iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajtburger
Köszönöm. ! 😊 Remek ez a kis gép, bár van mit tanulni róla még. Amúgy t-mobilnál az elõfizetõi csomagoknál hogyan lehet lekérdezni az egyenleget? Pl. ugye van 200 perc ingyen havonta, hogy mennyi van még.. vagy sms.. Nem tudjátok esetleg?

Okok megnézem csak nem mertem még feltenni nehogy elrontson valamit. Ha nem megy akkor le tom törölni? Ja meg téll itt jut eszembe a Cydia, hogy mikor elindítom akkor tölt le dolgokat pl: APT 0.7 nem tom mi ez oszt még erre sem nyomtam rá. Azért nem telepítek fel mindent mert nehogy restorolni kelljen oszt akkor 3.1.3azt nem akarom.

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

pyrohun
bocsánat: választ a kérdésedre - csak most tekertem qrva sokat biciklivel és kissé fáradt vagyok 😊))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
ha független, akkor menne.
ha nem független (nincs ha 😊, akkor www.szifon.com - ott szerintem megtalálod a kérdést a válaszodra.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

nem magyarországi,és én sem vagyok otthon..
viszont nem tudom,h milyen hálózati lehetett,vagy esetleg független..

de hogy függetlenítem,ha a gép nem érzékeli?
precision
t-mobile -os iphone? ha igen rakj bele egy t-mobile -os kártyát

ha nem t -s akkor nem is magyarországi így alapból nem fog menni magyar simkártyával, függetlenítened kell

Bazinga!

Sziasztok!

lenne egy kis gondom,
vettem egy 32gb-s 3GS-t használt de patent
jó áron jutottam hozzá nem magyar,
a lényeg h bekapcsolás után kiírja h nincs sim de mikor beleteszem akkor kéri h az itunessal aktiváljam..
a gond h mikor a gépre rádugom a teló csippan és elkezd tölteni is ded a gép semmit nem lát..az itunes se..

szerintetek?
precision
olcsón szerintem sehol, viszont érdeklõdj az ipodszerviz.com -on, õk profik
dobsz nekik egy mailt pl és megírják hogy mennyiért javítják a dolgot

Bazinga!

wolfaud
Hol lehet olcson kijelzot. Csereltetni mert leejtettem es betort de legalabb mukodik?!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Ombika
Szinkronizald outlookba, majd onnan telore iTunes-al!

sajtburger
Sziasztok! Friss iPhone felhasználó vagyok és akadt egy kis gondom, remélem tudtok segíteni nekem. Hogyan lehet iPhone-ra átrakni telefonszámokat? Sony Ericssonomról gépre már felmentettem, de onnan hogyan tudnám átrakni az iPhone-ra, vagy esetleg blutusszal hogyan lehetne? Segítsetek, mert elvagyok veszve eléggé ebbe a nagy világba. :S 😊

passatgt
igen, valszeg kis víz csatlakozónál bent maradt és azt hiszi rá van dugva valami
próbáld meg szárítani de lehet hogy ezt bebuktad😊

Arcor
Hagyd egy kicsit száradni kikapcsolva.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Beleesett a telo a furdokadba, ennek oromere nincs hang vagyis mukodik a hangszoro de ha zenet akarok hallgatni vagy videot nezni akkor az ipodban nem mutatja a hangeroszabalyozo csikot es valami ilyesmiket ir ki higy this accessory not made to work with iphone. Ujrainditas nem segit. Valami otlet?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Yoda001
de azért nézd meg, nehogy aztán miattam legyen ebbõl baj...
SiNfuL repóban fent van a teljes

http://9gag.com/gag/5135249

Köszi! Ezt sajnálattal hallom:S😞 pedig már kicsit felkészültem.

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Yoda001
ki lett próbálva, és küldeni nem lehetett, akármilyen telefonról és file-ról volt szó

http://9gag.com/gag/5135249

Sziasztok! Szeretnék érdeklõdni, hogy valaki közületek kipróbálta e 3Gs 3.1.2 újboot-os telóval az iBluenova alkalmazást? Másik csak észrevétel mikor telefonáltok nektek is átvált a teló EDGE-re? Köszönöm a válaszokat!!

Ombika
Na akkor ezert nem latod! 😊

precision
link

szerintem is atw, a lap.hu is azt ajánlja

Bazinga!

Arcor
aha

Játszik valamelyikõtök a Haypi Kingdommal? Igen fasza online Settlers szerû mmo game. Nincs valami magyar szövettség amihez tudnék joinolni? 😊 most raktam fel appstore-ból, de már most látom h ez igen addiktív 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Ombika
fekete?

Dzsega
én az atw-re próbálok áttérni de még mindig nem küldték az emilt...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Oops, most nézemhogy az extra.hu törölte az accomat ahonnan betöltötte a topic a dolgokat (fizetõs lett). Mit ajánlotok, hova pakoljam fel?

wolfaud
Megnezem a filet amit kuldtel siman lehet vele szerkeszteni meg elmenteni csinaltam képet rola és elküldtem az e-mailodra.

