nyomsz egy del-t)
minden mûködik, csak már arra kell rájönnöm, hogy az Application-be hogyan kell törölnöm programot. Hiába jelölöm ki a pipával és mondom neki hogy törlés, ott marad.
REPS0L
haverral kipróbáltunk egy Bluetooth Walkie Talkie nevû appot, nagyon kemény, úgy halljuk egymást hogy õ jön mögöttem kocsival, ja és fülhallgatóval is tökéletes 😉
motoron jó lesz majd nyáron

Hát ha letöltötted a progit, akkor az Applicationsnél ott lesz (bal oldali menü) és miután sync-olod a telót fel kéne raknia, de ha nem, akkor amikor az iPhoneodra klikkelsz felül is lesz egy Applications fül és ott be tudod rakni és még el is tudod helyezni.
Szia! megkaptam a mailt,katt a linkre felmentem az iTunes-ra és hogyan tovább? Szinkronizáltam már de semmi. Elõre is köszi a segítséget. (3 napja van iphone-m)Be vagyok regisztrálva...stb.
Nekem volt olyan, hogy egyé hét után kaptam meg. De olyan is volt, hogy azonnal. Ha be akarsz jelentkezni, akkor kiírja, hogy még nem igazoltad vissza és ott rá tudsz menni, hogy 'resend e-mail' tehát újraküldik a mailt. Ezt be lehet próbálni párszor, hogy sürgesd.
Ikon 200 1GB adat forg.
Ikon 400 ha jól sejtem és 2 év hüség? 😊

Most vettem 3 napja a 3Gs 16 GB az Europarkba. Készülékcsere akcióban. 19.900 elõleg 30.000 elõre befizetés, amit míg nem beszélsz le, nem kapsz számlát a T-tõl. Így nézve 50.000 Ft és viheted haza.
Üdv zoli30
Sziasztok!
Megvettem végre az Iphone-t.(3GS 16G😎 Regisztráltam...Itunes...stb.
Le töltöttem egy ingyenes játékot, és írták hogy majd a megadott mail címemre kapok egy levelet. Gondolom ezután tudom majd az Iphone-ra felrakni. De ez már 3 napja volt. Mikorra kapom meg, vagy valamit nem jól csináltam?
Elõre is köszi a segítséget

Zoli30
precision
én még mindig az elsõ generációs iphone -t használom
ha lenne pénzem akkor is csak újabb iphone -ra cserélném le, más telefonra biztos hogy nem

Bazinga!

Köszönöm szépen a válaszokat így már könnyebb dönteni .

Arcor
Nem véletlenül hasonlítanak hozzá minden telefont 2 év után is.
Megvenni meg azt éri meg amelyik neked tetszik.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Mi több mint 2 éves? 😊 3GS pl. tavaly nyáron jött ki. Nem tud jelentõsen többet mint a többi hasonló kategóriájú HTC HD sorozat és stb, de stabilabb és szinte végtelenek a fejleszthetõségi lehetõségek amik az iPhone app-okat illetik.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hello
Lenne egy kérdésem. szerintetek megéri iphone-t venni ? Mert lassan már több mint 2 éves és nem tudom tudásra menyire jó . Vagy ugyan annyit tud mint a mostani telefonok és ugyan annyira jó, mert olvastam és néztem videót és meg gyõzött ,csak nem tudom menyire éri meg megvenni.??

REPS0L
megoldva!

REPS0L
hogy tudok restore-ozni update nélkül? :o

WuFraZselic
hello

a 3GS-em ismét érdekes dolgot produkált... egy ideje (2-3 hét) rendszeresen elment a hálozat ha hívtak / hívtam, ma is ez volt netezés közben, gondoltam visszajön 1-2 percen belül. de nem. bõ 30 percig 'Searching', ekkora untam meg, kikapcsoltam, majd be már nem tudtam... apple logó, és ennyi, megáll a tudomány. közel 1 hónapja ugyanilyen probléma (nem kapcsolt be, akkor még nem volt ez a hálózat-eltûnés )miatt csináltattam meg, nem tettem rá azóta semmilyen új programot stb. tehát az se lehet h vmi szoftver kavart be. én múltkor is hajlottam a garanciális szerviz felé, csak attól tartok hogy hónapokig fognak rajta ülni... ja és persze megint péntek délután történik ez mint anno, mikor nem vagyok pesten hogy beadhassam bármilyen maszek iphone / t-mobil szervizbe.
próbáljak egy restore-t, vagy hagyjam a picsába és hátha lecserélik t-nél? vagy ha esetleg valakinek van/volt ilyen hálózat-vesztõs problémája, mit csinált a telóval?

kösz, és bocs hogy hosszúra sikeredett, kicsit felbaszott

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Dzsega
vajon?
Azt ami oda van írva! last full charge (uccsó teljes feltöltés (akku)); usage (használat); standby (készenlét)
Légyszíves olvasd el a használati útmutatót. Kössz...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Forza Italia
Srácok mindent sikerült feltenni. Egy kérdés még. A settings-generals-usagen bellül a time since last full charge mit mér???? Van az usage és a standby

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Hali skacok! Ismeritek-e ezt a két programot: iStorage, Air Sharing?
Ha igen mi a véleményetek róla? Esetleg tapasztalatok vele. Köszönöm!

