iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont jó lenne ha minél többen leadnák a voksukat a programokat illetõen, mert okulni lehetne belõle.
\" örökké nem eshet.... \"
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Nem kötekedés vagy ilyesmi csak kérdem.
Pl én extra hasznosnak találom a cyntact (jb) nevû kis appot ami a telefonkönyvbe található bejegyzések mellé berakja a képeket is.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
És az appok,videók,sms ek? ezt akkor végülis minde lefogja radírozni ? nincs mit tenni?
Hogy pirfbegb-meg aki kitalálta az iTunest!<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#levele>#levele>
És akkor ezt hogy lehet megoldani?
rajta vannak a zenéim, képeim, videók...
Ujra kellett tennem a gépemet és akkor ugy gondoltam nem mentek le semmiféle zenét külön mert ugy is rajta van a telón de most nem vagyok benne biztos hogy mitörténne ha rádugnám a gépre a telót...
Akkor fogna és mindent leszedne róla?
Elõre is köszi
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Aztán oszd meg velünk az eredményt...
A teljes lista itt látható!
szerintetek a fülest cserélik garanciálisan? érdekes dolgokat mûvel, 10-15mp-es késéssel reagál a fülesen lévõ vezérlõre a teló, néha csak egyik szól, stb.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Ha a home gombot nyomom meg és utánna a powert akkor nem kell nyomva tartani egyiket sem.
Ha a powert nyomom meg elsõre akkor azt addig nyomni kell amíg meg nem nyomom a home gombot és így egyszerre elengedve a két gombot müxik!<#vigyor>#vigyor>
minden nap tanul valami újat az ember...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
"Az egésznek az a célja, hogy létrejöjjön egy (top)lista a topiclátogatók szavazata alapján, amit majd kiteszünk a bannerba."
Bazinga!
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Dzsega:
nekem is megy mindkét módszer
home majd power - mindkettõt egyszerre elengedem, screenshot 😊
power majd home - u.a. 😊
Bazinga!
fizetõs cucc, de "okosítva" van a szifon.com által 😊
látod vele a teló fájlrendszerét, és mindenféle fájlformátumot meg tud nyitni, a képeket is... tesztként felraktam rá egy 6 megás képet, egy térképrészlet, és teljesen rá lehet zoomolni, az utcanevek is olvashatóak
igaz ekkora fájlnál már gondolkodott egy picit, de még így is max 2-3 sec -et kellett várni pl a megnyitásra
ja és ami a legjobb, hogy total commander, t-pot plugin, és ezerrel lehet felmásolni fájlokat, mappákat, mint ahogy már tcben megszokhatta az ember
Bazinga!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
@ Hellomarci
Pont ilyen filekezelõt keresek 😊 Amiket eddig néztem, egyik sem volt jó. Már eleve vicc, hogy egyszerre csak egy fájlt lehet feltölteni, a wifis böngészõs idiótaság miatt (apple is belehalna biztosan ha engedélyezné az usb -s flashdrive funkciót...)
Bazinga!
@ Hellomarci
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\" örökké nem eshet.... \"
A végén csinálok majd egy összesítõ listát és kiteszem ide a bannerba. Ez egyrészt jó lesz az új iPhone tulajoknak, akik rendszeresen megkérdezik itt a topicban hogy mit érdemes feltenni a telefonra, másrészt érdekes lesz a veterán szifonosoknak is, mert új appokat tudnak felfedezni!
illetve vásároltam egy 8 eurós appot, de csak 2 eurót vontak le. ez normális? vagy csak szerencsém volt? 😊 üdv
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.