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Arcor
Akkor csak jóljártál, remélem az enyém nem fog szétrepedni vagy legalábbis nem veszem észre 😄

Ombika
Nem dobalom, ha feher lenne a telod, akkor lathattad volna,h anaghibas mind. Fekete is reped csak nem latszik, mar a 3G verziom is repedt, igy legalabb tudtam gariztatni es vadi ujat kaptam lejarta elott! 😊

sztoncsi

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Arcor
Enyémen nincs repedés. Az a titka, hogy nem kell dobálni 😄

misterkrisz
tudnál képet mutatni? 😊 jó,csak tudod benne van ez az emberbe, hogy vett egy ilyen nem alsókategóriás (csúcskészülék? 😄 ) telefont, azért csak elvárom, hogy ne repedjen el a hátlapja.. meg szerintem ez picit gáz is..
no mindegy, valamikor lehet meglátogatom T-t.

iPhone 3G

Ombika
Enyem feher, es rohadt durvan repedt, meglatod azt fogod mondani semmi baja tiednek! 😊

misterkrisz
pontosan 😊 ha meg csak szöveget szeretnél, Cydiaba beírod : Make it mine
😉 ezzel meg tudod változtatni a szöveget T-Mobile-ról "Kispista"-ra 😊 sok sikert!

iPhone 3G

Dzsega
mistrerkrisz már írta a helyét.
Ha nem tetszik akkor pedig ajánlom a t-Pot nevû progit (total commanderrel látod az iphone teljes fájlrendszerét) rákeresel a default_carrier meg az fso_carrier -re. Ez két png kiterjesztésû képfájl lesz. Ezeket átrajzolod amilyenre szeretnéd majd az összeset felülírod amit csak találsz a telón (egy csomó helyen van).
Asszem nincs más.
Az enyémet itt tudod megnézni.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Nekem 1 olyan szörnyû kérdésem lenne, hogy a Cydiás fizetõs cuccosokat nem lehet lewarezolni valahonnan? 😄 konkrétan a "Call Counter 3" kéne (próbaverzióba van egyelõre), de 2 és fél dolcsit nem akarok kiadni semmilyen app-ra.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

GregSB
Ez így van, de szerencsére már létezik a Push technológia, a legtöbb programnak nem kell futnia a háttérben, elég lesz csak a naviknak meg IM progiknak...

sztoncsi
Mondjuk szerintem a multitask használata nagyban befolyásolni fogja a telefon akkumulátorának kapacitását... mármint hogy mennyi idõ alatt fog lemerüni a teló!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

GregSB
Na akkor egy kis iPhone pletyka:

Jön a multitask a 4.0-ba az AppleInsider szerint.

Dupla home-gomb nyomással be fog jönni egy Exposé-szerû menü, az éppen futó progik ikonjaival.

Ezen kívül még ezek a pletykák jelentek meg: 960 × 640 felbontású kijelzõ, elõlapi kamera, Apple A4-hez hasonló chip, "iPhone HD" lesz a neve, és Június 22.-én mutatják be.

és ha én akarok csinálni?

misterkrisz
hopp ez lemaradt:
1.repedés
2.repedés
3.repedés
4.balról a telefon
5.jobbról a telefon

iPhone 3G

misterkrisz

iPhone 3G

misterkrisz
stable.szifon.com repot add hozzá és ott az alján a számoknál van ez a logo csomag amit te keresel <#wink>

iPhone 3G

sztoncsi
Azért van a topik, hogy kérdéseket tegyünk fel és válaszoljunk rá...

Momentán válaszolni nem tudok sajna a kérdésedre...<#fejvakaras>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Igen valami ilyesmi érdekelne 😊 esetleg a neve vagy hogy melyik repóban találom? meg ha nem tetszik és rajzolok magamnak akkor mekkora felbontásba kell és azt hogy tudom berakni? bocs a sok kérdésért és köszi a választ

misterkrisz
apám szerint nincs elrepedve. de körömmel lehet érezni is 😄 a másik h a kijelzõnek a baloldala nekem igy kivan jõve. durva. az adatkábelem megtört.. csak nemtom ez annyira gáz, bemegyek T-be és végig mutatom a bajokat? 😄 (mindjárt rakok fel képet)

iPhone 3G

Ombika
En mindig igy csereltettem a telom, nekem is tele van, gari elott viszem vissza! Remelem ezt is cserelik vadi ujra, plane,h 3.1.3-at is lehet mar JB-zni.

Hali ment a mail és köszönöm a segítséged!

\" örökké nem eshet.... \"

LoDMaSt
"Kint van az iTunes 9.1

Egyenlõre óvatosan a frissítéssel mert még nem erõsítette meg a dev-team hogy biztonságos-e a frissítés. Egyébként az új iTunes-t az iPad miatt dobták ki szóval lényeges újítások nincsenek benne."

http://hypephone.info/2010/03/30/kint-van-az-itunes-91/

@ Hellomarci

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

REPS0L
iPadba hogy mûködik majd a 3G? vagy nem is lesz benne? 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu