iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Nagyon nagy szégyen, mert a jelenlegi gomboknál nincs jobb!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A megboldogult Meizu mp3 lejátszómra emlékeztet. Szégyen, ha az Apple ennél a megoldásnál marad.

Tikal
A kiszivárgott képek miatt jöhet a következõ vietnámi háború? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
a hangerõ gombok még mindig szarok...

Ability
Tetszetõs, nekem is bejön. Csak 3G-n egy picit lassú, ebbõl adódóan olykor kényelmetlen. Egyébként marha jó kis játéknak tûnik így elsõre. (Y)
precision
jobb felbontása lesz a kijelzõnek, gyorsabb proci, több ram, jobb kamera

máson nem nagyon tudnak javítani, meg hát az os 4 a multitask -al és a többi feature -el

Bazinga!

wolfaud
Annyira nem vagyok elájulva az új designtól!
Lehet valamit tudni mivel tud többet gondolom a kamera az elején ha jól láttam ezen kívül?
Kérdés van olyan app amibe a magyar tõzsdei árakat lehet nyomon követni?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

A mostani iPhone-okon ott a csavar, gondolom vagy csavar vagy res - a szervizben csak szet kell szedni valahogy...

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Hmm, szemfülesek észrevették, hogy van különbség a gizmodos és az új vietnámi cucc között:

eltûntek a csavarok az aljáról. Remélem a véglegesnél a vágások is eltûnnek a keret oldaláról, és akkor örö-bódottá lesz 😊

rohadt jo, tipkus platform game, a fantasy csak a korites😊

ez is megvan regota...😞

GregSB
Ehh, mivel nagyibb mint 20mb csak wifin engedi letölteni... Fasza, a következõ 2 órában tuti nem leszek wifi közelben.

Mind1, ahogy elnézem ez ilyen fantasy ugribugri, úgy se kötne le sokáig 😊

Ability
Castle of Magic is #FREE for 2 hours http://j.mp/9G1WOT Follow @Gameloft to know when next free game is #iPhone #HappyHour
GregSB
Nekem is bejön összességében, csak azt a két vágást (csíkot) nem értem az alu keretben alul...

szerencsere, most mar kivul is tetszeni fog<#eljen>

nekem is ez a kinom, mert gepet valtottam es iTunes hulyen nez a zeneknel...

sztoncsi
Szerintem nincsen, és ez elég nagy hiba!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

GregSB
Már vietnámban is kiszivárgott egy 4. gen iPhone.

Úgy látszik tényleg így fog kinézni a végleges 😄

Jim Morrison
végre valami hasynos cucc ay ipaddal 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Utána a zenéid úgyis le fogja törölni és újrarakni. Ez ellen nem tudsz mit tenni. Apple gépet ritkán raksz újra és õk ehhez viszonyulnak..😊
Arcor
Újra akarom telepíteni a gépemet, mit mentsek le az iTunesból hogy miután újratelepítettem ne legyen gond?
A legfontosabb hogy a Dokumentumok\Zene\iTunes mappát mentsük le és állítsuk vissza. Itt találhatók az Appok és Playlistek.

Ezen kívül nem fontos, de lementhetõk az iTunes beállításai is.

XP-n itt találhatók:

C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Apple Computer\iTunes

C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Apple Computer

Vistan és Win7-en pedig itt:

C:\Documents and Settings\neved\AppData\Local\Apple Computer\iTunes

C:\Documents and Settings\neved\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes

Forrás: FAQ 😄

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

wolfaud
Tenyleg az Itunes-ban van olyan sync hogy a telefonrol nyomja at a gepre az osszes adatot?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

REPS0L
windows újratelepítés után mi is van a snyc-el, és melyik itunest is tehetem fel? utánna mi tûnik el az iphoneról is mi marad? gondolok itt képekre, zenékre, programokra

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Dzsega
a twitter jó!
a faq sztem még mindig kicsi azoknak, akik nem is néznek csak írják a kérdésüket... akik pedig informálódnak azok meglátják a kicsit is.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Kitettem a gameloft feedjét, kint lesz amyg tartanak az akciós napok...

xridergabo
Megtudja nekem valaki mondani hogy ha ez:3.1.2 (7D11) JB van az iPod touchomon akkor ezzel ki lehete már kapcsolni anélkül hogy minden elszálljon róla?

