iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Van, de nincs rá szükséged. 1 e-mail-es hibát javít, illetve a jailbreak-et hivatott megnehezíteni. Nincs értelme telepíteni.

[merlinw.org]

chicco
urak 3.1.3 mar torheto rendesen????. 2G iphone

Van án grafika...😄
REPS0L
õ az

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

REPS0L
én a Bluetooth Walkie Talkie nevût használom, elvileg létrejöhet több ember között is, ahogy látom a képeken (emberfej x 1)

annyira nem erõltettük a dolgot, addig jó amig a bluetooth elmegy, ez fizikális akadályok miatt is csökkenhet, stb...

wolfaud
Úgy latszik a kérésem meghallgatásra került ezek szerint van Iphonra Walki talki progi nézegettem már appstoron ott van egy párfajta van külömbség a progik között vagy csak a kinézet?? A másik kérdésem hogy csak 2 Iphont között mûködik vagy esetleg több között is? Mi volt a legmesszebbi távolság ami között mûködött?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

REPS0L
és akkor más ajánlat? 😊

REPS0L
jackes egy rakás szar, úgy zúg ájfonnal hogy szörnyû, én minõségre megyek..

REPS0L
írd be hogy walkie és a második az apptrack.org -on!

MerlinW
Nem.

[merlinw.org]

Sziasztok!

JB nélküli 3GS-re lehet crackelt appet feltenni?

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

precision
hát ha két külön gépen kezeled õket, és soha nem dugod rá az egyik iphone -t a másik gépre akkor nem lesz gond persze 😊

Bazinga!

ja most már értem sry !!De érdekes modon letöröltem de még mindig benne van a funkció,az hogyan tudom letörölni?

Arcor
Akkor mondom máshogy 😊

iPhone és iPhone; iPhone és iPod Touch, iPod Touch és iPod Touch között fog látszani.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

3Gs rõl probáltam Nokiára és visszafele de ugy se volt jó

Arcor
iPhone vagy iPod Touch között mûködik 2.2 fölött, így próbáltátok?

Na pont ez van fent csak se az sms fogadó nem látja se én hogy ha küldenek !!

Arcor
JB nélkül ezzel az appal, Cydiához nem értek biztos van ott is valami okosság.

Sziasztok!!Nem tudnátok megmondani,hogy lehet az sms be Smileyt-t beletenni???

Arcor

Sziasztok! Leesett a telefon es megtört a nemito gombom. 😞 Azt szeretnem megkerdezni,hogy hol lehet ezt a problemat szervizeltetni? (t-mobile,istyle kilõve) Elõre is köszönöm a valaszokat!

Arcor
Nem tudtok valami ehhez hasonló appot ami pontosan számolja a hívásidõt t-mobilenál?

GregSB
Nem, és erre figyelj oda, mert szinkronizációnál mindig az a "perdöntõ" ami a gépen van, nem ami a telefonodon. Tehát ha idegen gépen synceled akkor le fog mindent gyalulni a telefonodról és csak otthon tudod visszarakni.

Ha idegen gépen akarsz rárakni pár cuccot, akkor ki kell kapcsolni iTunesban az auto-syncet, és manuálisan kell felpakolgatni rá a cuccokat.

PLackó
Köszi
de ha a másik gépen kezelem, akkor nem állhat fent ilyen probléma? tehát a szinkronizációnál megmarad minden?

precision
de sajnos "nullázni" fogja
mindenképpen érdemes egy másik gépen kezelni a másik iphone -t, mivel egy itunes library -t csak egy iphone -al lehet syncelni

vagy nemtom hogy az mennyire mûködik hogy egy másik usert csinálni a windowson belül és oda is telepíteni egy itunes -t... ezt passzolom

Bazinga!

PLackó
Ismét egy kérdés 😊
Tesomnak 3GS-e van nekem 3G.
Ha ugyanarról az Itunesról kezelem a kettöt ugye megmaradnak az adatai/programjai a 3GS-nek?
Hogyha most elöször csatlakoztatom a 3GS-ét az én itunesomra ugye nem a semmivel fogja szinkronizálni,és igy 0-ázni a telot,hanem a telorol töltödnek át a dolgok itunes-re?
Bocsi a kacifántos de alapvetõ kérdést 😊

Ombika
MEG KELL VENNI, mert leirtak 5-en!! Nincs mas megoldas ra..

autoszimulator
nem lehet, sõt a liszensz sem ruházható át más platformra, szóval ha az igo iPhone-ra kell, oda is meg kell venned. Ingyenes alternatíva amúgy van pár az Appstore-ban, ami félig meddig offline GPS-t szolgáltat, de csodát ne várj, ha lenne profi ingyenes GPS progi, éhen halnának a fizetõs változatok 😊

.: mobilize.hu :.

LoDMaSt
sztem bukta, ha megvan iphonera nekem a nfs, attól még nem tudom pc re is felrakni, de ne nekem legyen igazam.

