iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!

Bocs, ha hülyeséget kérdezek! Az AppStore-ról letöltött programokat hogyan tudom eltávolítani az iphone-omról?

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Sziasztok! Regisztráltam az iTunes-on a Magyar és USA-ban. Az USA Appstore-ban húztam le free filmet, és kb 300Mb után kilõtte a netemet a géprõl. Az 1,4Gb film mire lejött, kb 6x indítottam a gépemet újra. Tökéletesen felraktam az iPhone-ra, mûkszik a film. Van valakinek hasonló tapasztalata? A Magyar Appstore-ban nem volt ilyen soha.

Üdv: Zoli30
precision
vki nem tud egy olyan képnézegetõ alkalmazást ami nem kicsinyíti le a képeket? az se baj ha cydias cucc, legalább ssh -n vagy t-pot -al egyszerûbben fel tudnám másolni a képeket 😊 de lehet hivatalos program is, a lényeg hogy kezelje a mappákat, ne egy helyre kelljen beraknom csomó nagyméretû és felbontású képet
próbáltam ilyen wifin keresztüli flashdrive programokat, kb 5öt... általános gond velük, hogy vagy kicsinyítik a képet, vagy ha nem akkor nagyon lassúak, továbbá mivel böngészõn keresztül kell feltölteni a dolgokat, a tallózó ablaknál se mappát se több fájlt nem tudok kijelölni... vicces 😊
ezért gondoltam hátha van vmi másféle program amire nem gondoltam vagy nem ismerek, és/vagy hátha van vmi cydias cucc amit nem ismerek 😊

Bazinga!

GregSB
Hmm, lehetséges hogy nyáron nem lesz iPhone 4.0-s software update.. mibõl gondolom ezt?

Ha megnézitek, a 2.0 és a 3.0 megjelenése hogy zajlott le:

Márciusban bejelentették õket, és kiadták a beta SDK-t a fejlesztõknek, hogy a nyári megjelenésre tudjanak készíteni Appokat.

Most azonban a 3.2 bétáját adták ki az iPad miatt, januárban. Teljeséggel kizártnak tartom, hogy most márciusban bemutassák a 4.0-t, akkor mi értelme lett volna kiadni 4 db bétát a 3.2-bõl? Az iPadre fejlesztõk kezdhetnének mindent elõrõl, és Április 3.-án már megjelenik a termék.

Így viszont nem lesz 4.0 nyárra...

A szokásos konferencia központban is törölték a nyári "Corporate event"-et, ami alapján a visszaszámlálót belõttem az új HW bemutatására.

Az durva lenne ha nem mutatnának be új telefont idén, ezt nem tehetik meg. Viszont nagyon úgy tûnik hogy az iPad miatt módosul az iPhone éves frissülési ciklusa.

Amit el tudok képzelni, hogy nyáron fogják bemutatni a 4.0-t, és õsszel jön az új teló.

Vagy kiadnak nyáron egy új vasat, de a software marad 3.2.

Meglátjuk...

LoDMaSt
Hé, ne személyeskedj! <#vigyor><#idiota>

@ Hellomarci

precision
ja amúgy meg senki sem nyúlhat az én Bözsimhez miután mikroszálas törlõruhával fényesre pucoltam a kijelzõjét... simogatása közben észrevettem, hogy a laptop ledjei mérgesen villogni kezdtek... elõször azt hittem csak véletlen, de aztán hirtelen feljött egy ablak hatalmas betûkkel kiírva hogy "Fuck you, and fuck your fucking iphone you fuckhead"

<#idiota>

Bazinga!

precision
gyíkok... 😄

Bazinga!

LoDMaSt
http://index.hu/tech/2010/03/09/fuggest_okoz_az_iphone/

"Az is érdekes eredmény, hogy a tulajdonosok másképp kezelik az iPhone-jukat, mint más elektronikai eszközöket, gyakran élõlényként tekintenek rá, megszemélyesítik az eszközt: három százalékuk nem tûri, hogy más is megérintse, és ugyancsak három százaléknyian egyedi nevet adnak a kütyünek – mit több, kilenc százalékuk elismerte, hogy megsimogatta már kedvességbõl, míg nyolc százalékuk bevallotta, hogy eszébe jutott már az, hogy az iPodja esetleg féltékeny az iPhone-jára.

