iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
öööö
kell
most

😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

REPS0L
OS 4.0

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

sztoncsi
<#taps><#taps><#banplz>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Arcor
Mikroszálas kendõvel vagy barátnõm pamutzoknijával.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

passatgt
mivel koszos lesz

a kijelzõt mivel szoktátok tisztítani?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

autoszimulator
azért azt is vegyük figyelembe, hogy az általad elõbb említett Hero - Android párosnál a készülék gyártója és az OS készítõje nem ugyanaz a cég. Míg Applenél ez a szerencsés helyzet, tehát õk kiadják, kell egy új OS verzió, akkor értelemszerûen olyan OS-t tudnak kiadni, minimális erõfeszítéssel, ami visszafelé is tud kompatibilis lenni, ha nincs HW korlát. Míg Googlenél konkrétan lehetetlen minden készülék minden verziójára figyelni, optimalizálni, hogy mind tökéletes legyen. Így aztán a gyártók az egyszerûbb megoldást választják, a gyári verziót adják, azzal tuti nincs gond.

És ez igaz az asztali gépekre, az OSX vs Windows csatában, azokat sem érdemes hasonlítani, épp emiatt. Persze ettõl megtehetné Apple, hogy visszafelé nem támogat, de ezzel is a konkurenciát tudja felülmúlni, evidens hogy egy ideig megteszi.

Multitaskingot én speciel engedélyezném 3G tulajok számára is, opcionálisan. Nagy betûkkel kiírva a bekapcsolást követõen, hogy bizony ez itt lehet lassú lesz, de legalább lesz, és mindenki kussban van.

.: mobilize.hu :.

Dzsega
flash kicsit talán, híváslista nem izgat.
A naviról nem tudok nyilatkozni de asszem nekem nem kapcsolt ki. Legalábbis nem rémlik... bár nincs töltõm így mikor messze van a keresztezõdés kikapcsolom. (hagytam már el keresztezõdést)<#idiota>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

AntiHero
Na ideje eladni az Iphone 3G-met😄

Igaz még télig fizetni kell a havidíjat utánna szóval nem adom el...

De fasz ki van , hogy a 3G nem kap meg mindent az új frissítésbe.... Jövõre már ezt is lefogják szarni el is felejtik.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sztoncsi
Az sem ártana, ha a navi alatt nem kapcsolná ki a képernyõt, mert a beállított idõ a képernyõvédõ bekapcsolására arra vonatkozik ha már nem használom a telefont, nem pedig arra, hogy x ideig nem nyúltam a képernyõhöz...!

Ja, és a flashplayer sem ártana, és az sem, hogy a híváslistából ki tudjak törölni, bizonyos hívásokat...!<#fejvakaras>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Dzsega
Sztem nem gáz, hogy egy a szoftver megjelenésekor 3 éves készülék nem frissíthetõ. Lehet a HW sem bírná el.
Több oka is van:
- viszonylag kevés memória
- kicsi proci
- ha jól tudom a 3g és a 3gs már más fajta procit is használ más az egész gép felépítése
- egyre kevesebben használnak 2g-t
- nem támogatja a 3g ezáltal kevésbé csábít netezésre és ha igaz, hogy jutalékot kap ezért a szolgáltatóktól akkor biza itt van profit kiesés is

ennyi jutott eszembe...
tiszta mák, hogy eddig tudtad frissíteni, bár sok mindent megoldottak már, lehet ezt is meg fogják.

precision
Annyira nem gáz persze, tekintve, hogy amerikában ha kijön egy új eszköz az emberek dobják a kukába a régit. Szóval ott már nincs élõ ember aki 2G -vel mászkál szerintem. Csak hát jó lett volna az új dolgokat használni...

El tudom képzelni, hogy a 3G tulajok mit szólnak ahhoz, hogy pl multitask nekik sincs... 😊 Ez is szimpatikus lépés volt az apple részérõl 😊

Bazinga!

GregSB
Mondj olyan okostelefont, amire 2 év után is adtak ki szoftverfrissítéseket gyártók. Nem fogsz tudni.

Van igazság abban mit mondasz az Apple-rõl, de ez a húzása (2G-t nem támogatja tovább frissítések terén) pont nem olyan gáz mint ahogy beállítod.

precision
De ez kb olyan dolog, hogy a 6 éves tuneremhez a win7 megjelenésekor megírták a win7es drivert...

Mind1. Ezek a dolgok miatt utálom az apple -t amúgy. Nem vagyok naív, tudom én, hogy profit, profit, profit. De az apple már mindenbõl pénzt akar csinálni. Az apple pl az egyetlen olyan cég, aki pénzt szed ki a mobilszolgáltatóktól a készülékein folyó telefon, sms és mobilnet forgalom után. Logikus végülis. "Hé AT&T, most küldtek egy sms -t iphone -ról. Utald a zsét"

Az a szerencséje az applenek hogy piszok jó termékeket csinál, és az os valamint a szoftverek rohadt jók. Magát a céget és a felfogását viszont rühellem mint a szart.

Ezért is lesz a következõ mobilom androidos, ez már 100%.

Bazinga!

precision
Persze értem én... de ez akkor sem vigasztal.
Végre jönnek olyan dolgok gyárilag amik hasznosak, pl multitask vagy folders, és le kell róla mondanom...

Bazinga!

GregSB
"Oké, más cégek még ennyi ideig sem szokták supportálni a régi dolgaikat,"

Ennyi. HTC Hero-ra, ami alig több mint 1 éves teló még mindig nem adták ki az Android 2.1-et. Majd most jön valamikor, de sztem késõbbi updatek már nem fognak rá jönni.

Szóval inkább örülj, hogy eddig jöttek rá a frissítések valamilyen szinten, az Apple sem máltai szeretetszolgálat, és nem fog fejleszteni 80 évig egy kiadott termékére...

precision
"Az elsõ generációs készülékek nem kapnak semmit csak egy kupac ürüléket a fejükre. Köszönjük Apple."

Ez elég no comment kategória. Oké. Elég régi eszköz. Oké, más cégek még ennyi ideig sem szokták supportálni a régi dolgaikat, értem én. De akkor is b*szódjanak meg.

Bazinga!

passatgt
gondolom az sdk a sima vinyót használja a szimulátorba, azért ennyi gb

Arcor
Kapják be h kivették a Nibuzzt a magyar storeból -.-

Dzsega
ez egy valós kép vagy csak valaki rajzolta?
Mert az a general elég csúnya baki (4.0 lesz magyar mikor a 3.0 tudott románul, szégyen és gyalázat...)... a 191GB pedig érdekes...

A multitask: érdekes megoldás... Igazándiból nekem csak a nibuzz és a navi miatt kell, de ezek miatt nagyon!
Folders: Jó nagyon, kellet már (sztem)
Kamera: digit zoom, tök fölösleges

Ami megint kimaradt (JB-s megoldás szerencsére van):
- Képek a névjegyzékben (legalábbis nem láttam sehol)
- kép a fõmenü mögé
- testreszabható ikonok
- naptár a zárt képernyõre (frissítettem a lock calendart és azóta a dupla home gombra nem jön elõ a zenelejátszó a zárolt képernyõn, másnál is ilyen bugos vagy csak nálam?)
Amire nincs:
- rádió (tudom HW is kellene hozzá)

precision
meg kell nyomkodni mind a kettõt, és amelyik jobban tetszik, azt kell választani
ilyen egyszerû 😊

Bazinga!

Tikal
ja, eddig az N szériás nokiák voltak a divattelók, most az iphone... mindig kell egy ellenség kép 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Arcor
Nyáron jön az új iPhone is.

REPS0L
HTC vs iPhone véleményt valaki osszon már, unom már ezt hogy a szifon divatteló, és a htc a besztevör.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

nyaron telik le a 1,5 husegidom (szlovákiánál vagyok, Orange-nél) és a 3gs negyon jonak nézem ... olyat veszek majd 😊 😛

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

precision
hát ja, ez az iAd max a fejlesztõknek feature, nekünk nem 😊
eddig is voltak olyan free appok amikben voltak reklámok, jellemzõen ezek fizetõs programok olyan ingyenes verzió amik nem ilyen light v. ilyesmi, hanem ugyanaz mint a teljes verzió, "csak" reklám van benne, cserébe azért, hogy ingyen használod
az iAd -el pedig a reklám a program szerves részét képezheti majd, nem pedig egy igénytelen fekete sáv alul v. felül, ahogy eddig is volt

személy szerint engem nem fog zavarni, valamit valamiért, pláne ha nem is fog zavarni a reklám, és tényleg úgy lesz megoldva, hogy "fel se tûnjön"

Bazinga!