GregSB
Remélem így már jobban látható 😄

Az is volt. De reményked(t)em..^^
GregSB
Nem volt hivatalosan szó róla sehol, hogy tavasszal jönne. Bármit hallottál csak pletyka lehetett 😊

iTunes Store kinyithatna már itthon is..😊😊 Nem tavaszra ígérték?
MerlinW
Arcor
Settings - General - Network ben van erre egy "Data roaming" gomb.

Dzsega
settings -> generals -> network -> cellural... -> net -> mindent kitörölsz és már nem is tud felmenni

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Kaszi46
Még egy kérdés felmerült bennem.
Holnap utazok külföldre, és nem szeretném ha bármilyen internetes adatforgalmat generálna a telefon. Kérdésem az lenne miket kell kikapcsolnom ahhoz hogy tuti ne érjen meglepetés amikor megkapom a havi számlát.

SbSettingsben a 3g-t és az edge-t ki tudom kapcsolni, ezenkívül van még valami? pl mail app, push dolgok, stb...

*Posse*T.W.D*

Ability
Chuck Norris is #FREE for 2 hours http://j.mp/9KcubU Follow @Gameloft to know when next free game is #iPhone #HappyHour
Arcor
<#nezze>

Kaszi46
Tudtommal, bár még soha nem próbáltam, itunes segítségével, bármely mp3ból lehet csengõhangot csinálni. Van valami idõkorlát aminél hosszabb nem lehet a szám.

*Posse*T.W.D*

Sephi
Bocsanat az atom hulye kerdesert, de fel tudok en e rakni egy nem JB-elt telora csengohangokat?

Nem megy rendesen a netem, nem tudok utana nezni. Koszonom a valaszt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kaszi46
Akkor válaszolnék is magamnak, hátha másnak is hasznos lesz!😊

Tehát 3.1.3+spirit JB esetén, ha a pc-n el akarjuk érni az iphone teljes file szerkezetét(tpot, ifunbox, iphonebrowser, egyéb progik segítségével), akkor cydiabol/rock-ból fel kell tenni az afc2add patchet. Ez ujraindítja a telefont, és ezután már lehet is használni a fent említett progikat.

a 2. kérdésemre a válasz pedig: var/mobile/documents/installous/downloads

köszönöm szépen, szívesen<#idiota><#vigyor4>

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Bár eddig nem sok választ kaptam, de azért még próbálkozom....😛

Spirit jailbreakes 3.1.3 alatt miért hiszi azt tpot, és ifunbox is azt, hogy nincsen jailbreakelve a telefon(sajnos így nem tudok oda másolni a telefonra ahova kellene/szeretnék)?

A legújabb installous hova menti le az ipa-kat?

*Posse*T.W.D*

Igen.
oneal1
ha veszek a Tm-nál 3gs-t,tudom jailbrakelni?
köszönöm

!Forza Ferrari!

Ombika
Mar rajottem kozben csak en L betunek olvasnem kozben meg i! 😊 Thx

Arcor
Olyan sokat nem vesztettél 😊

@Wolfaud: én nem hasznalom

wolfaud
Hang utasítást senki nem használja?

GregSB
Bazz, errõl lemaradtam :S

Ability
Ha jól tudom rögzíti a profilodhoz a játékot, ergó bármikor újra meg akarnám venni, akkor ingyen fogják adni. Szóval ilyen alapon élek a lehetõséggel és mindet letöltöm, max. törlöm ha annyira nem jön be.

De ettõl függetlenül nincsenek nagyravágyó kívánságaim, becsülöm is õket ezért is, szép gesztus. Csak bizakodok benne, hogy lesz pár ilyen kisebbfajta indie game is, azok jobban bejönnek. Például Fruit Ninja, nem is egy komplex játék a fejlesztését/elkészítését illetõen. Ha konkrét példa kell, egy UNO-t elfogadnék. 😄

Arcor
Hát pénzért nekem sem kéne, de elfér az appok között.

Ability
Lenyomtam 3 pályát, túlságosan nem ismertem meg a játékot ez idõ alatt, de ennyi elég is volt. Elõtte sem szerettem az autósakat iPhone-on, ezután sem fogom. Attól még szép kezdeményezés, várom a holnapi kínálatot. :]