iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, ha hülyeséget kérdezek! Az AppStore-ról letöltött programokat hogyan tudom eltávolítani az iphone-omról?
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Üdv: Zoli30
próbáltam ilyen wifin keresztüli flashdrive programokat, kb 5öt... általános gond velük, hogy vagy kicsinyítik a képet, vagy ha nem akkor nagyon lassúak, továbbá mivel böngészõn keresztül kell feltölteni a dolgokat, a tallózó ablaknál se mappát se több fájlt nem tudok kijelölni... vicces 😊
ezért gondoltam hátha van vmi másféle program amire nem gondoltam vagy nem ismerek, és/vagy hátha van vmi cydias cucc amit nem ismerek 😊
Bazinga!
Ha megnézitek, a 2.0 és a 3.0 megjelenése hogy zajlott le:
Márciusban bejelentették õket, és kiadták a beta SDK-t a fejlesztõknek, hogy a nyári megjelenésre tudjanak készíteni Appokat.
Most azonban a 3.2 bétáját adták ki az iPad miatt, januárban. Teljeséggel kizártnak tartom, hogy most márciusban bemutassák a 4.0-t, akkor mi értelme lett volna kiadni 4 db bétát a 3.2-bõl? Az iPadre fejlesztõk kezdhetnének mindent elõrõl, és Április 3.-án már megjelenik a termék.
Így viszont nem lesz 4.0 nyárra...
A szokásos konferencia központban is törölték a nyári "Corporate event"-et, ami alapján a visszaszámlálót belõttem az új HW bemutatására.
Az durva lenne ha nem mutatnának be új telefont idén, ezt nem tehetik meg. Viszont nagyon úgy tûnik hogy az iPad miatt módosul az iPhone éves frissülési ciklusa.
Amit el tudok képzelni, hogy nyáron fogják bemutatni a 4.0-t, és õsszel jön az új teló.
Vagy kiadnak nyáron egy új vasat, de a software marad 3.2.
Meglátjuk...
<#idiota>#idiota>
Bazinga!
"Az is érdekes eredmény, hogy a tulajdonosok másképp kezelik az iPhone-jukat, mint más elektronikai eszközöket, gyakran élõlényként tekintenek rá, megszemélyesítik az eszközt: három százalékuk nem tûri, hogy más is megérintse, és ugyancsak három százaléknyian egyedi nevet adnak a kütyünek – mit több, kilenc százalékuk elismerte, hogy megsimogatta már kedvességbõl, míg nyolc százalékuk bevallotta, hogy eszébe jutott már az, hogy az iPodja esetleg féltékeny az iPhone-jára.
Mekkora már! 😄
@ Hellomarci
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
valaki tudj ezt a kódot? nem iphone-hoz kell, másik telefonon, csak ott nem lehet beállításokban átállítani😊
az amerikai szabadalmi törvény is egy vicc ahogy van, ilyeneket le lehet védetni, hogy dupla egérklikk... innentõl kezdve felesleges bármirõl is tovább beszélnünk 😊
alap dolog, hogy egy-egy cég megsérti a másik szabadalmát... várom azt mikor ilyenek lesznek levédve hogy TELEFON, megszerzi mondjuk az apple, és bárki aki telefont merészel készíteni, számítson hogy tökön lesz szúrva
😊
Bazinga!
[merlinw.org]
Amikor a Nokia beperelte az Apple-t, komment az sg.hu-s hír alól (nem szó szerinti idézet): "Jól teszik, ne engedjék hogy lopjon a mocskos Apple!"
Aztán amikor az Apple perelte be a HTC-t, akkor is az Apple-t fikázta mindeki 😄
És akkor még az Apple felhasználókra mondjék, hogy fanboyok...
Pl azt mindeki elfrelejtette, hogy 1 hónappal ezelõtt a Nokia perelte be az Apple-t? Utánna lendült be maga az Apple, és kezdte el a visszaperelést és a HTC perelést is...