Sephi
A tipikusan bejon a hulyegyerek anyazni/okoskodni es azonnal riasztodik a iDefender.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tikal
Pedig annyira egyszerû, de nem csodálom hogy nem érted, mások se máshol....
Tehát van sok free app amibe reklámok vannak, ugye? Na ezeket a reklámokat lehet lecserélni erre az API-ra ami elegánsabb megoldás mint ami eddig volt. De hangsúlyozom, ez nem azt jelenti hogy minden app-ba ez lesz, nem... csak abba amibe a fejlesztõk teszik és NEM AZ APPLE, ez a fejlesztõk döntése... ha akarják beleteszik ha nem akarják kihagyják... nyilván a fizetõsbe nem fogják beletenni, vagy ha mégis akkor majd kapnak hideget meleget az értékelésnél 😊 Mivel eddig is sok ingyenes alkalmazás volt mentes a reklámoktól valószínûleg ez így is marad...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Most gyakorlatilag ha én felrakhatom magamnak a bétát anélkül, hogy bármi probléma lenne? Aztán ha akarom visszarakhatom restorral a 3.1.3at? Vagy ennek van akármilyen veszélye?
Torzonborz
jah azóta se m tudod mi ez az iAd ( keresni meg lusta vagyok 😄 )

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

sztoncsi
Bakker srácok 80 hsz, és ebbõl csak 2 ben van érdemleges infó! <#gun><#violent><#boxer>

Sehogy 😊
"A blog hamarosan vissza tér az eredeti formájába."

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Sephi
Gyerekek, hogy lehet elerni az alap szinfon.com oldalt? Meg mindig a tegnap estit adja le. Van valami mas url?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
jó mind1...
te sem látod ezek szerint, hogy nem csak azzal van bajunk, hogy alapból fos a telefon
leírtuk már mi is 500x, hogy ahogyan halad elõre a video és egyre több progit megnyit, _egyre lassabb a telefon, és a programok indulása_
ja és azt is lásd már be, hogy ezek a gagyi gui nélküli programok amik azon a telón vannak, egy normális iphone -os program felét sem eszik meg, és most nem a processzor igényrõl hanem a memóriahasználatról beszélek

na mind1 fejezzük be a témát szerintem

Bazinga!

precision
191 gb lol 😄

Bazinga!

passatgt
ez csak az szoftver frissítés, az új iphone majd késõbb, nyár fele jön

foxpal
ez az iphone os 4.0 lenne az új iphone?:S nemtudom nemértek hozzá mert nekem nem volt apple termékem😄

pyrohun
Egyébként ha fejlesztenék, akkor az iPad, mint platform sokkal inkább vonz. Kreatív embernek tartom magam és a jelenlegi iphone (ipod touch) készülékek kijelzõjének 320x480-as felbontása kevés azokhoz, amiket mondjuk megvalósítanék 😊 Legalábbis sok kompromisszumot kellene kötnöm. Azokra meg ritkán vagyok hajlandó.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Még nem csatlakoztam... azaz most "vizsgálják" a céget 😊

191GB? WTF? 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Nocsak, csak csatlakoztál a developer programhoz? 😊

Más:

pyrohun
egyébként itt megtekinthetõ pár dolog, mondjuk elég felületes, de legalább egy videó a mûködésrõl:

iPhone OS 4 - engadget

Meg van oldva a kilépés is az alkalmazásokból, stb. Szerintem jó lesz ez nagyon!
Faces is üt a Photos-ban - gondolom ugyanaz lesz mint az iPhotoban.
Folderek kezelése zseniális, bár a srác egy picit bénázik vele, látszik, hogy nagyon siet és hadarja a dolgokat.
Bluetoothe billentyûzet poén, de igazából nem tudom mennyire van értelme - mondjuk aki sokat sms-ezik, annak talán 😄
Kameránál a digitális zoom szerintem tök felesleges.

Az jó dolog, hogy a 4.0-ás OS-ben lesz magyar nyelv, ami viszont kevésbé jó, hogy a 3G-t használók lemondhatnak a multitasking áldott hatásáról! Bravó! 😞

\" örökké nem eshet.... \"

pyrohun
"Az eredmény: minden úgy funkcionál mintha multitaskolna a telefon, de nincs lassulás és nem zabálódik az akksi."

