iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok ez micsoda? Fekete képernyõ akárhogy próbálom bekapcsolni semmi, és akárhányszor restorolom semmi.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Ébresztésnél ha valami, akkor a finomabb csengõhang az ami számíthat, egy iPhone esetében szerintem!
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Kiváncsi lennék mennyivel jobb vagy könnyebb vele az ébredés
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Annak idején az iPhone 2G-men beszéltem egyszer 6 óra körül is 2G-n ugye, de abban az akksi is gyengébb volt.
A készenléti idõ, meg a többi az azt jelenti, hogy lezárt állapotban van a telefon és úgy mérd meg. Persze úgy sem fogja elérni a maximumot, de meg fogja közelíteni.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
ha pl meg 15 órát, akkor már tudsz %-ot számolni, mennyit bír a te akksid😊
* Beépített újratölthetõ lítiumion-akkumulátor
* Töltés a számítógép USB-csatlakozón vagy az adapteren keresztül
* Beszélgetési idõ:
o Max. 5 óra 3G esetén
o Max. 10 óra 2G esetén
* Készenléti idõ: Max. 300 óra
* Internethasználat:
o Max. 5 óra 3G esetén
o Max. 6 óra Wi-Fi használatakor
* Videolejátszás: Max. 7 óra
* Audiolejátszás: Max. 24 óra
de van aki tud más megoldást, is, csak nekem ez a legegyszerûbb!
Illetve láttam egy jó kis Super Mario alkalmazást, ismeri valaki esetleg?
ezért tömöríti le a képeket syncnél, és ezért nem engedi a flasht
ok, tényleg lassú lenne a flash, de pl nexus one -on vagy desire -n is elfut, picit várni kell rá, de hát ez flash, a pc -ken is várni kell rá
már túlzás a tökéletességre való törekvésük... vagy máshogy megfogalmazva, túlzás, hogy nem akarnak "beégni" azzal, hogy a flash lassan töltõdik be a telefonjukon... de hát istenem, mindenhol lassan töltõdik be a flash...
rakjon egy nyamvadt kapcsolót a safariba, hogy enable/disable flash, és akkor senki sem fogja fejbelõni magát, hogy oh my fucking god, 5 másodpercet kellett várnom egy flash animációra
a flash csak egy példa, annyira nekem pl nem lenne lényeg, persze néha jól jönne, hogy ha lenne... az elv ami visszataszító amit az apple képvisel
Bazinga!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Tényleg nem olvastam, csak egy pillantást vetettem rá! Láttam a JB-t, így nem érdekeltek a részletek!
FUCK YOU STEVE 😊

Így kezdõdött:
2010. ápr. 11.-12. egész éjjel töltöttem a telefont, reggel mielõtt levettem töltõrõl, csináltam egy statistic resetet, és egy screnn shotot...:
Tegnap reggeli állapot:

Tegnap este 20:15 kor:

Ma hajnalban 4 és 7 óra között merült le valamikor, mert 4 órakor felébredtem, és akkor még be volt kapcsolva, reggel 7 kor meg már nem...
Ami nagyon érdekes, hogy tegnap 20:15-kor az internetes adatforgalomnál 751kb volt, 11 órával késõbb, reggel 7-kor, pedig 717kb... LoL!
Ma reggeli fotó (töltés kezdés után):
A 3G be volt kapcsolva végig, a wifi, csak az elsõ 24 órában!
Sajna csak a telefonálást számolja használat közben, olyat mint pl. számológép, vagy játékok, nem... így nem is nagyon használtam másra, csak telefonálásra, és kis internet (idõjárás, email)!
Azért az appstoreból lehúztam egy progit, hogy legyen ilyen fogyasztás is a dologban!
Ez alapján kiderül, hogy kereken 2 órát beszéltem a 48 óra alatt a telefonnal, kb 1 órát interneteztem... van benne egy kis böngészés is amikor a telefont használod, de adatforgalom nincsen.
A telefon így 45-48 óra közötti idõszakot bír ki egy töltéssel!
A telefon 2009.10.16.-án vettem át a T-mobilnál, tehát 2 nap múlva lesz fél éves...! (ja, és az elsõt 2009.04.24. én vettem át, 2009.10.16.-ig ez a 4. vagy az 5. iPhoneom, mert mindig kicserélték gariban...!)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ha most lehalna a laptopom vinyója, hiába van meg a telefonon a rengeteg adat, mehet a mert kukába, mivel nem tudom mihez szinkronizálni...
Ha elmegyek valakihez, és szeretnék felrakni rá zenéket, nem tudom megtenni, de ha mégis sikerülne valami folytán, akkor nem tudom õket leszedni, és feltenni a saját számítógépemre... a JB, és társai pedig nem lehet megoldás, mert ha kifizetek 200 ezret valamiért, ne kelljen már azzal szarakodnom, hogy feltörjem...!
iTunes for President 😄
Amúgy a telefon, az nagyon jó...!
Valakinek van tapasztalata az iphone hoz valo napelemes toltokkel?
Mert nagyon jol hangzik + meg egy akku is de azert megkerdezem hogy van e valakinek es mennyire jo
elore is koszi
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Macbook pro-s de nekem nagyon tetszik!
Na meg az eszméletlen sokrétegûség. Szeretek app-ok és részletek kutatásába belemenni, jailbreak óta ez duplán igaz, mert cydia is zseniális dolog. Szinte minden kihozható belõle reális kereteken belül és 1 kis turpissággal akár 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Csak egy rövid példa. Tényleg villámgyorsan nyit meg kép albumokat az iphone, lehet az albumban többszáz kép is. Naja, de sync közben az iTunes hosszú percekig konvertálja, méretezi, hogy nehogy a proci egy picit is megizzadjon, és lassulás legyen amikor a készüléken megnyitod.
SZÁMOMRA nem lassabb annyival a HTC, hogy szánalmasnak nevezzem 😊
node tényleg back to iphone 😊
Bazinga!
Egyébként fõleg azóta szeretem ennyire, amióta Mac-re váltottam PC-rõl. Aki utálja az itunes-t (windows-on), az felejtsen el mindent, amit utál benne és képzelje el, hogy Mac-en ez a rendszer TÖKÉLETESEN mûködik. Fel sem merül bennem, hogy saját magam pakoljam egyenként a zenéimet ide oda, amikor kb. 3 kattintással megteszi helyettem az itunes és nem csak a zenékkel, hanem mindennel így van. Windows-on nekem sosem mûködött rendesen ez a megoldás, mindig csak a gond volt vele (lassú, használhatatlan, bugos, lefagy, stb, stb). Mac-en szinkronizálva egyszerûen profi és tökéletes. Pláne ha a MobileMe-t is hozzáveszem, ami arra is képes, hogy push segítségével szinkronizáljon úgy, hogy rá sem kell dugnom a telcsit a gépre (a városban elmentek egy contact-ot, vagy naptárbejegyzést és 1 perc múlva rajta van az otthoni Mac-en is...) - persze ilyet tud elvileg a Google is. Csak azt mondom, hogy olyan érzésem van az Apple-lel, mintha minden reggel tisztára nyalná a hátsómat - teljesen jó értelemben. Mindig is ez volt az álmom, hogy ha van egy készülékem, akkor az tökéletesen és gyorsan mûködjön, ne kelljen telepítgetni, próbálkozni, hekkelni, stb. Nekem ezt a feelinget adta meg, ezért imádom ennyire. Mivel munkára használom fõleg, nekem ez a szempont. Nem érdekel az, hogy rátölthetek-e 85 témát, vagy jobban testre szabhatom-e, stb.
De megértem a többi ember álláspontját is, csak tényleg furcsa, hogy egy 1 évvel újabb és kb. 2-2,5x gyorsabb hardverrel és memóriával egy HTC telefon sokszor elmarad gyorsaságban a 3GS mögött. Nem hiszem, hogy ne lehetne ilyen apró dolgokra is figyelni, hogy tökéletes legyen. (Hozzáteszem az iphone sem tökéletes, közel sem!)
szal betöltöd az mp3at iTunes -ba, átkonvertálod m4a -ba (ha nem pontos vki javítson ki, épp nincs most itunes ezen a gépen), ezt átnevezed m4r -re, és már mehet is fel mint csengõhang
amúgymeg google 😊 de mondom az audiko.net-nél jobb nem kell 😊 feltöltöd az mp3at, megvágja neked, átkonvertálja, letöltöd a kész csengõhangot, és megvagy
Bazinga!