iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
+1, pont most akartam beírni. :] Nálam már le is jött.
Arcor
gameloft

Ferrari GT Evolution is #FREE for 2 hours http://j.mp/aqbRSc Follow @Gameloft to know when next free game is #iPhone #HappyHour
9 minutes ago via web

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Ombika
Biztos ,hogy ez a neve, mert nem talalom!

Kaszi46
Sajna restore lesz a dologból, így érdeklõdnék, hogy 3.1.3 alatt mûködik e minden ami 3.1.2 alatt is mûködött. Gondolom appstoros cuccok igen, ezért elsõsorban cydia-s, rock-os alkalmazásokra lennék kíváncsi.

Ha jól emlékszem rock profil elmentette hogy milyen progikat használtam. Ezt elõ lehet majd valahogy csalogatni hogy ne kelljen újra órákat tötltögetnem a programok levadászásával?

*Posse*T.W.D*

TuneIn Radio

http://gaborszantai.co.uk/

Ombika
Tud vki vmi normalis RADIO appot, amin a magyarok is rajta vannak?

Valószínûleg nem teljesen ugyanaz a nevük. Lehet, hogy egyik után van szóköz, vagy ilyenek. Jelöld ki mind a kettõt és úgy jobb klikk, majd get info. Ekkor géped be újra a nevüket és akkor egybe fogja rakni. Ha minden igaz..😊
Kaszi46
csináltam egy kis videot hátha igy segít:

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Hi!

Új boot-os 3gs telóm van 3.1.2 es szoft-al. Lemerült az aksi, a telefon kikapcsolt. Blackrainel eddig simán ujra tudtam indítani\jailbreakelni, de most nem akarja valamiért.
A szokásos módon csinálom.
Gépen Blacra1n elindít, make it rain. Teló bekapcsol, itunes-os logó megjelenik, gépre rádugom, érzékeli, mgjelenik gehot frodó ábrázata, csippan 1et, pc is hangjelzést ad, és megjelenik a kis jailbreakes üzenet hogy a boot után élvezhetem a feltört telómat, de a telefon kikpcsol és ennyi....

Mivel ifile al, ifunbox-al, és a telefonra telepített installoussal oldottam meg eddig mindent, december óta nem sync-eltem az itunes-al a telót, és hát nm szeretnék restorolni hogy minden eltûnjön róla.

Van vmi ötletetek hogy mi lehet a probléma?

*Posse*T.W.D*

Soldiers
Hello az Itunesbe hogy lehet azt megcsinálni hogy van két Black Eyed Peas zene csak két mappát csinál neki és én azt a két zenét egy elõadóba akarom tenni??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

REPS0L
sajnos nem oldotta meg...

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Hali sakcok!! Lenne egy olyan kérdésem, hogy totalcommander+tpot-tal tudok-e zenét másolni a telóra? vagy ezzel valaki próbálkozott-e már? Meg a teló hol tárolja a zenéket? melyik mappában. Köszi a válaszokat!

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Ability
Olyan szokott lenni Appstore-ban, hogy eltûnik egy alkalmazás? A Labyrinth 2-t szeretném megvenni, egyik nap még láttam, tegnap dél óta viszont nyoma veszett. A Lite verzió még fent van a telón, ott kínálgatja is hogy vegyem meg, rámegyek, betölti Appstore-t, majd kiírja hogy nem tudja teljesíteni a kérelmemet. iTunes-ban (gépen) is néztem, ott sem találja, amcsi store-ban sem található.

Még nem láttam ilyet, szóval a kérdésem az lenne, hogy ilyenkor frissítik és majd visszakerül, vagy mi lehet? 😊
Ability
Reset elvileg megoldja. Power + Home gombot együtt lenyomva tartod egészen addig, míg ki nem kapcsol a telefon. Elvileg utána törli az összes cache-t, köztül az APT-ét is.
REPS0L
Segítség! Mit csináljak? Bármit ha feltelepítenék Cydiából, ezt írja, és mindig követelményként írja a programoknál hogy telepíteni kell az AppSync 3.1et, amikor fel van telepítve... az AppSyncem az xsellize repojából volt letöltve anno!

Aquir
elsõt már régebben favorizáltam😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MerlinW
Mi is az iPad? Steve 3 percben elmondja.

Végül, iPad a mikróban:

[merlinw.org]

MerlinW
GregSB
Befoltozná...

Más: "Kövessétek a @gameloft -ot, mert a 10.születésnapja alkalmából minden nap 2órára ingyenessé teszi 1-1 játékát a Storeban".

Gameloft twitter.

GregSB
Ez egy macska-egér játék, a hackerek mindig találnak módot arra higy unlockolni lehessen a telefont, az apple meg mindig kiad ilyenkor egy új basebandet amivel betömi a réseket (amiket a hackerek kihasználnak).

Ez ment az 5.12-es basebandig, amibe az apple belerakott egy online aláíró rendszert, amivel a mai napig nem nagyon tudtak mit kezdeni a hekker kolégák. Pontosabbab ígéret az van: állítólag a 4.0-nál már megoldották az unlockot, csak nem akarják már megcsinálni 3.1.3-ra mert akkor az apple befoltoNáwzt is a 4.0 megjelenéséig. Meglátjuk...

Dzsega
ezek szerint au új 4.0 sem lesz függetleníthetõ? vagy arra majd rágyúrnak?
Mostanában nem olvastam ilyeneket mivel az enyém még régi.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Azt azért ne felejtsétek el, hogy ha 05.11.07-nál újabb (5.12-es) baseband van rajta, akkor nem lehet függetleníteni! Szóval ez elég lutri, talán még van raktáron olyan 3GS amin 5.12-nél régebbi baseband van, ha viszont nem olyat kap akkor lesz egy szép iPod Toucha, ami csak ATT-s kártyával mûködik telefonként.