Ezek a próbálkozások (az ügyvédek harca) beletartoznak a multik életébem AMD is így nyúlt le egy milliárdot az Inteltõl😊 Ez a nagyfiúk pókerjátéka:Ö
[merlinw.org]
érdekes, eddig nem sértette az amúgyis nevetséges szabadalmaikat a htc, csak most, hogy kezdi szorongatni a töküket
az az egy szerencséje van az applenek, hogy jól átgondolt és teljesítményben kiváló eszközöket dob a piacra...
a másik szerencséje az applenek a "hackerek", van is egy videó a youtubeon, elég régrõl, ahol a hackerek megbecsült és elfogadott emberek voltak, volt találkozójuk, ahol pl az egyik arc az akkori osx -et hackelte meg és rakta bele a mai alt-tab -os taszkváltást, az apple egyik mostani oszlopos tagja is ott tûnt fel...stb., és ugyanez van most a jailbreakerekkel... töménytelen cuccot lenyúlt már onnan az apple
egyszóval az anyjukat 😊
Bazinga!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
@ Hellomarci
"Kedves Apple, mi igazán nem akartunk ebbe belemenni, de 13 éve vagyunk a házban, ti ott Kaliforniában még postagalambbal küldtétek a rövid szöveges üzenetet, amikor mi már toltuk be a szabadalmainkat a rendszerbe. Úgyhogy köszi hogy jelentkeztetek, most megyünk és áttúrjuk a szabadalom portfóliónkat, aztán értesítünk titeket, hogy tízszer, vagy százszorannyi szabadalmunkat sértitek ti meg, mint mi a tieteket."
Bazinga!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
szerintem nem érdemes megvárni az új szériát, mert nem hiszem, hogy annyi sok újítás lesz majd benne, ami megéri majd azt a rohadt sok pénzt érte... persze ez is relatív, minden a pénztárcádtól függ... az tény, hogy az iphone még így is van annyira jó készülék, hogy megéri megvenni, pláne ilyen csomagokban, ahol nem kell kifizetni érte egyben 200e vagy afeletti összeget
max. azért lenne érdemes várnod az új iphone -ra, mert olyankor a régebbiek ára lejjebb megy
a számhordozás szerintem ingyenes, de t-mobile.hu és nézd meg 😊 sztem ha veszel egy iphone -t vmilyen ikon csomaggal, akkor biztos hogy ingyen áthozhatod a számodat
Bazinga!
Illetve lenne egy kérdésem még, én 20-as vagyok, de szeretném megtartani a számomat, az külön kerül valami pénz féleségbe a t-mobilenál? Elõre is köszönöm a tanácsokat és segítségeket! 😊
ha már itt tartunk, valaki jártas szgépen zenecsinálásban? 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
ha ilyen turbosim izékre gondolsz, azokat felejtsd el szerintem
tehát, mégegyszer leírom
ha gyári független (vagy esetleg szoftveresen már függetlenített) telefont szerzel, minden gond nélkül tudsz bele rakni t-mobile -os simkártyát
ha nem ez a helyet, neked kell függetlenítened, szoftveresen
a mobilnet nem készülékhez hanem "elõfizetéshez" és simkártyához között... de ahhoz hogy tudd használni a magyar simkártyát a külföldi iphone -on, függetlennek kell lennie a telefonnak
Bazinga!
teljesen mind1 honnan származik a készülék, amíg tudja kezelni a t -s simkártyát (vagy gyárilag független, vagy te magad függetleníted)
Bazinga!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Halló ez egy üzenetrögzítő. Ha további magyarázatra vár, hivatalosan fogyatékosnak minősítem.
Ha levaltom a regi iphonenomat ujra, akkor az ujra tudom szinkronizalni a telefonszamokat, programokat?
Ha nem, akkor mi a teendo?
[merlinw.org]
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Ez a manualis felpakolas hogy mukodik? Ertsem ugy hogy csak van megoldas arra hogy programot, vagy zenet masoljunk az iphonera anelkul hogy elveszenek amik mar rajta vannak ? Egy ideje nem syncronizaltam s egy csomo programot raktam fel Rock-rol meg mashonan itunes nelkul s most nem tudom hogy rakhatnek ra zenet vagy mas programot amit csak a netten kapok meg.
Hamarosan kiadják iPhone-ra is, itt a linkben kipróbálhatjátok a flash verzióját. Nagyon addiktív kis game, eddig 975 méter a rekordom
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu