iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
abszolút nem szánalma önmagában... sõt, többet tud, mint az iphone.

DE:

ha összehasonlítjuk, hogy a 3GS lassan egy éves és 600MHz-es proci van benne meg alig van hozzá ram, ellenben a htc-ben 1,5GHz-es (!) proci és több, mint fél giga ram és most jelent meg, vadiúj...

Na akkor szerintem elég kellemetlen, hogy még így sem folyamatosak az animációk, sokszor kell várni a telefonra, stb, stb.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Fasza,nagyon kössz az infót, egyébként hol találok ilyen progikat,vagy mi a nevük ezeknek?
precision
jön új készülék is

Bazinga!

Tikal
Valoszinu uj készülék is, sõt pannaon/ telenor-tól már jöttek olyan infok hogy egy két hónap és árulni fogják õk is ( ezzel a djuice izével, bár most õk kiváltak ha jól tudom )

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pls okositsatok ki... nyaron lesz iphone 4.. az uj keszuleket is jelent vagy csak OS-t? mer nyaron fogk venni iphone-t szolgagltatonal ...

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

precision
semennyire sem igaz

az iTunes -al olyan mp3 -at szinkronizálsz fel rá amilyet akarsz
csengõhangra pedig már van kismilliárd program és egyéb lehetõség, én az audiko.net -et használom, az online megvágja neked az mp3 -at és konvertálja iphone csengõhangra (sõt, akár youtube videoról is le tudja grabbelni a hangot)

Bazinga!

precision
maradjunk annyiban, hogy ez tényleg egy iphone topik
nade, a szánalmas azért túlzás

egye fene, legextrémebb esetekben is 1-2 másodperccel késõbb jön be valami (hát igen, ez már harakirire ad okot), de cserébe nyitott a platform, nincs az, hogy a htc megmondja neked, hogy mit csinálhatsz a telefonoddal, és hogyan, nincsenek kompromisszumok, mert nincs a nagy "anyacég" aki mindent megszab, mindent letilt, mindent korlátoz egyszóval mindenbe beleüti az orrát és mindent kontrollálni akar

kurvajó az iphone, de már nem annyival jobb mint a konkurencia mint pl egy évvel ezelõtt... sõt. nade tényleg off off.

Bazinga!

Sziasztok és egyben Boccs a fura a kérdésért,de egy csóka azt rebegte nekem a minap amikor közöltem vele hogy ilyen masinát akarok venni, hogy kizárólag csak fizetõs helyrõl letöltött mp3-at lehet berakni csengõhangnak,illetve hogy csak ilyen zenét lehet csak hallgatni rajta.Mennyire igaz ez? Kössz a választ
sztoncsi
Nekem ez az 5. iPhoneom... mindig beszart valami benne, így nem foglalkozok vele túlságosan, nehogy azt tudják mondani a szervizben, hogy a babrálgatás miatt van, és nem cserélik...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Dzsega
már nem is emlékszem (szerencsére), hogy milyen az mikor fekete a háttér, az alap ikonok, térerõ, szolgáltató stb vannak kint. Így nem is tetszik. Meg az óra valamit az idõjárás szánalmas, hogy nem frissül rendesen csak a naptár naprakész...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

sztoncsi
A múltkor nem jelezte senki, hogy nem látható...

valaki a kérdésekre?

Dzsega
értem én, hogy te nagyon oda meg vissza vagy az iphone-tól de azért az eléggé túlzás, hogy szánalmas a cucc.
Bizony az iphone is akad olykor olykor és ott sem tökéletes minden. Nagyon jól össze van rakva de nem tökéletes.
Ez most kb úgy néz ki, hogy van egy mercid és az az isten, az audi meg egy szánalmas szar, mert 0,1 mp-el lassabban gyorsul százra...

precision
ezeket csak én nem látom? miért kell gmailbõl linkelni? 😊
told fel vmi képfeltöltõ oldalra, pl noob.hu

Bazinga!

sztoncsi
24óra 25 perc használat után így áll a telefonom töltöttsége:

Wifi és 3G be volt kapcsolva végig, de sajna csak a telefonálást számolja használat közben, olyat mint pl. számológép, vagy játékok, nem... így nem is nagyon használom most másra, csak internet (idõjárás, email)!

Azért az appstoreból lehúztam egy progit, hogy legyen ilyen fogyasztás is a dologban!

Épp az opera minit próbálom. Nem olyan jó. Bár azért nahyon fura. Nemtom..😄 Sok hülyeséget csinál..
REPS0L
itt nincs olyan hogy háttérkép, van egy locksreen ami mutatja az idõt, meg egy menü aztán csõ. 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

pyrohun
egyébként meg halkan jegyzem meg, hogy a videón a Desire olyan szinten elmarad sebességben (GUI kezelése, stb) a 3GS-tõl, amit itt tartok a kezemben, hogy szánalmas az egész. Ráadásul abban egy 1,5GHz-es proci van és sokkal több ram. lolmár. Gyorsabb proci van benne elvileg, mint az iPad-ben és még így is sokszor várni kell dolgokra, nem olyan finomak, akadásmentesek az animációk. Ettõl essek hasra?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Igen tudom, hogy nem lenne "elõnyös" a full fém borítás az árnyékolás miatt, de kinézetre igencsak brutál lenne. Már csak azért is jó lenne ez az unibody megoldás (akár full mûanyagból) mert akkor nem lenne esély arra, hogy elváljon a két borítás egymástól. Még ha ez csak mm-ben mérhetõ akkor is zavaró! De gondolom ez csak álom marad...

\" örökké nem eshet.... \"

Ez a telefon olyan jó... Vagy fenét telefon. Készülék <#nevetes1>
Csak azt azért be kéne látniuk azoknak, akik agyba fõbe dicsérik, hogy mivel nem mindenkinek ugyanazok az elvárásaik, nyilván nem lehetséges hogy tökéletes legyen.

Pl a hiper-szuper gyors menü gyorsabb mint én, tehát nem tudom kezelni <#wow1> xDDD

Amúgy ebben tényleg nem lehet kilépni a háttérképhez (ha van neki egyáltalán olyan) vagy csak én nem bírtam kimászni a menübõl? <#conf>
GregSB
Köszönjuk Emese! A telefon zsír, de ez egy iPhone topic, te pedig látszólag trollkodni jöttél ide. Minden hsz-t ami ezt a vonalat továbbviszi törölni fogok! bye-bye!

sajtburger
Valaki ismeri a Super Mario alkalmazást? Esetleg aki ismeri, tudja segíteni, hogyan tudnám az iPhone-n használni? Feltelepíti, de egy egyszerû menüt látok csak.. :S

Dzsega
<#worship><#eljen>
A telefon sem rossz, de azért kösz mert a videóban szereplõ zene az amit nagyon kerestem csak nem tudtam az elõadót sem meg a címét sem...

allRadio-val tudsz risefm-et hallgatni én is azt használom.

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

5c0rp330n
kis polgarpukkasztas 😊
annak a nexus one-nak a tovabbgondolasa, ami alapbol is mindenben joval erosebb a legjobb iphone-nal.

Dzsega
csatlakozom, sztem is jól néz ki!

nekem is bejön 😊

Hali!
láttam olyat hogy az aksi mellett kijelzi a maker, smst, nemfogadott hívást. Milyen progi kell hozzá?
másik kérdésem hogy a push hibázhat jbs telón? Mert nekem be van kapcsolva és akkor is csak 15 percenként kapom meg.

multitask tényleg csak skypehoz meg navihoz kell.
Smst slíg írok mióta telóm van inkább telefonálok. haveromnak is iphone van. Azóta mailt küldök inkább, régen inkább felhívtam. Smst csajomnak szoktam mikor gépnél van õ emailt küld én smst (mert van pár ingyen, had foggyon)
flash néha jól jönne, de nagyon ritka ( nem tudok rise fmet hallgatni 😊)

kérdésekre köszi a válaszokat 😊 pá 😊

nekem kifejezetten tetszik 😛

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

pyrohun
nem rossz, de ez az alsó gomb szerintem ultragagyi 😄

passatgt
mármint a 100$-t?😊

sztoncsi
Nekem is, csak nem találtam a képet...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Dzsega
Nekem még mindig a #9556-os hsz ben lévõ tetszik a legjobban:

Az biztos, h ott van a szeren, de majd mekkorát fognak lesni, amikor benyögik azt a horrorisztikus összeget, amiért majd hozzá lehet ehhez jutni..
Elképzelhetõ. De valami változás biztos lesz.
Arcor
<#eljen>

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Tikal
Tudtok mondani jóféle Push RSS reader-t? Fontos lenne hogy azonnal kapjam a feed-et amint megjelenik, lehet fizetõs is 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pyrohun
Szerintem nem. Nem véletlenül váltottak az iPhone 2G alu hátuljáról mûanyagra. Szerintem a normális 3G / HSDPA és WIFI kapcsolat miatt minél nagyobb mûanyag felület kell. iPad 3G-nek a hátulján (felül) is lesz egy elég nagy mûanyag rész, hogy a jelerõsség megfelelõ legyen. De egy mobilnál sokkal nagyobb szükség van erre. Szerintem. 😊

pyrohun
alapból, ha megnõ a felbontás és nem növelik az ikonokat, VAGY nem lesz nagyobb a kijelzõ, akkor nem fogsz látni semmit, mert olyan apró lesz 😊

sztoncsi

Egész éjjel töltöttem a telefont, reggel mielõtt levettem töltõrõl, csináltam egy statistic resetet, és egy screnn shotot... kíváncsi vagyok meddig bírja 1 töltéssel, átlagos használat mellett!

Ha le merült, csinálok szintén egy screen shotot, a statról is, és majd be linkele a képet!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Szerintem ez is unibody lesz, mint az iPad. Végül is ha logikusan végiggondolod!?😊
precision
elég hülyén néz ki, hogy a megnövekedett felbontáshoz a régi méretû ikonokat rakták ki 😊 ha már nagyobb felbontás az ikonok mérete is lehet nagyobb

persze ez csak részletkérdés... jó lenne ha így nézne ki

Bazinga!

Arcor
Telefonról lévén szó nem lenne túl elõnyös ha full fémházat kapna.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

REPS0L
én nagyon remélem hogy visszatérnek a fém házhoz, ez a mûanyag szörnyû, fõleg amennyi gond van vele!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Frankó design! Igen csak ütne, ha így nézne ki. Mondjuk tényleg nem bánnám, ha esetleg az iPod mintáját követve, az új iPhone is egy "darabból" marnák ki. Igen csak jól mutatna a fém ház.

\" örökké nem eshet.... \"

GregSB
Fotosopp, de ez így jöhetne is 😊

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy valahogy nem lehet mappákra bontani az ipod "videó nézõ részét" 😊. Nagyon sok videót teszek rá és elég nehéz kikeresni 1-1 et azért kérdezem, elõre is köszi

sztoncsi
Na mizu? Bezárt a fórum?

AntiHero
Ha egymás után vásárolsz appstoron akkor csak az elsõ vásárolt program árát vonja le. Utánna ha rögtön veszel valamit annak már nem vonja le az árát. Így járhatsz úgy is, hogy úgy vásárolsz programokat , hogy nincs is pénzed😄

Én úgy vettem észre, hogy akartam ma vásárolni, de nem engedte mer tartozásom van. Ami elvileg a 2 hónapja vett program lenne, csak ezt nem vonta le mert azóta se raktam pénzt arra kártyára amivel vásároltam. Én meg azt hittem levonta😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tikal
Hogy érted hogy a valami mást? 😊 Olyan szerintem meg nincs hogy leszedsz valamit és nem fizeted ki, azonnal von mindent... ezt egyébként hol nézted meg hogy 2 honapja kifizetted, de mégse 😊