Egyetlen megoldás az alaplapcsere (kicserélni az alaplapját régebbi basebandesre), de ez egyrészt nem olcsó, másrészt mivel a szervízek csak úgy jutnak ilyen alaplapokhoz, ha valaki javíthatatlanra töri / rontja el a telefonját nincs éppen túl sok senkinél raktáron, van hogy heteket kell rá várni hogy legyen.

Nem tudom hogy megnézheted -e a baseband verziószámát mielõtt megveszed. Ha igen akkor settings -> general -> about, és alul a Modem Firmware melletti értéket kell nézni. Ha újabb mint 05.11.07 akkor bukó, nem lehet függetleníteni. Ha nem engedik meg hogy megnézd vásárlás elõtt akkor inkább meg se vedd, túl nagy lutri.

REPS0L
Android a 3G-n!

sztoncsi
© Ronny #15875 hszben leírta azt amire gondoltam...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

autoszimulator
visszahivatkozva írtam, mivel azt állítottad, aki a srácnak nyilatkozott, lehet igazat mondott. És ez a tag mondta a srácnak, hogy lehet hogy bekapcsolni sem tudja.
" Olyannal hülyítik, hogy be sem lehet kapcsolni teljesen használhatatlan."

.: mobilize.hu :.

sztoncsi
"nem tudja bekapcsolni? alapból hülyeség 😊"
Én ilyet nem írtam... miért ne tudná bekapcsolni?

Dzsega
köszönöm mindenkinek a választ!
megnyugtatom, hogy én tudtam jól! 😄

Na meg ha sikerül is függetleníteni, igencsak résen kell lenni frissítéseknél és restore-oknál, mert 1 rossz mozdulat és oda az unlock lehetõség visszafordíthatatlanul.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

autoszimulator
nem tudja bekapcsolni? alapból hülyeség 😊 legfeljebb hálózatot nem találna vele, de függetlenítés után az is menni, mert mint Ronny írta GSM-et használnak az AT&T-nél, mint mi is EU-ban.

.: mobilize.hu :.

pyrohun
Azt csak a halozatfuggoseg miatt mondtak... AT&T halozata ua. mint az europai szolgaltatoke.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

sztoncsi
Lehet, mint írtam nem emlékszem pontosan... de azért ajánlatos jobban körbejárni a témát...!
Gondolom nem véletlenül mondták az amit mondtak...!

Az AT&T-nek is GSM hálozata van, így itthon is használható. Amire Te gondolsz az a CDMA és csak a Sprint, a Verizon és a Virgin mobile használja.

sztoncsi
Nem emlékszem pontosan, de az hiszem, hogy pl. az AT&T teljesen más rendszeren üzemel, így az nem mûködik itthon, JB-vel sem...!

REPS0L
ha jb-t megkapja és függetleníted akkor sima ügy, az én tulajdonomban egy ausztriában használt iphone van, már itthoni t-mobile kártyával használom a blackra1n segítségével!

Dzsega
Nah, lenne egy hülye kérdésem.
Haveromnak hoznának amerikából egy 3GS-t de ott azt mondták, hogy csak azokon a hálózatokon lehet használni itthon nem. Van esetleg külön oda gyártott iPhone? Olyannal hülyítik, hogy be sem lehet kapcsolni teljesen használhatatlan. Ez ugye baromság?
Én úgy gondolom ha JB-t megkapja és függetlenítem akkor simán megy az itthoni hálózatokon is.
Javítsatok ki a tévedek.

Tikal
itunes?😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sajtburger
Hogyan lehet iphonra több kép mappát feltölteni?

Dehogynem az is jó lenne, csak a legújabb verziószámú kéne, mert abban már frissült a térkép is.

LoDMaSt
az nem jó, ha letöltesz egy simát csak mo-térképpel?

@ Hellomarci

Itt sincs fent sajna. Április 28-án jelent meg az appstore-ban. 1.2.2.2 a verziószám és csak Magyarország és Románia van benne.

LoDMaSt
keresd ppcwarez.org-on

@ Hellomarci

Sziasztok!
Nagyon megköszönném, ha valaki küldene nekem privátban egy "okosított" Igo letöltési linket. Elég a csak magyar verzió, lehetõleg a legújabb. 😊
Apptrackr-en nem találtam sajna. :S
Köszi.

xxdani
igazad van. türelem rózsát terem. nehéz úgy mérlegelni valamirõl ami még meg se jelent😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

GregSB
Várd ki mostmár ezt az 1 hónapot, június 7.-én fogják bemutatni az új telefont, és kis szerencsével nemsokára rá már itthon is lehet majd kapni.

(a legrosszabb eset az agusztus vége, ami a bannerban is van).

Aztán ha megjelenik akkor lehet mérlegelni hogy neked melyik éri meg jobban...

wolfaud
nekem semmi bajom nincs a gps-vevõjével! Én speciel a htc-t nem ismerem de az iphonnal nagyon meg vagyok elegedve!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

xxdani
sziasztok. Nagyon vacillálok, hogy milyen telefont vegyek.
Elsõ körben az augusztusban megjelenõ Új Iphone-on gondolkozok második körben meg a HTc hd2-es mobil között vacillálok. Melyik lenne jobb választás vajon? Sok rosszat hallottam az iphone GPS vevõjérõl. Tényleg vannak bajok vele?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Én most a StarPagga nevû játékot szedtem le ingyen. Nem tudom, hogy még mindig az-e...
GregSB
Azt hittem még ma is az lesz... akkor mák hogy még ingyé le tudtam szedni 😄

Tikal
ja igen, utána néztem csak hogy kicsit késõn szólt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
mivel már 6-a van