Mekkora már! 😄

@ Hellomarci

*31#hívószám

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

passatgt
t-mobilnál van egy kód, ha rejtettre van állítva a sim-en a hívószám kijelzés, akkor a hívandó telefonszám elé beírva látható lesz

valaki tudj ezt a kódot? nem iphone-hoz kell, másik telefonon, csak ott nem lehet beállításokban átállítani😊

precision
én a többieket sem védem, ugyanolyan ellenszenvesek mint a többiek

az amerikai szabadalmi törvény is egy vicc ahogy van, ilyeneket le lehet védetni, hogy dupla egérklikk... innentõl kezdve felesleges bármirõl is tovább beszélnünk 😊

alap dolog, hogy egy-egy cég megsérti a másik szabadalmát... várom azt mikor ilyenek lesznek levédve hogy TELEFON, megszerzi mondjuk az apple, és bárki aki telefont merészel készíteni, számítson hogy tökön lesz szúrva

😊

Bazinga!

MerlinW
Ez általános, hogy mindig a kisebbet védik. MS, Google, Apple, Intel, Nvidia.. mikor olvastál róluk olyat, hogy õk a jók, és nincs igazuk a "kicsiknek"?😊 Soha. A nagy mindig rossz, a kicsi mindig ártatlan😊

[merlinw.org]

GregSB
Egyébként meg lol:

Amikor a Nokia beperelte az Apple-t, komment az sg.hu-s hír alól (nem szó szerinti idézet): "Jól teszik, ne engedjék hogy lopjon a mocskos Apple!"

Aztán amikor az Apple perelte be a HTC-t, akkor is az Apple-t fikázta mindeki 😄

És akkor még az Apple felhasználókra mondjék, hogy fanboyok...

GregSB
Errõl van szó, csak ha az Apple perel akkor azt egybõl nagydobra verik 😄

Pl azt mindeki elfrelejtette, hogy 1 hónappal ezelõtt a Nokia perelte be az Apple-t? Utánna lendült be maga az Apple, és kezdte el a visszaperelést és a HTC perelést is...

MerlinW
Ó, dehogynem hallani... 10 éve mindenki perel mindenkit. Nokia a Sony-t Sony és Samsung a Siemens-t, stb. Megy ez csak nincs nagy dobra véve. Ezek teljesen "normális" dolgok a multik között. Egyébként Apple a Google-t támadja, csak okosan, közvetetten a gyártóját támadja.

Ezek a próbálkozások (az ügyvédek harca) beletartoznak a multik életébem AMD is így nyúlt le egy milliárdot az Inteltõl😊 Ez a nagyfiúk pókerjátéka:Ö

[merlinw.org]

precision
az apple úgy ahogy van egy hányinger cég szerintem... most, hogy kezd feljönni az android, persze hogy bepereli a htc -t (a htc a legerõsebb android "user" jelenleg)
érdekes, eddig nem sértette az amúgyis nevetséges szabadalmaikat a htc, csak most, hogy kezdi szorongatni a töküket

az az egy szerencséje van az applenek, hogy jól átgondolt és teljesítményben kiváló eszközöket dob a piacra...

a másik szerencséje az applenek a "hackerek", van is egy videó a youtubeon, elég régrõl, ahol a hackerek megbecsült és elfogadott emberek voltak, volt találkozójuk, ahol pl az egyik arc az akkori osx -et hackelte meg és rakta bele a mai alt-tab -os taszkváltást, az apple egyik mostani oszlopos tagja is ott tûnt fel...stb., és ugyanez van most a jailbreakerekkel... töménytelen cuccot lenyúlt már onnan az apple

egyszóval az anyjukat 😊

Bazinga!