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

precision
googlezz rá, van leírás róla magyarul, angolul
amúgy én az audiko.net -et használom saját csengõhang gyártáshoz

Bazinga!

Forza Italia
Még egy kis kérdés. Saját csengõhangot hogy tudom betenni??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
srácok tényleg kösz minden segítséget. Jó h lehet még számítani az emberekre

Ombika
Nincs is azzal baj, azzal tolom, de 2ot csippan es ennyi. Nekem ez kurva keves! 😞

precision
mms -t passzolom

viszont az emlékeztetõs dologhoz használhatod nyugodtan a gyári Calendar appot... megkeresed a napot amit szeretnél, jobb felül + gombbal tudsz hozzáadni eseményt, jelzést hozzá, miegymás

Bazinga!

Ombika
Tudtok vmi olyan progit, amibe emlekeztetoket lehet berakni es ezt jelzi is megadott hanggal?

Volt mar vkinek olyan problemaja MMS-el T-Mobilenal, hogy megjon uzi, es kiirja, hogy 1 file attachment, de mikor rakattint, akkor csak jobb oldalt kis kek nyil van es kep nincs semmi?! 😞 Minden beallitas stimmel es engedelyezve is van MMS!!

Én az Xvid2psp programot használom. Abban is van iPhone profil, elég gyorsan végzi a dolgát, és ami számomra a legnagyobb pozitívum, hogy feliratos filmeknél ráégeti a feliratot a filmre. Ja és persze ingyenes... 😊

precision
jaja, mp4be kell konvertálni
használd az erightsoft super nevû programját, van benne elmentett iphone profil, és mindent konvertál mindenbe

Bazinga!

Át kell konvertálni mp4 formátumba a videót, és ugyanúgy add to library, majd sync...

Forza Italia
mindent úgy csináltam most már a képek és a zenék is jók.
Viszont videót azt az egyet nem sikerül:S De majd csak rájövök

LoDMaSt
Hidd el, hogy nem hülyeség az a használati utasítás, és nem véletlenül van..

@ Hellomarci

Forza Italia
nekem olyan nincs😄
Music, Movies, Tv Shows van csak

LoDMaSt
pedig van, az iphone-ra kattintva.

@ Hellomarci

precision
picture nincs de photos van 😊

Bazinga!

Forza Italia
még egy kérdés😄
képeket h tudok géprõl rátenni??
mert itunesen nem látom h lenne picture

precision
na akkor feleslegesen körmöltem... 😄D

Bazinga!

precision
natehát, itunes, ráállsz a library részre, file menü add file to library vagy add folder to library... elõzõvel fileokat egyesével, utóbbival egy mappát és annak teljes tartalmát tudod hozzáadni a libraryhez

ha ez megvan, devicesnél kiválasztod a telefonod, music fül, és bepipálod azt hogy selected playlists, artists, genres, majd lejjebb bepipálod a megfelelõt, és sync

vagy lehet az is bepipálva hogy entire music library (ilyenkor mindent rárak ami a libraryban van), csak akkor elõtte a library/musicból távolítsd el azokat amik nem kellenek (jobbklikk, delete, nyugi csak a libraryból törli, magát a fájlt nem)

remélem tudtam segíteni. 😊

Bazinga!

Forza Italia
Siker van srácok sikerültttttttttt😄
Köszi mindenkinek a segítséget, örök hála

Forza Italia
most megint nem tok számot rárakni:S
a Library fül alatt van a music oda be tudom húzni a zenét viszont a telón nincs rajta

ha a telefon fül alatt is van music de oda nem tudom behúzni

elnézést h ennyit nyafogok de nem sikerül.

Forza Italia
sikerült kiszednem köszi

precision
vagy várjunkcsak, van egy olyan sanda gyanúm hogy nem a ringtone -ok közé rakta, mivel mp3ban voltak ugye
akkor viszont a music fülön keresd õket

Bazinga!

precision
akarom mondani bal oldalt 😊

Bazinga!