iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Példának okáért roaming helyzetben egyáltalán nem mindegy, hogy hány sms-t küldesz el egy nyomásra.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Hol találok Iphone-ra jailbreak-es játékok-at? És ezeket hogyan kell telepíteni? Linkeket ha lehet.
AntiHero
Az mekkora szar már, hogy az ember vesz valamit appstoron, le is vonja az árat. De ha valami mást akar venni az ember már nem vonja le rögtön. Most meg nézem, hogy 2 hónapja nem fizettem ki amit elvileg kifizettem tudtommal, bár nem néztem, hogy levonja e az árát.

Valami büntetés van ha nem fizeti ki az ember idõbe? vagy Ez addig tolódott volna míg észre nem veszem?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tikal
Van Push funkcio a Mail beállításai között, ha arra álítod akkor a levelzõ szerver azonnal tolja a levelet a telefonodra, ennek csak az a hátránya hogy jobban fogyasztja az akksit.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sztoncsi
Nem igazán szoktam nézegetni... csak annyit tudok, hogy nem szokott lemerülni, mert a 2. este mindig töltõre teszem...!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Arcor
A vége felé mennyi szokott lenni a usage és a standby idõ az utolsó töltés óta?

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

sztoncsi
Nekem semmi nincsen letiltva, de 1-2 napot simán kibír... ha nem játszok túl sokat!

Oh köszönöm. Az egylet kritérium az az, hogy developer listán legyen a telóm, mert az én iPhoneom gyári független. Akkor nem szarakodok vele, már kurvára várom, hogy megjelenjen.
sztoncsi
Én úgy tudtam, hogy a mail akkor jelenik meg, amikor ellenõrzi a szrevert a telefon, az pedig olyan idõközönként ellenõrzi, amire beállítod a settingsben...

Arcor
Kíváncsi vagyok milyen amikor ezek meglátszanak az akksin. Nekem kb a minimumra le van véve minden a 3gs-emen és örülök ha kibirja reggeltõl estig még hazaérek.

Arcor
"Miért NE tedd fel az iPhone OS beta releaseket?
(hacsak nem vagy fejlesztõ)

A készüléked developer listán kell legyen, ahhoz, hogy fel tudd telepíteni, aktiválni!
Frissíti a BaseBandet, így akár örökre elbukhatod a függetlenítés lehetõségét.
Mivel még beta, ezért bugos, instabil, napi használatra nem ajánlott!
Az egyes beta kiadások idõkorláttal rendelkeznek. Ha az lejár, a telefonod nem tudod majd addig használni, amíg számítógép közelébe kerülsz – és restore-olsz / vagy újabb beta verzióra frissítesz."

http://szifon.com/

Tikal
Tény hogy sokszor lelassul, de ezt oldja meg steve, ne én 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Attól függ, a push mail rögtön megjelenik.

autoszimulator
elindítod, kilépsz a home gombbal, de ettõl még a háttérben fut processként, ha nem szeretnéd is. Ezzel a hárommal, plusz a szintén mindig futó Phone démonnal együtt marad kb 10 mega memória a 3G-n...

.: mobilize.hu :.

sztoncsi
Meg az sms azonnal megjelenik, a mail pedig a beállított idõközönként...!

Tikal
Hogy érted hogy beragad a Mail, Safari, iPod?

autoszimulator
ha nem lenne a sok ingyen sms akció, biztos is hogy abba szorult volna, de jelenleg nekem mind a T-s, mind a vodás kártyámon ingyen sms-ek tornyosulnak, talán pont ezért, hogy ez életben maradjon. Erre az email egyszerûen nem jó. Az SMS lényege nem az információközlés, mint egy terjedelmes emailnek vagy telefonhívásnak.