@ Hellomarci

Nem értelek! Nekem van egy legális IGO8-am, amit a Samsung Omniámhoz adtak.
Ezt szeretném felrakni az iphone-ra. Tudsz segíteni ebben?

Üdv: Zoli
Ha Mo.-ra vagy regisztrálva és a legfrissebb iGo van (1.2akármi) akkor csak jóság van, abba már benn van Mo. térkép. Vegyed megfele 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Lehet hogy én fogalmazok rosszul, de én free navigációt szeretnék. A Navigon-ra ha rákeresek (navigon, igo) az iTunes-ban, akkor zárójelben az szerepel hogy (USA). A meglévõ IGO8-at pedig a Samsung Omniához adták ezt pedig nem biztos hogy fel tudom rakni az iphone-ra. vagy fel lehet rakni?
PLackó
Még lenne egy kérdésem.
Ez alapján JB-elném az iphone-t és itt van egy ilyen lépés:
Mivel T-mobileos elõfizus vagyok nekem nem-re kell menni,igaz?

Click on "Yes" when Sn0wbreeze asks you “Do you want to activate your iPhone?” for hacktivation. Click on “No” only if you are on an officially supported carrier like AT&T.

Ombika
Miert kellene ezekhez JB? iTunes go..

nem szeretném jailbreak-elni az iphone.t
más navi progit nem tudsz?
PLackó
Miért, az alap navigácioja 3G-rõl szedi az adatokat? 😮
Akkor bár nem akartam,de majd JailBrakelni kell nekem is.

A lent emlitett ZAGG fóliát honnan érdemes Budapesten beszerezni?
Ahogy látom a macshop nem a legolcsóbb 😊

Ombika
Navigon, Igo

Sziasztok! Vettem egy 3Gs-t(16G😎. Milyen navigációt érdemes fel rakni az iphone-ra. Van egy legális IGO8-am amit a Samsung Omniához adtak. Ezt is fel tudom rakni? Olyan kellene ami nem a 3G-rõl szedi az adatokat (pénzért)hanem a mûholdról.
Köszi elõre is a segítséget.
Szia! Ez a Blue Woki? Mert én csak ezt találtam.

Egyik haveromnak ilyentõl lett zárlatos az iPod Touch-a. Szerintem olyat vegyél, ami szivargyújtós és jack-el kötöd össze, az nem árthat.
precision
az egyik a hangszóró a másik a mikrofon 😊 teljesen normális 😊

Bazinga!

PLackó
bocsi az üzenetduplázás miatt,de elfelejtettem még 1 dolgot kérdezni.
Ha jól látom a telefon alján 2 db hangszóró van,nekem mégis csak az egyikbõl jön bárminemû hang. Normális dolog ez?

PLackó
Köszi szépen 😊

precision
ha nem használod a wifi -t érdemes kikapcsolni, mert eléggé zabálja az akksit... bár ha lockolva van a telefon akkor elvileg a wifit is kikapcsolja
kijelzõre én a ZAGG féle invisible shield -et ajánlom... van nekik amúgy full body csomagjuk is, hátlapra, meg gombokra, meg mittudomén, de macera felrakni õket... a kijelzõre egyszerû felrakni, és igencsak masszív cucc... katonaságtól jött át, helikopter propeller védelemre használták, és élettartam garanciát kapsz rá, a használatot semmilyen mértékben nem befolyásolja

tok ügyben nem tudok nyilatkozni, végülis bármelyik jó amelyik szilikonból vagy vmi vastagabb gumiból van... szoktak lenni ilyen vastag mûanyagból vagy fémbõl készült tokok lenni, azok szerintem feleslegesek 😊

Bazinga!

PLackó
Üdv!
Sikerült megkaparintanom egy 3G-t.
Lenne pár kérdésem.
Wifi kikapcsolása sokan számit akksi üzemóra ügyben?
Tokot,fóliát milyet ajánlanátok hozzá/honnan?
Kedvenc játékotok/gps-etek? 😊

Ombika
Igen retek szar a minosege!!

REPS0L
köszi, megnézem ;]

precision
ja értem, akkor az nem a png -ket cseréli le hanem vmi scripttel kicsinyíti le a meglévõket
hát úgy néz akkor annak ez a hátulütõje... esetleg googlezz utána ennek a témának, hogy másnál is ilyen e, vagy a készítõ weboldalára menj fel és ott olvass utána

Bazinga!

REPS0L
ott nekem is, de a Sueva -ban nem ikont cserél, hanem az ikonok formáját (kisebbek lesznek)

precision
én már nem használok winterboard -ot
de azt tudom, hogy mikor használtam (glassklart témával) és felraktam egy progit akkor berakta hozzá a glassklartos ikon -t (ha volt hozzá)

hogy nálad mi lehet, passzolom

Bazinga!