Hát igen, attól függetlenül h igencsak megvagyok elégedve az iPhone-ommal, Steve Jobs 1 kimondottan unszimpatikus gonosz gnóm szvsz 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

LoDMaSt
És kívülrõl nézve nekik adok igazat, he lenne egy iPhonehoz hasonlóan gyors teló, már rég megvettem volna, mert már engem zavar, hogy az apple perel összevissza, mint egy ovis kisgyerek. (Az meg, hogy kinek van igaza, nem érdekel, valahogy más cégekrõl nem hallani ilyesmit)

@ Hellomarci

MerlinW
<#banplz>

[merlinw.org]

precision
biztos hallottatok róla h az apple pereli a htc -t a szabadalmak miatt... szánalom amúgy 😄 no mind1, htc válasza nem gyenge 😄

"Kedves Apple, mi igazán nem akartunk ebbe belemenni, de 13 éve vagyunk a házban, ti ott Kaliforniában még postagalambbal küldtétek a rövid szöveges üzenetet, amikor mi már toltuk be a szabadalmainkat a rendszerbe. Úgyhogy köszi hogy jelentkeztetek, most megyünk és áttúrjuk a szabadalom portfóliónkat, aztán értesítünk titeket, hogy tízszer, vagy százszorannyi szabadalmunkat sértitek ti meg, mint mi a tieteket."

Bazinga!

Viszont ha annyira nem sürgõs és megvárnád az újat, akkor a mostani ára is lejjebb fog esni, és tényleg nem nagyon tudták még a 3GS határait még kifeszíteni, még a 4G ígéreteivel sem

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

precision
ha hajlandó vagy ennyi pénzt kiadni egy telefonért, akkor mindenképpen megéri
szerintem nem érdemes megvárni az új szériát, mert nem hiszem, hogy annyi sok újítás lesz majd benne, ami megéri majd azt a rohadt sok pénzt érte... persze ez is relatív, minden a pénztárcádtól függ... az tény, hogy az iphone még így is van annyira jó készülék, hogy megéri megvenni, pláne ilyen csomagokban, ahol nem kell kifizetni érte egyben 200e vagy afeletti összeget
max. azért lenne érdemes várnod az új iphone -ra, mert olyankor a régebbiek ára lejjebb megy

a számhordozás szerintem ingyenes, de t-mobile.hu és nézd meg 😊 sztem ha veszel egy iphone -t vmilyen ikon csomaggal, akkor biztos hogy ingyen áthozhatod a számodat

Bazinga!

sajtburger
Sziasztok! Telefon vásárlás elõtt állok és gondolkodok, hogy megkéne próbálnom egy iPhone-t. Igazából sok pozitívumot halottam és láttam már róla, mégis írnátok nekem 1-2 tanácsot, hogy érdemes é ennyi pénzt kiadni rá, megéri-e? Hamarosan jön majd egy új széria ki mint minden évben, várjam inkább azt meg?
Illetve lenne egy kérdésem még, én 20-as vagyok, de szeretném megtartani a számomat, az külön kerül valami pénz féleségbe a t-mobilenál? Elõre is köszönöm a tanácsokat és segítségeket! 😊

REPS0L
van vmilyen program szifonra amivel át lehet vinni a hangot pl wifin vagy kábelen keresztül? Zenét akarok csinálni, és nincs olyan kábelem aminek mind2 fele jackdugó :\

ha már itt tartunk, valaki jártas szgépen zenecsinálásban? 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

popzu
Nagyon szépen köszönöm,végre megértettem és letisztultak a dolgok a fejemben,köszi a pontos választ!<#worship>

precision
ha függetlent veszel, akkor miért kéne bele külön "sim cucc" ? 😊
ha ilyen turbosim izékre gondolsz, azokat felejtsd el szerintem

tehát, mégegyszer leírom

ha gyári független (vagy esetleg szoftveresen már függetlenített) telefont szerzel, minden gond nélkül tudsz bele rakni t-mobile -os simkártyát
ha nem ez a helyet, neked kell függetlenítened, szoftveresen

a mobilnet nem készülékhez hanem "elõfizetéshez" és simkártyához között... de ahhoz hogy tudd használni a magyar simkártyát a külföldi iphone -on, függetlennek kell lennie a telefonnak

Bazinga!

popzu
és gondolom kell bele vmi olyan kis sim cucc ami megcsinálja hogy menjen a magyar t-mobillal hogy ha külföldröl függetlenül jön nemde?