"ugye ugye, nem sok ember tud email fogadni, de azért a sok geeknek a multitasking a legnagyobb problémája"

iphone tulajok mindegyike tud emailt fogadni, és szerintem a többség meg is teszi, és a multitaskingért általában pont iphone tulajok sírnak. És nem azért, hogy menjen a háttérben két játék meg ilyenek, de HA már netes telefon, akkor menjen már háttérben a Skype vagy valami üzenetküldõ program. Push-al egy ideje megy, de hát na... Mellesleg épp mi fut dolgot manapság sem hátrányos nézegetni, mert az iPod, Safari, Mail kliens sûrûn beragad a háttérben, és zabálja a memóriát a 3G-men, ami bizony az akksin is meglátszik.

Tikal
Felhasználói élmény, ez kell az embereknek, wow, én se akarok programokat x-elgetni a telefonomon, meg azt nézni hogy épp mi fut, használni akarom, pedig tisztában vagyok a multitasking-al, de nem akarok egy plusz terhet a telefonomra...

Tikal
ugye ugye, nem sok ember tud email fogadni, de azért a sok geeknek a multitasking a legnagyobb problémája, aztán mikor végre van, akkor az mégse jóó, azt meg nem értik meg hogy az emberek 90%ának fogalma nincs a multitaskingról, azt meg végképp nem értik a geek-ek hogy az átlag ember nem akar program menedzseléssel foglalkozni, és ezért mondta steve bácsi, hogy nem is kell, az nem a user dolga, a user dolga hogy HASZNÁLJA 😊

Tikal
A hétköznapi ember számára... MOST, MÉG... de majd lesz, mivel INGYENES, és a netes telefonok elõre törésével az sms hátérbe kéne hogy szoruljon, értelmetlen fizetni valamiért maikor van ingyenes megfelelõje...az meg hogy szerinted az sms személyesebb mint az email, hát nem tudom 😊 Ez csak felfogás kérdése.. nekem gmailen szintén több ezer levél van, ennek jó része hírlevél stb, de szintén tetemes része baráti kommunilkácio, pl barátnõ munkahelyen számítogépnél dolgozik, akkor minek is irjak neki sms-t, email, gtalk stb... De hogy értsd, buzz is jó, wave is jó, twitter is jó, de ezek még annyira sincsenek elterjedve mint a mail, azt legalább már ismerik az emberek, de a többségnek fingja nincs a twitterrõl, waverõl, még én se használom egyenlõre...
a tinik körében meg persze, még nagyon frankó az sms, de az alap téma az volt hogy egy kétszázezres telefonba karakterszámláló.. hát az olyan mint ha azzal foglalkoznál mennyit eszik a porsche-d vagy az X5-d 😊

A béta verziót hogy lehet felrakni? Van ennek tök legális módja és vannak veszélyei is?
Média Mánia XL 1000 sms ingyen rulez 😄 ezzel szemben havi 100at küldök kb 😛 most amúgy hogy Installous fenn van, így végre sikerült túllépnem az 1 gb adatforgalmat (éppenhogy) 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

sztoncsi
Szerencsére nem, de ha muszáj, akkor muszáj!
Max. 1-2 db /hó... de ha nem lenne rá lehetõség, akkor az elég rosszul érintene!
A emailt jobban szeretném is, de mint említettem, még nem sok ember tudja megfelelõen fogadni...!

autoszimulator
hát nézd, a HÉTKÖZNAPI ember számára az email sosem volt akkora kommunikációs csatorna.. Jó persze, mindenki használja, mindenkinek van email címe, de azért azt a kérdést is tegyük fel, hogy mire használja? Többség csak azért rendelkezik mail címmel, mert az oldalakhoz való regisztrációhoz, vásárláshoz, szükséges. Van egy másik réteg, aki a munkahelyi kapcsolattartáshoz használja, de sok helyen már itt is kiszorítják. Marad még talán az oktatás, levelezõlisták, aztán annyi. SMS pedig a személyes kapcsolatok ápolására szolgál, amire a email igazából sosem volt túlzottan használva... Gmailen 22ezer levelem van most, ebbõl kb 5 darab személyes jellegû, azok is csak azért, mert épp az iwiw, facebook, társai nem mûködtek, ott nem lehetett átküldeni. Én épp úgy tartom, hogy ebben a szférában /s hamarosan a többiben is, lásd Buzz és Wave kezdeményezések, vagy twitter/ az email eltûnik.