Erre csak annyit akarok reagálni, hogy szinte pontosan ugyanezt írtam le 2 napja az Apple topicban, csak nem ennyire tudományosan 😊

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1199967075&no=4801

Egyértelmû volt, hogy így fogják megoldani csak azt nem értem, hogy egyeseknek ez miért fáj és miért nem fogják fel, hogy ez nem az a bugos, lassulós, erõforrászabálós megoldás, hanem az Apple egy adott témában ISMÉT feltalálta a spanyolviaszt, ergo megint olyat alkottak, ami egyedi, ötletes és máshol nem nagyon van.

Mellesleg pár napon belül ha minden jól megy, fent lesz a 4.0 beta a telefonomon, úgyhogy majd beszámolok róla.

GregSB
Azta, micsoda vihar a biliben 😄

Higgadt fejjel megpróbálom összegezni a dolgokat:

Scorpeeon jogosan felhozta azt, hogy mi ezen a nagy dolog, multitask már van 1000 éve telefonokban. A stílusa mondjuk elég õsemberes volt, de ez nem baj 😊

Az a bibi, hogy ez nem olyan multitask mint ami symbian, WinMo vagy Android OS-ekben van. Ezeknél a készülékeknél a program teljes egésszében fut a háttérben, majdnem ugyanannyi ramot és prociidõt zabálva mint amikor nincs ott.

Az iPhone OS 4.0-ban viszont nincs ilyen multitask. Vannak service-ek, amikett folyamatosan futtat a telefon a háttérben (audio, location, VOIP, stb..) és ezeket a service-eket használhatják az Appok amikor a "háttérbe" kerülnek. Magyarul a teljes Skype program nem fut amikor a háttérbe küldöd, egy csökkentett módba kerül és használja a VOIP API-t, amin keresztül jelez ha valaki ír neked vagy hívni akar. Ugyan ez van audio streammel, navi programokkal stb..

A lényeg az appleblogról:

"Ha jól értem, arról van szó, hogy a fejlesztõknek kell majd leprogramozniuk azt a minimumot, ami nem foglalja a processzoridõt, de még éppen elég ahhoz, hogy az adott alkalmazás alapfunkciói életben maradjanak. Kurva jó ötlet, elegáns."

Az eredmény: minden úgy funkcionál mintha multitaskolna a telefon, de nincs lassulás és nem zabálódik az akksi.

Ennyi volna. Hogy ezt meg tudták -e volna csinálni korábban azt nem tudom, lehet, de az tény hogy ez jelenleg odabasz rendesen és sokkal jobb mint a klasszikus multitask.

A nagy flém közben pedig elfutottatok egy igen fontos tény mellett: lesz teljes magyar nyelv a 4.0-ban!

pyrohun
a LOST 6x11 brutális volt! 😊

Ability
A lényeg hogy kezdetleges, kis igényû szoftvereket könnyebb futtatni a háttérben, mint az iPhone-os igényes alkalmazásokat. Te is mondtad: nincs értelme a kettõt összehasonlítani. Tényleg nincs, már csak az eltérõ HW-es teljesítmény miatt sem, de ez a dolog nem csak azon múlik, az egész rendszer + app-ok erõforrásigénye sokkal (újra: SOKKAL) nagyobb. A fícsõrt hamarabb is beépíthették volna, de lásd be végre, hogy azért körülményesebb ezt megvalósítani iPhone-on, mint egy Symbian rendszeren.
Jól felturbózódott a topic az ezsgé top10-be 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

5c0rp330n
#15454: annal azert tobbet lattam belole, meg 74 proginal is ugyanolyan sebessegu volt ranezesre a telo, mintha egyetlen progi sem futott volna, ertelmes szamu alkalmazasnal meg biztosan nem veszed eszre a kulonbseget.
"mert tényleg egy kalap fos az egész multitask nélkül is"
ez a gond. ezt a videot csak a multitask miatt szurtam be, de amit itt mindenki szovatesz (gui, igy indul lassan ez meg az, alapbol is egy szar az egesz, csunya, stb), koze sincs ahhoz amirol beszelunk, meg akkor sem amikor ezt 10szer elmondtam en mindenki ugy csinal mintha nem hallotta volna egyszer sem.
de szerintem tenyleg hagyjuk az egeszet, szerintem pontosan tudja mindenki hogy mirol beszelek, megha nagyon jol alcazza is.

#15456: annak epp ideje, eleg durva kis resz a mostani 😊

pyrohun
Igen, többen mondták, hogy jó!
Thx!
Neked jóccakát! 😊

precision
6x11? akkor have fun, kurva nagy rész 😄
jobban is jársz szerintem 😊

én meg elteszem magam holnapra 😊

Bazinga!