MerlinW
Telefon felvesz: 1430, kérdez😊

[merlinw.org]

precision
nyilván t-mobile -os ikon csomaghoz t-mobile -os sim kártya kell
teljesen mind1 honnan származik a készülék, amíg tudja kezelni a t -s simkártyát (vagy gyárilag független, vagy te magad függetleníted)

Bazinga!

popzu
csáo srácok. ugye tmobilnál ezek az ikon csomagok amivel bárhol netezhetek ezek csak dijcsomagok,tehát ha hozok külföldröl 1 telefont akkor az itthon mehetne 1ikon dijcsomaggal? elöre is kösz a válaszokat

MerlinW
Valamit azért tudna, de nem érdeke. Apple-nak csak jó, hogy reklámozzák a telefonját, illetve hogy a kópiák fostalicska minõségüek. Tipikus helyi (kínai) piacra szánt olcsó tömegtermékek. A tehetõs kínai ugyanúgy Apple telefont vesz.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem sértenek vele semmit, egy szabadalmat sem használnak fel. Okosak ezek a kis ázsiaiak, nem ma kezdték😊

[merlinw.org]

precision
nem tud ellene mit tenni...

Bazinga!

Mocskos kínaiak. Azért ez még rajtuk is túltesz, nagyon durva <#wow2><#idiota> mégis hogy engedheti ezt meg az Apple?

MerlinW
Valszeg valamelyik kínai másolattal találkoztál. Van belõlük kismillió. ciPhone, hiPhone, stb Itt is árulnak sokfajtát. Lassúak, tele vannak buggal, hamar merülnek, nincs multitouch, stb.

[merlinw.org]

Élõben láttam.Akkor nagyon jó kamu mert menüje is nagyon hasonló, de viszont képet nagyon gázt csinál!<#idiota><#falbav>

Sephi
Vagy photoshop 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
kamu

Bazinga!

Hali!Lenne egy ojan kérdésem hogy láttam egy ojan "iphont" aminek az elején 3 gomb van.Az eredeti vagy kamu szerintetek?

wolfaud
Tudod! Nekem sikerult

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Arcor
Próbáld meg DFU módban.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

szabszo96
heló, valaki nem tud segíteni abban, hogy ha restor-t nyomok, mindíg azt írja ki, hogy error 13, csak bõvebnben írja ki, szal unknown error (13), és hogy ez mit jelent, és mi a teendõ.

Halló ez egy üzenetrögzítő. Ha további magyarázatra vár, hivatalosan fogyatékosnak minősítem.

a shot
Szasztok,

Ha levaltom a regi iphonenomat ujra, akkor az ujra tudom szinkronizalni a telefonszamokat, programokat?

Ha nem, akkor mi a teendo?

MerlinW
Ha 3.1 van rajta akkor nem életbevágó, nyerni sem nyersz sokat, veszteni sem semmit. Ön dönt. Ha szeretnéd, nyugodtan telepítheted. Ha nem 3.1-van most a telefonon, akkor viszont érdemes.

[merlinw.org]

wolfaud
nekem nem tort a telom erdemes feltenni 1.3 softwaret?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

blory
"Ha idegen gépen akarsz rárakni pár cuccot, akkor ki kell kapcsolni iTunesban az auto-syncet, és manuálisan kell felpakolgatni rá a cuccokat."
Ez a manualis felpakolas hogy mukodik? Ertsem ugy hogy csak van megoldas arra hogy programot, vagy zenet masoljunk az iphonera anelkul hogy elveszenek amik mar rajta vannak ? Egy ideje nem syncronizaltam s egy csomo programot raktam fel Rock-rol meg mashonan itunes nelkul s most nem tudom hogy rakhatnek ra zenet vagy mas programot amit csak a netten kapok meg.

Gravity Hook

Hamarosan kiadják iPhone-ra is, itt a linkben kipróbálhatjátok a flash verzióját. Nagyon addiktív kis game, eddig 975 méter a rekordom

REPS0L

passatgt
hát appstoreba tuti nem engedélyezik😊

REPS0L
az le van szarva 😄