Persze, 25-30 éves korára az emberek jó része kinõtte az SMS-t, a fõ célközönség, a fiatal réteg sûrûn használja, nem is meglepõ. Lassan nem is találkoznak senkivel, miért beszélgetnének is? Sok mindent nem is tudnak egymásnak mondani, arra a kevésre elég az SMS is 😊
Saját példa, ha ülök órán, melóban, stb, ahol nem beszélhetek, de azért valamit akarok valakinek a tudtára adni, vagy szimplán a barátnõmnek írni valami szépet, alap h sms-t küldök, nem emailt. Ha lenne email képes telefonja, akkor is sms-t küldenék. Fõleg, mert ingyenes.

sztoncsi
Én utálok sms-t írni, de van olyan, hogy nincsen más megoldás (mert nem veszi fel)... sõt olyan is van, akivel 1-2 szót szeretnék csak váltani, de retardált szófosó, és nem lehet tõle megszabadulni! Ilyenkor nagyon jó az sms, de van még sok eset, amikor jobb mint telefonálni, bár drágábban jön ki!

Tikal
100-150ft-ért MMS-t írni?? Tényleg gyakran használod? ...

Tikal
30ftért inkább felhívom, hatvanért meg pláne 😄 Addig írok sms-t amíg ingyen van!

Tikal
Én is tele vagyok ingyen sms-el, de ha már kihasználtam, akkor mégis minek irjak utána még pénzért sms-t mikor ott az email... erre mondtam, hogy remélem hamarosan elérhetõ lesz az email mindenkinek, nagyon jó lenne már...

sztoncsi
Na ja!

Ebben sem tudok neked igazat adni, mivel nekem valóban egyszerûbb lenne emailt küldeni mms helyett, de 100 ismerõsömbõl, jó ha 1 van, aki tudja megfelelõen, azonnal fogadni!

sztoncsi
Márpedig én nagyon hiányoltam belõle!
Nekem nem mind1, hogy ha 1db vesszõvel kevesebbet teszek valahova, akkor nem 60, csak 30 Ft-ot kell fizetne érte!

autoszimulator
Elmondanám, hogy erre spec kurvára van szükség, mert azért aki ájfónt vesz, nem csak zenét hallgat rajt, játszik, netezik. no meg alapból, a mai telefonok 85%-a vagy nem képes email fogadásra (vagy horror WAP árakon), másrészt én spec tele vagyok ingyen sms-el, akkor nem fogok emailezni annak, akinek csak pár dolgot akarok mondani, vagy esetleg pár szép szót írni...

Tikal
Az MMS egyébként még mindig nem értem minek kellett, kinek hiányzott, életemben kétszer küldtem talán, többet nem is fogok soha, iphone = e-mail! Reméljük egy két év és már az alap telefonoknál se fog problémát okozni az email fogadás, akkor meg reszeltek az sms-nek is...

Tikal
Erre bárkinek is szüksége van szerinted aki iPhone-t használ? 😊 Erre kb annyi szükség volt mint az MMS-re, hogy befogja a száját néhány elégedetlenkedõ, mert jaj, ez sincs benne, jaj, az sincs, pedig már a 3210esem is számolta a karaktereket ezelõtt 10éve...

GregSB
Ja, és van karakterszámláló SMS-nél 😄

GregSB
Mostmár egyre biztosabb, hogy lesz video-chat az új iPhoneban (elõlapi kamera)

nyomok az OS 4.0-ban:

Tikal
Én csak egy dolgot nem értek. Mindig arról van szó, hogy a telefon még ezt nem tudja azt nem tudja ez is hiányzik az is hiányzik. Amennyire visszaemlékszem telefon vásárlásaimra, nekem régebben is ezek a gondjaim voltak még a felsõbb kategoriákban is, mindig voltak dolgok amiket egy telefon nem tudott de a másik igen, aztán ezek csak késõbb kerültek bele, így vehettem újat, drágábbat stb. Most miért lepõdünk meg ha nem tolják a pofánkba a tökéletes telefont. Egyik gyártó sem teszi, sehol sem ülnek hülyék a vezetésben, minden cégnek az az érdeke hogy évente új telefont vegyél, ez alól az apple sem kivétel, nekik megy ez a legjobban persze 😄

pyrohun
lol, megtaláltam azt a képet, amit anno még az iPhone OS 3 debütálásakor csináltam 😊)))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

mellett *

A mappákba rendezés tetszik a legjobban, persze a multitask mellet 😊

pyrohun
Ez van, most már az Apple diktál, 150 ezer alkalmazás - és ez a szám meg fog többszörözõdni a következõ évben. Jön a duplaekkora felbontású új iPhone, meg ugye ott az iPad, tehát egyre jobban használható lesz majd a platform...

és bár nekünk ez nem annyira jó, de az Apple zseniálisan csinálja ezt az egészet marketing szempontból, hiszen sosem adnak oda egyszerre mindent, mindig csak csepegtetnek, ezáltal mindig a figyelem középpontjában tartják az eszközeiket.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Mondjuk az, hogy ellopott, az azért viccesen hangzik. Nyilván egyértelmû volt, hogy csomó funkció bekerül amúgy is, csak a JB által elõbb került be 😊

precision
gondolom ehhez már JB kell, hogy szerkeszteni tudd azt a file -t

apple rohadt sokat köszönhet a jb "társadalomnak"... eleinte sokan csak azért vettek iphone -t mert csomó hiányosságra a jbvel volt megoldás
aztán az apple mocskosul ellopott egy csomó jb -s megoldást és bepakolta mint gyári fícsört

Bazinga!

Yoda001

szóval a 3G-sek a multitask miatt ne aggódjanak, már ha valakinek ezen múlik bármilyen döntése is...

http://9gag.com/gag/5135249

Ability
Flashplayer olyannyira nem lesz, hogy az Apple mocskos módon megköveteli újfent a fejlesztõktõl, hogy az általuk meghatározott nyelvek valamelyikével lehet csak alkalmazást fejleszteniük, kizárólag nyilvános API-kat használhatnak fel, részletes dokumentációt kell vezetniük az alkalmazás felépítésérõl és mûködésérõl, ....

... végeredményben: nem használhatnak keresztfordításokat. Ami azért érdekes, mert az Adobe sokat fáradozott azon, hogy a flash kreálmányait könnyûszerrel lehessen "iPhone-os nyelvekre/változatra" fordítani. Ergó frankón beintettek nekik immár sokadik alkalommal, lesz ebbõl még botrány.

Bár én személy szerint örülök neki, az ilyen átkonvertálós hülyeségek sosem végzõdnek jól, számunkra pedig nincs belõle hátrány, sõt, talán ennek köszönhetõen jobban ellenõrzik az app-ok erõforrásigényét, amire most szükség is lesz a multitasking által adott lehetõségek helyes felhasználásánál.
Arcor
Akkor ezek szerint ráérek 4.0-ig.

REPS0L
igen, fáradt vagyok, lol gec. 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

precision
discovery mode? 😊 akarod mondani recovery vagy DFU mode 😊

Bazinga!

REPS0L
baromság ez hogy elcsúnyíthat bármit is... ha meguntad a jb-t, vagy behalt, discovery mode-ba a telót, aztán onnan restore olyan gyári fwre amilyet akarsz (természetesen a JB feletti vagy azzal azonos fw megy csak rá, perpill ugye a 3.1.2, vagy felette)

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Nagyon állat!
Csak gyõzzem kivárni... 😊

Arcor
Egyelõre nincs jailbreakelve az iphoneom, nem is vágom annyira a témát viszont olvastam valahol, hogy a frissités elcsúnyázhatja a basebandet így akár soha nem lehet függetleníteni.

Tulajdonképpen a modem firmware (05.11.07) a baseband?